potworski 17.11.10, 21:00 =ile u was w rybnym średnio kosztuje kilogram wędzonej makreli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:05 od kiedy przytylam mam wielkie brzydkie cycki.. wiec wybacz, ale nie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:05 11,90zł za kg. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:05 17,90 zet Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:12 Po czym poznałaś, że jesteś piękna i masz ładny biust?=pytanie również kieruję do devilyn. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:29 Ciesz się, że udzieliłam Ci odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:07 ja jestem taka seksi ale zakupy robi mój M :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:07 ojej Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:11 hejka11 napisała: > ja jestem taka seksi ale zakupy robi mój M :) Kobiety, które mówią o sobie, że są seksi zazwyczaj ściemniają=albo mają zbyt wysokie mniemanie o sobie. Poza tym kryterium atrakcyjności nie jest biust i uroda, ale znajomość cen w rybnym. Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:17 nie wiesz że wszystkie kobiety są piękne ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:20 wez nie pie... nawet ta? [img]https://www.artstore.pl/wp-content/gfx/julia-pastrana.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:23 a tu absolutny chicior urody: [img]https://img11.imageshost.ru/imgs/100614/4ef529ec55/0a49a.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:41 Ta kobieta akurat cierpli na akromegalię. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:42 "CHicior" vel hit urody - wyglad kobiety na zdjeciu to wynik choroby o podlozu hormonalnym. Kazdy moze na nia zachorowac i w krotkim czasie tak wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:46 ale nie kazdego google wyrzuca na 1-szej stronie jako najbrzydsza kobieta swiata. Trust me, probowalem wpisujac swoje imie i nazwisko i nic. Qrwa nawet w pierwszym 1000 stron nic, ani slowa o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:24 O kur#wa soul=brakuje jeszcze Romka i A'tomka=masz też ich fotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:48 no to akurat wyjątek :D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:20 hejka11 napisała: > nie wiesz że wszystkie kobiety są piękne ? :) A to jakiś świeży news musi być=na TVN24 przed chwilą powiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:09 cyckow nie mam, ale rybnego u nas na wsi tez nie ma. Makrela jest tylko w biedronce albo w Spolem. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:11 soul przyznam szczerze, że na ciebie najbardziej liczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:16 ale za to moe sie dowieziec po wiela kilo zywego pstraga z gorskiego potoku w Kuznicach. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:19 soulshunter napisał: > ale za to moe sie dowieziec po wiela kilo zywego pstraga z gorskiego potoku w K > uznicach. A co ja z żywym pstrągiem zrobię? Jeszcze mi gdzieś w domu spier#doli, urodzi młode i mi się pstragi zalęgną. Jak ja to potem wytępię? Są jacyś tępiciele pstrągów? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:21 sam se dasz rade. Do kibla z nimi i wode spuscisz. Rybka przeciez lubi plywac. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:26 soulshunter napisał: > sam se dasz rade. Do kibla z nimi i wode spuscisz. Rybka przeciez lubi plywac. Jasne jasne=zaproszę do siebie na kwadrat jakąś pannę, nażre się bigosu a po kilku godzinach jak już atmosfera będzie gorąca to ona pójdzie do łazienki, siądzie na kociołek a tu cap!=pstrąg ją w dupę uwali=i całą atmosferę i ruch#anko szlag trafi, bo na pewno mi panna nie uwierzy, że to dzikie pstrągi albo takie co z cyrku uciekły. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:29 to wez z nim przeprwadz mska rozmowe, ze nie ma gryzc w dupsko tylko ogonem po dzyndzlu brandzlowac. Wtedy wzystkie panny z dzielni beda wasze. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:31 Jak?=pannę po dzyndzlu? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:36 to nie wiedziales? Niektora maja taki dzyndzel. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:39 No to jakiś fenomen kur#wa jest. To czemuś mi wcześniej nie powiedział=to bym założył wątek dla kobiet z dzyndzlem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:42 dobra, cicho jutro taki zalozysz. Moze sie babki nie skapowaly i nie zauwza ze juz dzisiaj o tym mowilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:12 >cyckow nie mam, ale r to może chociaż jesteś piękną kobietą, bo jak nie, to po co byś tu właził?;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:15 potklem sie o dywan i tak se wpadlem Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:30 no, żebyś tylko nie zaciążył:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:15 ja tylko paprykarz wpie...m, a u nas w GS-ie nawet on spod lady jest sprzedawany Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:17 lolcia-olcia napisała: > ja tylko paprykarz wpie...m, a u nas w GS-ie nawet on spod lady jest sprzedawan > y A który jesz?=ten oryginalny z Neptuna czy jakąś podróbę? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:20 zależy co na sklep rzucą, jak jest neptuna to zapasy na miesiąc robię druga taka okazja długo może się nie powtorzyć... przy podróbach bez bimbru nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:33 lolcia-olcia napisała: > zależy co na sklep rzucą, jak jest neptuna to zapasy na miesiąc Stąd powiedzenie="kobiety są z Wenus, mężczyźni z Marsa a paprykarz z Neptuna." Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:36 a ja myślałam, że z resztek Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:18 potworski napisał: > =ile u was w rybnym średnio kosztuje kilogram wędzonej makreli? > a wktórym rybnym makrele na kg sprzedają? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:21 wyzuta napisała: > a wktórym rybnym makrele na kg sprzedają? To na co u ciebie sprzedają?=na metr bieżący? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:22 :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:23 u mnie na sztuki, ale dokładnie nie wiem. nie kupuję makreli, bo mi po niej śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:27 a u nas sprzedaja w dwpaku z ambipurem i nic nie smierdzi. Czasem jest w zalewie z domestosa. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:28 wyzuta napisała: > u mnie na sztuki, ale dokładnie nie wiem. nie kupuję makreli, bo mi po niej śmi > erdzi. No to spieszę ci powiedzieć, że ludzkość zna już takie wynalazki jak szczotka i specjalna pasta, którą możesz w miarę szybko i skutecznie wyczyścić zęby. Jakby co to ci zapodam linki na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:33 potworski napisał: No to spieszę ci powiedzieć, że ludzkość zna już takie wynalazki jak szczotka i specjalna pasta, którą możesz w miarę szybko i skutecznie wyczyścić zęby. Jakby co to ci zapodam linki na allegro. > tak, wiem, jest specjalna pasta z tuńczyka, nie mylić z włoską pastą. aby uprzedzić Twoje kolejne pytanie powiem, ze konserwa tyrolska nie otwarta jest u nas po 4,90 za 300g. Mozesz poprosić o kilogram. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:37 wyzuta napisała: powiem, ze konserwa tyrolska nie otwarta jest u nas > po 4,90 za 300g. Dobra cena. Skąd klikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:41 potworski napisał: > wyzuta napisała: > powiem, ze konserwa tyrolska nie otwarta jest u nas > > po 4,90 za 300g. > > Dobra cena. Skąd klikasz? > z tesco. otwarte 24/24. jest duży parking, możesz podjechać traktorem z przyczepą. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:21 17.60 ale w spozywczaku...do rybnego mam za daleko a piekno i ladny biust to pojecie względne wiec sie łapię- maż mowi ze jestem najpiekniejsza wiec biorę to za dobrą monetę;P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:28 aneta-skarpeta napisała: > 17.60 ale w spozywczaku...do rybnego mam za daleko > > a piekno i ladny biust to pojecie względne wiec sie łapię- maż mowi ze jestem n > ajpiekniejsza wiec biorę to za dobrą monetę;P Długo jesteście małżeństwem? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:37 na tyle krótko, zeby mowił jeszcze prawdę:P ale moj tata uwaza moją mamę za naj naj naj od 30 lat Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:38 aneta-skarpeta napisała: > na tyle krótko, zeby mowił jeszcze prawdę:P No to ile=konkretnie w latach. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:40 4 lata pod jednym dachem- ale bez pierdu pierdu- jak rodzina oficjalnie malzenstwem od czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:34 > - maż mowi ze jestem najpiekniejsza wiec biorę to za dobrą monetę;P twoj maz czy jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:38 moj, a co mnie obcohdzi cudzy mąż:) zresztą jak mawia moja przyjaciolka- jak zajety facet mowi innej ze jest najpiekniejsza to nie wolno mu wierzyc, on po prostu chce ją przeleciec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:41 a twoj mowi tak zebys mu ugotowala ganek zupy ziemniaczanej i talez kaszanki z kapusta? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:43 jak chce zebym mu kartoflanke zrobiła to musi rozpływac sie nad moim talentem kulinarnym Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:32 No widzisz! A to akurat bym wiedziałam. bo koło mnie makrela i w Bomi, i w Piotrze i Pawle, a jak się zapuszczę dalej to i do Auchan dojadę. Nie możesz obniżyć kryteriów? Skąd wiesz, że moja makrela gorsza? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:36 chersona napisała: > No widzisz! A to akurat bym wiedziałam. bo koło mnie makrela i w Bomi, i w Piot > rze i Pawle, a jak się zapuszczę dalej to i do Auchan dojadę. Nie możesz obniży > ć kryteriów? Skąd wiesz, że moja makrela gorsza? A gdzie ja powiedziałem, że twoja makrela jest gorsza?=o cenę pytałem tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:40 bardzo proszę. w Piotrze i Pawle 13,99 resztę muszę sprawdzić zwykle waha się w granicach od 12,99 do 17,99. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:40 17 zł, cały majątek. Dlatego ja jadam śledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:51 ale ty ciemna jestes. Kregoslupy z makreli sa po 10gr za kiogram, a zarcia na 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:04 To kup z 10 kg i sprzedawaj na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:43 Nie mam pojecia ile kosztuje wedzona makrela. Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Potworski, jutro mozesz ometkować te makrele 17.11.10, 21:54 powiedz, jaka masz cenę i czy z ośćmi sprzedajesz, czy bez ości? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 21:55 Nabraliście się na mój chytry plan=hahaha=wątek o rybie miał na celu wyselekcjonowanie najładniejszych kobiet, oddzielenie ich od stada oraz usystematyzowanie, aby forumowi prawiczkowie mogli sobie was wziąć na cel i pisać do was maile, aby się z wami umówić i dotkąć waszych biustów. A zatem=uwaga=wszystkie kombinerki, pinochety, józki i inne niedojdy forumowe=najpiękniejsze kobiety na forum to= devilyn (zna cenę ryby) doral2 (zna cenę ryby) hejka11 (nie zna cen ryb i ma męża, który puszcza jej ściemę, że jest ładna) lolcia-olcia (nie zna ceny ryb, ale zna się na paprykarzu) soulshunter (zna pstrągi i wie coś o kobietach z dzyndzlem) wyzuta (coś tam ściemnia o rybach, wię jej uroda jest wątpliwa) aneta-skarpeta (niby zna cenę ryby, ale ma męża=a wiadomo=mąż ściemniacz) chersona (zna cenę ryby) fomica=pierwszy raz ją widzę, ale zna się na rybie venettina=niby piękna, ale na rybach się nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:00 ja zgłaszam sprzeciw. ja mam 2 meza- przygarnął mnie z dzieciem, wiec musze byc ponad przecietnie ładna, bo bylekogo z dzieciem nikt by nie wizał:P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:04 Może masz dziecko takie fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:02 ja tam prawiczka nie chcę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:07 a mialas kiedys prawiczka? No wlasnie, nie wiesz co tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:13 soulshunter napisał: > a mialas kiedys prawiczka? No wlasnie, nie wiesz co tracisz. nie wiedziałby co robić :] Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:22 a dlaczego to on ma cos robic? Moze wlasnie teraz twoja kolej zebys wszystko robila a nie tylko lezeala i pachniala? Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:26 soulshunter napisał: > a dlaczego to on ma cos robic? Moze wlasnie teraz twoja kolej zebys wszystko ro > bila a nie tylko lezeala i pachniala? skąd wiesz co ja w łóżku robię, jesteś moim M ??? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:29 metoda obrony po przez atak na reposndenta - czyli mialem racje. Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:37 jeszcze bym Ci pokazała co potrafię :D z fujarki wiatraczek :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:38 taaaa, taaaa obiecanki macanki a gupiemu stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:45 soulshunter napisał: > taaaa, taaaa obiecanki macanki a gupiemu stoi. już ci stanął, tak szybko ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:47 od urodzenia tak mam, jak zobaczylem polozna. Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:55 soulshunter napisał: > od urodzenia tak mam, jak zobaczylem polozna. oj to chyba niewygodnie tak ze stojącym cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
white.apple Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:00 U mnie 8euro. Aż szkoda takich cycków :D Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Pytanie TYLKO do pięknych kobiet z ładnym biu 17.11.10, 22:32 U mnie makrela po 19 zyla, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś