beneficia 03.10.22, 19:56 To czasowy problem czy do widzenia państwu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beneficia Re: Strona iching.pl nie działa 10.10.22, 20:44 Ta twoja strona nie ma nic wspólnego z sensem tamtej, pa. Odpowiedz Link
transwizje2 Re: Strona iching.pl nie działa 11.10.22, 10:13 Nie ma problemu. Chyba, że brak zainteresowania czytelników nim jest. Odpowiedz Link
beneficia Re: Strona iching.pl nie działa 11.10.22, 17:11 Przecież tam na górze strony był licznik, co wchodziłam to pokazywał setki nowych wejść dziennie. Jeśli da się przywrócic to byłoby miło, a jesli nie - to czy możesz polecić jakąś dobrą stronę do losowania heksagramów? Odpowiedz Link
jasnygrom Re: Strona iching.pl nie działa 13.10.22, 14:03 :) Beneficio, ja też czasem korzystałem z tej strony. Tekst wyroczni był podany wg opracowania Oskara Sobańskiego. Trochę mi nie pasowało, że na miejscu Obrazu podawano tekst Orzeczenia, i vice versa. Używałem tej strony do kopiowania (i wklejania) tekstu przy moich badaniach. Szkoda, że strona została zablokowana. Jeśli to komuś pomoże, podaję adres do autora strony: Wojciech Nowak (fb Hellkite) wojtek.hellkite@gmail.com zaskoczone zablokowaniem "iching.pl" pozdro :) jasnygrom Odpowiedz Link
jasnygrom Re: Strona iching.pl nie działa 13.10.22, 14:06 :) Czy najbardziej Ci brakuje automatycznego losowania, czy tekstu Wyroczni? ciekawe pozdro :) jasnygrom Odpowiedz Link
beneficia Re: Strona iching.pl nie działa 13.10.22, 20:48 Dzięki za info o tym panu, jutro sobie poczytam :) Dobre pytanie... pewnie dwa w jednym. Chociaż i tak potem korzystałam ze strony www.jamesdekorne.com , najbardziej zawsze pasowały mi interpretacje pani Wing. A Ty rzucasz monetami? Pytałam kiedyś informatyka, jak bardzo automatyczne/losowe jest to komputerowe losowanie, i nie jest tak zupełnie przypadkowe, tam jest jakies odniesienie w programie losującym do (chyba, jeśli dobrze pamiętam) daty jakiegoś dnia. No ale w rzucaniu monetami czy wyciąganiu patyczków też mamy odniesienia (stopień wytarcia monety wpływa na jej wagę czyli jak upadnie, czy nasze akurat widzimisię, jesli wybieramy patyczki). A badania prowadzisz tak dla siebie, czy zamierzasz coś publikować? Odpowiedz Link
jasnygrom Re: Strona iching.pl nie działa 15.10.22, 09:45 :) Zwykle rzucam monetami, natomiast w sprawach bardziej istotnych liczę patyki. Badania prowadzę głównie dla siebie, jednak pewne wnioski zamierzam opublikować. Odpowiedz Link
beneficia Re: Strona iching.pl nie działa 16.10.22, 22:04 Zróbmy eksperyment:) Już nie ma strony, z której korzystalam, inne mi się nie podobają, a chodzi o sprawę istotną, zagrałam w EuroJackpot za 12 zł, do wygrania jest 340 milionów (a mam dzieci na drogich studiach). Policz za mnie patyki, jeśli coś wygram, oddam Ci 10%. Umowa stoi? Odpowiedz Link
beneficia Re: Strona iching.pl nie działa 16.10.22, 22:06 Za szybko:) Zobacz, jak się potoczy rzecz mojej wygranej, por favor Odpowiedz Link
beneficia Re: Strona iching.pl nie działa 19.10.22, 22:36 Mam nadzieję, że nie zmarnowałeś czasu na patyczki, nic nie wygrałam 🤷 Odpowiedz Link
beneficia Re: Strona iching.pl nie działa 26.10.22, 20:28 Ooo, strona wróciła, dzięki! Tak sobie kliknęłam, a tu pojawił się hex 42, Powiększenie :) Odpowiedz Link
jasnygrom Re: Strona iching.pl nie działa 01.11.22, 09:26 :) Przed chwilą przeczytałem Twój wpis i pyknąłem "Wróżba na dziś". Wyszło 19.1.3 > 46.0, czyli 19. Zbliżenie, nadejście wielkiego > 46. Wzrastanie. Zadowoliłem się samymi tytułami i więcej nie czytałem. Nastroiły mnie optymistycznie. zadowolone z powrotu iching.pl pozdro :) PS. Patyków dla Ciebie nie liczyłem, za późno przeczytałem tę propozycję. Odpowiedz Link
transwizje2 Re: Strona iching.pl nie działa 31.10.22, 18:38 Twój wpis widzę, więc pewnie działa. Ale widać, że algorytmy i nowe parametry już pracują, aby skasować to, co samo bieżąco "nie żyje". Tak się kasuje ważne treści. Uczmy się mieć je w głowie i sercu, a nie w mechanizmie. ES Odpowiedz Link