Dodaj do ulubionych

szukamy pielegniarek i opiekunow

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.06, 16:09
moje ogloszenie zniknelo,a razem z nim wasze odpowiedzi w zwiazku z tym
prosze jeszcze raz o odp. Pania Magde i Pania Beate, ktorej maz jest obecnie
w Anglii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabine odpowiedz do magdy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.06, 16:16
      Szukalam Pani ogloszenia , ale tez zniknelo, a przeciez nie bylo nic zkego
      napisane.
    • Gość: Sabine Re: szukamy pielegniarek i opiekunow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.06, 21:55
      Zastanawiam sie dlaczego zniknely te ogloszenia czy nie wolno szukac na forum
      pielegniarek i opiekunow?Dlaczego tez zniknelo ogloszenie od Pani Magdy, gdzie
      ona tez szukala pracy i sie zglosila na moje ogloszenie.
    • Gość: takasobie3 Re: do Sabine IP: 87.207.163.* 28.04.06, 11:43
      Sabine, podaję numer 500293691, bydgoszczanka, pozdrawiam.
      • Gość: Sabine do Magdy i takasobie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.06, 15:45
        Dzieki Wam za odpowiedzi.Juz sie martwilam,ze sie nie zglosicie, a waszych
        adresow i tel. nie zapisalam wczesniej, ale teraz tak na wszelki wypadek mam u
        siebie zapisane. dzieki Wam raz jeszcze jak tylko dostane wiadomosc to
        natychmiast do Was sie odezwe.Do Magdy napisze dzisiaj wieczorem.
    • magda673 tutaj Magda 28.04.06, 11:56
      Witam, dziwne rzeczy się dzieją w necie. Jestem 39-latką, po Studium Madycznym.
      Pracowałam w żłobku i u Niemieckich rodzin.Znam język w mowie i piśmie w
      stopniu komunikatywnym. Posiadam prawo jazdy i jestem osobą niepalącą. Lubię
      się dużo uśmiechać, mam cierpliwośc dla dzieci i osób starszych.Pozdrawiam,
      Magda. Kontakt mabama@op.pl
      • magda673 Re: tutaj Magda 28.04.06, 11:58
        moje ogłoszenie jest jeszcze w "praca za granicą"
    • Gość: Lidia Re: szukamy pielegniarek i opiekunow IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 28.04.06, 18:30
      Chciałabym zapytać, czy możliwy jest wjazd jako opiekunka na okres 2 miesięcy
      (lipiec-sierpień), czy chodzi tylko o dłuższy pobyt. Mój adres
      ligia_k@interia.pl
      • Gość: sabine odpowiedz do Lidii IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.06, 20:56
        Mam pare pytan czy ma Pani praktyke w tym zawodzie jak z jezykiem (niemiecki)
        czy ma Pani prawo jazdy.Czy na lipiec sierpien to nie wiem w zaleznosci od tego
        jakie zapotrzebowanie zloza domy starcow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka