ira.mak 11.09.06, 23:42 -zarządzać to ja se mogę,nie?Ale szanowni emeryci/tki i renciści/stki-gdzieście,o gdzie?I CO SIĘ STAŁO Z NASZĄ SZEFOWĄ -MOŻE KTOŚ WIE? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 12.09.06, 10:42 Obecna i przytomna. A może by tak poszukiwany,poszukiwana?,albo stawić się do raportu!! Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 13.09.06, 14:55 -Obecna - melduję się.Nikt nie rzucił zadnego nowego tematu? Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 13.09.06, 20:53 Jestem, jestem.Trochę późno,ale lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link
wierzba46 Re: zarządzam listę obecności 01.02.07, 00:04 Też się zgłaszam jako szacowna emerytka na to nader sympatyczne forum.Może znajdę tu pokrewne duszyczki i podyskutuję chętnie i poradzę się w sprawach mnie nurtujących. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witamy, witamy 01.02.07, 08:45 a jakże,po staropolsku. Ech,czeka mnie niezłe prasowanko.No nic,wytężę swoje siły i zmuszę to cholerne żelazko do pracy. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Witamy, witamy 01.02.07, 11:07 Cześć Wierzba!miło cie poznac.Obudzilam sie dzis bez entuzjazmu,wyło mi w nocy za oknem,a rano pod kołdrą było tak przytulnie! Odpowiedz Link
gabi9935 Re: Witamy, witamy 05.07.07, 17:44 witam was serdecznie jestem tu nowa i mysle ze przyjmiecie mnie do waszego grona Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witamy, witamy 05.07.07, 17:54 Pewnie,że przyjmiemy gabi9935. Im nas więcej,tym lepiej i przyjemniej.Pochwal się Gabi skąd jesteś. Pozdrawiam Ciebie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Witamy, witamy 06.07.07, 09:41 Już bardziej brzydko to nie mogło być? Siedę sobie w szlafroczku z polaru,nawt w zimie go nie zakładałam. Kt by pomyślał,że przyda się w lecie.Zimna ze mnie kobieta. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Witamy, witamy 06.07.07, 20:36 Uparłyście się akurat na ten wątek?Przecież tu juz jest tak pod górę że cierpliwosci mi nie staje zanim sie otworzy-chyba zacznę solo... Odpowiedz Link
grenka1 Meldować się !!! 14.09.06, 09:28 Która jest obecna !!! Bo po premii pojadę !!! Odpowiedz Link
ira.mak Re: Meldować się !!! 14.09.06, 17:12 OJEJ-ZDYSZAŁAM SIĘ ALE LEPIEJ PÓŻNO NIŻ WCALE.... Odpowiedz Link
52ania Re: Meldować się !!! 14.09.06, 21:04 Jestem, jestem.Bylam na dworze,podlewałam kwiatki w doniczkach i odurzałam się zapachem datur.Pieknie wygladają i maja taki intensywny zapach.Mam żółte i różowe.Nie na darmo nazywają je anielskimi trąbami.Przesylam Wam, trochę tego upojnego zapachu.Proszę tylko nie zasypiac. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Meldować się !!! 15.09.06, 08:42 Nooo cooo jest!!! Lekcje w szkole się już dawno rozpoczęły, a Wy jeszcze śpicie ??? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Meldować się !!! 15.09.06, 11:34 Jeeestem,jeestem.Ania przesłała taki odurzający zapach z datury,że jestem prawie jak w ogrodzie. Miałam daturę na balkonie.Wieczorem zapach wdzierał się do mieszkania. Nie miałam gdzie przetrzymać przez zimę. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Meldować się !!! 15.09.06, 11:58 obecna-już przytomna!Dzis obudziłam sie w nocy,nawet mi sie nie chciało zerknac na zegarek.Dośc dlugo nie spałam-a jak już wstałam to zanim nakarmie koty i wypiję kawę to troche czasu minie.Aniu a moje datury chyba miały w zimie za ciepło w garazu i mi zdechły.Jak twoje zimują? Odpowiedz Link
52ania Re: Meldować się !!! 15.09.06, 19:03 Melduję swoją obecnośc. Dzisiaj przedszkole bylo otwarte do 18.30.Ufff..., dobrze, że jest tylko jedna do bawienia.Jestem umordowana, bo wnusia się zbuntowala i na południe nie poszła spac. Moje datury przechowuję w piwnicy.Zawsze je mocno przycinam i podlewam raz na 2 tygodnie.Datury czesto miewają przędziorki i to właśnie wtedy kiedy mają ciepło.Jak zaczynają zamierac trzeba spryskac odpowiednim preparatem. U mnie w tym roku bardzo późno zakwitły. Byc może za wczesnie wystawiłwm na dwór.W ubieglym roku kwitły od maja do października.Teraz naliczylam na jednym drzewku 132 rozwiniete kwiaty.Widok imponujący, a ten upojny zapach zniewala człowieka. Odpowiedz Link
baska123 Re: zarządzam listę obecności 15.09.06, 22:28 Kochane(ni) moje. Bywam gościem w domu. Staram się latem najwięcej czasu spędzić poza moim miastem (Łódź). Wpadam na parę godzin i sp...am zaraz na wieś. Od pażdziernika znowu będę przy komputerku i z Wami. Nie mam roślinki pod nazwą datura ale tak cudownie o niej i jej zapachu piszecie,że postaram się poznać ją osobiście-posadzę sobie na działce. U mnie dominuje zapach suszonych grzybów. Teraz pozdrawiam najserdeczniej jak potrafię. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 15.09.06, 23:03 Witam ,witam Basieńko.Widzisz jak się rządzimy? Stajemy do porannego apelu. Jest nas niewiele i nie możemy się pogubić. A więc nabierz dużo świeżego powietrza ze wsi i wracaj do nas.Jeszcze dwa tygodnie jakoś wytrzymamy bez Ciebie.Pozdrawiam w imieniu swoim i dziewcząt,bo pewnie już śpią. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 16.09.06, 09:34 No nareszcie jako pierwsza - skoro świt - melduję swoją obecność !!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 16.09.06, 13:11 Melduję się jako druga.Miałam trochę przerwy w nocy to sobie odbiłam Miłego Dnia Wszystkim Życzę. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 16.09.06, 13:35 -Wstałam lewą nogą,ale wiedziona oczuciem obowiązku przyczłapałam.Grenka-od kiedy to 9 z min ,to skoro świt????????? Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 16.09.06, 15:08 A 13.35 to nie skoro świt??? Widzę, że jeszcze jesteś przed śniadaniem, bo literkę zjadłaś. SMACZNEGO. Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 16.09.06, 16:20 Zglaszam gotowosc do boju.Co trzeba zrobic? Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 17.09.06, 09:44 "Pobudka, wstać, koniom wody dać, Ja juź nie śpię 3 godziny, a Wy śpicie s......." Piosenka Czereśniaka z "4pancernych i psa". Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 17.09.06, 10:08 -znamy,znamy......Cześć wszystkim przy niedzieli!Słońce sie schowało-może w reszcie trochę pokropi,bo róże kwitną jak oszalałe. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 17.09.06, 11:40 Cześć dziewczyny.u mnie pięknie i słonecznie.Cosik mnie dzisiaj bardziej boli kręgosłup i kolana.Może to na zmianę pogody.Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 17.09.06, 20:06 Ale jaja!myślałyście kiedyś o tym że będziemy kiedyś jak barometry?A ja sie śmiałam z mamy... Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 17.09.06, 21:36 Po 60 to podobno jak człowiek rano wstanie, a nic go nie boli tzn. że nie żyje. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 18.09.06, 07:46 Podpisuję się obiema łapkami. Dziś chyba trochę pochmurno na tym świecie, albo ja jeszcze dobrze oczu nie otworzyłam. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 18.09.06, 08:54 Przykro mi bardzo grenka1,że u Ciebie pochmurno,ale u mnie słonko świeci,więc jest mi wesoło z samego rańca. Stawiam się na apel.Czuj czuj czuwaj. Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 18.09.06, 09:00 U mnie słoneczko.Jestem wesolutka.Przedszkole otwarte, wnusi jeszcze nie ma.Luzzz.....Melduję się, mało piszę ale czytam. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 18.09.06, 18:11 Ja dziś listę podpisuję po południu.Do 14 nie miałam światła,bo byla jakas awaria. Zła byłam jak osa,dopiero teraz mi przechodzi[oby nie w nałóg] Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 19.09.06, 14:54 NO JEZDEM, JEZDEM. Nie widzicie mnie? Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 19.09.06, 18:52 Zglaszam się.Coś dzisiaj zapóźniłam.Och, te przetwory.Dostalam koszyk jabłek i musiałam smażyc marmoladkę. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 19.09.06, 22:45 melduję się i od razu ide spać,bo mnie z lekka pokręciło. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 20.09.06, 06:31 Chce Wam się dziś wstać, bo mnie nieee.... Ale listę podpisuję. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 20.09.06, 10:14 Wnocy lało.Też nie chciało mi się wstawać.Poczekałam ,aż wszyscy wyjdą do pracy i się zwlokłam.No, ale porządek musi być.Grunt to dyscyplina. Nie będę czekała południa tylko zaraz idę! zrobić kawusię.Czuj,czuj.... Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 20.09.06, 17:01 U nas nie chce padać-znów się sucho robi.Korzystam z ostatnich dni lata i duzo siedze na słoneczku[zamiast chodzić] Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 21.09.06, 08:37 Melduję się szeregowa Grenka już na posterunku. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 21.09.06, 10:26 Melduję się szeregowa jaga,tylko gdzie jest dowódca? Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 21.09.06, 14:46 Melduję, że dowódca poszedł na lumpy i wróci wieczorem. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 21.09.06, 17:52 Szkoda jednak że nie kupiłam laptopa,mogłabym pisać z ogrodu.Piękne słońce u nas,polezałam sobie na hamaku,ale fajnie...P rzykro mi że muszę trochę ograniczyć siedzenie przy kompie ze względu na kręgosłup-znów mi dokucza jak diabli.muszę zacząć ćwiczyć..... Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 21.09.06, 21:00 Melduję się.Dzisiaj miałam "wene" i sprzatnęłam w piwnicy.Zjadłam dużo chleba z serem i miodem i teraz ratuję się dziurawcem. Chyba zgłupiałam.Boli mnie brzuch.Życzę Wszystkim miłego wieczoru. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 22.09.06, 09:45 nie martw się,nie tylko ciebie taka głupawka dopada-A JAKBY CO TO JA JUŻ JESTEM!A co sie stało że ja dzisiaj pierwsza?Grenka ,gdzie jesteś?Aniu,jak brzuszek?Jaga-śpisz jeszcze? Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 22.09.06, 13:08 Obecna, pse Pani.Brzuch już nie boli.Dzisiaj kolacja bedzie o 18.00.Wszystkim miłego dnia życzę. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 22.09.06, 13:20 Witam,witam dziewczyny.Tak jakoś wzięło mnie z rana do roboty. Ćwicz Irenko,ja jak tylko się obudzę robię zestaw ćwiczeń na kręgosłup. Ćwiczę to co mogę i nie sprawia bólu.Jestem dużo sprawniejsza .Już nie chodzę jak połamaniec. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 22.09.06, 13:43 Ja po 7 codziennie tuptam do przychodni, ale już przytuptałam spowrotem. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 23.09.06, 07:22 Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 23.09.06, 10:29 jakby co -to jestem,melduję się! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 23.09.06, 12:31 Kto z rana wstaje, ten leje jak z cebra. Witam,witam i o zdrowie się pytam. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 24.09.06, 10:43 No nie! już wam się odechciało meldowania?Czy przy niedzieli nie macie natchnienia? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 24.09.06, 16:17 No Matko kochana wydawało mi się,że już się meldowałam! a to z rannymi ptaszkami poleciałam.Jakaś jestem rozkojarzona. Odpowiedz Link
lata_morgana Re: zarządzam listę obecności 25.09.06, 08:12 Jestem ale jakby mnie nie było.Pozdrawiam poniedziałkowo i ciepło. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 25.09.06, 11:16 Witam w ten przepiękny dzionek.Jak nam zapowiadają,to jeszcze długo będziemy się cieszyć z takiej pogody.Oby,oby. Czuję się zachartowana przed chandrą. Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 25.09.06, 13:47 Słoneczko pieknie przygrzewa.Niestety jestem w pracy.Tak bywa na emeryturze.Mam czas to pomagam.Życzę miłego popołudnia. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 25.09.06, 14:23 Witajcie-Aniu ,nie przepracuj sie,w naszym wieku to już trzeba z umiarem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 26.09.06, 11:56 Ja też tak pracowałam jeszcz 2 lata po emeryturze.Ale nieraz tak trzeba. Mialam długą przerwę na wychowanie dzieci,bo 22 lata. Smieszy mnie to,jak rząd mówi o wyrównanym wieku,aby uzyskać większe wynagrodzenie.Otóż,za półtora roku zwiększyli mi o 20 zł.Netto miałam niec.1200 Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 26.09.06, 12:11 witam! Jaga-słyszałas takie powiedzenie-umiesz liczyć?licz na siebie-bo jak ci dołożą to chyba się zdziwisz.Z INNEJ BECZKI-mój mąż po raz pierwszy dziś nie przyniósł ani jednego grzybka z naszej łączki,chyba już będzie koniec,znów sucho Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 27.09.06, 10:09 Witam piękne dziwczyny.Trudno was pozbierać. Irenka,a na łące to zbieracie łąkowe pieczarki?...ja znałam jeszcze twardzioszki nieduże ,żółte,ogonki niejadalne. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 27.09.06, 10:44 Melduję się do raportu. Stan - jeden, obecny - jeden, przytomny - zero. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 27.09.06, 11:08 dopiero słońce u mnie sie przeciera-mgła była okropna.Jaga-pieczarek to tu nie ma,same prawdziwki i kozaczki z czerwonymi łepkami Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 27.09.06, 21:58 U Ciebie słoneczko się przeciera, a u mnie juz dawno zaszlo.Odmeldowuje się.Dzisiejszy dzień to dla mnie koszmar.Po co mi było siadac przed tym telewizorem.Jestem tak wkurzona, że juz nic nie napiszę (((((. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 28.09.06, 10:49 Witam .Coś słoneczko dzisiaj niepewne,zmienne . Ach te prawdziwki i kożlarki z czerwonymi łepkami,cudo. Kiedy mieszkaliśmy w zielonogórskim chodziłam z mamą i bratem na grzyby .Raz jak poszliśmy o świcie,to dopiero o zachodzie słońca odnależliśmy drogę i to dzięki temu ,że z oddali zobaczyliśmy przęsła mostu na Odrze. Grzyby rosnące to nie to samo co kupione.One są poprostu śliczne takie świeże,pachnące. Aniu nie denerwuj się. My pewnie i tak jesteśmy na straconej pozycji.Kto by nie rządził,to emeryt im zwisa i powiewa.Tylko obiecują. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 28.09.06, 11:20 Tylko się przywitam i spadam-a pogoda się klaruje....będzie znow cieplo,w nocy padało Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 28.09.06, 22:23 Dobry wieczór wszystkim.Podpisuję listę obecnosci.Dzisiaj samopoczucie lepsze. Nie ogladam telewizji.Zazdroszczę tym, którzy chodzą na grzyby.Grzyb kupiony, to nie to samo co własnorecznie zebrany.Ja kiedys chodzilam na grzyby.Zbierałam borowiki,koźlaki, brzozaki(czerwone łebki),rydze i kurki.Lubię zupę grzybową, duszonkę,grzybki marynowane.Teraz nie mam takich możliwosci.Słabo znam okoliczne lasy i boję sie sama wybrac na grzybobranie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 29.09.06, 08:51 Aniu,ale ja te grzybki zbierałam w latach 60-tych. Teraz tylko wspominam. Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 29.09.06, 23:11 A juz myslalam, że tylko mnie pozostaly wspomnienia.Odmeldowuje się i ide spac, bo kury juz dawno spia.Jutro ide na wesele. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 30.09.06, 10:01 Pooobudkaaa! Wstałam jak zobaczyłam,że słonko też wstaje. Aniu baw się dobrze.Nie uciekniemy od wspomnień. Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 30.09.06, 10:52 Melduję swoją obecnosc.Na wesele idę o 17.00.Dzien zaczął się fatalnie. Przy myciu zębów wyleciala mi plomba z trójki, taaaka wielka.Wpadłam w panikę, że ząb się zlamie.Mąz zaraz umówił mnie do dentysty.Ząbek naprawiony i 100 zł z kieszeni.Najwazniejsze żeby sie trzymała.Chyba nadaję się już na ta wyspę japońską Narewa. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 30.09.06, 12:03 Aniu-baw się świetnie,nieważne jak się dzień zaczął -ważne jak się skończy,a ja witam wszystkich i wracam do kuchni lepić pierogi Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 01.10.06, 20:15 Już po weselu.Było super.Trochę bolą nogi.Brak kondycji i miałam nowe buty.Zgłaszam swoją obecnośc.Ira.mak, a z czym te pierogi?Ja pierogów nie robiłam już z 10 lat.Życze smacznego. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 02.10.06, 09:48 Otwieram listę obecności.Moje słoneczko usilnie przedziera się przez chmurki. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 02.10.06, 12:23 Moje słoneczko jeszcze śpi przykryte chmurkami. Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 02.10.06, 16:45 A moje, chyba się pogniewało i siedzi za chmurkami.Tak jakoś smętnie.Dzisiaj zaczęłam od kawałów i jest mi dobrze. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 03.10.06, 07:34 Brrr, zimno, mokro, idę na wersalunię pod "kordełkę" . Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 03.10.06, 11:42 Obecna i trochę zmarznięta. Na rozgrzewkę maxfun.pl/w/5722/po_prostu_idol__ Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 03.10.06, 15:57 Zglaszam swoja obecnosc.U mnie wprawdzie nie ma słońca, ale jest cieplo.W domu też przyjemnie.W blokach mieszkalam na parterze i zawsze w październiku marzłam.Poza tym od jesieni w mieszkaniu było ponuro.Zazdrościlam kolezance, która mieszkała na 3 piętrze, u niej zawsze było jasno.Wysyłam zmarźlakom trochę ciepla i radze wypic herbatkę z rumem.Na zdrowie!!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 03.10.06, 16:35 Rumu nie mam,ale upiekłam placek ze śliwkami do herbatki z cytrynką.Zapraszam na degustację.Dobra myśl z tym rumem.Mieszkam na 3 piętrze i owszem jest widno, ale mury już oddają chłód.Irenko,dziękuję za wysłane ciepełko .Mojemu ciągle gorąco ,a mnie zimno. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 03.10.06, 16:42 Mała pomyłka, podziękowanie dla Ani za ciepełko.Placka starczy dla wsystkich, bo nie ma dzisiaj wnuków. Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 03.10.06, 16:52 Chętnie się poczęstuję, bo tak pięknie pachnie.Mniam, mniam.....Ja serwuje herbatkę z rumem.Zapraszam wszystkich zmarżlaków. Odpowiedz Link
grenka1 Grypa 03.10.06, 18:41 Na grypę najlepszy jest rum-ianek. Rum rozgrzewa, Janek r....e i po grypie. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Chcecie ciepełka? 03.10.06, 22:36 Nie meldowałam sie od 3 dni bo mam u siebie moją wnusie i w zwiazku z tym dom stoi na glowie.A ona u dziadkow szaleje!!!!Ciepełko wam wysylam bo mój mąż od 2 dni przepala w centralnym-czujecie?A na dworze też u nas paskudnie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Chcecie ciepełka? 04.10.06, 09:26 Chcemy,chcemy,bo zimno,mokro i buro.Jeszcze się nie ubrałam,tylko w szlafroku i już klikam do Was. Muszę iśc na inny komputer,bo mi Misia kapcie podgryza.(królik) Wnusia też zapracowuje na swoje wspomniena. Odpowiedz Link
52ania Re: Ponuro i deszcz 04.10.06, 18:16 Taka jest jesień.Wczoraj usłyszałam, że jeszcze bedzie babie lato.Mam nadzieje, ze mury nie zdaża się wyziebic.U mnie cieplo w mieszkaniu.Odchaczam się i do roboty. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Ponuro i deszcz 05.10.06, 00:41 Nie wiem czy mówić dzień dobry czy dobranoc bo już po północy-odwiozłam moja panienkę,chcialam poklikać i cały wieczór nie mogłam wejść do internetu.PROGNOZY SĄ OPTYMISTYCZNE-od niedzieli ma być ciepło!!!!!!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Zarządzam listę obecności 05.10.06, 09:42 Dzień Dobry Wszystkim. Każdy ranek daje szansę na to, by wieczorem móc powiedzieć: to był szczęśliwy dzień. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Zarządzam listę obecności 05.10.06, 13:31 "Jutro będzie dobry dzień, tylko prośbę moją spełń...." Odpowiedz Link
52ania Re: Zarządzam listę obecności 05.10.06, 17:32 Zglaszam swoją obecnośc.Pogoda w kratkę,raz deszcz raz słońce.O 19,00 idę do dentysty, uwielbiam te wizyty ((((((.Myśle, że jutro będzie lepszy dzień. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Zarządzam listę obecności 06.10.06, 09:44 Obecna,choć trochę obolała.Ząbek boli.Mam umówioną wizytę na poniedziałek. <bądż,bądż,bądż u mnie jutro! > Odpowiedz Link
ira.mak Re: Zarządzam listę obecności 06.10.06, 12:12 Cześć!!!Obudziło mnie piękne słońce,nawet w podomce poszłam z kawą na taras-nie minęły 3 godziny i znów siąpi. Odpowiedz Link
grenka1 Słońce 06.10.06, 12:36 pięknie świeci, lekki wiaterek dmucha. Cóż więcej potrzeba? Odpowiedz Link
52ania Re: Słońce było 06.10.06, 17:47 Dobry wieczór.Już jestem wolna.Ostatnio przedszkole nieco dłuzej czynne.Jeszcze nie ma 18.00, a juz szaro za oknem.Och ta jesien. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Melduję się 07.10.06, 10:12 Sprawna i wypoczęta.Słoneczko ładuje akumulatorki. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Melduję się 07.10.06, 19:17 Co prawda już wieczór-ale tak wyszło.Jestem!!! Odpowiedz Link
52ania Re: Melduję swoją obecnosc 08.10.06, 21:02 Niedziela była super. Pospacerowałam po okolicy i zrobiłam prasowanie.Nienawidzę prasowac i dlatego taka jestem zadowolona, że już mam to za sobą.Wiem, będzie następne i nastepne, ale na dzisiaj spokój. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Melduję swoją obecnosc 08.10.06, 22:00 Oj a ja miałam wielka uroczystość-chrzcilismy malego Kornela wnuka[synek mojego pasierba].Pierwszy wnuczek-bo na razie były same wnuczki. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Melduję swoją obecnosc 09.10.06, 08:26 Melduję się .Podobno ma byc ładnie.Narazie pochmurno i jakoś smutno. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 09.10.06, 13:15 Poparz Grenka,ty to masz szczęście, widzisz? 100-tka Ci stuknęła. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 09.10.06, 17:15 A co-nasza Grenka dobiegła 100-tki?niewiarygodne!!!!!!!Au nas dzisiaj pięknie,rano piliśmy kawę na tarasie,po południu też z ksiązką siedziałam na słonku. Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 09.10.06, 19:24 Zglaszam swoja obecnosc.Dzień był ciepły i słoneczny.Smutny z powodu śmierci Marka Grechuty.Wszystkich nas to czeka, a jednak trudno się z tym pogodzic. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 10.10.06, 08:29 Witam kochane dziewczyny.Dzisiaj i do mnie słoneczko zawitało. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 10.10.06, 10:08 Auuuu, moje nóżki kochane. Ale ja na razie jeszcze w formie. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 10.10.06, 12:59 Umnie też pięknie grzeje-a nóżki to troche w górze potrzymaj!!! Odpowiedz Link
lata_morgana tzn. bicie rekordów. 10.10.06, 18:59 Drogie Panie rozumiem presję bicia rekordów a może tylko bicia piany, nie jestem w tym dobra zawsze grałam na własny rachunek dlatego brak mi wprawy i nie rozumiem dlaczego mam być dumna z tego, Ze ktoś naklikał banalnych wpisów a nawet w moim przekonaniu zwyczajnie lekko durnych w rodzaju " dzieN dobry u mnie sLoneczko" lub "pozdrawiam z...". Chyba pomyliłam forum? Odpowiedz Link
52ania Re: co za rekordy? 10.10.06, 21:33 Nikt tu chyba nie myśli o rekordach.Zgłoszenie swojej obecnosci nie jest konieczne.Ja np. mało udzielam się na forum, zglaszajac obecnosc zaznaczam, ze przeczytałam nowe posty. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dzień dobry 11.10.06, 15:18 Grenka już jestem! Nie zdążyłam rano,bo pojechałam na cmentarz. Wiadomo,że jak ktoś się przywita,to mogę się spodziewać,że już tu jest z nami. Jeżeli ktoś jeszcze nie zrozumiał o co chodzi w tym powitaniu,to już nie zrozumie.Może komuś ta zabawa wydaje się głupia,ale to jest takie powitanie czysto z serca.Jeżeli ktoś mówi,że przywitanie to durnota,bo banalne słowa,wolę dalej nie kończyć. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Dzień dobry 11.10.06, 17:50 Cześć ,co prawda już wieczór blisko,ale taki głupi dzień dzisiaj miałam.Widzę że niektórym się nie podoba że się witamy?A co w tym złego? Odpowiedz Link
52ania Re: Dobry wieczór 11.10.06, 20:11 Witam ranne ptaszki i te trochę spóźnione.W dzień delektowałam się pięknem jesieni.Z wnusią podziwiałam jesienny ogród.Przepiekne astry, kolorowe sumaki. zlociste chryzantemy, bordowe dalie.Taka jesień jest piekna i dobrze wpływa na moje samopoczucie. Odpowiedz Link
grenka1 "O cześć Wam 12.10.06, 13:40 panowie (i panie) magnaci za kraj nasz krwią bratnią zbryzgany ...." dalej nie pamiętam. Tak mi się jakoś przypomniało ze szkolnego chóru. Odpowiedz Link
ira.mak Re: "O cześć Wam 12.10.06, 18:46 Grenka-rozbrajasz mnie!!!!!Też sobie chichocąc zaśpiewałam!!!!! Odpowiedz Link
52ania Re: "O cześć Wam.......... 12.10.06, 19:14 Czy to w związku z naszym sejmem?Oj, durnowate te nasze posły.Dobry wieczór wszystkim. Odpowiedz Link
52ania Re: W piątek 13.10.06, 08:54 Oooooo!13 i piątek.Mam jednak nadzieję, że będzie OK!Przedszkole otwarte, ale wnusi jeszcze nie ma.Pozdrawiam i życzę milego dnie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: W piątek 13.10.06, 09:20 13-wszystko zdarzyć się może.... No i masz,kiedy wpisałam zasłoniło mi ekran na czarno-50 milionów wpisów. Odpowiedz Link
ira.mak Re: W piątek 13.10.06, 13:40 Aja przed chwilą się wymądrzałam na +/- 60 że mnie to rybka czy 13 czy 25 no i nie dośc ze z błędem to dwa razy ten sam watek puściłam.A internet mi dziś chodzi jak żółw Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 14.10.06, 09:44 I znowu ja pierwsza się melduję. Ależ dziś dzień do 4 liter, a miałam prać dywan. Chyba jednak zrezygnuję. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 14.10.06, 14:53 Jestem, ale nie mam czasu ,bo mam całą rodzinkę w komplecie. Odpowiedz Link
52ania Re: zarządzam listę obecności 14.10.06, 21:29 Juz późno, a mnie się nie chce wcale spac.....Brrr u mnie dzisiaj było bardzo zimno.Jutro wybieram się na Jurę.Zapowiadaja taka byle jaką pogodę.Mam jednak nadzieję, że padac nie bedzie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 15.10.06, 07:00 A mnie już się nie chce spać.Na dworze już dnieje.Będę cicho ,spijcie jeszcze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 15.10.06, 10:55 Ale ja Was nie zahypnotyzowałam.Jest już prawie 11.00 a tu ni hu,hu Ruszać się,ruszać. Odpowiedz Link
grenka1 Re: zarządzam listę obecności 15.10.06, 11:59 A PO CO MAM SIĘ RUSZAĆ? TAK MI DOBRZE NA WERSALUNI !! Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 15.10.06, 21:01 Bez przerwy mi sie zrywa połączenie,już nie mam zdrowia.Dopiero teraz udało mi się was dopaść. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 16.10.06, 09:27 Słoneczko zajrzało do okna o 7.15 i zaraz naszła ochota do wstania. Trochę przykryte chmurkami,ale przebija. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 16.10.06, 11:46 Witam szanowne panie i spadam wieszać pranie bo te krasnoludki to juz chyba całkiem wypięły sie na ludzi?A czasem przydałyby sie ,oj przydały! Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: listofobie 16.10.06, 21:39 Na kazdym forum gdzie roczniki plus minus 50, emeryci, albo rencisci ktos otwiera taka liste a czesto i "zarzadza".( Klasyka.( Mnie sie to bardzo brzydko kojarzy. My sa juz na szczescie ludzie wolni.) Bez volkslisty, bez lojalki, bez listy obecnosci na defilowanie, na meble, na paszport...uf Pozdrawiam Odpowiedz Link
52ania Re: listofobie, o nie 16.10.06, 21:49 dla mnie to przyjemnośc zasygnalizowac, ze jestem obecna.Powiedziec Wszystkim dobry wieczór.Pochwalic sie, ze dzien był wspaniały. Odpowiedz Link
grenka1 Re: listofobie, o nie 16.10.06, 22:29 Witam wszem i wobec i chyba zaraz się pożegnam, bo to już pora, aby porządni ludzie szli spać. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Melduję swoją obecność. 17.10.06, 11:43 Cześć dziewczyny.Dzisiaj pewnie wszędzie słonko trochę świeci. Rano zajęłam się kwiatkami.Przyniosłam z balkonu do domu.Mam agawę i musi z nami przeczekać do wiosny. Damo,za bardzo serio bierzesz tytuł melduję...., trochę więcej humoru. Nie musi być wszystko na poważnie,bo dopiero byłoby nudno. To jest nasze przywitanie,a przy okazji można coś dodać obojętnie co.Nie wiem jak Wy,ale ja kiedy z Wami się witam gębusia mi sie uśmiecha. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Melduję swoją obecność. 17.10.06, 13:08 A ja też juz wstałam dziś o 7 rano !!!! Umocowałam skrzynkę na listy na furtce. Zrobiłam pranko. Teraz idę na lumpy. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Melduję swoją obecność. 17.10.06, 17:51 Oj-nie spałam do 2.30-rano wstałam o 8 i byłam jak przetrącona. Odpowiedz Link
52ania Re: Melduję swoją obecność. 17.10.06, 20:23 Obecna.Wygralam w multilotka 70 zł ( miałam 7 na 10 skresleń).Jestem uzależniona od multilotka.To jest już chyba hazard.Każdego dnia wysyłam kupon.Czasami nie mam nic, ale zazwyczaj coś tam wygram, tzn malutko przegram.Jeżeli wygram 1 zł to przegrałam 2,75.Zawsze puszczam 3 zakłady.Jeżeli chcecie się sprawdzic podajcie swoje szczęśliwe liczby.Jak wygram zorganizuję spotkanie. Odpowiedz Link
52ania Re: Melduję swoją obecność. 18.10.06, 08:49 Dzisiaj jestem pierwsza.Sloneczko już grzeje.Kwiaty powynosilam na dwór.Życzę milego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Melduję swoją obecność. 18.10.06, 08:55 Witam wszystkich w ten piękny i słoneczny poranek.Nawet to,że dziśiaj idę do dentysty nie zepsuł mojego humoru. Odpowiedz Link
grenka1 Nie melduję swojej obecności 18.10.06, 09:33 U mnue na dworze już przymrozek jak diabli. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Nie melduję swojej obecności 19.10.06, 08:38 A u mnie znów słonko pięknie świeci.Wzięłam się za firany i okna przed zimą. Chyba coś mnie dzisiaj naszło,bo wstałam o 5-tej, poprasowałam i pewnie z tej radości rzuciłam się na okna. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Nie melduję swojej obecności 19.10.06, 09:06 A ja już mam okna za sobą i prasowanie też. Odpowiedz Link
52ania Re: Melduję swoją obecnośc 19.10.06, 22:46 Okna i prasowanie,przypomniałyście o obowiązkach.Ja zajmuję się teraz zbiorem warzyw z ogródka.Obrodziła marchew, buraki, pietruszka i jak nigdy mam dorodne selery.Porę trzymam do zimy na grządce.Dzien byl ciepły i nawet słoneczko rozpieszczało. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Melduję swoją obecnośc 19.10.06, 23:29 Co prawda jest już bardzo póżno ale nie było mnie w domu,byłam u wnusi.Wróciłam,po kąpieli miałam sie już położyć ale nie wytrzymałam-musiałam do was zajrzeć Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Melduję swoją obecnośc 20.10.06, 10:37 No i dzięki Ci za to Irenka.Wczoraj była ładna pogoda i wszystkich prawie wymiotło na świeże powietrze.Dzisiaj również bardzo ładnie i wybieram się na spacer. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Melduję swoją obecnośc 20.10.06, 17:16 Jak było na spacerze?Ja też dziś poszłam troche z Kolesiem i poszedł z nami Dzidek[kot]bo moje koty sa troche dziwne,chodzą ze mną na spacery po łące-i znalazłam ogromnego prawdziwka.Zdrowego,bez jednego robaka! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Melduję swoją obecnośc 20.10.06, 17:25 Spacer udany.Mąż się do mnie doczepił,to przy okazji zrobilismy zakupy i miał je kto nieść.Jutro też się wybiorę,ale pójdę do parku nad Morskie Oko. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zarządzam listę obecności 21.10.06, 11:37 Ja też wstałam przed 7-mą,ale jak wiecie w soboty i niedziele mam przechlapane. Nie mam łatwego dostępu do komputera.A może to i dobrze,trochę mam do zrobienia. Odpowiedz Link
ira.mak Re: zarządzam listę obecności 21.10.06, 12:38 Witam -mnie rano raczej trudno wygonic z łózka,a z resztą nie spieszy mi się-co innego latem... Odpowiedz Link