Dodaj do ulubionych

Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Holandia

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.13, 11:28
Praca polega na pakowaniu
komputerów oraz ich części w opakowania kartonowe. Pracodawca nie wymaga
znajomośći języka, oferuje ubezpieczenie, mieszkanie (
odpłatne 55 euro tyg. ) darmowy
dojazd do pracy. Oferuję również dojazd do
Holandii (270zł za os.płatne na miejscu)lub odjęte od wypłaty
STAWKA 9 euro brutto na godzine, minimum 40 tygodniowo

Jesteś zainteresowany/zainteresowana ofertą
Proszę o kontakt
Czytaj dalej / kontakt >>>>
Obserwuj wątek
    • Gość: pasala7 Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.181.137.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 14:58
      Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Holandia
      Witam
      jestem zainteresowana ofertą.
      Proszę o kontakt
      • Gość: h Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: 77.252.27.* 01.01.14, 21:24
        prosZe o kantakt jestem hetny
    • Gość: Marianna Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 21:37
      Witam nazywam się Marianna Kiezik pracowałam w drukarnii oraz w zakładacz kosmetycznych jako pracownik produkcyjny w Polsce . W Anglii oraz Holandii jako zbieracz owoców twardych i miękkich w szklarnii również sortownia, paczkowanie. Oraz w Holandi przy gerberach.Zainteresowana jestem państwa ofertą, jeżeli moja kandydatura będzie odpowiedznia prosiłabym o kontakt meilowy: marianna.kiezik@vp.pl oraz telefoniczny pod numer: 516273415 .Jestem zainteresowana współpracą na dłużej.

Z poważaniem
      Marianna Kiezik
    • Gość: Kamil Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.adsl2.static.versatel.nl 12.06.13, 01:12
      Witam mieszkam w Holandii, nie boje się żadnej pracy, i moge zaczac od zaraz. moj nr kontaktowy +31633292537 e-mail paczek413@wp.pl pozdrawiam
    • Gość: Jarek Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 11:08
      Byłbym zainteresowany :) Proszę o kontakt
    • Gość: kam Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 14:18
      Witam jestem osobą zainteresowaną oferta pracy mam 21 lat.
      jezyki; j.niemiecki-podstawa
      j.angielski komunikatywny
      doswiadczenie; produkcje,magazyny oraz praca w holandii na rozbiórkach
    • Gość: Paula Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.net-9.rev.tdctelecom.pl 13.06.13, 22:05
      Witam.
      Wraz z chłopakiem jestesmy zainteresowani pracą. Mamy doświadczenie w pracy za granicą.
      Prosimy o kontakt.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Karolina Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.24.199.109.static.rdi.pl 14.06.13, 09:20
        Czesc, chcialam zapytac czy dlugo czekalas na odpowiedz?
    • Gość: karolina Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.24.199.109.static.rdi.pl 14.06.13, 09:02
      Jestem zainteresowana oferta, prosze o kontakt: e-mail : karolina.kmiec@onet.pl
    • Gość: karo Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.24.199.109.static.rdi.pl 14.06.13, 09:23
      Chetnie podejme sie pracy, jestem zainteresowana tą oferta, prosze o kontakt :607253291
    • Gość: bbbartekbb1@wp.pl Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 22:14
      jestem zainteresowany udziałem w procesie rekrutacji z poważaniem Bartosz Brykowski.
    • Gość: piotr Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 12:02
      witam jestem zainteresowany ta oferta i licze na odzew pozdrawiam
    • Gość: Kamil Harasiuk Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.13, 13:08
      Witam jestem zainteresowany ofertą. Posiadam doswiadczenie przy produkcji nabyte w Holandii. Znam j. angielski.
      tel.781097122
    • Gość: Kamil Harasiuk Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.13, 13:11
      CURRICULUM VITAE

Tarnawatka-Tartak
      ul.ogrodowa 13
      22-604 Tarnawatka

KAMIL MIROSŁAW HARASIUK

DATA URODZENIA 26.02.1989R.
      STAN CYWILNY KAWALER
      TELEFON 781097122
      E-MAIL kamilof54321@wp.pl

WYKSZTAŁCENIE
      Publiczne Gimnazjum w Tarnawatce

DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
      Hurtownia spożywcza "" Mazex""
      Tomaszów L.

Przetwórnia owoców "" SVZ""
      Tomaszów L.

Magazynier ( magazyny z warzywami,
      załadunek i rozładunek samochodów
      ciężarowych).

Staż jako Gospodaż Budunku ZSZ.nr1
      Tomaszów L.

Zbiory owoców ( Niemcy)

Sortownia owoców ( Holandia)

15.10.12r - 26.04.13r
      Staż zawodowy w przedsiębiorstwach
      ogrodniczych w Holandii
      ( drzewka owocowe i ozdobne,
      kwiaty doniczkowe)
      za pośrednictwem SUN-POWER.

JĘZYKI OBCE

j.angielski st. podstawowy

DODATKOWE UMIEJĘTNOŚCI

Kurs j.angielskiego dla początkujących.
      Kurs na wózek widłowy.
      Kurs na kase fiskalną.
      Kurs jako pracownik ewidencji materiałowej.
      Kurs umiejętności komputerowych ECDL START.

Znajomość metod technologii upraw stosowanych w ogrodnictwie.
      Praktyczne umięjetnośći w zakresie marketingu w ogrodnictwie.
      Znajomość metod sortowania , magazynowania i logistyki płodów rolnych.
      Znajomość standardów jakośćiowych HACCP, GMP i GHP.

Jestem osobą pracowitą , solidną i zdyscyplinowaną.

ZAINTERESOWANIA

Praca , wędkarstwo.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji
      procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych, Dz. Ust. Nr 133
      poz. 883.

• Gość: Grzegorz Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.13, 15:08
      Witam jestem zainteresowany wraz z dziewczyną waszym ogłoszeniem jesteśmy gotowi na wyjazd od zaraz jesli jest to możliwe prosimy o kontakt na numer 731591347
    • Gość: Lidia i Tomek Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: 91.241.48.* 19.06.13, 14:50
      Jesteśmy zainteresowani pracą od zaraz.
      Proszę o kontakt
      Pozdrawiam
    • Gość: kalonline174 Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: 78.8.206.* 20.06.13, 15:52
      Witam jestem zainteresowany obecna oferta.Jestem gotowy do podjecia pracy od zaraz prosilbym o pilny kontakt
      • Gość: krzysztof Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.centertel.pl 23.06.13, 16:12
        Dziedobry mam na imie Krzysztof mam 37 lat jestem ze szczecina nie znam jezyka pracowalem juz na magazynie jestem gotowy do pracy 789365298 moj numer dziekuje
    • Gość: Wojtek Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.satfilm.net.pl 25.06.13, 09:42
      Dzień dobry,jestem zainteresowany tą pracą,proszę o więcej informacji.
      Pozdrawiam
      Wojtek.
    • Gość: leslaw Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.192-178.cust.bluewin.ch 25.06.13, 15:59
      wiitam akualnie poszukuje pracy jesli oferta aktualne prosze i kontakt lslaw dudczak 519327363 pozdrawiam
    • Gość: ELZBIETA Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.231.19.122.potel.pl 26.06.13, 17:52
      Witam, jestem zainteresowana
    • 55beata Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol 27.06.13, 16:13
      Witam serdecznie:)
      Pracujemy z mężem już drugi rok przy zbiorze truskawek w Holandii. Tym razem po zakończeniu pracy, pragnęlibyśmy przedłużyć nasz pobyt w tym kraju, i znaleźć sobie nową pracę, dlatego jesteśmy zainteresowani Pańską ofertą.
      Proszę o kontakt, mój e-mail: beatkazajac@onet.pl.
      Pozdrawiam:)
    • Gość: darks Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 02:15
      ZAinteresowani pracą, 2 młodych mężczyzn prosimy o kontakt
    • Gość: wiwo1956 Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.komster.pl 01.07.13, 06:37
      jestem zainteresowany ta oferta pracy
      • Gość: Michal Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.play-internet.pl 03.07.13, 17:47
        witam! nazywam sie Michal i mam 22 lata i jestem zainteresowany ta oferta pracy.
    • Gość: Agnieszka Dawid Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.13, 21:05
      Witamy! Ona 26 on 27 lat dyspozycyjni od zaraz liczymy na szybką odpowiedz
    • Gość: Norbert Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: *.cdma.centertel.pl 10.07.13, 12:32
      Witam mam 18lat jestem bardzo pracowity sumienny i punktualny. gotowy podjąć prace od zaraz.

proszę o kontakt, pozdrawiam.
    • Gość: Mariusz82bv Re: Produkcja komputerów, pakowanie w kartony Hol IP: 83.1.131.* 13.07.13, 09:00
      Witam,
      Jestem bardzo zainteresowana pana ofertą pracy,czy ta praca jest nadal aktualna i od kiedy można zacząć prace będę bardzo wdzięczna za odpowiedz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka