Dodaj do ulubionych

Praca w calej Wielkiej Brytanii

IP: *.static.dsl.as9105.com 23.08.06, 10:16
Witam, nazywam sie Krzysztof Kuczaj i pracuje w agencji pracy DKM Labour
Solution (www.dkmlabour.com ). Agencja istnieje od 2000 roku oferujac legalna
prace dla Polakow w GB. Jezeli szukasz pracy jako rzeznik, pakowacz,
pracownik odlewni, pracownik produkcji( wszsytkie branze ), spawacz, operator
CNC, kierowca TIR, pracownik budowlany prosze o kontakt -
krzysztof.kuczaj@dkmlabour.com
Oferujemy aktualnie okolo 200 miejsc pracy na terenie calej GB,
zakwaqterowanie ( opcjonalnie) przyzwoite stawki, rejestracje w HO, pomoc w
uzyskaniu NIN i ewentualnie pomoc w transporcie.
Szczegolnie zapraszamy osoby przebywajace w GB lub majace szczera chec
wyjazdu. Praca na kontrakty 3,6,12 miesiecy z mozliwoscia przedluzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: *.server.ntli.net 23.08.06, 12:33
      dzien dobry bylabym zainteresowana oferta pracy jako pakowacz lub cokolwiek
      obecnie mieszkam w oxfordzie i szukam pracy przprowadzka oczywiscie rowniez jest
      mozliwa zas osoba mieszkajaca obecnie w polsce rowniez bylaby zainteresowana
      wyjazdem do pewnej pracy wiec byloby nas dwoch prosze o kontakt na moj adres
      mailowy karolina84152@wp.pl
      • wiitt10 Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii 24.08.06, 14:54
        Witam mam na imie Marek jestem zainteresowany praca jako pracownik
        produkcji ,lub pakowacz .Chcialbym sie dowiedziec czy ta praca jest na terenie
        Londynu.Prosze o jak najszybszy kontakt.Moj email wiitt10@wp.pl.Pozdrawiam
    • ion59 Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii 23.08.06, 22:17
      Witam! mam na imie Andrzej.Mam prawo jazdy kat.ABCDE,ponad 20 lat praktyki na
      drogach Europy wschod i poludnie,jez. rosyjski i rumunski w mowie i pismie.
      Podstawy angielskiego-ucze sie.Technik-elektryk,uprawnienia SEP do 1kv.Prosze o
      szegoly dot. pracy i placy.Dyspozycjny od zaraz!Moj adres:ion59@wp.pl
      Pozdrawiam.
    • ryszard2709 Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii 24.08.06, 08:17
      Witam jestem zainteresowany pracą w magazynie(mam uprawnienia na wózki widłowe)
      mogę także pracować przy robotach wykończeniowych( malowanie tapetowanie
      szpachel)
    • Gość: justyna Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: *.as13285.net 05.06.13, 18:25
      witam mieszkam w dover interesuje mnie praca jakakolwiek
    • Gość: Lidia i Tomek Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: 91.241.48.* 19.06.13, 14:54
      Jesteśmy zainteresowani ofertą od zaraz jako pracownik produkcji.
      Prosimy o kontakt.
      Pozdrawiamy serdecznie
      • Gość: pub_parnasik@wp.pl Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: 94.141.153.* 12.01.14, 12:38
        Jestem zainteresowany pracą fizyczną w zakresie prac budowlanych i wykończeniowych, chętnie podejmę każdą inną pracę do której będzie potrzebne przeszkolenie po którym będę zdolny do pracy.
        pub_parnasik@wp.pl
        Pozdrawiam
    • Gość: kasia i przemek Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: *.pools.arcor-ip.net 05.03.14, 16:55
      witam jestesmy zainteresowani wraz z narzeczonym podjeciem pracy na produkcji i wyjazdem na dluzszy okres czasu prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczy na ksiafajniutka@wp.pl numery tel.0048797668044 lub 0048518031202 pozdrawiamy
    • Gość: adam Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: *.85-237-162.tkchopin.pl 10.04.14, 15:35
      Witam pracowałem w Wielkiej Brytanii mam już numer IN jestem do dyspozycji.pracowałem jako pracownik produkcji ,jako szlifierz w odlewni metalu
    • Gość: adam Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: *.85-237-162.tkchopin.pl 10.04.14, 15:36
      Witam pracowałem w Wielkiej Brytanii mam już numer IN jestem do dyspozycji.pracowałem jako pracownik produkcji ,jako szlifierz w odlewni metalu kontakt mail adam196912@wp.pl
    • Gość: piotr Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: 46.77.124.* 04.05.14, 10:35
      Jestesmy zainteresowani wyjazdem na stale cala rodzina
    • Gość: kasia Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: 193.192.168.* 22.05.14, 11:46
      Witam nazywam sie Katarzyna Jedrzejczyk i Andrzej Skubisz jestesmy para i szukamy pracy legalnej na dluzszy czas przy produkcjii.Nie mamy dzieci i nie planujemy ich.byli bysmy wdzieczni za odpowiedz
    • Gość: Mateusz Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 15:58
      Witam, jestem studentem szukam pracy w Angli, mam doświadczenie w pracy na budowie, umiem pracować w grupie ale i jestem samodzielny, po wytłumaczeni nowego zadania i poprawie ewentualnych błędów sam będę mógł wykonywać wiele czynności. Na chwile obecną wiele rzeczy mam opanowane, ocieplanie domów, malowanie, układanie kostki brukowej, obróbka drewna i jeszcze kilka rzeczy. Jestem pracowity i chcę podjąć prace od połowy czerwca. Proszę o jaką kolwiek odpowiedz
    • Gość: flawia Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.14, 09:53
      Witam proszę o jakieś informacje i podanie numeru REGON bądź NIP aby sprawdzić wiarygodność numer 519634075 bądź na e-mail flawia.gorka@onet.pl
    • Gość: Łukasz Knot Re: Praca w calej Wielkiej Brytanii IP: *.protonet.pl 13.03.15, 17:36
      Poszukuje pracy jako rzeznik i moze byc pakowacz jako rzeznik pracy na tasmie nie mam mam tylko prace na tasmie w niemczech na glowach wieprzowych a w polsce pracowalem w dwoch malych masarniach na rozbiorze wszystko trybowalem wolno na stole oprocz boczkow ale najlepiej lopatka i karczek a na uboju ciolem pila i patroszylem cala swinie dziennie my bili i rozbierali 80 sztuk jakby mial pan prace w malej masarni uboj i rozbior bylbym chetny i niestety nie znam angielskiego moj numer 721369601 pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka