anna140 25.06.06, 11:48 Pilnie poszukuje opiekunki do dzieci / pomocy domowej do pracy we Francji. Znajomosc jezyka nie jest obowiazkowa. Dzieci w wieku 1.5 roku i 3 lata. Tel 0033 1 30 90 69 34 lub e-mail: anna.wojtasik@wanadoo.fr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwabowicz Re: szukam opiekunki do dzieci/pomoc domowa 25.06.06, 14:56 Witam! :) Nazywam się Agnieszka mam 33lata,wykształcenie ekonomiczne.Szukam pracy za granicą,mam doświadczenie w opiece dzieci i świetnie radzę sobie z prowadzeniem domu,ponieważ mam swoją 12letnią córkę *uwielbiam dzieci!* i własne duże mieszkanie.Umiem gotować.Do tej pory jeżdzilam do pracy w Niemczech i Austrii ,jako opiekunka do osób starszych.Kłopot w tym ,że znam podstawy j.niemieckiego,niestety nie znam j.francuskiego.Interesowała by mnie taka praca . O ile Pani będzie zainteresowana moją osobą?to chciałabym wiedzieć więcej na temat tej pracy tzn. za jakie pieniążki? i jak długo miała bym u Pani pracować>*liczba miesięcy ,jest mi obojętna i fascynowła by mnie praca stała .:) I na jakich warunkach? Bardzo proszę o kontakt ,albo emilem ,albo telefonicznie.Mam nadzieję ,że to jest wiarygodna oferta pracy a nie oszustwo!. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Agieszka Ps. Moj numer telefoniczny 0048 757193097 Odpowiedz Link Zgłoś
szwabowicz Re: szukam opiekunki do dzieci/pomoc domowa 25.06.06, 15:07 Ps.Zapomiałam dodać adres emaila dajsz@interia.pl pa Agnieszka Szwabowicz Odpowiedz Link Zgłoś
raszka1-63 Re: szukam opiekunki do dzieci/pomoc domowa 25.06.06, 21:26 Aktualnie poszukuję pracy.A Pani oferta była by dla mnie odpowiednim zajęciem.Mam 43 lata i wychowałam juz troje swych pociech.Pracowałam także z dziećmi upośledzonymi.Znam trochę jez.francuski/pozostałości z czasów szkolnych/.Moj adres: raszka1-63@o2.pl Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenapo Re: szukam opiekunki do dzieci/pomoc domowa 06.07.06, 09:34 czy Pani ogloszenie jest jeszcze aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna140 Ogloszenie nieaktualne- nie poszukuje opiekunki IP: *.w83-204.abo.wanadoo.fr 09.05.13, 20:20 To ogloszenie jest nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daria Re: szukam opiekunki do dzieci/pomoc domowa IP: *.icpnet.pl 02.06.14, 17:59 WITAM MAM NA IMIE DARIA I MAM 23 LATA. NIE POSIADAM REFERENCJI W OPIECE NAD DZIECMI NIE POTRAFIE TEZ JEZYKA FRANCUSKIEGO, ALE OBCUJE W TOWARZYSTWIE DZIECI MAM Z NIMI DOBRY KONTAKT DLATEGO TA PRACA MNIE INTERESUJE I ZAPEWNE SPRAWDZE SIE JAKO NIANIA. JESLI PANSTWO SA ZAINTERESOWANI PROSZE O KONTAKT NA NUMER 667603166. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kazimiera Zięcina Re: szukam opiekunki do dzieci/pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.15, 10:13 Pracowałam jako opiekunka we włoskiej rodzinie z 2 dzieci. Potem pracowałam we Francji ale na produkcji. Lubię dzieci i mam z nimi dobry kontakt. Wychowałam 3 dzieci a teraz mam 2 wnucząt. Proszę o kontakt Z poważaniem K.Zięcina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Teresa Kirszban Re: szukam opiekunki do dzieci/pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.15, 08:57 jestem zainteresowana praca,opieką nad dziećmi ,proszę napisać gdzie Pani mieszka i jaka jest zaplata.pozdrawiam TERESA KIRSZBAN Odpowiedz Link Zgłoś