Dodaj do ulubionych

Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz!

23.01.08, 16:36
Jeśli jesteś zainteresowany pracą na stanowisku montera okien w Holandii i
masz doświadczenie w tym zakresie, a dodatkowo chciałbyś wyjechać jak
najszybciej na okres minimum 6 tygodni i dobrze zarobić proszę o kontakt na
skrzynkę gazetową.

Oferta jest pewna, sprawdzona i bezpieczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:23
      Pracuje jako montarzysta stolarki budowlanej od 7 lat jestem w tym dobry ale
      chciałbym gdzieś wyjechać i lepiej zarobić,pozdrawiam Marek mój nr.
      tel. 607507709
      • Gość: sławek Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 11:33
        Pracuje w tym zawodzie od 10lat zez względu na niskie płace chciałem podjąć
        prace za granicą.pozdrawiam mój numer tel.889822357
        • Gość: Polak Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.13, 23:06
          Witam
          Mam 27 lat i doświadczenie 18 letnie w demontowaniu okien
          Chętnie kilka podemontuje za granicą
          Pozdrawiam sumienny
          tel 510 349 121
        • Gość: patreyk Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.14, 18:39
          koles ostro masz w gluwce
      • Gość: Piotr Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.182.67.100.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.10, 12:25
        Witam Posiadam wsasnom firme ogolnobudowlanom ipodjolbym wspolprace
        jako monter okien kontakt 698 617 632 Piotr Łuczak Pozdrawiam
      • Gość: Sławek Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.10, 14:08
        Od niedawna pracuje w zawodzie monter okien i drzwi tak dokładnie 7 miesiecy
        prowadze własna działalnosc mam własne auto oraz narzedzia. Spodziewam sie
        dziecka wiec ptrzebuje wspól pracy w tym kierunku najchetniej za granica.jestem
        sumieny oraz pracowity a przede wszystkim dokładny;pozdrawiam Sławek mój numer
        tel: 785515022
        • Gość: Daniel Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.icpnet.pl 24.05.12, 11:26
          Witam wiek 37 lat 16 lat doswiadczenia w zakresie montażu i serwisu okien drzwi rolet bram garażowych fasad w tym 1,5 roku w anglii linkoln tel 663-610-745
      • Gość: beny Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.06.10, 12:37
        jestem zainteresowany pracą montera mam doświadczenie 10 letni
        staż tel 785524304
      • Gość: Inter Marine Re: Praca dla montera okien - od zaraz IP: *.111.225.93.static.crowley.pl 28.10.10, 15:16
        prosze o Cv w jezyku angielskim prosze przeslaca na adres: praca@intermarine.pl, posiadamy oferty pracy do produkcji lub montazu szklanych okien i drzwi
        • Gość: Inter Marine Re: Praca dla montera okien - od zaraz IP: *.111.225.93.static.crowley.pl 28.10.10, 15:17
          W Bergen
          • Gość: Kamil Re: Praca dla montera okien - od zaraz IP: 178.219.99.* 17.02.12, 10:00
            jestem młodym chłopakiem mam tylko rok stażu jako monter okien alu i pcv, scianki , fasady szklane +epdm prosze o kontakt tel.531368825
          • Gość: rafal r Re: Praca dla montera okien - od zaraz IP: *.dynamic.mm.pl 03.05.12, 11:08
            witam specijalizuje sie w dziedzinie monter okien ,drzwi plus regipsy i konstrukcje stalowe
            jezeli bedzi epan zainteresowany prosze o kontakt
            723886743
      • Gość: ANDRZEJ Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 11:47
        MAM 30 LAT MAM DOSWIADCZENIE W MONTOWANIU OKIEN I DZWI JESTEM ZAINTERESOWANY TA OFERTA PRACY DYSPOZYCYJNY OD ZARAZ
      • Gość: Tomasz Kalota Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.globitel.pl 18.02.13, 17:49
        posiadam duze doswiadczenie jako monter jak rownierz na warsztacie i budowlance
      • Gość: fizel Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.ip.netia.com.pl 06.04.13, 20:30
        CURRICULUM VITAE

Imię i nazwisko: TOMASZ FILIPEK
        Adres: ul. Śniadeckich 64/2 86-300 Grudziądz
        Data urodzenia: 13.01.1983
        Telefon: 607348909
        E-mail: fizel@autograf.pl

WYKSZTAŁCENIE
        1998 – 2001 Zespół Szkół Mechanicznych w Grudziądzu
        Mechanik Pojazdów Samochodowych

KURSY I SZKOLENIA
        - uprawnienia i referencje na wózki widłowe

DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
        04.2012 – obecnie pracuje Grudziądzka Fabryka Okien ,,MADES” (Grudziądz)
        MONTER STOLARKI OKIENNEJ
        Demontaż, montaż, obróbka (okna, drzwi, bramy, rolety
        Brygadzista(kierowanie grupą ludzi, kontrola jakości pracy)
        Spedytor ,przedstawiciel handlowy
        08.2011 – 12.2011 Pollux Personeeldiensten B.V. (Holandia)
        OPERATOR WÓZKÓW WIDŁOWYCH
        Rozładunek i załadunek towaru, kompletacja
        Prowadzenie dokumentacji wydawania i przyjmowania towaru
        Dbałość o jakość ułożenia towarów w magazynie,spedytor

11.2010 – 07.2011 Okno-Plast Jasiński (Grudziądz)
        MONTER STOLARKI OKIENNEJ
        Montaż i demontaż (okna, drzwi, bramy), praca zespołowa

04.2009 – 11.2010 Grudziądzka Fabryka Okien „MADES” (Grudziądz)
        MONTER STOLARKI OKIENNEJ
        Montaż i demontaż (okna, drzwi, bramy), praca zespołowa

12.2004 – 04.2009 Kanes Foods LTD. (Wielka Brytania)
        OPERATOR WÓZKÓW WIDŁOWYCH
        Rozładunek i załadunek towaru według specyfikacji
        Odpowiedzialność oraz elastyczność
        Praca na samodzielnym stanowisku

UMIEJĘTNOŚCI
        - prawo jazdy Kat.B
        - język angielski – komunikatywny
        - obsługa komputera (Windows, MS-Word, Excel, Internet)
        - chęć rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych, dyspozycyjność, kultura osobista
        - znajomość czytania rysunku technicznego (planu), kierowanie zespołem
        ZAINTERESOWANIA
        Sport, Dobry film, Turystyka, Gotowanie

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawa z dnia 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. nr 133, poz. 883).
    • Gość: Dawid Dziok Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 19:40
      Witam interesuje mnie praca montera okien,gdyż pracowałem przez
      prawie 2 lata na tym stanowisku.Prosze powiedzieć jakie są warunki
      pracy,jaka jest stawka,jak jest z zamieszkaniem i dojazdem.Potrawie
      równiez wykonać obróbkę tynkarska po zamontowaniu okna.Prosze o
      kontakt jesli moje doświadczenie będzie potrzebne.
      Pozdrawiam Dawid
      • Gość: Dawid Dziok Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 19:41
        moje numery to
        071 355-10-16
        0 509-357-357
        Pozdrawiam
        • Gość: Tadeusz Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.mk.de 03.03.12, 22:48
          Mam dzialalnosc wraz z synem montujemy okna drzwi z drewna aluminium pcv a takz drzwi p.pozarowe w hotelach szpitalach bankach szukam konkretnych zlecen Jestem technologem .Pracowalem 16 lat w itali .1rok w niemczech Jestem dobrym organizatorem pracy .mam poczucie estetyki .dyspozycyiny rowniez dobrze montuje elementy z metalu.Ponat 20 lat mieszkalem we wloszech.
          • Gość: zbigniew Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.sejnet.pl 24.03.14, 07:51
            Witam,mój mąż ma doświadczenie w montażu okien.Szuka pracy.Proszę o odpowiedz
          • Gość: ADAM Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.net-partner.pl 17.06.15, 14:52
            WITAM SZUKAM PRACY ZA GRANICA JAKO MONTER STOLARKI,ZBROJARZ ,BEZ JEZYKA
    • Gość: krzysiek+ekipa Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.telia.com 02.02.08, 04:34
      czesc jestesmy 3osobowym zespolem dla kturego niema zagadeg w stolarce okienej i
      drzwi montujemy okolo 10lat stolarke alu,pcv ,drewno + wkonczyniowka parapety
      kazdy rodaj + ekrany i serwis wymiane okuc szyb dla nas liczy sie aby klijen byl
      zadowolony z naszej pracy i byl pewien ze zaufal soldej firmie jestem
      prowadzacym zespolu oto moj numer kont.+48693490014 w polsce sa jeszcze fachowcy
      wszyscy niewyjechali
    • Gość: paweł Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:55
      Witam, jestem zainteresowany ta oferta pracy prosiłbym o kontakt na maila
      pawel.rydz@vp.pl lub kontakt tel 513763054
      • Gość: anonim Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 18:07
        uwaga to oszust
    • Gość: piotr ślerdiewski Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: 83.238.44.* 07.02.08, 10:45
      zchenciom podejme prace jako montazysta okien jestem w tej branzy od
      siedmiu lat muj numer 665233192
    • Gość: lukasz Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.centertel.pl 08.02.08, 01:04
      jestem zainteresowany praca montera okien pracowalem w zawodzie 8
      lat i mam doswiadczenie spore prosze o kontakt nr512134210
    • Gość: Rafał Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 13:15
      Witam. Mam doświdczenie i jestem w tym dobry. Znam systemy shuco, rechau, veka.
      A takrze drewno i Al. Proszę o kontakt 666073991
      • Gość: przemek Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.tkk.pl 12.02.08, 18:21
        Witam jestem zainteresowany praca pracuje jako monter okien od 3 lat
        Chciałbym sie dowiedzieć jakie sa warunki płaca mój adres email
        borysek1220@wp.pl lub numer tel 669 958 018 pozdrawiam
    • szafirex Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz 12.02.08, 20:13
      Bardzo dziękuję za odpowiedź - skontaktujemy się z wszystkimi osobami.
      W związku z tak dużym zainteresowaniem negocjujemy z klientem możliwość
      zatrudnienia większej ilości osób, aniżeli zamówił.

Osoby, które nie podały numeru telefonu proszę o przesłanie go na adres:
      szafirex@gazeta.pl

Dziękuję i do usłyszenia.

• Gość: woit2 A ja A ja A ja Aja A ja A ja A ja A ja..... IP: *.b-ras1.mvw.galway.eircom.net 12.02.08, 20:15
        .
      • Gość: slawek Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 15:26
        Mam15-letnie doswiadczenie w montażu wszelkiego rodzaju okien,drzwi .rolet.bram garaż.segmentowych . przemysłowych,p. poż ,rolet .markiz,szlabany. Jestem zainteresowany.Posiadam prawo jazdy kat.B i 3letni staż w montażach w niemczech mój numer tel. 606286919
    • Gość: Tomasz Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.ntlworld.ie 13.02.08, 20:59
      Witam jestem monterem okien w irlandi,jesli państwa interesuje moja osoba prosze
      o maila ze szczegolami.qudz@op.pl
      • szafirex Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz 13.02.08, 22:35
        Szanowny Panie,
        wyślemy ofertę na maila.

Dziękuję za zainteresowanie
        • Gość: Firma Maz-Bud Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 11:51
          witam
          prowadze firmę zajmującą się montażem stolarki okiennj i drzwiowej.
          Jestem zainteresowany współpracą!Proszę o kontakt!
          Serdecznie pozdrawiam
          Mazurek Przemysław
          512-59-10-71
        • Gość: arek nieckarz Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: 62.69.254.* 02.04.13, 12:29
          witam pracuje w tym zawodzie od 7 lat pracowalem na roznych budowacch w calej polsce. szukam pracy za granica bo wiem ze w tym zawodzie jestem b dobry i nie chchem zmieniac innego i chcialbym dalej sie uczyc bo wiadomo co roz jest cos innego.
        • Gość: arek nieckarz Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: 62.69.254.* 02.04.13, 12:30
          witam pracuje w tym zawodzie od 7 lat pracowalem na roznych budowacch w calej polsce. szukam pracy za granica bo wiem ze w tym zawodzie jestem b dobry i nie chchem zmieniac innego i chcialbym dalej sie uczyc bo wiadomo co roz jest cos innego. moj nr tel to 505123556
    • Gość: Firma Maz-Bud Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 11:52
      witam
      prowadze firmę zajmującą się montażem stolarki okiennj i drzwiowej.
      Jestem zainteresowany współpracą!Proszę o kontakt!
      Serdecznie pozdrawiam
      Mazurek Przemysław
      512-59-10-71

• Gość: jacek D Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.xcore.pl 19.02.08, 18:26
        powitać jestem zainteresowany pracą przy montażu okien .Moje doświadczenie to to
        5 lat przy montażu okien deceunik, a od roku montaż aluplast i awante posiadam
        prawo jazdy B,C mój adres cykus27@interia.pl
        • szafirex Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz 19.02.08, 19:08
          Szanowni Państwo,

bardzo dziękuję za przesłane zgłoszenia.
          Dzięki Państwu wysłaliśmy już jedną osobę z forum do pracy w ten poniedziałek.
          Czekamy na kolejne zlecenie.
          Potrzebujemy osoby mówiące przynajmniej komunikatywnie w języku angielskim lub
          niemieckim.
          Nie oznacza to jednak, że w przyszłości nie będziemy mieli pracy dla monterów
          okien bez znajomości języków obcych.

Po przeprowadzonych rozmowach zapisaliśmy Państwa namiary w naszej bazie, dzięki
          czemu będziemy mogli skontaktować się w przypadku kolejnych zamówień.

Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie ofertą.
          • Gość: Tom Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.centertel.pl 21.02.08, 11:00
            aktualnie pracuję na kontrakcie do 21ego bm. w brukseli. od 22ego
            moge rozpoczac prace jesli jeszcze aktualne. znaj.niem.mail-
            artystan@gmail.com
            0048514934901sms
    • Gość: Arek Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.08, 10:22
      Jeeli to aktualne to ch€tnie , doswiadczenie w montazu okien w Berlinie
      lat 34 mozliwosc drugiej osoby
      tel.0049 17626376320
    • Gość: marcin Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 13:09
      Witam,nazywam sie Marcin Witschling mam 30 lat i jestem
      zainteresowany pańską ofertą.Posiadam 5-cio letnie doświadczenie w
      montarzu okien i drzwi PCV oraz drewnianych.Proszę o więcej
      informacji na temat pracy na nr tel.600175546 lub
      mwitschling@gmail.com z góry dziękuje i pozdrawiam
    • Gość: Daniel Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 14:17
      Witam Mam na imie Daniel lat 30,obecnie mieszkam w Warszawie i
      poszukując dobrej oferty pracy w monatrzu okien,moje doświadczenie
      to kolo 3 lat w powyższym zawodzie,chcial bym sie wstępnie
      dowiedzieć o zarobkach i wymaganiach.Dziekuje i pozdrawiam
      • Gość: saper Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: 89.100.6.* 02.05.08, 22:13
        a moja poczta to rafal.rufio@wp.pl
    • Gość: Daniel Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 14:19
      Z pospiechu zapomnialem dodać adresu mojej poczty.bela771@wp.pl lub
      gg 5382833
    • Gość: saper Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: 89.100.6.* 02.05.08, 22:11
      witam jestem zainteresowany ta oferta w polsce pracowalem jako
      monter przez 6 lat obecnie pracuje w irlandi w tym samym zawodzie
      chcial bym znalez cos blizej POLSKI jakie by bylo wynagrodzenie gdyz
      w irlandi mam 16.37e h ile by to byly mniejsze pieniadze.montuje
      takze aluminium fasady i okna dziekuje pozdrawiam
    • Gość: BARTEKX3 Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.lanet.net.pl 26.05.08, 17:36
      HEJ MAM PYTANIE CZY ZAłATWIASZ PRACE DO HOLANDI NA MONTAż OKIEN? JAK TAK TO
      ODPISZ DO MNIE NA MEILA bartekx3@op.pl POZDRAWIAM
    • Gość: piotr Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.08, 12:36
      witam jestem zainteresowany praca jako monter okien moje doswiadczenie to 10 lat
      praktyki prosze o kntekt jesli panstwo sa zainteresowani moja osoba na meila
      okna.piotr@neostrada.pl lub tel 058 5883659
      • Gość: darek Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.bytow.wirt.pl 18.02.09, 15:35
        witam jestem zainteresowany, posiadam duze doswiadczenie w stolarce
        otworowej prosze o kontakt tel.697563643
    • Gość: RADEK Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.cable.wsm.wielun.pl 07.06.08, 10:08
      JESTEM ZAINTERESOWANY PRACĄ .663835224
      • szafirex Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz 05.08.08, 11:57
        Oferta jest nadal aktualna, czy mówi Pan po angielsku?
    • cmyszka Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz 24.08.08, 13:21
      Dzien Dobry.Jestem zainteresowany oferta pracy.Pracuje w tym zawodzie od
      1993.Jezyk niemiecki nie jest mi obcy.Jest nas dwoch
    • Gość: slawekbur@interia. Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 18:14
      Witam jestem zainteresowany państwa ofertą. Moje
      doświadczenie w montażu okien jest 10 letnie jak i również produkcja okien
      jeżeli byli by państwo zainteresowani to proszę o kontakt pod numerem 88922357
      Sławek
    • Gość: Jacek Drozd Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 08:07
      Jestem bardzo zainteresowany pracą mam doświadczenie w montowaniu
      okien, drzwi i fasad nie boje się pracy prosze o odpowiedz nr
      695983265
    • Gość: mirjek@interia.pl Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: 195.94.208.* 06.11.08, 18:46
      witam chciałbym wiedzieć co znaczy określenie dobrze zarobić można by to trochę
      sprecyzować, czy wymagana jest znajomość języka obcego?
    • Gość: Patryk+ekipa Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 08:43
      Witam. Jest nas 3 pracujemy jako monterzy okien od 3 lat. Prosze o
      kontakt 506035363
    • Gość: P.kochanska@op.pl Re: Praca dla montera okien - Holandia - od zaraz IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.09, 20:43
      Prosze o kontakt ze mna jestem bardzo zainteresowany.Mam doswiadczenie w tej branzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka