GoĹÄ: sabine IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.06, 16:09 moje ogloszenie zniknelo,a razem z nim wasze odpowiedzi w zwiazku z tym prosze jeszcze raz o odp. Pania Magde i Pania Beate, ktorej maz jest obecnie w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Sabine odpowiedz do magdy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.06, 16:16 Szukalam Pani ogloszenia , ale tez zniknelo, a przeciez nie bylo nic zkego napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sabine Re: szukamy pielegniarek i opiekunow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.06, 21:55 Zastanawiam sie dlaczego zniknely te ogloszenia czy nie wolno szukac na forum pielegniarek i opiekunow?Dlaczego tez zniknelo ogloszenie od Pani Magdy, gdzie ona tez szukala pracy i sie zglosila na moje ogloszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: takasobie3 Re: do Sabine IP: 87.207.163.* 28.04.06, 11:43 Sabine, podaję numer 500293691, bydgoszczanka, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sabine do Magdy i takasobie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.06, 15:45 Dzieki Wam za odpowiedzi.Juz sie martwilam,ze sie nie zglosicie, a waszych adresow i tel. nie zapisalam wczesniej, ale teraz tak na wszelki wypadek mam u siebie zapisane. dzieki Wam raz jeszcze jak tylko dostane wiadomosc to natychmiast do Was sie odezwe.Do Magdy napisze dzisiaj wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda673 tutaj Magda 28.04.06, 11:56 Witam, dziwne rzeczy się dzieją w necie. Jestem 39-latką, po Studium Madycznym. Pracowałam w żłobku i u Niemieckich rodzin.Znam język w mowie i piśmie w stopniu komunikatywnym. Posiadam prawo jazdy i jestem osobą niepalącą. Lubię się dużo uśmiechać, mam cierpliwośc dla dzieci i osób starszych.Pozdrawiam, Magda. Kontakt mabama@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magda673 Re: tutaj Magda 28.04.06, 11:58 moje ogłoszenie jest jeszcze w "praca za granicą" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lidia Re: szukamy pielegniarek i opiekunow IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 28.04.06, 18:30 Chciałabym zapytać, czy możliwy jest wjazd jako opiekunka na okres 2 miesięcy (lipiec-sierpień), czy chodzi tylko o dłuższy pobyt. Mój adres ligia_k@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sabine odpowiedz do Lidii IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.06, 20:56 Mam pare pytan czy ma Pani praktyke w tym zawodzie jak z jezykiem (niemiecki) czy ma Pani prawo jazdy.Czy na lipiec sierpien to nie wiem w zaleznosci od tego jakie zapotrzebowanie zloza domy starcow. Odpowiedz Link Zgłoś