Dodaj do ulubionych

Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biustem

17.11.10, 21:00
=ile u was w rybnym średnio kosztuje kilogram wędzonej makreli?
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:05
      od kiedy przytylam mam wielkie brzydkie cycki.. wiec wybacz, ale nie odpowiem
    • devilyn Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:05
      11,90zł za kg.
    • doral2 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:05
      17,90 zet
      • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:12
        Po czym poznałaś, że jesteś piękna i masz ładny biust?=pytanie również kieruję do devilyn.
        • devilyn Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:29
          Ciesz się, że udzieliłam Ci odpowiedzi.
    • hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:07
      ja jestem taka seksi ale zakupy robi mój M :)
      • lolcia-olcia Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:07
        ojej
      • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:11
        hejka11 napisała:

> ja jestem taka seksi ale zakupy robi mój M :)

Kobiety, które mówią o sobie, że są seksi zazwyczaj ściemniają=albo mają zbyt wysokie mniemanie o sobie. Poza tym kryterium atrakcyjności nie jest biust i uroda, ale znajomość cen w rybnym.
        • hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:17
          nie wiesz że wszystkie kobiety są piękne ? :)
          • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:20
            wez nie pie... nawet ta?

[img]https://www.artstore.pl/wp-content/gfx/julia-pastrana.jpg[/img]
            • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:23
              a tu absolutny chicior urody:

[img]https://img11.imageshost.ru/imgs/100614/4ef529ec55/0a49a.jpg[/img]
              • devilyn Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:41
                Ta kobieta akurat cierpli na akromegalię.
              • venettina Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:42
                "CHicior" vel hit urody - wyglad kobiety na zdjeciu to wynik choroby o podlozu hormonalnym. Kazdy moze na nia zachorowac i w krotkim czasie tak wygladac.
                • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:46
                  ale nie kazdego google wyrzuca na 1-szej stronie jako najbrzydsza kobieta swiata. Trust me, probowalem wpisujac swoje imie i nazwisko i nic. Qrwa nawet w pierwszym 1000 stron nic, ani slowa o mnie.
            • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:24
              O kur#wa soul=brakuje jeszcze Romka i A'tomka=masz też ich fotkę?
            • hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:48
              no to akurat wyjątek :D
          • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:20
            hejka11 napisała:

> nie wiesz że wszystkie kobiety są piękne ? :)

A to jakiś świeży news musi być=na TVN24 przed chwilą powiedzieli?
    • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:09
      cyckow nie mam, ale rybnego u nas na wsi tez nie ma. Makrela jest tylko w biedronce albo w Spolem.
      • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:11
        soul przyznam szczerze, że na ciebie najbardziej liczyłem.
        • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:16
          ale za to moe sie dowieziec po wiela kilo zywego pstraga z gorskiego potoku w Kuznicach.
          • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:19
            soulshunter napisał:

> ale za to moe sie dowieziec po wiela kilo zywego pstraga z gorskiego potoku w K
            > uznicach.

A co ja z żywym pstrągiem zrobię? Jeszcze mi gdzieś w domu spier#doli, urodzi młode i mi się pstragi zalęgną. Jak ja to potem wytępię? Są jacyś tępiciele pstrągów?
            • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:21
              sam se dasz rade. Do kibla z nimi i wode spuscisz. Rybka przeciez lubi plywac.
              • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:26
                soulshunter napisał:

> sam se dasz rade. Do kibla z nimi i wode spuscisz. Rybka przeciez lubi plywac.

Jasne jasne=zaproszę do siebie na kwadrat jakąś pannę, nażre się bigosu a po kilku godzinach jak już atmosfera będzie gorąca to ona pójdzie do łazienki, siądzie na kociołek a tu cap!=pstrąg ją w dupę uwali=i całą atmosferę i ruch#anko szlag trafi, bo na pewno mi panna nie uwierzy, że to dzikie pstrągi albo takie co z cyrku uciekły.
                • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:29
                  to wez z nim przeprwadz mska rozmowe, ze nie ma gryzc w dupsko tylko ogonem po dzyndzlu brandzlowac. Wtedy wzystkie panny z dzielni beda wasze.
                  • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:31
                    Jak?=pannę po dzyndzlu?
                    • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:36
                      to nie wiedziales? Niektora maja taki dzyndzel.
                      • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:39
                        No to jakiś fenomen kur#wa jest. To czemuś mi wcześniej nie powiedział=to bym założył wątek dla kobiet z dzyndzlem.
                        • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:42
                          dobra, cicho jutro taki zalozysz. Moze sie babki nie skapowaly i nie zauwza ze juz dzisiaj o tym mowilismy.
      • six_a Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:12
        >cyckow nie mam, ale r
        to może chociaż jesteś piękną kobietą, bo jak nie, to po co byś tu właził?;)
        • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:15
          potklem sie o dywan i tak se wpadlem
          • six_a Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:30
            no, żebyś tylko nie zaciążył:)
    • lolcia-olcia Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:15
      ja tylko paprykarz wpie...m, a u nas w GS-ie nawet on spod lady jest sprzedawany
      • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:17
        lolcia-olcia napisała:

> ja tylko paprykarz wpie...m, a u nas w GS-ie nawet on spod lady jest sprzedawan
        > y

A który jesz?=ten oryginalny z Neptuna czy jakąś podróbę?
        • lolcia-olcia Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:20
          zależy co na sklep rzucą, jak jest neptuna to zapasy na miesiąc robię druga taka okazja długo może się nie powtorzyć... przy podróbach bez bimbru nie przejdzie
          • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:33
            lolcia-olcia napisała:

> zależy co na sklep rzucą, jak jest neptuna to zapasy na miesiąc

Stąd powiedzenie="kobiety są z Wenus, mężczyźni z Marsa a paprykarz z Neptuna."
            • lolcia-olcia Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:36
              a ja myślałam, że z resztek
    • wyzuta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:18
      potworski napisał:

> =ile u was w rybnym średnio kosztuje kilogram wędzonej makreli?
      >
      a wktórym rybnym makrele na kg sprzedają?
      • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:21
        wyzuta napisała:

> a wktórym rybnym makrele na kg sprzedają?

To na co u ciebie sprzedają?=na metr bieżący?
        • aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:22
          :D:D
        • wyzuta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:23
          u mnie na sztuki, ale dokładnie nie wiem. nie kupuję makreli, bo mi po niej śmierdzi.
          • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:27
            a u nas sprzedaja w dwpaku z ambipurem i nic nie smierdzi. Czasem jest w zalewie z domestosa.
          • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:28
            wyzuta napisała:

> u mnie na sztuki, ale dokładnie nie wiem. nie kupuję makreli, bo mi po niej śmi
            > erdzi.

No to spieszę ci powiedzieć, że ludzkość zna już takie wynalazki jak szczotka i specjalna pasta, którą możesz w miarę szybko i skutecznie wyczyścić zęby. Jakby co to ci zapodam linki na allegro.
            • wyzuta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:33
              potworski napisał:

No to spieszę ci powiedzieć, że ludzkość zna już takie wynalazki jak szczotka i specjalna pasta, którą możesz w miarę szybko i skutecznie wyczyścić zęby. Jakby co to ci zapodam linki na allegro.
              >
              tak, wiem, jest specjalna pasta z tuńczyka, nie mylić z włoską pastą. aby uprzedzić Twoje kolejne pytanie powiem, ze konserwa tyrolska nie otwarta jest u nas po 4,90 za 300g. Mozesz poprosić o kilogram.
              • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:37
                wyzuta napisała:
                powiem, ze konserwa tyrolska nie otwarta jest u nas
                > po 4,90 za 300g.

Dobra cena. Skąd klikasz?
                • wyzuta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:41
                  potworski napisał:

> wyzuta napisała:
                  > powiem, ze konserwa tyrolska nie otwarta jest u nas
                  > > po 4,90 za 300g.

>
                  > Dobra cena. Skąd klikasz?
                  >
                  z tesco. otwarte 24/24. jest duży parking, możesz podjechać traktorem z przyczepą.
    • aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:21
      17.60 ale w spozywczaku...do rybnego mam za daleko

a piekno i ladny biust to pojecie względne wiec sie łapię- maż mowi ze jestem najpiekniejsza wiec biorę to za dobrą monetę;P
      • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:28
        aneta-skarpeta napisała:

> 17.60 ale w spozywczaku...do rybnego mam za daleko
        >
        > a piekno i ladny biust to pojecie względne wiec sie łapię- maż mowi ze jestem n
        > ajpiekniejsza wiec biorę to za dobrą monetę;P

Długo jesteście małżeństwem?
        • aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:37
          na tyle krótko, zeby mowił jeszcze prawdę:P

ale moj tata uwaza moją mamę za naj naj naj od 30 lat
          • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:38
            aneta-skarpeta napisała:

> na tyle krótko, zeby mowił jeszcze prawdę:P

No to ile=konkretnie w latach.
            • aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:40
              4 lata pod jednym dachem- ale bez pierdu pierdu- jak rodzina

oficjalnie malzenstwem od czerwca
      • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:34
        > - maż mowi ze jestem najpiekniejsza wiec biorę to za dobrą monetę;P
        twoj maz czy jakis inny?
        • aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:38
          moj, a co mnie obcohdzi cudzy mąż:)

zresztą jak mawia moja przyjaciolka- jak zajety facet mowi innej ze jest najpiekniejsza to nie wolno mu wierzyc, on po prostu chce ją przeleciec

;)
          • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:41
            a twoj mowi tak zebys mu ugotowala ganek zupy ziemniaczanej i talez kaszanki z kapusta?
            • aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:43
              jak chce zebym mu kartoflanke zrobiła to musi rozpływac sie nad moim talentem kulinarnym
    • chersona Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:32
      No widzisz! A to akurat bym wiedziałam. bo koło mnie makrela i w Bomi, i w Piotrze i Pawle, a jak się zapuszczę dalej to i do Auchan dojadę. Nie możesz obniżyć kryteriów? Skąd wiesz, że moja makrela gorsza?
      • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:36
        chersona napisała:

> No widzisz! A to akurat bym wiedziałam. bo koło mnie makrela i w Bomi, i w Piot
        > rze i Pawle, a jak się zapuszczę dalej to i do Auchan dojadę. Nie możesz obniży
        > ć kryteriów? Skąd wiesz, że moja makrela gorsza?

A gdzie ja powiedziałem, że twoja makrela jest gorsza?=o cenę pytałem tylko.
        • chersona Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:40
          bardzo proszę. w Piotrze i Pawle 13,99 resztę muszę sprawdzić zwykle waha się w granicach od 12,99 do 17,99.
    • fomica Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:40
      17 zł, cały majątek. Dlatego ja jadam śledzie.
      • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:51
        ale ty ciemna jestes. Kregoslupy z makreli sa po 10gr za kiogram, a zarcia na 2 dni.
        • fomica Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:04
          To kup z 10 kg i sprzedawaj na Allegro.
    • venettina Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:43
      Nie mam pojecia ile kosztuje wedzona makrela.
    • wyzuta Potworski, jutro mozesz ometkować te makrele 17.11.10, 21:52
      • wyzuta Re: Potworski, jutro mozesz ometkować te makrele 17.11.10, 21:54
        powiedz, jaka masz cenę i czy z ośćmi sprzedajesz, czy bez ości?
    • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:55
      Nabraliście się na mój chytry plan=hahaha=wątek o rybie miał na celu wyselekcjonowanie najładniejszych kobiet, oddzielenie ich od stada oraz usystematyzowanie, aby forumowi prawiczkowie mogli sobie was wziąć na cel i pisać do was maile, aby się z wami umówić i dotkąć waszych biustów.
      A zatem=uwaga=wszystkie kombinerki, pinochety, józki i inne niedojdy forumowe=najpiękniejsze kobiety na forum to=
      devilyn (zna cenę ryby)
      doral2 (zna cenę ryby)
      hejka11 (nie zna cen ryb i ma męża, który puszcza jej ściemę, że jest ładna)
      lolcia-olcia (nie zna ceny ryb, ale zna się na paprykarzu)
      soulshunter (zna pstrągi i wie coś o kobietach z dzyndzlem)
      wyzuta (coś tam ściemnia o rybach, wię jej uroda jest wątpliwa)
      aneta-skarpeta (niby zna cenę ryby, ale ma męża=a wiadomo=mąż ściemniacz)
      chersona (zna cenę ryby)
      fomica=pierwszy raz ją widzę, ale zna się na rybie
      venettina=niby piękna, ale na rybach się nie zna
      • aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:00
        ja zgłaszam sprzeciw. ja mam 2 meza- przygarnął mnie z dzieciem, wiec musze byc ponad przecietnie ładna, bo bylekogo z dzieciem nikt by nie wizał:P
        • potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:04
          Może masz dziecko takie fajne?
      • hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:02
        ja tam prawiczka nie chcę :/
        • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:07
          a mialas kiedys prawiczka? No wlasnie, nie wiesz co tracisz.
          • hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:13
            soulshunter napisał:

> a mialas kiedys prawiczka? No wlasnie, nie wiesz co tracisz.

nie wiedziałby co robić :]
            • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:22
              a dlaczego to on ma cos robic? Moze wlasnie teraz twoja kolej zebys wszystko robila a nie tylko lezeala i pachniala?
              • hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:26
                soulshunter napisał:

> a dlaczego to on ma cos robic? Moze wlasnie teraz twoja kolej zebys wszystko ro
                > bila a nie tylko lezeala i pachniala?

skąd wiesz co ja w łóżku robię, jesteś moim M ???
                • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:29
                  metoda obrony po przez atak na reposndenta - czyli mialem racje.
                  • hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:37
                    jeszcze bym Ci pokazała co potrafię :D
                    z fujarki wiatraczek :D
                    • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:38
                      taaaa, taaaa obiecanki macanki a gupiemu stoi.
                      • hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:45
                        soulshunter napisał:

> taaaa, taaaa obiecanki macanki a gupiemu stoi.
                        już ci stanął, tak szybko ?
                        • soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:47
                          od urodzenia tak mam, jak zobaczylem polozna.
                          • hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:55
                            soulshunter napisał:

> od urodzenia tak mam, jak zobaczylem polozna.
                            oj to chyba niewygodnie tak ze stojącym cały czas
    • white.apple Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:00
      U mnie 8euro.
      Aż szkoda takich cycków :D
    • a1ma Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:32
      U mnie makrela po 19 zyla, ale warto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka