turmalinka 20.04.13, 08:11 Potrzebuje go na jutro, moge upiec dzis? Nie straci na uroku spedzajac kilkanscie godzin w lodowce? a moze lepiej upiec jutro? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandrawu Re: tort teczowy 20.04.13, 10:37 Upiecz dzisiaj, a jutro zrob mase i przeloz blaty. Lepiej zeby byl swiezy- przynajmniej moim zdaniem:) Odpowiedz Link
yskyerka Re: tort teczowy 21.04.13, 00:29 Robiłam wczoraj, jedzony był dzisiaj. Noc w lodówce nie zaszkodziła. :) Odpowiedz Link
turmalinka Re: tort teczowy 21.04.13, 07:48 zrobilam. mialam barwniki dr oetker i niestety ciasto mi blade bardzo wyszlo :/ Odpowiedz Link
dariazv Re: tort teczowy 21.04.13, 09:51 Jakich barwników uzylas? W płynie czy zelowych? Robilm to ciasto i o ile wyglądało pięknie to w smaku było nie za bardzo. Dzieciaki pozostawialy na talerzach bo im nie smakowalo. Odpowiedz Link
robak.rawback Tort szpinakowy z bita smietana rumem czekolada 21.04.13, 15:40 Tort szpinakowy z bitą śmietaną, rumem, białą czekoladą i migdałami czy ktos to kiedys robil? bo mam ochote na to i sie zastanawiam tonka.blox.pl/2012/05/Tort-szpinakowy-z-bita-smietana-rumem-biala.html Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Tort szpinakowy z bita smietana rumem czekola 21.04.13, 15:50 tu jeszcze znalazlam jakas odmiane tego momwhats4dinner.com/spinach-cake/ zesterdaily.com/cooking/spinach-cake-dessert-recipe/ Odpowiedz Link