Dodaj do ulubionych

blond farba do wlosow

31.10.11, 10:56
Dziewczyny, polecicie jakas firme farb do wlosow kolor blond, ktora bylyscie zachwycone?
Taki wybor a rynku, ze mozna dostac zawrotu. Myslalam o "john frieda",. Uzywalyscie?
Obserwuj wątek
    • krecik Re: blond farba do wlosow 31.10.11, 11:44
      Uzywam Nice&Easy i szczerze polecam, jesli szukasz naturalnych kolorow, ton w ton. Ja mam sporo siwych wlosow, szacunkowo jakies 60-70% i ta farba co prawda je pokrywa, ale wyplukuje sie z nich szybciej, dzieki czemu mam "naturalnie" przesiane odcienie blondu. Mnie to odpowiada, ale co kto lubi.
      Poprobowalam Johna Friede, gdy wszedl na rynek, jakies 2-3 razy i machnelam reka na ta super-duper pianke. Tak samo z roznymi takimi 10 minutowymi. Wrocilam do Nice&Easy, ktora sie szybko miesza i aplikuje na suche wlosy.

Ag
      • aleksandrawu Re: blond farba do wlosow 31.10.11, 13:16
        A mi wlasnie pianka John Frieda najlepiej sluzyla. Teraz wprawdzie od kwietnia wlosow nie farbuje, bo chce wrocic do swojego naturalnego blondu, ale po tej piance mialam zdecydowanie najmniej przesuszone wlosy i kolor bardzo ladny.A w dodatku rownomierny, co nie jest takie latwe do uzyskania w domu przy moich suchych koncowkach, ktore zazwyczaj lapia jakis fiolet albo szarosc i dopiero po2 dniach sie wyplukuja:) Ja szczerze polecam.
    • kingaolsz Re: blond farba do wlosow 31.10.11, 13:13
      Inoa - w salonie, rewelacja, bez amoniaku, wiec wlosy sa duzo zdrowsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka