Dodaj do ulubionych

Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ?

29.06.11, 14:46
W sprawie zakupów zawsze pojawia się problem; gdzie kupić najkorzystniej? Potem często też pojawia się problem; A mogliśmy kupić tu a nie tam. W sumie wybór jest czasem tak wielki i przytłaczający, że trudno zdecydować dobrze. Najszybciej i najłatwiej oferty sprzedaży takich samych czy podobnych produktów odnajdziemy i porównamy w internecie. Porównywarki cen są dobrym miejscem gdzie znajdziemy szybko najtańszą ofertę konkretnego produktu czy usługi. Dobrym miejscem na znalezienie promocji są także portale informujące o promocjach. Na przykład taka promocja: www.ofertypromocje.pl/okazje_promocje-dla-elektronikow---do-50--taniej_11676.php . W portalach informujących o promocjach mamy szerszy przegląd ofert niż odwiedzając bezpośrednio np. sklepy internetowe. Na tego typu portalach także znajdziemy oferty i promocje z naszego miasta. Jest to bardzo korzystne bo oszczędza nam krążenia po wielu sklepach czy firmach usługowych.
Obserwuj wątek
    • kaskak0 Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 01.07.11, 00:43
      taka strona z promocjami z rożnych sklepów to promowskaz.pl/
      • furryfriday Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 06.07.11, 16:33
        Co do przecen, to cały czas trwają w serwisie stilago.pl - w sumie na tym polega zasada klubu zakupowego, duże wyprzedaże, które trwają po parę dni i zawsze jest coś nowego. Głównie wysokiej jakości odzież europejska.
        • roszpunka3 Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 21.07.11, 12:49
          No na stilago.pl trzeba upatrywać promocje bo oni właśnie na tym bazują, poprzez członkostwo u nich przysługują Ci zniżki różnorakie i można coś fajnego w dobrej cenie złowić. Rozważam też wkręcenie się w to, moja znajoma sobie chwali. Ktoś tam u nich już jest?
    • ktosiktak Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 26.07.11, 18:34
      Niby ok ale ja i tak będę polecać porównywarki cen- np www.tanio-kupuje.pl. Ponad 11 milionów produktów z 3600 sklepów. Wszysto pod ręką i pewne, że nie przepłacicie :)
      • herkson Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 05.08.11, 16:10
        Wydaje mnie się, że teraz najlepiej jest szukać promocji po gruperach ;-) A najlepiej przez agregatory gruperów, bo przecież na nich, umieszczanych jest wiele ofert. Zresztą zerknijcie sobie na www.znizkomania.pl/ a przekonacie się jak wiele promocji jest wystawianych równocześnie ;-)
    • kawiarniaczek Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 08.08.11, 10:10
      TE ofertypromocje.pl wyglądają na dosyć ciekawy serwis, są dosyć oryginalne. Ja w porównywarki nie zrezygnuje w szukaniu najlepszych ofert ale czasem gdy chce się kupić coś z ciuchów to tam można się zorientować jakie firmy dają promocje i czy coś z tego się podoba.
      • Gość: Gość Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 07:55
        Od lat szukając czegoś w internecie - sprawdzam w pierwszej kolejności cene w porównywarce np ceneo.pl , potem przeglądam serwisy ogłoszeniowe np. allegro.pl, tablica.pl, sprzedajemy.pl, kupsprzedaj.pl, dajanons.pl . Zwykle znajduje tam poszukiwany przedmiot nowy! 30% taniej. W tym roku kupiłem tylko jeden przedmiot w sklepie ( mowa oczywiście o przedmiotach użytkowych) przelotkę do TV. Po co mam chodzić po wielkopowierzchniowych molochach i tracic czas kiedy z domu kupie to samo i zdecydowanie taniej.
    • martens-r Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 09.08.11, 09:17
      Szukanie w promocjach i okazjach to prawdziwe wyzwanie bo ceny i procenty rabatów są tak naprawdę względne.
    • kawiarniaczek Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 10.08.11, 12:02
      Porównanie tego serwisu jest niejednoznaczne. Ten serwis ma w sobie coś Groupon-a, Fastdeal-a ale coś z opineo .
      • Gość: wiktoriia_g Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.play-internet.pl 11.04.12, 21:10
        Na stronie bliskoapteka.pl są kupony rabatowe na lekarstwa i suplementy. Kupony sie drukuje i idzie do apteki ktora je realizuje. Rabaty są całkiem spore, do 20%.
    • barbara45m Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 16.08.11, 12:27
      Wyprzedaż w answear trwa jeszecze do 18 sierpnia. www.ofertypromocje.pl/okazje_wyprzedaz-w-answear-com_12005.php .
    • Gość: riczmont Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 09:59
      Odzieżowe okazje w sklepach Lidl do kupienia były dresy, bluzy a teraz coś dla dzieci. Kupowanie odzieży w Lidlu zawsze jest korzystne, bo sklep przyciąga w ten sposób klientów do artykułów spożywczych, na których zarabia. www.ofertypromocje.pl/okazje_wygodny-dres-damski-w-duzych-rozmiarach_11997.php .
    • Gość: krispin3 Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 10:33
      Obniżki są prawie wszędzie i zawsze, tylko ceny i tak zaglądają do portfela tak samo.
    • Gość: Alfa400 Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 10:45
      Wyprzedaży jest pełno wszędzi. Pytanie czy wszystkie sa takie prawdziwe ? często robi sie podwyzkę i potem obniżke ;)
      • Gość: feliccia Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.acn.waw.pl 19.08.11, 17:14
        Promocje są w superpharmie, widziałam ostatnio peeling antycellulitowy Eveline Cosmetics za 8zł, bardzo korzystna cena jak za ten kosmetyk :) ktory zresztą lubię i jestem wierną fajną od roku :)
        • Gość: tatiana 30 Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 10:45
          Promocja w Empik Foto wyprawka i prezenty z okazji zbliżającego się nowego roku szkolnego. www.ofertypromocje.pl/okazje_wyprawka-szkolna-z-fotogadzetami-w-empikfoto_12014.php /. Gadżety w sklepie Empik Foto online .
    • Gość: fabiana Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.konin.mm.pl 23.08.11, 12:18
      W Halens są często promocje. Teraz na Jesień jest nowa kolekcja .
      • Gość: Luiza Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.acn.waw.pl 14.09.11, 22:43
        Nie wiem czy konkursy też tutaj można wpisać ,w każdym razie polecam Facebook Eveline Cosmetics, dosyć często organizują konkursy z nagrodami kosmetycznymi które stosunkowo łatwo zgarnąć :) Teraz chyba też coś mają, do 18 września jeśli dobrze pamiętam...
    • zakupy_z_millennium Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 28.09.11, 11:30
      Polecam ciekawy sposób na uzyskanie dodatkowych oszczędności - zwrot 3% wydatków na zakupy dokonane karta do konta w sklepach spożywczych, supermarketach i na stacjach paliw w całym kraju. Miesięcznie można uzyskać zwrot do 50 zł, czyli aż 600 zł w roku. To spora oszczędność w okresie wzrostu cen paliw, żywności i innych produktów.

Taką możliwość oferuje Bank Millennium posiadaczom Dobrego Konta, którzy mają miesięczne łączne wpływy na konto min. 1000 zł oraz co najmniej raz w miesiącu zapłacą kartą do konta za zakupy. Zasady są proste, a korzyści z posiadania Dobrego Konta naprawdę spore. Oprócz 3% zwrotu, także bezpłatne prowadzenie konta, bezpłatna karta do konta, bezpłatne wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz bezpłatne przelewy krajowe przez internet.

Pozdrawiam
      Pracownik Banku
      • Gość: darek Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 19:37
        brzmi niezle... ale ten zwrot to tylko w konkretnych sieciach? u mnie w miescie rzadzi tylko tesco :)
    • Gość: on1980 Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.11, 14:16
      Osobiście uważam, że zawsze trafionym prezentem jest dobry, ale nie koniecznie bardzo drogi zegarek. Szczególnie dla panów, którzy tylko udają że detale nie są dla nich ważne - otóż są!!:)Polecam stronkę www.worldtrade24.pl gdzie firma oferuje duży wybór zegarków nie tylko dla pań i panów, ale także dla najmłodszych :) prezenty sprawdzona na gwiazdkę, walentynki, urodziny czy rocznice... :)
    • chcezycbeauty Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 20.10.11, 11:37
      Z 10% RABATEM można zaszaleć w :
      karnisz.net/
    • Gość: Czarna Ewka Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 10:54
      Dziś przeczytałam na facebooku że Blue City codziennie będzie rozdawać rabaty dla fanów :) wystarczy podać w sklepie hasło. Trzeba tylko obserwować na co rzucą rabat. Podoba mi się...
    • oskarswiat Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 25.10.11, 11:22
      www.narzedziowy.pl/promocje.html
      fajne promocje sa teraz właśnie na narzedziowy.pl
    • mo.lipska Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 08.11.11, 09:41
      Ja już wczoraj dałam się ponieść światecznemu szaleństwu( wiem, wiem, że wcześnie ale witryny sklepowe mnie ksusiły) poza tym, mialam bon z SHOW na znizki wiec calkiem niezły interes zrobiłam;) Poszalałam w home&you. bony można jeszcze w innych miejsach dostać, info znalazlam na www.chcezadarmo.pl/2011/11/07/bony-na-zakupy-w-homeyou/ .
      Okej, a teraz koniec plotek i porannej kawki, czas sie zabrac do pracy;) Miłego dnia!
    • Gość: misia26 Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 14:51
      www.asport.pl/promocje-i-wyprzedaze/ to jest link do promocji w sklepie Asport. Asortyment obejmuje sprzęt sportowy, fitness i turystyczny, a do tego odzież sportową.
    • Gość: janekek Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.11.11, 21:00
      ciekawa promocja, mozna zgarnac gratisa w postaci fajnej swiecy magiakoloru.eu/promocja-na-magiakolorueu-n-1.html
    • calutka Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 22.11.11, 00:34
      No właśnie.

Szukam jeansów. W promocji oczywiście.
      W sieciówkach w galerii ceny są z kosmosu, a jakość... no cóż. może ktoś, gdzie zauważył levisy, lee w przystępnej cenie?
      • calutka Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 23.11.11, 22:10
        ha, brat mi wynalazł, kocham braciszka :D cały katalog jest www.jeansy.sklep.pl/ damskie jeansy, ooryginalne! jak dla mnie bomba, już kilka par w super cenach wyszukałam.
      • Gość: gambel Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 11:34
        Po świętach jest sporo wyprzedaży w BC co drugi sklep ma wyprzedaż bardzo często nawet o 50%.
    • Gość: Aśka Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.izacom.pl 24.11.11, 17:09
      Witam, ja znalazłam taką stronkę z konkretnymi rabatami i kuponami. Myślę, że jest atrakcyjna, zwłaszcza dla osób, które w tych sklepach i tak już kupują i znają asortyment. Ja korzystam :)
      www.swiat-zyczen.pl/zyczenia-rabaty-prezenty.html
      • mo.lipska Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 30.11.11, 14:30
        ja zawsze tu wynajduje: www.chcezadarmo.pl/2011/11/30/dzien-darmowej-dostawy/ , praktycznie codziennie pojawia sie jakaś nowa okazja!
    • Gość: Rebecca Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.play-internet.pl 30.12.11, 01:20
      Tracąc ostatnio czas na Fejsie "od tak" polubiłam stronkę Zielonego Kota i okazało się, że mają całkiem fajne przeceny na biżu :) znalazłam nawet info: www.zielonykot.pl/promocje_zielonykot.php częstujcie się :)
      • 4piotrio Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 04.06.15, 22:03
        to tak jak mi wpadły przypadkiem w oko kolczyki srebrne oraz obrączki ceramiczne u ankabizuteria - ja na google znalazłam adres sklepu online

oraz video: www.youtube.com/watch?v=ONTF5UcQ3zg
    • Gość: Marysia Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.12, 14:30
      Super promocje można znaleźć w sklepie internetowym vabbi.pl. Markowe produkty często są tam za dosłownie kilka złotych. Kupowałam już kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona.
    • karolinaaa7 Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? 31.01.12, 18:14
      Na www.cuerofashion.pl są jeszcze rękawiczki ocieplane z wysokogatunkowej skóry naturalnej w cenie jedynie 55 zł - dobra okazja :)
    • Gość: ddd Re: Obniżki, promocje, okazje gdzie je znaleść ? IP: *.unknown.vectranet.pl 27.02.12, 15:07
      Tylko tutaj możesz uzyskać kupony rabatowe na interesujące Ciebie produkty lub usługi o konkretnej wartości. Ty wybierasz i decydujesz! Oferta platformy uporządkowana jest w pięć kategorii tematycznych: Elektronika, Motoryzacja, Hobby, Dom i ogród, Moda i uroda. Sprawdź nas i polecaj znajomym!

www.hotprice.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka