Dodaj do ulubionych

Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 10:27
Chciałabym zrobić mamie oraz siostrze prezent w postaci kosmetyków. Cena nie ma znaczenia, ważne, aby były dobrych producentów, dobrej jakości. Jak czytałam w sieci opinie i przeglądałam fora, to głównie w oczy rzucał się sklep Sefona. Co możecie powiedzieć na ten temat? Faktycznie jest tak popularny?
Obserwuj wątek
    • pani.truskawka Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 08.04.13, 11:54
      Nie znam Sefony. Ostatnio ze sklepów internetowych kojarzę tylko Biochemię Urody, która sprzedaje naturalne kosmetyki. Zresztą jak chcesz kupić taki prezent, zajrzyj może do sklepów stacjonarnych, które sprzedają różne ładne zestawy.
    • Gość: poszukajtu_ Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.opera-mini.net 09.04.13, 12:12
      Zajrzyj na www.badanga.pl widziałam tam kilka naprawdę fajnych okazji i to w super cenie. Teraz jest kilka wód toaletowych z AVONU. Cena powala.
    • lolabay Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 15.04.13, 15:42
      A może coś z organicznych, naturalnych kosmetyków? W naszym sklepie mamy pełny asortyment Born to Bio (żele, szampony, olejki do ciała, dezodoranty) oraz syryjskie organiczne mydła z Aleppo, świetne dla kazdego rodzaju cery, również z problemami. Wszystkie nasze kosmetyki mają certyfikaty, że są organiczne (Ecocert). Zerknij: Kosmeryki organiczne w Lolabay
      • Gość: Aurelcia Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 22:48
        Nie wiem czy chodzi Ci też o kosmetyki do włosów? Ja ost kupiłam przyjaciółce na urodziny fajny zestaw szampon+maska w sklepie iHair.pl Była bardzo zadowolona bo to produkty profesjonalne tzn takie jakich używają fryzjerzy.
        • Gość: Marta Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.play-internet.pl 29.08.13, 16:23
          ja kupuje zawsze w bazarnia.pl. mają markowe kosmetyki i nową markę jbeverlyhills. mozesz zapytac ich mailowo jaki kosmetyk do twoich wlosow :)
    • Gość: badanguj Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.opera-mini.net 17.04.13, 16:49
      Akurat sklepu konkrentnie nie polecę ale serwis z ciekawymi okazjami. Oczywiście kosmetyki również tam znajdzie i to w super cenach. www.badanga.pl
    • lenka_lee Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 22.04.13, 14:29
      Konkretnego sklepu nie polecę, ale serwis z okazjami TUTAJ OKAZJE
    • Gość: gościu Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 13:59
      Ja tam kupuję perfumy na www.sefona.pl Szczerzę bardzo mi się podoba ta stronka i dobrze że na nią trafiłem dlatego też polecam ją innym
      • Gość: redonera Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 13:48
        Zgadzam się z Tobą. Tam na tej stronce szybko znalazłam zapachy które mam w pobliskiej perfumerii i okazało się że na niej jest o wiele taniej więc z niej zamawiam :)
      • Gość: Muczka Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 13:50
        Muszę przyznać, że strona przypadła mi do gustu. Bardzo fajna oferta, duży wybór, niskie ceny. Dzięki.
      • madej77 Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 15.07.13, 13:17
        Niespodzianka dla kobiety się udała. Uzyskałem skromne doradztwo telefoniczne, bardzo sympatyczny głos po drugiej stronie. Żona była zaskoczona, że tak dobrze trafiłem.
    • Gość: karolina Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: 77.55.134.* 03.06.13, 14:23
      znalazłam kupony zniżkowe na zakupy internetowe, może ktoś z Was skorzysta, bo ceny naprawdę zachęcające:) http://www.tanio.co/bdsklep-pl/?r=7a081168
    • aurelia.com Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 24.06.13, 11:27
      Ja polecam sklep Golden Look - www.goldenlook.pl/. Mają szeroki wybór kosmetyków, szybka i najtańsza na rynku wysyłka a do tego zawsze daja prezenty do zamówienia w postaci atrakcyjnych probek, testerów:) w swojej ofercie mają profesjonalne produkty fryzjerskie i kosmetyczne w atrakcyjnych cenach. Ja tylko tam kupuje i nigdy się nie zawiodłam! Wam też polecam bo warto:)
      • Gość: JolaJ Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.play-internet.pl 29.08.13, 16:27
        bardzo dobre kosmetyki ma www.bazarnia.pl . Jakbyś miała problem z wyborem kosmetyków zadaj im pytanie, bardzo profesjonalnie ci odpowiedzą i polecą dobry kosmetyk do twoich włosów :)
        • magda318 Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 01.09.13, 17:59
          www.bestperfumy.pl/ mają całkiem ładne perfumy w nie najgorszych cenach
    • Gość: Dorotka82 Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.231.48.60.koba.pl 11.09.13, 20:20
      polecam kosmetycznahurtownia.pl/ kupuję tam od kilku miesięcy, ceny są niskie i mają szybkie dostawy
      • Gość: Piękno Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.10.13, 17:59
        Jeśli chodzi o sklep z kosmetykami do włosów to polecam sklep www.bazarnia.pl
        Bardzo dobre mają kosmetyki i tylko oryginalne i sprawdzone.
    • kzwp Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 13.10.13, 11:02
      Polecam kosmetis.pl/
    • poprostukonto1 Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 14.03.14, 09:26
      Ja bardzo sobie chwale sklep idealhair.pl , mają bardzo dobre ceny, szybko wysyłają, a produkty są zgodne z oipsem
    • Gość: Dominika Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.04.14, 21:07
      Polecam sklep www.bazarnia.pl
      Mój faworyt w śród firm kosmetycznych do włosów to Alterna, Framesi. Dobrą linię Platinum ma J Beverly Hills. Jest w czym wybierać :)
    • ula_amor81 Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 26.06.14, 09:45
      polecam kosmetyki Delawell, które można kupić na ich stronie internetowej. zapraszam również na ich funpage na fb: www.facebook.com/delawell gdzie można bliżej zapoznać się z tymi kosmetykami jak również brać udział w konkursach i wygrywać nagrody:)
    • Gość: hhaalliinna Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.14, 11:56
      Polecam sklep goldenlook.pl Duży wybór, niskie ceny, szybka wysyłka i na pewno każda klientka znajdzie coś dla siebie:)
      • Gość: Weronika Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.08.14, 12:18
        jeśli szukasz profesjonalnych, sprawdzonych kosmetyków do włosów to polecam sklep bazarnia.pl
        bazarnia.pl

• tak299 Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 26.02.15, 11:49
          Polecam multikosmetyki.pl
    • kzwp Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 28.08.14, 22:49
      Polecam drogerię internetową kosmetis.pl - bardzo duży wybór kosmetyków w dobrych cenach, szybka wysyłka więc ogólnie ok
      • Gość: kaszka Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.securitykiss.com 07.09.14, 22:35
        ja uwielbiam kosmetyki z yves rocher i kupuje je on line bo u mnie w mieście nie ma sklepu stacjonarnego (sic!). ostatnio dodatkowo znalazłam bony rabatowe na alerabat i takie zakupy jeszzcze bardziej się opłacają!
    • mama-cita Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 03.11.14, 09:48
      Ja z kolei polecam Wam kochane tę stronkę: www.letsbeauty.pl/. Znajdziecie tutaj naprawdę wszystko, do tego w dobrej cenie. Każdy kosmetyk zakupiony na stronie jest własnoręcznie pakowany jak prezent. Niezależnie od tego czy kupisz 1 balsam, czy cały zestaw kosmetyków, jesteś profesjonalnie obsłużona. Polecam raz jeszcze Kochane!
      • Gość: majkanastka Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.14, 14:28
        z reguły kupuje właśnie w sephora albo w douglas, gdzie zawsze jest dużo ciekawych promocji :) wystarczy zobaczyć chociażby na tej stronie rabatozercy.pl/firmy/douglas-shop
    • Gość: sara Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.14, 15:56
      Polecam Admarkt.pl mają szeroki wybór tańszych i dobrych kosmetyków.
      • Gość: Marqi Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.11.14, 19:11
        tanie nie znaczy dobre. Najlepsze są kosmetyki fryzjerskie takie jakie stosują w salonach. Dlaczego? bo stosując tanie kosmetyki w salonach taki salon szybko by splajtował. Tylko kosmetyki używane przez stylistów i fryzjerów.
    • Gość: admin Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.02.15, 14:30
      pracujesz tam że promujesz ten sklep ?
    • stargateatlantis Re: Jaki sklep internetowy z kosmetykami polecaci 23.11.16, 13:10
      Miałam Mama Care, rzeczywiście jest super.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka