iona11 01.10.17, 10:55 Droga Transwizje, czy został Ci jeszcze jakiś egzemplarz Księgi Źródła do sprzedania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
transwizje Re: Do Transwizje - pytanie o książkę 05.10.17, 13:18 Niestety, nie. Jeśli zrobię dodruk, a to możliwe, ale data nieznana, dam znać na forum. ES Odpowiedz Link
iona11 Re: Do Transwizje - pytanie o książkę 05.10.17, 21:08 Dziękuję za odpowiedź i czekam :) Odpowiedz Link
panna_mia Re: Do Transwizje - pytanie o książkę 15.10.17, 16:01 To widzę, że ja w ostatniej chwili kupiłam książkę P. Ewy, jakoś na wiosnę tego roku :) Odpowiedz Link
panna_mia IChing PC 18.10.17, 01:21 Ja natomiast zapytam o ten program. Miałam go na swoim komputerze, ale po tym, jak dziad padł, musiałam wgrywać wszystko od nowa. Gdy pobieram ze strony www.ichingprogr.republika.pl/pobranie.htm, występuje błąd instalacji, tak jakby było coś nie tak z plikiem. Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi wysłać właściwy .exe albo ew. wskazać, gdzie mogę pobrać? Odpowiedz Link
jasnygrom Re: IChing PC 18.10.17, 14:19 :) Mój Symantec w pracy też nie pozwala go instalować - uważa za zagrożenie i usuwa. Spróbuję w domu go ściągnąć - dam znać jak poszło. Od pewnego czasu, gdy loguję się na forum, widzę dymek "Połączenie nie jest zabezpieczone. Wprowadzone dane logowania mogą zostać przechwycone. Więcej informacji". Sądzę, że to niektóre reklamy mogą być groźne. pełne obaw pozdro :) ryx Odpowiedz Link
niedorobek Re: Połączenie nie jest zabezpieczone 19.10.17, 21:02 jasnygrom napisał: > Od pewnego czasu, gdy loguję się na forum, widzę dymek "Połączenie nie jest zab > ezpieczone. Wprowadzone dane logowania mogą zostać przechwycone. Więcej informa > cji". Ciekawostka ja też widzę ten dymek, chociaż mam ubuntu. I to nie tylko na tym forum. Myślę że tu chodzi bardziej o wyszukiwarkę google. Odpowiedz Link
jasnygrom Re: IChing PC 18.10.17, 20:35 :) W domu Avast Free Antivirus (Win10) nie miał zastrzeżeń - udało się pobrać i zainstalować. Działa. nocne pozdro :) ryx Odpowiedz Link
transwizje Re: IChing PC 19.10.17, 20:39 Kamil robił program kawałek czasu temu. Zapewne wymaga jakichś usprawnień. Napiszcie do niego, o ile wiem, adresu nie zmienił. Może to go zmobilizuje do przyjrzenia się sprawie. ;) ES Odpowiedz Link