Dodaj do ulubionych

szukamy pielegniarek i opiekonow

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.04.06, 19:43
szukamy pielegniarek lub opiekonow wylacznie z doswiadczeniem i ze stazem
wymagany jezyk podstawowy (niemiecki) prawo jazdy dobry stan
zdrowia.Swiadectwo o niekaralnosci. Wiek od 35 do 50 lat. Kobiety i mezczyzni
oraz malzenstwa mile widziane.Prosze tylko powazne odpowiedzi. Wylacznie
ludzie ze stazem.Nie jestem posrednikiem i nie pobieram za prace pieniedzy.
Za wykonywana prace place ja.oferujemy atrakcyjne zarobki.Zapewniamy
mieszkanie.
Obserwuj wątek
    • 071979an Re: szukamy pielegniarek i opiekonow 21.04.06, 20:40
      witam chciałabym zapytać czy położna moze być?praktykę z ludzmi starszymi
      miałam.prawo jazdy kat b posiadam.język umiem w stopniu srednim ,z duzym
      zrozumieniem ,5 lat w zawodzie.I najważniejsze mam rodzinę i 2 letnie
      dziecko.Mąż z wykształcenia hydraulik i monter instalacji grzewczych z tylułem
      mistrza 11lat w zawodzie oraz prawo jazdy.Mamy 27-28 lat
      • 071979an Re: szukamy pielegniarek i opiekonow 21.04.06, 20:58
        jeżeli będzie pani zainteresowana moją ofertą proszę napisać rogalik26@tlen.pl
        lub gg 2831519 po kontakie podam telefon
      • Gość: sabine Re: szukamy pielegniarek i opiekonow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.04.06, 23:46
        Mam jedno pytanie co Pani zrobi z takim malym dzieckiem jak bedzie Pani
        pracowac co bedzie kiedy dziecko zachoruje to jest praca zlecenie umowa i
        trzeba byc ciagiem na miejscu.Piszac o malzenstwie mialam na mysli,ze
        wspolmalzonek jest pielegniarzem i mowi w tym jezyku.Pani maz ma dobry zawod ,
        ale do pracy na pielegniarza sie nie nadaje, bo niema wymaganego wyksztalcenia.
    • Gość: ada Re: szukamy pielegniarek i opiekonow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:51
      w jakim mieście?
    • Gość: Renata Re: szukamy pielegniarek i opiekonow IP: *.smstv.pl 24.04.06, 23:57
      Witam serdecznie. Moje doświadczenie to 2 ostatnie lata pracy we Włoszech w
      charakterze opiekunki. Mam 46 lat jestem zdrowa, mam prawojazdy od 15 lat ale
      jedynym problemem jest to że nie znam języka ale szybko się uczę. Wyjeżdżając
      do Włoch też nie znałam języka ale bardzo dobrze sie porozumiewałam z
      podopiecznymi. Pracowałam w rodzinie gdzie poza opieką nad sparaliżowanym
      mężczyzną prowadziłam dom gotując i sprzątając. Bardzo jestem zainteresowana
      pracą proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Renata Mokry
      • Gość: Renata Re: szukamy pielegniarek i opiekonow IP: *.smstv.pl 25.04.06, 00:01
        Mój e-mail renata.mokry@wp.pl
    • Gość: Sabine odpowiedz do Renaty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 08:46
      Bardzo chetnie, ale to jest robota w domu starcow i bez znajomosci jézyka
      rozumie Pani sama u nas niema Pani szans szkoda, bo moglabym Pania od
      natychmiast przyjac.
      • takasobie3 Re: odpowiedz do Renaty 25.04.06, 19:46
        Sabine,
        mój mąż lat 40 ma roczne doświadczenie w Anglii w opiece ludzi starszych. Zna
        angielski i niemiecki, szuka pracy. Bardzo proszę o kontakt mój mail
        kawmarta@poczta.onet.pl. Proszę o podanie szczegółów, od kiedy praca, gdzie,
        jakie wynagrodzenie itd. Czy to praca legalna? Gdzie nocleg?
        • Gość: Sabine Re: odpowiedz do takasobie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.06, 21:37
          Jezeli mozesz podaj mi numer tel. Praca jest oficjalna mieszkanie na miejscu
          czyli pokoj do dyspozycji z lazienka wyzywienie na miejscu.Pranie tez.Dobry
          zarobek.Jest to praca w domu starcow Stuttgart.Dokladnej daty nie mam od
          kiedy,ale tak szybko jak bede wiedziala mysle,ze w przyszlym tygodniu pod konic
          odrazu wam dam znac najlepiej telefonicznie i bedziemy mogli omowic szczegoly
          czyli o pracy i dokladnych zarobkow. Czekam na odpowiedz.
          • Gość: takasobie3 Re: odpowiedz do takasobie IP: 87.207.163.* 26.04.06, 08:41
            Podaję nr 500293691. Mąż za dwa tygodnie będzie w Polsce.
            • Gość: Sabine Re: odpowiedz do takasobie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.06, 09:34
              Zadzwonie pozniej okolo 12-ej.Reszte pytan przez telefon.
              • Gość: takasobie3 Re: odpowiedz do Sabine IP: 87.207.163.* 26.04.06, 11:38
                Sabine, dzięki za kontakt. Dzwoniłam do męża, jest zainteresowany. Pozdrawiam B.
    • magda673 Jestem opiekunką 26.04.06, 14:52
      Witam, jestem 39 letnią niepalącą opiekunką po Studium Medycznym. Pracowałam w
      żłobku i w Niemczech jako opiekunka. Jeżeli jeszcze się przyda moja kandydatura
      to proszę o informację na mail mabama@op.pl Pozdrawiam, Magda
      • Gość: Sabine Odp. do Magdy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.06, 16:36
        Twoja kandytature biore pod uwage w momecie kiedy bedzie wszystko jasne daje
        natychmiast odpowiedz. Zdecydowanie przyjedzie maz od Pani Beaty zarowno Pani
        oferta jest bardzo interesujaca.Praca przypuszczalnie jest od polowy maja moze
        byc tez o tydzien wczesniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka