Dodaj do ulubionych

Prace wykończeniowe na terenie Niemiec

IP: *.icpnet.pl 25.02.13, 23:06
Poszukuje osób na prace wykończeniowe w Niemczech. W sprawie płacy dojdziemy do porozumienia, lecz od razu zaznaczam, że stawki są wysokie.
Czytaj dalej >>>>>>>
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukasz Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.42.4.150.alfanet24.pl 04.05.13, 11:39
      Witam jestem zainteresowany posiadam duże doświadczenie w kraju i za granicą czekam na kontakt 785617766
    • waldek.f789 Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec 30.05.13, 21:05
      Witam .
      Mam 28 lat . Jestem zainteresowany ta praca . 9 lat przybywam w Niemczech , z doświadczeniem dobra znajomością j. niemieckiego . Proszę o kontakt na adres e-maila : waldi.f123@interia.pl
      • Gość: Bernadetta Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.239.spine.pl 23.07.13, 10:42
        Witam.
        Mam do zaoferowania Państwu materiały do wykończenia mieszkań i domów. Są to podłogi oraz parapety z tworzywa pcv/drewno (50/50). EkoDeska ma różne zastosowania nie tylko jako podłoga.

Zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej www.rfoll.pl/ i zapoznania się z ofertą.

Pozdrawiam
        Bernadetta Prytko
    • Gość: Dariusz Moskwa Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.13, 10:05
      witam państwa. jestem zainteresowany panstwa ofertą pracy.
    • Gość: Mario Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 19:33
      Witam....Poszukuję godnej oferty pracy. Piszę godnej, gdyż jestem dobrym fachowcem w pracach wykończeniowych (ściany, płytki i inne prace remontowo - budowlane). Obecnie pracuję w Polsce, ale płaca jest nieadekwatna do wykonywanych zadań, dlatego szukam ciekawych propozycji. Jestem kawalerem, mam 23lata, jestem uczciwy, solidny i odpowiedzialny. Wolny od nałogów. Za poważną ofertę pracy odpłacę się wzorowym postępowaniem i wysokimi umiejętnościami. Jestem zdecydowany na wyjazd, ale wyłącznie w sytuacji poważnych ofert. Z poważaniem WM
    • Gość: Dariusz Moskwa Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.13, 09:37
      szanowni państwo. jestem zainteresowany państwa ofertą pracy opublikowaną na portalu Gazeta.pl Forum
      • Gość: PolakMały Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.centertel.pl 18.06.13, 12:16
        A dlaczego nie na terenie Polski tylko niemcom wykańczać?!! dla mnie to dziwne że ludzie robią na obczyźnie a póxniej narzekają że w Polsce kiepsko no ale cóż taka praca jak piszą szczęścia nie daje praca.wp.pl/gid,15741361,title,Ta-praca-nie-daje-szczescia,galeria.html?ticaid=110ca3
    • dariusss.1990 Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec 18.06.13, 12:24
      witam. jestem zainteresowany państwa ofertą pracy opublikowaną na portalu Gazeta.pl Forum.
    • Gość: Bernadetta Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.239.spine.pl 23.07.13, 11:00
      Witam.
      Mam do zaoferowania Państwu materiały do wykończenia mieszkań i domów. Są to podłogi oraz parapety z tworzywa pcv/drewno (50/50). EkoDeska ma różne zastosowania nie tylko jako podłoga.

Zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej www.rfoll.pl/ i zapoznania się z ofertą.

Pozdrawiam
      Bernadetta Prytko
    • Gość: Waldek Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.146.96.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.13, 18:08
      Witam, czy nadal kogoś potrzebujesz?
    • Gość: Konrad Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.zicom.pl 02.08.13, 10:08
      witam mozna dowiedziec sie cos wiecej na temat tego ogłoszenia poniewaz jestem zainteresowany praca
    • Gość: Karol Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.piotrcentrum.pl 27.09.13, 14:53
      witam mam spore doświadczenie w wykończeniówce a także spore doświadczenie w sprawach stolarki jestem pracowity potrafię pracować w grupie proszę o kontakt 663305808
    • Gość: Roman Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.ksiezyc.pl 11.10.13, 18:42
      Witam.z wielką chęciom podejme prace przy wykończeniu wnetrz.posiadam wieloletnie doswiadczenie w tej dziedzinie jak i w montowaniu stolarki okiennej.prosze o kontakt mailowy lub tel.729695761.pozdrawiam.Roman
    • Gość: mario Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: 62.233.131.* 02.11.13, 13:50
      jesteśmy zainteresowani pracą na wykończeniach posiadamy doświadczenie w zawodach malarz szpachlarz ,tynkarz,szklarz prosimy o kontakt pod nr tel 533-q619-445 lub na adres e-mail
    • Gość: Artur Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.13, 11:13
      Jeżeli szukacie firmy która wykona prace wykończeniowe bądź zaprojektuje wnętrzna to zapraszamy do współpracy www.decogai.pl
    • Gość: Tomek Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.13, 18:11
      Witam,
      mam 33 lata,jestem doświadczonym Budowlańcem,jestem gotowy podjąć pracę od zaraz tel.784 592 424
      Tomasz
    • janek52s Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec 01.01.14, 19:24
      Podejmę prace w Niemczech mam 52 lata Dobre doświadczenie Tel. 605 245 060
    • Gość: Marcin z Katowic Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.impact2.3s.pl 05.01.14, 02:54
      Witam, jestem zainteresowany tą pracą.
      prosiłbym o więcej szczegółów.
      pozdrawiam Marcin 698-328-424
    • Gość: pub_parnasik@wp.pl Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: 94.141.153.* 12.01.14, 12:47
      Jestem zainteresowany pracą fizyczną w zakresie prac budowlanych i wykończeniowych, chętnie podejmę każdą inną pracę do której będzie potrzebne przeszkolenie po którym będę zdolny do pracy. pub_parnasik@wp.pl Pozdrawiam
    • Gość: Dawid Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.14, 22:05
      Witam.Jestem zainteresowany ogłoszeniem Prosze o kontakt.
    • Gość: Arkadiusz Re: Prace wykończeniowe na terenie Niemiec IP: *.adsl2.static.versatel.nl 23.07.15, 21:11
      Witam aktualnie jestem w den haag pracuję w firmie wykończeniowej w której szef jest jakiś idiotą szukam normalnej pracy za normalne pieniądzę i przede wszystkim terminową płatność mogę wyjechać w każdej chwili :) mój numer Polski 669291163 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka