Dodaj do ulubionych

co kupujecie przez internet?

IP: 95.154.230.* 20.08.11, 13:07
jak w tytule. Jakie artykuły najczęściej kupujecie za pośrednictwem internetu? :) czy są to ubrania, kosmetyki,..., a może decydujecie się nawet na zakup żywności? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Greta Re: co kupujecie przez internet? IP: *.acn.waw.pl 20.08.11, 17:06
      ja kupuję ubrania, perfumy, biżuterię, zegarki, sprzęt AGD, książki, płyty, słowem prawie wszystko oprócz butów; buty muszę przymierzyć w sklepie i sprawdzic na nodze, czy dobrze leżą
      • anka18.3 Re: co kupujecie przez internet? 23.09.11, 16:03
        Ubrania (pomijając buty), kosmetyki, zabawki dla dzieci, sprzęt rtv, agd... Żywoność osobiście wole kupić w sklepie.
        • Gość: alkapask Re: co kupujecie przez internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 23:24
          generalnie wszystko odzież, obuwie,zabawki, dodatki np. mogę polecić sklep z paskami skórzanymi alkapask.pl
        • Gość: victorrriaZ Re: co kupujecie przez internet? IP: *.internetia.net.pl 13.03.13, 10:58
          Prezenty, prezenty i jeszcze raz prezenty: niecodzienne, pomysłowe, ekstremalne, szalone

prezentokracja.pl/
      • Gość: iga Re: co kupujecie przez internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.13, 21:58
        A ja buty owszem kupuję. Na przykład na Aligoo.pl. Dobre ceny, spory wybór a w razie czego zwrot na koszt sklepu...
      • zuzamala15 Re: co kupujecie przez internet? 20.08.15, 12:46
        ja zazwyczaj przez internet zamawiam markowe torebki, które w sklepach stacjonarnych niestety mają bardzo wysokie ceny. Zazwyczaj jest to strona www.womanonline.pl/. Sprawdziłam ją kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona. Sklep ma bardzo duży wybór torebek w dostępnych cenach, a zamówienia sa bardzo szybko realizowane.
    • zawszezizou Re: co kupujecie przez internet? 24.08.11, 13:14
      Gość portalu: Baja napisał(a):

> jak w tytule. Jakie artykuły najczęściej kupujecie za pośrednictwem internetu?
      > :) czy są to ubrania, kosmetyki,..., a może decydujecie się nawet na zakup żywn
      > ości? :)

z racji tego że remontuje dom , to tylko farny, narzędzia:))
      więc mój ulubiony sklep teraz to www.narzedziowy.pl
    • sweet.katarzynka Re: co kupujecie przez internet? 24.08.11, 13:47
      standardowo - ciuchy (ale nie buty), dodatki, płyty, ale też wyjazdy
      • pat1mat2 Re: co kupujecie przez internet? 06.01.13, 22:37
        Buty też warto. Ja kupuję nawet dla dziecka na aligoo.pl/. Mają rewelacyjne ceny. Bardzo miła obsługa a wysyłka i zwroty darmowe. Polecam...
    • Gość: olaf NIC! IP: *.stk.vectranet.pl 26.08.11, 20:58
    • Gość: Arek Re: co kupujecie przez internet? IP: 67.159.5.* 27.08.11, 15:22
      ja ostatnio kupowałem wentylator, kable, gniazdka, łączniki... :) znalazłem super sklep internetowy (właściwie to hurtownia elektryczna) na sklep.cseie.com.pl/ ogólnie bardzo lubię zakupy internetowe i chętnie z tego korzystam, bo to ogromna wygoda :)
      • mikiliki77 Re: co kupujecie przez internet? 28.08.11, 18:48
        Koleżanka kupiła sobie fajną [url=http://www.megamarket.com.pl/lg-kuch-mikrofalowa-mh-6389-bs,id-99799]mikrofalówkę[/url], całkiem niedrogo i mówiła, że miła obsługa.
        Ja buty czasami kupuje, jak nie ma w sklepie rozmiaru albo koloru.
        • alfaonline Re: co kupujecie przez internet? 29.08.11, 20:56
          kupuję wszystko to czego nie można dostać w sklepach stacjonarnych w pobliżu mojego miejsca zamieszkania najczęściej są to gadżety
    • 8kinia8 Re: co kupujecie przez internet? 17.09.11, 22:05
      ja kupije agd i inne okazyjne rzeczy
      probowalem tez ze spozywka i wyszko calkiem milo :)
      • Gość: regina Re: co kupujecie przez internet? IP: *.unknown.vectranet.pl 04.10.11, 22:22
        Ja zamawiam spożywkę, super sprawa szczególnie przed świetami, kiedy w marketach dłuuuuuuuuuugie kolejki, poza tym perfumy i wszystkie sprzęty rtv i agd kiedy urządzaliśmy mieszkanie. Ubrania wolę osobiście, lubię przymierzać, dotykać itd
    • Gość: Gość Re: co kupujecie przez internet? IP: *.c195.msk.pl 09.10.11, 10:19
      ja najczęściej kupuje elektronikę, bo jest po prostu tańsza i w internecie jest jej największy wybór, można znaleźć ciekawa rzeczy po dużo niższej cenie niż w sklepach stacjonarnych, także to najczęściej , a najczęściej zaglądam do sklepu magiczna planeta bo tam jest najtaniej
    • Gość: On1980 Re: co kupujecie przez internet? IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.11, 17:52
      Ja polecam wam stronę www.worldtrade24.pl gdzie można znaleźć wiele interesujących pomysłów na prezenty dla najbliższych :)
    • chcezycbeauty Re: co kupujecie przez internet? 20.10.11, 11:33

> jak w tytule. Jakie artykuły najczęściej kupujecie za pośrednictwem internetu?
      > :) czy są to ubrania, kosmetyki,..., a może decydujecie się nawet na zakup żywn

ostatnio firany i zasłony karnisz.net/
      akurat maja promocję
      • Gość: KeepTheFaith Re: co kupujecie przez internet? IP: *.noisetor.net 20.10.11, 12:24
        ostatnio? wszystko. poczynając od zakupów spożywczych, na ubraniach i bieliźnie kończąc. to cholernie wygodne, kiedy nie trzeba nawet nosa wystawić na to zimno by isc na obiad. obiad i na dodatek pyszny, sam przyjedzie do Ciebie.
    • oskarswiat Re: co kupujecie przez internet? 25.10.11, 13:18

ja głównie narzędzia do swojej firmy
      www.narzedziowy.pl/index.html
    • Gość: Agnieszka Re: co kupujecie przez internet? IP: *.xdsl.centertel.pl 25.10.11, 18:30
      Osttatnio ubrania japan style :) takie jak tutaj japanstyle.sklep.pl
    • zawsze_niebieskawa Re: co kupujecie przez internet? 26.10.11, 21:18
      ubrania często, zabawki zawsze, bo są tańsze niż w sklepach firmowych, ostatnio buty - polecam sprawdzony sklep www.cozabuty.pl, chyba się już uzależniłam od zakupów u nich ;)
      • pat1mat2 Re: co kupujecie przez internet? 06.01.13, 22:31
        Jeśli chodzi o buty to polecam aligoo.pl/. Super ceny. Dobry kontakt. Wysyłka i nawet zwroty darmowe.
    • kamilka11117 Re: co kupujecie przez internet? 06.11.11, 18:10
      Njaczęściej jest to bielizna. Świetny sklep, który ostatnio znalazłam: www.zmyslowa-bielizna.eu Bardzo zmysłowa, kobieca bielizna. Nie tylko kobieca...
    • aliyah33 Re: co kupujecie przez internet? 07.11.11, 13:03
      W dzisiejszych czasach zakupy przez internet to już chyba chleb powszedni :) Najczęściej kupuję kosmetyki, ubrania (allegro.pl) ale też żywność (a.pl). Generalnie w większych miastach jest duży wybór (jeżeli chodzi o markety z żywnością i inne), w mniejszych - tam, gdzie ja mieszkam - niestety nie i ceny bywają zawyżone. Przez internet bywa oszczędniej :)
    • janegood Re: co kupujecie przez internet? 07.11.11, 16:14
      Przede wszystkim prezenty.

Mam taki ulubiony sklep w internecie z bardzo oryginalnymi bransoletkami www.shains.pl
      Często robię tam zakupy i jeszcze nigdy nie miałam reklamacji na moje prezentowe zestawy shains ;)
      • alkuslive Re: co kupujecie przez internet? 10.11.11, 20:52
        Płyty, książki, zabawki, ogólnie rzeczy których mogę być raczej pewna. A niedługo pewnie zacznę kupować jeszcze więcej, gdy nasza rodzinka się powiększy...:)
        • Gość: martik Re: co kupujecie przez internet? IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 22:18
          Akcesoria dla dzieci na www.mamoo.pl :)
    • joannakc Re: co kupujecie przez internet? 11.11.11, 08:24
      ostatnio zajebiste kalosze:

front-rows.com/e4u.php/1,ModProducts/ShowCategory/70
      polecam!
    • vasilip Re: co kupujecie przez internet? 11.11.11, 10:06
      Golidła
    • barman-wesele Re: co kupujecie przez internet? 12.11.11, 11:34
      elektronikę ,prezenty, alkohole
      • Gość: maria Re: co kupujecie przez internet? IP: *.231.55.241.koba.pl 08.12.11, 09:48
        Ja też kupiłam prezenty, a wczoraj fundnęłam sobie ten odkurzacz www.agito.pl/odkurzacze/lg-vc-6820-uhtyq.0.474293.html
    • kwiatufek Re: co kupujecie przez internet? 16.11.11, 21:09
      praktycznie wszystko :-)
    • ciastko_z_kota Re: co kupujecie przez internet? 17.11.11, 00:08
      Wszystko. Sprzęt rtv, agd, ubrania, książki, buty, meble, jedzenie dla zwierząt, jedzenie dla ludzi.
      • msylw80 Re: co kupujecie przez internet? 25.11.15, 12:21
        takie wielkogabarytowe rzeczy jak rtv i meble? Jestem trochę sceptycznie nastawiony. Ostatnio mi polecano twojemeble.pl i wygląda całkiem pozytywnie, co sądzicie, bo nie wiem czy spróbować? Do tej pory kupowałem jedynie drobiazgi typu upominek na urodziny.
    • Gość: onila Re: co kupujecie przez internet? IP: 94.42.176.* 17.11.11, 22:57
      witam, od dłuzszego czasu obserwuję aukcje uzytkownika Maniera24 na allegro... ma przepiekne kurtki i sukienki- zdjecia sa swietne no i ceny niewygórowane :) Nie jestem zwolenniczką zakupów przez internet, ale te ciuszki do mnie przemawiają... czy któraś z was juz kupowała od Maniery?

• krecik-ja Re: co kupujecie przez internet? 18.11.11, 13:24
        Książki, ubrania i kosmetyki!

kiermasz.net.pl/skl/home/kosmetyki-naturalne-10
    • misi4sta Re: co kupujecie przez internet? 25.11.11, 20:42
      ja kupilam sobie suknie na sylwestra na La Robes
    • Gość: Pani domu Re: co kupujecie przez internet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.11, 12:30
      ja kupiłam pościel, raz że ze zniżką dwa ładna
      karnisz.net/do/cat/posciel/Posciele-koldry-koce
    • Gość: Kujon Re: co kupujecie przez internet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.11, 09:06
      ja kupiłem kurs Zarządzanie czasem z myślą o pracy
      www.netakademia.pl/kurs-zarzadzanie-czasem.php
      • matiooo Re: co kupujecie przez internet? 14.11.12, 19:13
        Ja ostatnio kupiłem rewolwer hukowu do obrony
        www.militaria.pl/start-mateja/rewolwer_hukowy_shotgum_p10798.xml
        • jamminson Re: co kupujecie przez internet? 14.11.12, 21:34
          matiooo napisał:

> Ja ostatnio kupiłem rewolwer hukowu do obrony
          > www.militaria.pl/start-mateja/rewolwer_hukowy_shotgum_p10798.xml

Trzeba przyznać, że wygląda profesjonalnie
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła