Dodaj do ulubionych

zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby

14.11.05, 14:59
zatrudnie opiekunkę do ludzi starszych w Niemczech. Umowa zawierana jest ma
czas nie krótszy niż 4 miesiące. Wymagane są: umiejętność opieki nad ludźmi
starszymi, podstawowa znajomość jezyka niemieckiego oraz ubezpieczenie na
terenie Polski. Jest to praca legalna i dobrzepłatna.
Obserwuj wątek
    • Gość: ogiogi Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.telemedia.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:33
      jaki limit wieku jest dla takiego opiekuna? czy może to być równiez mężczyzna w
      srednim wieku ,ale w doskonałej kondycji fizycznej i z dobrą znajomością języka
      niemieckiego , zarejestrowany jako bezrobotny w Polsce? i jeszcze jedno
      pytanie :jaka płaca? dziękuję za odpowiedż.
    • Gość: ogiogi Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.telemedia.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:34
      i czy jest to praca w domach opieki?
    • Gość: kpgraz Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:27
      Jestem zainteresowana,mam doświadczenie,proszę o więcej informacji
    • Gość: ela Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.jaw.vectranet.pl / 80.51.250.* 15.11.05, 07:12
      ile wyniosa poczatkowe oplaty, od kiedy mozna zaczac i gdzie trzeba sie
      zglosic , jestem kobieta w wieku 19 lat moge zaczac od zaraz
    • Gość: WWW.MARED.PRV.PL Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: 79.162.165.* 19.04.13, 11:54
      SZUKAM PRACY JAKO OPIEKUNKA.MAM DOŚWIADCZENIE DUŻE.JĘZYK NIEMIECKI ZNAM KOMUNIKATYWNIE ORAZ GRECKI I ROSYJSKI.MAM 52 LATA.
    • Gość: Malgorzata Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.hsi4.kabel-badenwuerttemberg.de 21.04.13, 13:54
      Jestem zainteresowana oferta, prosze o blizsze informacje. Pozdrawiam
    • Gość: Małgorzata Potyra Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: 80.48.68.* 02.05.13, 19:58
      Jestem zainteresowana państwa ofertą .Proszę o kontakt tel 500 353 282
    • Gość: emka Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.mm.ust.tke.pl 03.05.13, 14:45
      czemu nie na 2 m-ce?Pojechałabym natychmiast.
    • Gość: Beata Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 06:21
      Jestem zainteresowana ofertą opiekowałam się babcią chorą na raka, mam doświadczenie. Informacje pod adresem meilowym. teruca@tlen.pl
    • Gość: Beata Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.13, 16:28
      Jestem zainteresowana ofertą, mój email: teruca@tlen.pl
    • Gość: Beata Pupiec Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 21:51
      Witam,

Mam 41 lat, jestem mężatką, duże doświadczenie w opiece osób starszych i niepełnosprawnych, j. niemiecki znam wystarczająco aby porozumieć się z podopieczną osobą.

Proszę o kontakt na nr. tel. +48782139296, lub +39053668737

Z poważaniem,
      Beata Pupiec
    • Gość: Małgosia Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 11:33
      W każdej chwili mogę rozpocząć pracę. Mam 48 lat, prawo jazdy, co najmniej podstawową znajomość języka. Opiekuję się moją starszą mamą, wiem jakie są potrzeby ludzi starszych. Jestem cierpliwa, wyrozumiała, wiem, że sprostałabym wymaganiom jakiegoś Pana lub Pani. Zaznaczam, że mogę pracować długoterminowo, Jestem samotna, dzieci dorosłe więc rozłąka nie będzie taka ciężka.
    • Gość: Patrycja Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.cdma.centertel.pl 10.08.13, 20:58
      Witam bardzo mi zależy na tej pracy , mam doświadczenie nad starszymi ludźmi , ponieważ uczyłam się tego przy mojej chorej babci i dziadku , którzy nie chodzili , trzeba było robić przy nich wszystko , lecz jest jeden problem nie znam języka , czy mam jakąś szanse . Proszę o szybką odpowiedź . Pozdrawiam
    • kazia275 Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby 20.09.13, 15:19
      witam mam na imię Kazimiera pracowałam w niem.4lata Frotenchauzen przy babci lezoncej Demencja opiekowałam się całym domem robienie zakupów EDEKA JESTEM SIOSTROM PCK J.NIEM. PRAWIE KONTAKTOWY TEL.327974616 KOM.511625802.POZDRAWIAM
    • Gość: Beata Pupiec Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 20:47
      Witam.
      Mam 40 lat,jestem mężatką,posiadam dwójkę dorosłych dzieci.Pracowałam we Włoszech przez 5 lat. Pierwszy podopieczny z zanikiem mięśni na wózku inwalidzkim,następnie 98-letnia pani leżąca. Posiadam prawo jazdy B oraz T.
      Numer telefonu: 697568477
      Język niemiecki znam wystarczająco aby porozumieć się z podopieczną,podopiecznym.
      Z poważaniem
      Beata Pupiec.
    • ht.magdalena Re: zatrudnię opiekunkę dla starszej osoby 15.12.17, 23:07
      szukam pracy jako opiekunka osób starszych w Niemczech, mam doświadczenie, referencje, język komunikatywny. Interesują mnie prywatne oferty.

886-493-864
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka