Dodaj do ulubionych

Produkcja - Wysokie zarobki!!

26.06.13, 18:58
Holenderska firma poszukuje pracowników na linie produkcyjna do pakowania pomidorów koktajlowych.

Warunki oferowanej przez nas pracy:
- Dojazd do Holandii wynajmowanymi przez nas busami z Warszawy, Katowic i Poznania.
- Praca 8 godzin dziennie + możliwość pracy w weekendy (atrakcyjne stawki za ewentualne nadgodziny)
- zapewniamy 3 posiłki dziennie
- nocleg w domu pracowniczym
- stawka godzinowa to 14 EURO
- ubezpieczenie zdrowotne

Jeżeli zdecydujesz się na współpracę należy wypełnić CV wg naszego formularza rekrutacyjnego.
Stąd możesz pobrać formularz rekrutacyjny: hostujmy.pl/download/78042/jM4MjM

Wypełniony formularz prosimy o przesłanie na adres mail: damianlitewski@gmail.com

UWAGA!!!!
Wymagany jest nasz wewnętrzny formularz rekrutacyjny! Inne aplikacje nie będą rozpatrywane!

Po rozpatrzeniu formularzy nawiążemy współpracę z wybranymi osobami.
Liczba wakatów: 45
Obserwuj wątek
    • Gość: katarzyna Re: Produkcja - Wysokie zarobki!! IP: *.play-internet.pl 10.01.14, 12:23
      Czy praca nadal aktualna
    • Gość: andrzej Re: Produkcja - Wysokie zarobki!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.14, 13:38
      na czym polega ta praca dokładnie . to praca na stale czy sezonowo ?
    • Gość: Natalia Re: Produkcja - Wysokie zarobki!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.14, 13:23
      Dzień dobry. Mam prośbę czy mogła bym prosić o jakiś kontakt. Bo jestem zainteresowana oferta pracy? Z góry dziękuję. Ponieważ nie mogę ściągnoąć formularza rekrutacyjnego.
    • Gość: Piotr Bińczyk Re: Produkcja - Wysokie zarobki!! IP: *.42.6.194.alfanet24.pl 09.02.14, 09:38
      Witam jestem zainteresowany tą pracą
    • Gość: Patrycja Re: Produkcja - Wysokie zarobki!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.14, 01:04
      Witam. Jestem zainteresowana Pańską ofertą, razem z trzy osobową grupką. Jesteśmy gotowe podjąć pracę od zaraz, określamy pełną dyspozycyjność. Gdyby oferta ta okazała się nadal aktualna proszę o kontakt e-mailowy: patrycja.grezlik789@op.pl Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Gość Re: Produkcja - Wysokie zarobki!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.14, 21:50
      Mam 21 lat, poszukuje pracy za granica. Jestem zainteresowana ta oferta.
    • Gość: adrian Re: Produkcja - Wysokie zarobki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.14, 13:50

Adrian lat 22 patryl lat 18 pilne w sprawie pracy nr.tel.509-966-378
    • Gość: Przemek Re: Produkcja - Wysokie zarobki!! IP: *.play-internet.pl 04.03.17, 20:40
      Witam

Czy powyższa oferta lub inna o podobnym charakterze jest nadal aktualna? Byłbym zainteresowany.
      W razie czego proszę o kontakt: ambitny.97@o2.pl

Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka