Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sama i do tego nie umiejąca jeździć :) poratujcie!

02.01.11, 14:02
    Hej, szukam sprawdzonego organizatora wyjazdów na narty. Interesuje mnie nauka jazdy na nartach. Mam 33 lata i postanowiłam przejść z etapu początkującego do dobrze sobie radzącego. Chciałabym, żeby organizator zapewniał obsługę całości - od wyjazdu, poprzez pobyt i zajęcia na stoku, do powrotu. No i nie mam ekipy, z którą mogłabym pojechać, a wszędzie są pokoje 3-4 osobowe. Można do kogoś dołączyć? Poradźcie, dzięki!
    Obserwuj wątek
      • b-a-n-i-t-a Re: sama i do tego nie umiejąca jeździć :) poratu 02.01.11, 15:21
        Niech koleżanka prześle mi aplikacje wraz ze zdjęciem w kostiumie kąpielowym (lub bez) :) Zobaczę co się da zrobić.
        • katia500 Re: sama i do tego nie umiejąca jeździć :) poratu 02.01.11, 15:32
          próbowałam, ale klisza pękła. I ciężko mi się w kadrze zmieścić, więc niestety nie dam rady przesłać zdjęcia... skoro to warunek konieczny, to trudno :)
          • ligia68 Re: sama i do tego nie umiejąca jeździć :) poratu 02.01.11, 19:23
            Nie wiem skąd jesteś,ale jeśli możesz i chcesz dosiąść się gdzieś na trasie Bydgoszcz-Wrocław-Zgorzelec to zapraszam ze sprawdzoną ekipą i dobrym instruktorem do tyrolskiego Ski-Weltu + Kitzbuehel na 4 dni w najbliższy piątek - www.skiforum.pl/showthread.php?t=32652&p=331615&posted=1#post331615
            • katia500 Re: sama i do tego nie umiejąca jeździć :) poratu 02.01.11, 23:28
              hej, dzięki za zaproszenie. O szczegóły dopytuję na priv, wysłałam Ci wiadomość :) pzdr
      • asiek25 Re: sama i do tego nie umiejąca jeździć :) poratu 03.01.11, 11:17
        Jeśli zdecydujesz się na wyjazd z biura podróży to tam z reguły pokoje są 2-osobowe. Jeśli nie masz kogo sobie dokoptować do wyjazdu, to możesz dopłacić do pokoju i mieszkać w nim sama. A w autokarze zawsze następuje całonocna integracja, więc po godzinie już będziesz wszystkich znała ;)))

Jeśli jesteś z okolic północy Polski to polecam biuro podróży Tour Club ze Szczecina. Byłam z nimi 2 razy i było super. Raz nie miałam z kim jechać, więc zdecydowałam się dopłacić do pokoju, ale na miejscu nastąpiły małe przetasowania, okazało się że jeszcze jedna dziewczyna też jest sama, więc dali nam wspólny pokój i zwrócili nadpłatę :)

www.tourclub.pl/

Fajne biuro też jest w Gdańsku, z nimi też byłam i też było bardzo fajnie.

www.tramp.gda.pl/index.php?option=com_wycieczki&oferta=2&Itemid=42

W Szczecinie byłam też raz z biurem Grenland Tour, ale po pierwsze wtedy miałam towarzystwo i wybraliśmy 3-osobowe apartamenty, a po drugie to było 10 lat temu, więc nie wiem jaka jest jakość wyjazdów w tym biurze dzisiaj.

www.grelandtour.com.pl/
      • asiek25 Re: sama i do tego nie umiejąca jeździć :) poratu 03.01.11, 11:20
        Acha, i przypomniało mi się, że raz byłam też z biurem Krak Travel. Bardzo fajny był wyjazd.
        A jaki pilot przystojny, mmmmmmmmmm...... ;)))
        Ale to chyba raczej dla tych mieszkających na południu Polski

www.kraktravel.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka