gunia2424
04.01.17, 11:41
Stary rok przeszedł w zapomnienie, dużo zmian mi przyniósł i zawirowań sercowych :)
Postanowiłam zapytać Księgi jak potoczą się moje sprawy uczuciowe w 2017 roku, czy poznam jakiegoś przystojniaka :) i może w końcu ułożę sobie z kimś życie ? :) :)
Pierwszą odpowiedź jaką uzyskałam był Heksagram 30.2 na Heksagram 14
30.2 - To jakaś relacja emocjonalna, gorąca i zmienna. " wpadłam oto w ' złotą sieć ' dobrobytu i pomyślności.
14 - mówi o osiągnięciu swoich celów, moje marzenia się spełnią. Cierpliwość przynosi pozytywne skutki, wszystko ułoży się tak jak chcę, dostanę więcej niż się spodziewam.
No dobra super, niby wszystko jasne. Parę męskich energii plącze się przy mnie więc kolejna niewiadoma zaczęła zaprzątać moją głowę. Czy znam tego chłopaka? czy może będzie to zupełnie nowa osoba.
Zadałam więc pytanie " czy w 2017 roku poznam nowego chłopaka z którym stworzę związek ?"
Odpowiedź jaką uzyskałam ; Heksagram nr 32.3 na 40
Heks nr 32 mówi o jakimś niepokoju, braku stabilizacji, jakieś niepewności, które nie dają mi spokoju. Heksagram zaleca wytrwałość.
Heksagram po przemianie 40, który opisuje ulgę po wielkim niepokoju, jakieś wybaczenie.
Najpierw było napięcie, które mija i wszystko się układa po mojej myśli. Koniec napięć i poszukiwań.
Podpowiedzią jest również Heksagram sumaryczny : 8 - związek
Rozumiem, że Księga odpowiada pozytywnie na moje pytanie ? w tym roku spotkam zupełnie nową osobę z którą stworzę związek ? :)
Przy okazji życzę wszystkim Wszystkiego dobrego w Nowym roku :) :)