Dodaj do ulubionych

Praca w Niemczech - plantacja choinek

IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.06.14, 19:10
Witam serdecznie , na wstępie informuję iż nie jesteśmy biurem pośrednictwa pracy a rekrutację przeprowadzamy na potrzeby naszej firmy.
Poszukujemy panów do 40 roku życia sprawnych fizycznie i bez nałogów , obecnie potrzebujemy 6 pracowników na okres 01.10 – 22.12.2014r. ( od 6 do 10 tygodni ).
Od osób aplikujących do pracy w naszej firmie oczekujemy :
- uprawnień na prowadzenie ciągnika ( kat.T – nie wymagane aczkolwiek panowie z prawem jazdy kat.T będą rozpatrywani w pierwszej kolejności )
- uprawnień lub posługiwanie się piłą motorową
- dużej sprawności fizycznej oraz brak nałogów
- komunikatywnego języka niemieckiego ( nie wymagany aczkolwiek będzie dużym atutem )
- praktyka na plantacjach w Polsce lub zagranicą
Z naszej strony oferujemy pracownikom :
- zatrudnienie na warunkach niemieckich ( pracownik sezonowy )
- stawka godzinowa 7,5 euro netto
- ubrania ochronne ( komplet przeciwdeszczowy )
- obuwie robocze ( gumowce )
- rękawice robocze
- zakwaterowanie na terenie firmy
- obiadokolację
- przerwa śniadaniowa płatna
- ciężką pracę fizyczną na terenie plantacji

WARUNKI REKRUTACJI PRACOWNIKÓW NA SEZON ZIMOWY 2014 :
- termin nadsyłania aplikacji do 31.07.2014
Obserwuj wątek
    • Gość: antos1 Re: Praca w Niemczech - plantacja choinek IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.14, 20:48
      Jestem zainteresowany waszym ogłoszeniem.Od 15 lat zajmuje się ścinką drzew ,w sezonie zimowym 2012 i 2013 pracowałem przy ścince choinek w Szkocji,oprócz ścinki pracowałem,przy znaczeniu drzewek na plantacji i tzw.modelowaniu choinek.Posiadam prawo jazdy B+E,C+E.W tej chwili pracuje w lesie.Mam 38 lat.W Szkocji ścinałem 2 tys drzewek dziennie,wszystko zależy jak mają zrobione doły.
    • rybcia1994 Re: Praca w Niemczech - plantacja choinek 27.08.14, 10:41
      jestem chetny na ta prace mam 23 lata mam prawo jazdy kat t i b pracuje jako pomocnik w lesie wiec jestem gotowy do podjecia tej pracy od dzis bo firma ma przerwe na sezon zimowy jestem bez nałogów moj nr tel 502234866
    • wr.s Re: Praca w Niemczech - plantacja choinek 03.09.14, 10:43
      Witam. Mam na imię Wojciech mam 21 lat, posiadam prawo jazdy kat. B , ale od dziecka jeżdżę na traktorze, ponieważ posiadam gospodarstwo, co wymaga takich umiejętności.

506500421 prosze o odzew.
    • Gość: Marcin Łochowicz Re: Praca w Niemczech - plantacja choinek IP: *.speed.planet.nl 28.09.14, 19:15
      witam wraz z kolega jestesmy zainteresowani ta oferta pracy ,prace przy choinkach znamy bo pracowalismy w holandii 7 lat przy tujach a,przed gwiazdka pracowalismy przy choinkach prace znamy i nie boimy sie jej pozdrawiam +31651650218
    • Gość: Jarosław Zięba Re: Praca w Niemczech - plantacja choinek IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.14, 11:05
    • kochanowski.piotr1985-29 Re: Praca w Niemczech - plantacja choinek 07.11.14, 18:15
      dzień dobry mam na imię Piotr mam 29 lat państwa oferta nie ukrywam ze mnie zainteresowała pracuje w firmie pod nazwa dąb jak sama nazwa mówi moim fachem jest obalanie bezpieczeństwo i szybka praca w fachu operatora pilarki spalinowej szanuje i doceniam swa prace nigdy w mojej 9-cio letniej pracy nie było żadnych uchybień lub zaniedbań zależy mi na współpracy c państwem prosił bym o jak naj szybsza odpowiedz.
    • adamtv87 Re: Praca w Niemczech - plantacja choinek 30.10.15, 20:02
      Witam jestem zainteresowny praca mam doswiadczenie w wycince choinek mam prawojazdy na traktor i samochod umiem dobrze poslugiwac sie pila nr kontaktowy 729557675
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka