Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Narty za granicą z DZiećmi? - tanio

03.11.18, 14:14
    Chcę w tym roku pojechać z dwójką dzieci ( 5 i 7 lat) za granicę. Szukam miejsca gdzie będą szkółki dla dzieci, i nie chcę jechać do Francji ( za daleko) - mieszkamy na Podlasiu, więc i tak mamy wszędzie daleko:)
    Może polecicie mi jakieś Tanie miejsca, albo miejsca gdzie dzieciaki są za free, albo coś ze skipasami? 4 osoby wiec cena robi się spora, stąd mój post.
    Obserwuj wątek
      • jankova17 Re: Narty za granicą z DZiećmi? - tanio 06.11.18, 00:07
        Zapraszam do sprawdzenia oferty wyjazdów rodzinnych z EHschool. Prowadzą przedszkole narciarskie i snowboardowe dla dzieci,oraz naukę i doskonalenie jazdy dla rodziców podczas wyjazdów w ferie. Do tego wiele innych atrakcji, więc będzie zadowolona cała rodzinka :)
        www.ehschool.pl/index.php/oferta/wyjazdy-i-obozy/wczasy-dla-rodzin-i-przedszkole-snow-ski.html
      • Gość: michal Re: Narty za granicą z DZiećmi? - tanio IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.11.18, 07:43
        Dobry post. W ubiegłym roku byłem dokładnie w tej samej sytuacji byłem. Pojechałem do Val di Sole. Również z dziećmi 5/7 lat. W marcu za karnety i noclegi dla wszystkich zapłaciłem 780 euro korzystając z oferty miejsca gdzie nocowaliśmy - przygotowali ofertę łączoną nocleg/karnet. Czyli cena super, bo normalnie chyba za karnety trzeba zapłacić około 500 euro (mówię o karnecie superkirama - czyli jazdy, że zjeździcie). Dzieci łapią się bez opłat. Czyli nocleg wychodzi za mniej niż 300 euro za tydzień dla 4 osób. Do tego dojazd i można powiedzieć, że w piątce się zmieściłem.
        • askabaumel Re: Narty za granicą z DZiećmi? - tanio 17.11.18, 19:11
          Czy mógłbyś dać namiary na miejsce, gdzie spaliście?
          • Gość: gość portalu Re: Narty za granicą z DZiećmi? - tanio IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.18, 07:58
            appartamentitrepini.it
      • aga_snow Re: Narty za granicą z DZiećmi? - tanio 16.11.18, 18:25
        Może warto wybrać się do Aprici albo Nauders. Proszę spróbować www.skimaniak.org - oni mają wyjazdy i szkolenia po Polsku, dla dzieci i dla dorosłych. Znajomy był i mówił, że było ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka