Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Włochy Austria niebieskie trasy

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.17, 18:54
    Witam,
    byłam w tym roku w Andalo (Trydent) i jednak dla mnie początkującej było za stromo, baa... nawet te niebieskie okazały się zbyt wymagające. Czy możecie polecić coś naprawdę łatwego do spokojnej jazdy, totalnie płaskiego, ale jednak z prawdziwym śniegiem w styczniu ?
    Obserwuj wątek
      • rondo7 Re: Włochy Austria niebieskie trasy 16.03.17, 15:22
        seiser alm - alpe di susi, kwaterę brać w Kastelruth. pozdrawiam
      • ma.ci.ej Re: Włochy Austria niebieskie trasy 07.04.17, 15:36
        Niebieskie we Włoszech są zdecydowanie łatwiejsze od niebieskich w Austrii. Skoro niebieskie we Włoszech są dla Ciebie za strome, Austrię sobie odpuść.
        • Gość: gość Re: Włochy Austria niebieskie trasy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.17, 16:45
          opinie są różne na ten temat... a jeśli Austria to gdzie ?
          • Gość: gość Re: Włochy Austria niebieskie trasy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.17, 16:49
            folgaria, civetta, alpe di siusi, latemar, kronplatz - coś jeszcze łatwego we Włoszech ?
            • ron5 Re: Włochy Austria niebieskie trasy 10.04.17, 21:59
              Najłatwiejsze trasy widzałem i jeździłem w ośrodku Carezza w Dolomitach
      • rutkowska88 Re: Włochy Austria niebieskie trasy 04.07.17, 18:33
        Witam,my jezdzimy do Innerkrems do super hotelu*** Hutmannshaus-besposrednio przy stokach do nalki i wyciagach i szkolce narciarskiej.
        Dla poczatkujacych i zaawansowanych-super warunki-szerokie i bardzo dobrze przygotowane stoki.Polecamy www.ski-heil.at
      • dmmm10 Re: Włochy Austria niebieskie trasy 19.07.17, 22:13
        alpe lusia i passo san pellerginio - kwatera okolice Moeny, co do prawdziwego śniegu bywa różnie ale sztuczny robią wyśmienicie i często jest lepszy od naturalnego - równo jak na stole ...
      • Gość: Skimaniakczka Re: Włochy Austria niebieskie trasy IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.17, 22:09
        Myślę, że ośrodek narciarski Aprica spełniłby Pani oczekiwania.

Pozdrawiam, Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka