GoĹÄ: MAciej891 IP: *.icpnet.pl 25.02.13, 23:06 Poszukuje osób na prace wykończeniowe w Niemczech. W sprawie płacy dojdziemy do porozumienia, lecz od razu zaznaczam, że stawki są wysokie. Czytaj dalej >>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Lukasz Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.42.4.150.alfanet24.pl 04.05.13, 11:39 Witam jestem zainteresowany posiadam duże doświadczenie w kraju i za granicą czekam na kontakt 785617766 Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.f789 Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec 30.05.13, 21:05 Witam . Mam 28 lat . Jestem zainteresowany ta praca . 9 lat przybywam w Niemczech , z doświadczeniem dobra znajomością j. niemieckiego . Proszę o kontakt na adres e-maila : waldi.f123@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bernadetta Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.239.spine.pl 23.07.13, 10:42 Witam. Mam do zaoferowania Państwu materiały do wykończenia mieszkań i domów. Są to podłogi oraz parapety z tworzywa pcv/drewno (50/50). EkoDeska ma różne zastosowania nie tylko jako podłoga. Zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej www.rfoll.pl/ i zapoznania się z ofertą. Pozdrawiam Bernadetta Prytko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dariusz Moskwa Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.13, 10:05 witam państwa. jestem zainteresowany panstwa ofertą pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mario Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 19:33 Witam....Poszukuję godnej oferty pracy. Piszę godnej, gdyż jestem dobrym fachowcem w pracach wykończeniowych (ściany, płytki i inne prace remontowo - budowlane). Obecnie pracuję w Polsce, ale płaca jest nieadekwatna do wykonywanych zadań, dlatego szukam ciekawych propozycji. Jestem kawalerem, mam 23lata, jestem uczciwy, solidny i odpowiedzialny. Wolny od nałogów. Za poważną ofertę pracy odpłacę się wzorowym postępowaniem i wysokimi umiejętnościami. Jestem zdecydowany na wyjazd, ale wyłącznie w sytuacji poważnych ofert. Z poważaniem WM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dariusz Moskwa Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.13, 09:37 szanowni państwo. jestem zainteresowany państwa ofertą pracy opublikowaną na portalu Gazeta.pl Forum Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PolakMały Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.centertel.pl 18.06.13, 12:16 A dlaczego nie na terenie Polski tylko niemcom wykańczać?!! dla mnie to dziwne że ludzie robią na obczyźnie a póxniej narzekają że w Polsce kiepsko no ale cóż taka praca jak piszą szczęścia nie daje praca.wp.pl/gid,15741361,title,Ta-praca-nie-daje-szczescia,galeria.html?ticaid=110ca3 Odpowiedz Link Zgłoś
dariusss.1990 Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec 18.06.13, 12:24 witam. jestem zainteresowany państwa ofertą pracy opublikowaną na portalu Gazeta.pl Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bernadetta Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.239.spine.pl 23.07.13, 11:00 Witam. Mam do zaoferowania Państwu materiały do wykończenia mieszkań i domów. Są to podłogi oraz parapety z tworzywa pcv/drewno (50/50). EkoDeska ma różne zastosowania nie tylko jako podłoga. Zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej www.rfoll.pl/ i zapoznania się z ofertą. Pozdrawiam Bernadetta Prytko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Waldek Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.146.96.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.13, 18:08 Witam, czy nadal kogoś potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Konrad Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.zicom.pl 02.08.13, 10:08 witam mozna dowiedziec sie cos wiecej na temat tego ogłoszenia poniewaz jestem zainteresowany praca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karol Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.piotrcentrum.pl 27.09.13, 14:53 witam mam spore doświadczenie w wykończeniówce a także spore doświadczenie w sprawach stolarki jestem pracowity potrafię pracować w grupie proszę o kontakt 663305808 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roman Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.ksiezyc.pl 11.10.13, 18:42 Witam.z wielką chęciom podejme prace przy wykończeniu wnetrz.posiadam wieloletnie doswiadczenie w tej dziedzinie jak i w montowaniu stolarki okiennej.prosze o kontakt mailowy lub tel.729695761.pozdrawiam.Roman Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mario Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: 62.233.131.* 02.11.13, 13:50 jesteśmy zainteresowani pracą na wykończeniach posiadamy doświadczenie w zawodach malarz szpachlarz ,tynkarz,szklarz prosimy o kontakt pod nr tel 533-q619-445 lub na adres e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Artur Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.13, 11:13 Jeżeli szukacie firmy która wykona prace wykończeniowe bądź zaprojektuje wnętrzna to zapraszamy do współpracy www.decogai.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.13, 18:11 Witam, mam 33 lata,jestem doświadczonym Budowlańcem,jestem gotowy podjąć pracę od zaraz tel.784 592 424 Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
janek52s Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec 01.01.14, 19:24 Podejmę prace w Niemczech mam 52 lata Dobre doświadczenie Tel. 605 245 060 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin z Katowic Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.impact2.3s.pl 05.01.14, 02:54 Witam, jestem zainteresowany tą pracą. prosiłbym o więcej szczegółów. pozdrawiam Marcin 698-328-424 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pub_parnasik@wp.pl Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: 94.141.153.* 12.01.14, 12:47 Jestem zainteresowany pracą fizyczną w zakresie prac budowlanych i wykończeniowych, chętnie podejmę każdą inną pracę do której będzie potrzebne przeszkolenie po którym będę zdolny do pracy. pub_parnasik@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dawid Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.14, 22:05 Witam.Jestem zainteresowany ogłoszeniem Prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arkadiusz Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.adsl2.static.versatel.nl 23.07.15, 21:11 Witam aktualnie jestem w den haag pracuję w firmie wykończeniowej w której szef jest jakiś idiotą szukam normalnej pracy za normalne pieniądzę i przede wszystkim terminową płatność mogę wyjechać w każdej chwili :) mój numer Polski 669291163 :) Odpowiedz Link Zgłoś