kozka1
09.10.17, 19:29
Witam Ewo i Forumowicze.
Pytanie tyczyło stosunku faceta poznanego przez neta do mnie. (Pierwsze losowanie odnośnie znajomości i tak pokazało, że guzik z tego będzie, ale jego nagłe wycofanie się w pierwszym momencie było dla mnie niezrozumiałe). Dodam tylko, że facet pracuje zagranicą, ale sam zaproponował spotkanie podczas jego przyjazdu do Polski.
62. Przewaga Małego (kiepsko)
3. "To nie ominięcie, ale odtrącenie. Gdyby nie było się nadzwyczaj ostrożnym, ktoś mógłby podejść z tyłu i uderzyć. Niepomyślna wróżba."
Ta linia była dla mnie czytelna. Znalazł młodszy model. (sprawdzone). Nie podtrzymywałam więc kontaktu. Myślę, że jednak nie poszło coś po jego myśli, bo usunął i mnie i ją ze znajomych na Fejsie. (Nawiasem dziwne zachowanie).
--------------------------------
4. "Nie pomija go, lecz spotyka. Wyruszenie niesie niebezpieczeństwo. Trzeba się wystrzegać nieposłuszeństwa. Nie działaj. Bądź stale niezłomny."
Linia mówi o spotkaniu, choć jakim sposobem skoro kontakt został zerwany? Dzisiaj się spełniło - przypadkowo nadzialiśmy się na siebie i rozpoznaliśmy po fotach. Facet wydawał się zmieszany pożyczył miłego dnia i uciekł. Przynajmniej zaspokoiłam swoją ciekawość jak wygląda na żywca.
Tak czy siak wygląda to na zakończenie historii.
--------------------------------
Jak rozumieć więc linię 5? (od początku nie potrafiłam jej zrozumieć)
5. Gęste chmury, brak deszczu od zachodniej strony Naszej krainy. Książę strzela, trafia i wciąga zdartą skórę zwierzęcia do wnętrza pieczary.
Brak deszczu pomimo gęstych chmur - mimo nagromadzenia energii nic z tego nie wyniknie.
Kompletnie natomiast nie rozumiem drugiej części - o Księciu i zdartej skórze. Kto jest Księciem? Co oznacza zdarta skóra zwierzęcia wciągnięta do pieczary?
zdarta skóra - łup, zdobycz, trofeum, zwycięstwo w starciu, obnażenie, zerwanie okrycia, naga prawda?
Obawiam się, że zewnętrznie już nic się nie wydarzy i nie pomoże mi zrozumieć tej linii.
Ewo jak Ty ją czytasz? Będę wdzięczna jeśli znajdziesz chęć i czas.
Dodam, że trigramy pokazują energię od Radości (co ma krótkie nogi) po Górę (zakończenie story). Suma heksów 7 (przyjazd).
Pozdrawiam
Kózka