Dodaj do ulubionych

praca w irlandii dla spawacza mig i tig

03.03.06, 22:10
moj szef w irlandii w shannon szuka spawacza mig i niekoniecznie tig do pracy
w malej fabryczce nie biore zadnych oplat sam pracuje w tej fabryczce
plaa od 8 do 10 euro za godzine w zaleznosci co potrafisz
tylko cv na gerry10@gazeta.pl niekoniecznie w angielskim
znajomosc jezyka niekonieczna acz ulatwiajaca zycie
Obserwuj wątek
    • benek421 Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig 06.03.06, 09:27
      Posiadam takie uprawnienia jestem zainteresowany z kim moge sie
      skontaktować?.Pracowałem juz w Niemczech Holandii i Belgi mam duze
      doswiadczenie.
    • luzak125 Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig 07.03.06, 13:12
      mam uprawnienia do spawania spoin pachwinowych stali nisko stopowych metoda Tig
      wg europejskiej normy, obecnie interesuje mnie praca sezonowa gdyż jestem jeszcze
      studentem,znam jezyk angielski w stopniu komunikatywnym, mój adres e-mail to luzak
      125@wp.pl
    • meksyk15 Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig 19.03.06, 13:22
      Witam Z zawodu jestem blacharzem samochodowym w zawodzie pracowalem 12 lat ,
      2lata przebywalem na kontrakcie w bylej Czechoslowacji jako spawacz
      CO2,gazowy,elektryczny.Posiadam uprawnienia na wyrzej wymienione rodzaje
      spawan. Od 7 lat pracuje w firmie budowlanej na stanowisku spawacza,pracownika
      budowlany w zakresie docieplen budynków , posiadam prawo jazdy kat. A,B,C,D.
      Mam 41 lat i jestem zainteresowany wyzej wymieniana oferta pracy !!
    • roberto090 Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig 12.04.06, 18:30
      Robert Kaźmiercczak
      Gdańsk, 5.11.2005
      ul. Zbyszka z Bogdańca 21
      80-419 Gdańsk
      Poland

Szanowni Państwo

Posiadam certyfikat PRS 141/111 W01,W02,W03,W04,W11 H-L045 , PRS 141/136
      W01,W02,W03 H-L045 oraz bogate doświadczenie związane z przemysłem stoczniowym.
      Pracowałem w firmie „Alu – International” na stanowisku montera konstrukcji
      aluminiowych. Do moich obowiązków należało: biegłe czytanie rysunku okrętowego,
      spawanie aluminium metodą TIG oraz półautomatem w osłonie CO2 i argonu.
      Pracowałem również w firmie „Maritim Shipyard” na stanowisku spawacza/montera
      kadłubów okrętowych. Wykonywałem następujące czynności: spawanie rur stalowych
      metodą TIG w osłonie argonu oraz spawanie kadłubów metodą 136 montaż
      fundamentów; czytanie rysunku okrętowego; prace traserskie.
      Obecnie pracuję w firmie „Genfer Lloyd” na stanowisku spawacz/monter kadłubów
      okrętowych. Jestem pracownikiem kontraktowym i prace wykonywane są między
      innymi w Norwegii i Rumunii

Jestem młodym i ambitnym człowiekiem, posiadam takie cechy jak odpowiedzialność
      i skuteczność w działaniu a także umiejętność pracy samodzielnej jak i w
      zespole.
      Jestem przekonany, że jako pracownik Państwa firmy przyniosę jej korzyści oraz
      przyczynie się do rozwoju. Mam nadzieję, że moja kandydatura jest godna
      rozpatrzenia.
      Jestem gotowy podjąć współpracę z Państwa firmą.
      Z wyrazami szacunku

Robert Kaźmierczak
    • Gość: adam Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.09.14, 18:25
      witam szukam pracy w irlandi północnej jako spawacz może coś ktoś? pozdr...
    • Gość: DARIO Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig IP: 176.200.241.* 14.02.15, 23:38
      Czesc mam na imie Dariusz mam 42 lata,obecnie pracuje we wloszech jako spawacz juz 7 lat,umowe mam na czas nieokreslony mam 10,50 na godzi. ale szukam pracy w irlandi,anglii roznej .My polacy jestesmy dobrymi pracownikami ale wlochow podejscie do nas jest czsem przykre jak sie do nas odnosza i chcialbym juz z wloch sie wyprowadzic.Spawam osie proste i skretne do sprzetu rolniczego mozna obejzec na google ADR GROUP uboldo z zawodu jestem slusarz-mechanik mam uprawnienia na sownice, wozki widlowe z przygotowaniem do pracy w churtowni,wloski certyfikat spawacza 135 wazny jeszcze do wrzesnia 2015 prawojazdy A,B,C nieznam angielskiego choc wloskiego tez nieumialem jak tu przyjechalem ale wszystkiego idzie sie nauczyc staram sie wykonywac dobrze swoja prace, sam fakt swiatczy o tym ze jestem tu juz 7 lat w jednym zakladzie i nawet czasy kryzysu przetrwalem co bylo dziwne dla niekturych wlochow bo ich rodakow pozwalnialo. Jestem bardzo zainteresowany ta praca albo nawet jakas inna o kturej moze slyszales. pozdrawiam Dario.
    • Gość: gerry10@gazeta.pl Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig IP: 176.200.241.* 14.02.15, 23:44
      gerry10@gazeta.pl
    • Gość: broda Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig IP: *.rybnik.vectranet.pl 17.03.15, 17:22
      Witam kolego szukam pracy sam dobrze wiesz jak w tym kraju jest nędza .Posiadam papier spawacza 135 136 311 ale się nie chwale są lepsi ! Wychowuje syna 12latka chce żeby coś pomnie zostało a nie same długi !
      • Gość: Alek Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.15, 19:24
        Jest praca dla spawaczy w Holandii. Sprawdź ogłoszenia na stronie spawacz oferty 1
        albo na spawacz oferty 2
    • Gość: adam Re: praca w irlandii dla spawacza mig i tig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.16, 02:06
      witam jestem zainteresowany praca mam doswiadczenie jako spawacz oraz certyfikat 135/138 znam jezyk ang. Niestety nie moge wyslac maila na adres w ogloszeniu. Prosze o kontakt pod tego maila adam3489@onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka