Dodaj do ulubionych

Włochy - opiekunka/pomoc domowa

02.04.06, 13:43
Witam, poszukuję odpowiedzialnej osoby, bez nałogów do pracy w opiece nad
dziećmi w polskiej rodzinie /nie ma wymogu znajomości jęz. włoskiego/. Osoba
potrzebna jest od zaraz. Dokładniejsze info po kontakcie na
maila "gazetowego".
Obserwuj wątek
    • magosia6 Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa 02.04.06, 15:54
      Witam
      Wysłałam wiadomość na e-maila gazetowego
      Pozdrawiam
      Małgosia
    • bozenaholandia Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa 03.04.06, 13:08
      Witam Panstwa mam na imie Bozena lat 37 i jestem osoba bez nalogow .Opiekanka
      jestem z powolania a nie z koniecznosci .Obecnie pilnuje dziecka w Holandii ale
      szukam innej pracy poniewaz zostalam oszukana co do wynagrodzenia .Bardzo mi
      przykro ze sa tacy ludzie co bazuja na naszej ciezkiej sytuacji w PL .Jestem
      osoba uczciwa wesola i bardzo lubie prace z dziecmi .Jesli oferta jest aktualna
      to barzo prosze o kontakt Pozdrawiam Bozena
      • iwonacia Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa 03.04.06, 21:06
        Oferta jest aktualna, proszę o kontakt na maila:
        • Gość: joanna Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: 193.253.170.* 29.04.14, 16:05
          Witam mam 42Lata i doswiatczenie z dziecmi gdyz sama mam ich 4 juz duze.moge rozpiceac prace od zaraz .prosze o telefon .+33787924444 obecnie pracuje we francji.poszukuje jednak pracy poniewaz jestem zmeczona praca jaka wykonuje obecnie bo wiaze sie ona z ciagla zmiana miejsca
        • Gość: joanna Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: 90.84.144.* 06.05.14, 15:17
          Witam mam 43 lata i doswiadczenie z dziecmi gdyz szma mam ich 4 sa juz duze .jestem zainteresowana oferta panstwa.moge zaczac od zaraz szukam pracy prosze o telefon+33787924444.dziekuje
        • Gość: Monika Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: 194.181.131.* 15.05.14, 22:08
          Witam.
          Jestem zainteresowana Państwa ofertą pracy. Jestem miłą sympatyczną dziewczyną w wieku 20 lat. Nie posiadam żadnych nałogów. Szybko się uczę. Bardzo lubię dzieci, ponieważ sama zajmowałam się swoją kuzynką w tygodniu. Jestem chętna do pracy praktycznie od zaraz i jeśli jest taka możliwość to nawet podejmę tą pracę na stałe.

Pozdrawiam Monika.
    • kasia.n Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa 03.04.06, 17:46
      Witam serdecznie! Jestem zainteresowana Pani ofertą. Mam doświadczenie w opiece
      nad dziećmi, zajmuje się nimi od 12 lat. Chętnie przyjmę pracę. Proszę o
      kontakt pod nt tel.886641666. Z góry dziękuję!
    • Gość: lidka Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.legnica.vectranet.pl 13.04.13, 22:26
      Witam serdecznie czy aktualna jest pańska oferta do opieki na dziećmi? nadmieniam ze pracowałam we Włoszech 2 lata w miejscowości Mondragone ,Proszę o kontakt jeśli by państwo się zdecydowali ,pozdrawiam Lidka
    • Gość: iwonacia Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.13, 18:56
      witam jestem zainteresowana pracą mam doświadczenie i mogę wyjechać w każdej chwili czekam na odpowiedż pozdrawiam
    • Gość: ola Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.13, 19:04
      witam jestem zainteresowana pracą mam doświadczenie i mogę wyjechac w każdej chwili czekam na odpowiedż pozdrawiam mój numer to 667145532
    • dyzia5 Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa 06.05.13, 15:47
      W odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone na stronie internetowej pragnę złożyć swoją aplikację.Mam 49 lat i dwoje dorosłych dzieci , które mają swoje rodziny /mam 3 wnuków z , którymi mam bardzo dobry kontakt / Za moją osobą przemawia duża odpowiedzialność , dobry kontakt z dziećmi oraz chęć do pracy.Moim atutem jest łatwość w nawiązywaniu kontaktów z różnymi ludźmi i umiejętność współpracy , cechuje mnie konsekwencja w działaniu i odpowiedzialność w podchodzeniu do wykonywanej pracy. Moją zaletą jest także zdolność szybkiego uczenia się.
      Mam nadzieję, że zainteresowałam Państwa swoją osobą.

• Gość: brygida Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.static.sitel.net.pl 10.05.13, 17:55
      witam jestem zainteresowana praca a ile jest dzieci i ile maja lat ja w tej chwili tez sie zajmuje 5 letnim wnukiem prosze o kontakt
    • Gość: iwoncia Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 07:47
      prosze o kontakt jestem bardzo zainteresowana
    • Gość: Czesia Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.static.korbank.pl 14.05.13, 22:32
      Witam serdecznie!

Czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Jestem zainteresowana omówieniem szczegółów.
      Pozdrawiam, Czesia
    • Gość: Barbara Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 09:53
      Witam
      Jestem zainteresowana Panstwa ogłoszeniem. Gotowa podjąć prace od zaraz. Pracowałam juz jako opiekunka osoby starszej. Mam 52lata. Prosze o kontakt. Moj tel; 787 518 438
      Pozdrawiam
    • Gość: Aneta Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 22:49
      Witam, jestem młodą maturzystką, zajmowałam się już dzieckiem wczesniej, potrafię posprzatać, jestem energiczną i szybko się uczę, szukam pracy na wakacje, wcześniej pracowałam w restauracji i w hotelu jako pokojówka, jeśli bedzie pani zainteresowana to prosze odp na email: aneta.szuter@wp.pl lub tel: 723897761
      wtedy wyśle swoje CV.

Pozdrawiam!
    • Gość: Magda Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.icpnet.pl 17.05.13, 13:52
      Witam. Pochodzę z Poznania mam 44 lata jestem mężatką i matka 22 syna. Jestem osoba odpowiedzialna lubiąca dzieci porządek i gotowanie. Pracowałam na stanowisku kierownika firmy a teraz chce wyjechać aby robić to co lubię Pozdrawiam . Mój numer to 889999241. ps. Mam tez kolezankę która również szuka pracy jako opiekunka ale nie zna języka tak jak ja.
    • Gość: Grazyna Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.13, 11:07
      Witam byla bym bardzo zainteresowana ta praca mam 52 lata
    • Gość: Agnieszka Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.ajc.com.pl 20.05.13, 16:20
      Witam,
      jestem zainteresowana ofertą.
      Jestem nauczycielką z angielskim i niemieckim oraz umiejętnościami muzycznymi.
      Proszę o szczegółowe informacje dotyczące pracy.
      Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Beata Sikorska Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 18:51
      Dzien dobry.Mam na imię Beata, lat 40 z wykształecenia jestem Nauczycielem, pracowałam z dziećmi w wieku przedszkolnym i szkolnym. Znam język hiszpański a we Włoszech też byłam. Ponieważ zmarła mi Mama poszukuję pracy za granicą. Jestem dyspozycyjna, czysta, kontaktowa, uśmiechnieta i kocham dzieci ( nie mam własnej Rodziny). Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.Beata.
    • Gość: Beata Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.13, 16:25
      Jestem zainteresowana ofertą, bardzo kocham dzieci jestem Przedszkolanką mój adres meilowy: teruca@tlen.pl Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Maria Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 11:51
      Znam j. włoski w stopniu komunikatywnym , kocham dzieci i chetnie podejme pracę. Pracowałam juz we Włoszech jako opiekunka osób starszych. Pozdrawiam serdecznie Maria
    • Gość: bozena Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.cdma.centertel.pl 04.06.13, 16:23
      Witam,mam 48lat,bez nalogow.10LAT PRACOWALAM WE WLOSZECH PRZY OPIECE OSOB STARSZYCH.JESTEM OSOBA CZYSTA, ZADBANA ,ODPOWIEDZIALNA,KOMUNIKATYWNA Z POCZUCIEM HUMORU I SZUKAM PRACY.OBECNIE JESTEM W POLSCE.CHCIALABYM POZNAC WYMAGANIA I OCZYWISCIE WYNAGRODZENIE A TAKZE KONTRAKT,JESLI MOJA KANDYDATURA ODPOWIADAZ POWAZANIEM.BOZENA
      • Gość: eelisee Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 11:14
        Witam, mam 29 lat jestem osoba bez nałogów, energiczna, o miłym usposobieniu , mogę podjąć prace od zaraz na dłuższy okres. proszę o więcej informacji odnośnie oczekiwań na emeila: echrzanowska@op.pl
        z poważaniem
        E.
    • Gość: glonek@wp.pl Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.sin.nokia.net 14.06.13, 08:31
      podejme prace jako opiekunka mam lat 49 mam wychowane 5 swoich dzieci mam 2 wnukow bardzo kocham dzieci jestem dobra gospodynia 783606709
    • Gość: Monika Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.mm.ust.tke.pl 15.06.13, 21:45
      Witam mam na imię Monika, mam 21 lat, pracowalam już jako opiekunka do dzieci we Włoszech, jezyka nie znam ale widze ze nie jest wymagany.
      Bardzo lubie pracować z dziecmi, potrafię gotować. Dzieci dają mi duzo radości, posiadam doswiadczenie i referencje, mogę przeslac moje CV. Zalezy mi na pracy jak najszybciej
      Jestem osobą bez nałogów, spokojną.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Monika
    • Gość: Jolanta Tecław Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.centertel.pl 20.06.13, 20:45
      Witam jestem zainteresowana tą pracą.Pracowałam w Niemczech i w Szwajcarii jako opiekunka osób starszych.Mam pytanie czy mogłabym wziąć ze sobą 3.5 roczna córeczkę-grzeczna i samodzielna.,i jakie jest wynagrodzenie? Proszę o odpowiedż na meila ewentualnie nr.tel.+48511732039.
    • Gość: Kamila Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.13, 14:40
      Witam, przesłałabym CV, ale chyba nie jestem go w stanie w tym okienku załączyć.
      Pilnie poszukuję pracy w opiece nad dziećmi:mam 34 lata, jestem nauczycielką i mam spore doświadczenie w pracy z dziećmi w różnym wieku. Włoski: komunikatywny, angielski:płynny. Proszę o kontakt,Kamila:-)
    • Gość: Krysia Re: Włochy - opiekunka/pomoc domowa IP: *.cdma.centertel.pl 24.06.13, 12:57
      Witam , mam na imię Krysia . Zainteresowała mnie ta oferta . Mam 21 lat . Niestety nie znam języka włoskiego ale posługuję się komunikatywnie językiem angielskim . Skończyłam liceum socjalne i później technika usług kosmetycznych . Byłaby to moja pierwsza praca za granicą . Bardzo lubię dzieci . Jestem odpowiedzialna, zdyscyplinowana, z poczuciem humoru, punktualna, komunikatywna i umiem się dostosować do otoczenia, a także szybko się uczę. Nie palę i nie piję .Bardzo proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury i napisanie mi dokładniejszych informacji .pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka