Dodaj do ulubionych

ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com

26.04.13, 09:29
Ostrzegam wszystkich przed kupowaniem w sklepach internetowych, które nie mają adresu korespondencyjnego a telefony to fikcja.Jednym z nich jest sklep tvshop24h.com
Zakupiłam towar uszkodzony. Od 4 miesięcy próbuję skontaktować się ze sklepem.
Czy ktoś z was ma podobne doświadczenie?
Jak dochodzicie swoich praw?
Obserwuj wątek
    • Gość: kacha Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.05.13, 10:50
      Jesli została zgłoszona reklamacja i pozostała bez rozpatrzenia wyślij wezwanie do zwrotu gotówki z powołaniem się na KC art. 471 oraz 491. Adres pod jakim została zarejestrowana firma Tvshop24H Mariusz Woźniak znajdziesz na stronie ceidg.gov.pl. W przypadku braku zwrotu pieniędzy lub nieodebrania listu poleconego pozostaje zgłoszenie sprawy na policję.
      • Gość: mama Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.multi-play.net.pl 08.05.13, 17:21
        kupiłam rowerki dla dzieci z okazji urodzin... ani rowerków, ani pieniędzy, żadnego kontaktu ze sklepem (telefon wyłączony). Nie będę się wyrażać ... kawał... ...
        Jeśli ktoś ma namiary na owego pana, proszę o kontakt. Ja oddaję sprawę na policję. Szkoda dzieci :-(
        • Gość: zebra21 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: 89.174.79.* 08.05.13, 21:13
          Wydaje mi się że chyba za szybka Panika. Kupiłam rowerek 29 kwietnia wpłaciłam pieniądze. Trochę się martwiłam ale dziś towar dotarł cały. Wczoraj rozmawiałam telefonicznie z konsultantem gdyż byłam zaniepokojona brakiem dostawy i miły Pan powiedział że wystąpiła awaria serwera, utrata danych i za kilka dni będzie wszystko ok. Także spokojnie widać że panują nad wszystkim. Ja polecam.
    • smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com 05.05.13, 11:11
      Dziekuje za informacje. Myslalam juz ze takie sklepy sa calkowicie bezkarm
      ne.
    • Gość: Ewa Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.lte.plus.pl 07.05.13, 20:06
      Ja również zakupiłam sprzęt, który nie działa. Dodzwoniłam się do działu zamówień, bo innych telefonów nikt nie odbierał, tam podano mi adres, gdzie mam odesłać sprzęt w celu naprawy. Adres: tvshop24h, ul. Młyńska 36, 32-005 Niepołomice. Paczka przeleżała na tamtejszej poczcie 14 dni i wróciła do mnie, bo nikt jej nie odebrał. Firma krzak.
      Nie mam doświadczenia w dochodzeniu praw w takim przypadku. Żaden sklep internetowy mnie nie zawiódł.Teraz będę ostrożniejsza.
    • Gość: adam.ch Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.play-internet.pl 08.05.13, 21:26
      Chyba jakiś pech wad zlapal. Ja kupuje w tej firmie od długiego czasu i nigdy problemu nie było nawet przy reklamacji. Polecalem znajomym i także ok więc wydaje mi sie że ktoś ubarwia temat bo nie takie sprawy sie wyjaśnia. Ja jestem zadowolony z us lig i towaru tvshop24h. Polecam z czystym sumieniem
      • Gość: andzia Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 08.05.13, 22:32
        Kilka miesięcy temu kupiłam w tym sklepie mopa parowego, dotarł szybko i jest zgodny z opisem ale co najważniejsze działa do dzisiaj wiec jestem zadowolona i poleciłam sklep znajomym, którzy zdecydowali się na zakupy i ich opinia o sklepie jest także pozytywna.
        • Gość: Ewa Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.lte.plus.pl 09.05.13, 14:27
          Mój mop przestał działać po kilku minutach. Z wielkim trudem dodzwoniłam się do sklepu ale na telefon zamówień, ponieważ inne telefony nie działały. Podano mi adres na który wysłałam reklamację. Dostałam zwrot, ponieważ nikt nie przyjął paczki. Zapłaciłam dwa razy za paczkę.
          OSZUŚCI!!!!!
          • Gość: Kaska Polecam z czystym sumieniem IP: *.play-internet.pl 09.05.13, 18:08

A moze pani nie uzgodnila gdzie odeslac towar.? Ja zadzwonilam powiedzialam ze pies przegryzl kabel zrobilo sie zwarcie i mop nie dziala. Pan zaproponowql odeslanie podal adres odeslalam a po 8czy 10 dniach od wysylki dotarl calkiem nowy! Nawet nie naprawiali tylko wymienili wiec moze to twojej winie jest problem. Obsluga mila bezproblemowa wiec polecam sklep
          • Gość: lisiczka41 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: 93.175.78.* 16.06.13, 22:12
            No ja tez dałam się nabrać tym oszustom, w ofercie piekarnika mają akcesoria gratis hahaha w marzeniach klienta i oczywiście kontakt zerowy, zgadzam się w 100 % że to zwykli oszuści!!!!!!!
          • Gość: IWONA Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: 77.252.154.* 29.08.13, 12:27
            jA TEŻ ZOSTAŁAM OSZUKANA I MAM PROŚBE CZY MOGŁABY PANI WYSŁAĆ MI TEN NUMER TELEFONU ZAMÓWIEŃ
            • Gość: Smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 14:33
              Witam , numer telefonu wzięłam ze strony internetowej sklepu ALE TU UWAGA z jednego postu dowiedziałam się że ten numer się zmienia prawie codziennie a o tym żeby się dodzwonić nie ma mowy. Propnuję przystać na propozycję osoby wypowiadającej się 2 dni temu. Zbierzmy sie wszyscy i zatrudnijmy w tej sprawie prawnika. Tak dalej być nie może.
          • Gość: IWONA Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: 77.252.154.* 29.08.13, 12:27
            • Gość: Smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 14:38
              Pani Iwono proszę się skontaktować z Panem Robertem z postu wczorajszego 28.08 organizuje on POZEW ZBIOROWY. Myślę że trzeba zrobić to razem. Ja się dołączam.
              • olgaiwaniak Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com 04.01.16, 12:08
                Dzien dobry,
                jak się skończyły Państwa perypetie z TVShop24h. Po dwóch latach sklep działa nadal i dalej naciąga. Będę wdzięczna za każdy kontakt. Pozdrawiam
        • Gość: Grażka Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 13:33
          kupiłam rowniez mopa parowego ale bez faktury i instrukcji. Co mam zrobić. Nikt nie odbiera telefonów.pozdrawiam
          • Gość: Adam Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: 89.174.79.* 12.01.14, 21:25
            Proszę wysłać maila z prośbą o fakturę w dzisiejszych czasach nie trzeba wydawać faktur na osoby prywatne ani paragonów jeżeli firma prowadzi handel wyłącznie internetowy więc jeżeli życzy Pani sobie fakturę proszę wysłać informację do firmy i poprosić o dosłanie instrukcji np na pocztę elektroniczną trwa to szybko bez zbędnego czekania
      • smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com 09.05.13, 09:03
        Cieszę się że są też pozytywne posty dotyczą one jednak samej sprzedaży a nie serwisu.
        Nie jest sztuką sprzedać towar .Porządny sklep bierze za swoją sprzedaż odpowiedzialność.
        Tym różni się dobry sklep od złego. W dobrym sklepie szanuje się klienta.
        Tvshop24h nie ma o tym pojęcia.
        • Gość: Edyta Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.play-internet.pl 09.05.13, 10:01
          Ja sie nie zgadzam. Kupilam pas odchudzajacy za 149 zl po 3 tygodniach chyba po burzy spalil sie zasilacz. Napisalam maila, zadzwonilam i bez jakich kolwiek kosztow doslali mi nowy zasilacz, kupilam takze mop parowy dotarl szybko i jest ok. Takze ja uwazam ze sklep jest w porzadku.
      • Gość: Ewa Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.lte.plus.pl 09.05.13, 09:20
        Przecież ten sklep już nie istnieje, chyba Pan mówi i innym sklepie o podobnej nazwie. tvshop24h.com serwer nie odpowiada. Cisza w necie.
        • Gość: smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.centertel.pl 09.05.13, 10:33
          No cóż jeszcze wczoraj istniał.
          Dostałam automatyczne potwierdzenie maila o wysłaniu ponownej reklamacji.
          Przed chwilą sprawdziłam faktycznie nie działa serwer.
          • Gość: smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.centertel.pl 09.05.13, 10:47
            Musiał być bardzo dobry skoro zniknął z dnia na dzień.
            Szkoda że takie właśnie sklepy psują opinie tym dobrym.
            Proponuję napisać do Federacji Konsumentów i zgłosić sprawę bo takich ludzi jak my jest napewno więcej. Nawet jeśli sklep nie istnieje ponosi konsekwencje sprzedazy.
            • Gość: p.m Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 11:31
              ja również kopiłam tam masażer, reklamowałam - brak kontaktu, nikt nie odpisywał na wiadomości, wysłałam paczkę ze zwrotem towaru - paczka wróciła do mnie i to jeszcze na mój koszt. sklep ten to oszustwo i skandal. faktycznie zniknął z neta w niewyjaśnionych okolicznościach. ZŁODZIEJE I OSZUŚCI.
      • Gość: gość Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.13, 16:35
        Ale coś na rzeczy jest, bo ja również jestem poszkodowany. Zapłaciłem, a towaru nie ma, więc nie pie... o polecaniu tych oszustów
    • Gość: messi11 Ja jestem zadowolony IP: *.39.60.107.serv4web.pl 09.05.13, 12:32
      Ja kupiłem pistolet do malowania i gitara. po jakimś czasie przez swoją nieuwagę zacisła się dysza napisałem że taki jest problem i przysłali nową i gratis jakieś plastry, byłem zaskoczony więc cóż jedni narzekają inni są zadowoleni. Jak będzie potrzeba spokojnie kupię i polecam innym również ps można się targować albo poprosić i gratis to działa :)
      • Gość: alicja Re: Ja jestem zadowolony IP: 91.230.98.* 09.05.13, 14:47
        Ja także nie miałem problemów towar dotarł bardzo szybko sprawny jestem zadowolona z usług i towaru firmy tvshop24h
        • Gość: jaja Re: Ja jestem zadowolony IP: *.jmdi.pl 09.05.13, 19:45
          a ja dzisiaj otrzymałem przesyłkę - niestety w środku brak 2 towarów, na paragonie są, a w paczcie pusto za to dodali jakąś niepotrzebną mi poduszkę....

mail ? nie odpowiada, www ? nie działa.... telefon ? nieaktywny

ma ktoś jakiś normalny działający numer nie 811 ?

• Gość: Adam Re: Ja jestem zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 21:57
            Ja kupiłem towar w sklepie Tvshop24h.com i także jestem zadowolony. Kontakt bez problemu towar sprawny dotarł wręcz expresowo i nawet otrzymałem gratis. Jak dla mnie super i polecam. Na pewno zawitam jeszcze w tym sklepie
            • Gość: malula Re: Ja jestem zadowolony IP: *.icpnet.pl 09.05.13, 22:22
              Raczej nie da się zawitać i kupić bo adres FAŁSZYWY!!!Po gwarancje można sobie dzwonić i nić!! OSZUŚCI I TYLE!!!
          • Gość: Gosc Re: Ja jestem zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 21:27
            Polecam forum trojmiasto tam toczy sie dyskusja na temat tego sklepu ale o dziwo nie ma osob zadowolonych. Wydaje sie byc bardziej wiarygodne
        • Gość: malula Re: Ja jestem zadowolony -On??Ona??Ono???? IP: *.icpnet.pl 09.05.13, 22:17
          Jestem zadowolony.....czy zadowolona????KTOŚ chyba nie wie czy podawać się za kobiete czy za mezczyzne,bo raz tak a raz inaczej--WIEC PEWNIE Z KTOŚ BRONI SIĘ "NIEAKTYWNEJ JUŻ FIRMY"!!!lepeij oddajcie klientom pieniądze i zwróćcie za poniesiony koszty bo FEDERACJA KONSUMENTA już jest powidomiona!!!!
          • Gość: zebra21 Re: Ja jestem zadowolony IP: 89.174.79.* 09.05.13, 22:46
            Coś wydaje mi się że zakompleksione osoby piszą te posty spamują forum nasze czy co ?
            Skoro ktoś zakupił towar jest z niego zadowolony to chyba ma prawo wyrazić swoją opinie ?
            Ja myślę że jak to w naszym kraju bywa plusy piszą ci co powinni a minusy i pretensje ma 1 osoba a resztę dopisuje konkurencja firmy. Kupiłam rowerek w tej firmie i jestem zadowolona faktem jest że czekałam ok 10 dni ale był długi weekend i firmy nie pracowały dzwoniłam i otrzymywałam informację na bieżąco. Szkoda słów jak ludzie oczerniają innych ...........
            • Gość: pitotr Re: Ja jestem zadowolony IP: *.ittp.media-com.com.pl 10.05.13, 10:19
              witam
              zakupilem u nich kilka przedmiotow
              towar byl bardzo dobrej jaksci
              kontakt telefoniczny bez zastrzerzen
              szybka wysylka
              nie mam nic do zarzucenia polecam ta firme w 100%
              • net79 Re: Ja jestem zadowolony 24.05.13, 10:13
                Na jaki nr Pan dzwonił... Zadowoleni z kontaktu podajcie proszę konkrety;>
            • Gość: Edward Re: Ja jestem zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.14, 17:22
              Ja również zostałem oszukany. Przysłali towar o 100 zł tańszy. Nie odbierają telefonów oraz nie odpisują na maile.
    • Gość: asia Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: 213.172.184.* 20.05.13, 13:26
      Jestem tak jak Pani wkurzona na ten sklep od dwóch miesięcy walczę z reklamacją , towar za reklamowałam i wysłałam do nich wrócił do mnie po trzech tygodniach bo nikt go z poczty nie odebrał. zgłosiłam to do praw konsumenta zobaczymy jak ta sprawa się skończy ja nie odpuszczę. pierwszy raz spotkałam się z takim sklepem.
      • Gość: smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 08:41
        Ja tez nie odpuscilam i sprawa jest w toku. Spodziewam sie tez ze te dobre opinie wypisane ponizej zrobione sa przez pracownikow lub rodziny firmy.
        No cóż nie można pozwolić by takie firmy rzucały złe światło na zakupy internetowe . Po takich zakupach nie chce się bowiem kupowac w internecie
      • Gość: bf Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 14:55
        witam
        ja rowniez zostalam oszukana. Zakupilam słuchawki dla męża na urodziny. Dzwonilam kilka razy do sklepu z zapytaniem czy towar jest oryginalny. Pan sprzedawca powiedział, źe słuchawki są oryginalne i żebym się niczym nie martwila. Sluchawki przyszly za pobraniem i po otworzeniu ujrzelismy oczywiscie podrobki z rozmazanymi napisami. Za sluchawki zaplacilam 400zl plus wysylka. Telefony nie odpowiadaja, na meile rowniez. Zglosilam sprawę do UOKiK oraz dzisiaj wybieramy się na Policję w celu zgloszenia popelnienia przestępstwa. Jestem pewna, ze wszystko to sobie ladnie zaplanowali, bo paragonu nie otrzymalam wiec wiedzieli, ze wysylaja podrobki. Juz jedna sprawę wygralam w sadzie i dostaalam odszkodowanie wiec jestem pewna, ze z tymi oszustami tez zrobimy porzadek. Apeluje do wszystkich co zostali oszukani o kontakt z Policja i skierowanie sprawy do Sadu bo sklep TVSHOP24.com robi z nas idiotow i okrada nas. Oni czują się bezkarni ale ja nie odpuszcze. w razie pytan moj meil babyflow@wp.pl
        • Gość: Smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 15:34
          Dziękuję bardzo za tą informację, Ja zgłosiłam wszystko u Rzecznika Praw konsumenta.
          Wysłałam list itd ale Właściciel sklepu chyba się z nas śmieje i nic sobie z tego nie robi.
          Ja też kupiłam słuchawki dr.Dre.Stwierdziliśmy że skoro nie przez sklep to przez autoryzowanego dealera firmy uda nm sie załatwić reklamacje ponieważ słuchawki nie działają i co sie okazało że sklep tvshop24h.com sprzedaje podruby.
          Jutro też zamierzam zgłosić to na policji.
          Myślę że wszyscy oszukani powinni to zrobić. Tylko w taki sposób można zapobiec dalszym oszustwom.
    • Gość: szymik Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.13, 16:15
      Witam,
      ja także dokonałam zakupu w sklepie TVshop24 i otrzymałam towar uszkodzony, nie nadający się do użytku. Z tym sklepem nie można się w żaden sposób skontaktować. Nie mogę sobie darować że dałam się tak wkręcić, odnoszę wrażenie że oni świadomie oszukują klientów, wysyłając wadliwy towar.
      • Gość: Smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 21:05
        Mysle ze sa beszczelni. Na innych forach jest duzo negatywnych opini na ich temat. Jedyne co mozemy zrobic to zglosic sprawe do Frderacji konsumentow a oni dalej to poprowadza
        Mysle ze im szybciej ta sprawa zostanie rozwiazana tym mniej ludzi oszukanych.
        • Gość: Zibi Re: Ja jestem zadowolony IP: 89.174.79.* 22.05.13, 01:03
          U mnie bez kłopotów i z dostawą i doslaniem części. Pani Smile8 chyba ma problem z zrozumieniem słów które używa. Skoro otrzymała pani towar to nie ma mowy o oszustwie. Co do reklamacji to podejście indywidualne, każdy sklep może bądź nie musi uznać roszczenie reklamacyjne. Ja zadzwoniłem aby doslali mi nakladke do mopa i nie było kłopotu.Patrząc na pani postu wydaje mi sie że albo nie potrafisz sie z kimś dogadać albo ktoś ma rację odrzucając reklamacje.
          • net79 Re: Ja jestem zadowolony 24.05.13, 10:15
            Na jaki nr?
          • Gość: smile 8 Re: Ja jestem zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 22:00
            cóż to smutne , ktoś faktycznie nie rozumie słów.
            Na szczęście to nie ja będę je tłumaczyła. Od tego są już inne instancje.
    • Gość: ika 57 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 13:19
      Szkoda, że nie przeczytałam tej opinii wcześniej. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie. Telefon, gdzie można zgłosić reklamacje nieczynny. Przestrzegam!
    • Gość: kicia Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.13, 13:38
      Ostrzegam również przed sklepem intrnetowym tvshop24h.Zakupiłam u nich mopa parowego jest uszkodzony leje wodę gdzie tylko możliwe parzy nie daje pary i kopie.Chciałam zwrócić i niestety nie ma odpowiedzi na moje maile telefon do reklamacji nie istnieje ,telefon do zamówień nie odpowiada ,zmieniony zosta l również numer.Pod adresem nadania przesyłki nie ma żadnej firmy tylko osoba prywatna sumując same oszustwa.Zgłaszam sprawę na policję i bardzo proszę oszukanych o podobne zachowania tylko w ten sposób istnieje szansa na odzyskanie pieniędzy.UWAGA NIE KUPUJCIE W TYM WIDMO SKLEPIE
    • Gość: bf Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 08:36
      ostrzegam. to oszusci
      • Gość: BF Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 08:40
        Witam. Ostrzegam wszystkich przed tym sklepem. Zakupilam sluchawki na urodizny dla meza. Dzwonilam kilka razy do tego sklepu i zapewniano mnie, ze towar jets oryginalny. Po otrzymaniu paczki odrazu zobaczylam, ze to zwykla tandetna podrobka z rozmazanymi napisanami a sluchawki kosztowaly 419zl z wyyslka:/ sprawę zgosilam juz na Policję i napewno tego tak nie zostawię. Jesli nie otrzymam zwrotu pieniedzy to sprawa trafi do Sądu. Jedną sprawę teo typu juz wygralam i otrzymalam odszkodzowanie. I wiem, ze oni nie są bezkarni. Dlatego apeluję do wszystkich co zostali oszukani przed ten niby sklep internetowy- ZGLASZAC GDZIE SIĘ DA ABY UKROCIĆ TO ROBIENIE Z LUDZI IDIOTOW!
        • Gość: Robert UWAGA na sklep tvshop24h.com to ...pozew zbiorowy IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.13, 14:47
          niestety, dopiero po zakupie i chęci reklamacji zobaczyliśmy forum na temat tego sklepu. Co dziennie inne numery telefonów kontaktowych na stronie internetowej, których i tak nikt nie odbiera, na maile nikt nie odpowiada, formularz kontaktowy ze strony internetowej odpowiada "automatem", że zgłoszenie zostało przyjęte i tyle. PROPONUJĘ POZEW ZBIOROWY!!! Stworzymy adres mailowy, gdzie powysyłamy nasze dokumenty, potwierdzenia płatności, dostawy itp, zrzutka na prawnika w zależności od ilości chętnych i działamy. Wszyscy oszukani dajcie znać, będziemy wiedzieć, jaka jest skala i ilość oszukanych: poszkodowanitvshop24h@o2.pl
          • Gość: bf Re: UWAGA na sklep tvshop24h.com to ...pozew zbio IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 20:39
            Drodzy Państwo udalo mi się jakimś cudem odzyskac pieniadze za nieoryginalny towar. Nie wiem czy mialam szczescie czy po prostu sie przestraszyi bo wyslalam do nich kilka wezwan do zaplaty pisanych przez prawnika. Ale radze wszystkim innym, ktorzy nie otrzymali zwrotu pieniedzy badz otrzymali wadliwy towar o interwencje i zgloszenie przestepstwa na Policję. Ja sprzedaje i kupuje od wielu lat towary w internecie i NIGDY nie spotkalam się z takim czyms..masakra jakas.
            • Gość: edyta Re: UWAGA na sklep tvshop24h.com to ...pozew zbio IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.15, 12:31
              Macie moze akyualny adres ?Umnie na pewno sprawa oprze sie o policje.Pierwszy raz mam taki przypadek .Praktycznie procz jedzenia kupuje wszystko przez internet i taka sytuacja pierwszy raz sie zdarza.Dziwie sie ze ten proceder trwa tak dlugo pomimo tylu negatywnych opini. Ja rowniez przeczytalam komentarze juz po- BLONDYNKA....
          • Gość: Smile8 Re: UWAGA na sklep tvshop24h.com to ...pozew zbio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 14:35
            Panie Robercie utwórzmy ten adres mailowy wspólny dla wszystkich poszkodowanych i zacznijmy działać!
            • Gość: Robert Re: UWAGA na sklep tvshop24h.com to ...pozew zbio IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.13, 22:27
              Szanowni oszukani, na dzień 10 września na stworzony przeze mnie adres e-mail: poszkodowanitvshop24h@o2.pl pojawiły się dwa maile, od Pań: Magdy i Ali??? Więc, tak jak ze wszystkim, drodzy rodacy, nie jesteśmy w stanie się zorganizować.
              Kolego/koleżanko Smile8, ten adres jest wspólny... napisz mail:-)
              • Gość: Smile8 Re: UWAGA na sklep tvshop24h.com to ...pozew zbio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 10:07
                Witam , mail przez Pana napisany uszedł mojej uwadze. Kilka nowych osób do mnie napisalo ale adresu wspolnego nie widzialam. Dzisiaj sprawdze i oczywiscie odpisze. Sprawe trzeba jak najszybciej ruszyć
          • Gość: Magdalena Re: UWAGA na sklep tvshop24h.com to ...pozew zbio IP: *.sas.dk 10.10.13, 17:22
            OK, gdzie można zgłosić kolejną sprawę? Chciałabym sie dołączyć jeśli to jeszcze aktualna sprawa. Magdalena
            • Gość: adam Re: UWAGA na sklep tvshop24h.com to ...pozew zbio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 16:26
              poszkodowanitvshop24h@o2.pl najlepiej tu wszystko wysłac i wtedy moze sie jakos zbierzemy
    • Gość: Ila Banda Oszustów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 19:48
      Witam, ja również dałam się nabrać na zakup w tym pseudo - sklepie, choć nie powinna używać nazwy sklepu do określenia tego czegoś, tej tandety ! To skandal, po miesiącu czasu , braku reakcji na wielokrotne zapytania z mojej stronie i oczywiście braku towaru - zgłosiłam sprawę w wydziale walki z przestępstwami gospodarczymi. Teraz sama widzę, że byłam bardzo naiwna, po prostu nigdy się z czymś podobnym nie spotkałam i potrzebowałam towaru AGD, ale to w niczym nie usprawiedliwia tak rażąco łamiącego prawo właściciela "sklepu". Niezależnie od wydanej i utraconej być może kwoty, nie wolno takiej sprawy odpuścić!!! Po interwencji policji towar, niestety niepełen i wybrakowany, bez gwarancji i faktury zakupy przyszedł na mój adres, ale tym bardziej mnie to nie przekonuje i tym bardziej zraża do właściciela sklepu. Bezczelność i nonszalancja nie mają tu granic! Drodzy pokrzywdzeni Państwo, nie dajmy po sobie jeździć, nie odpuszczajcie tej sprawy. W skali kraju to na pewno dużo oszustwo, a jeśli tego nie przerwiemy to będzie jeszcze większe!!!
      • Gość: wika Re: Banda Oszustów IP: *.146.121.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.11.13, 22:56

Ja też mialam do czynienia z tym sklepem.Na koniec pażdziernika żłożylam zamówienie i zrobiłam przelew internetowy na ok 200zł
        niestety nie sprawdziłam wiarygodności sklepu.Gdy zaczęly się przeciągac sprawy potwierdzenia przelewu a potem braklączności i rzekomo wyslana przesyłka nie docierala weszlam na forum no i z przerażeniem stwierdziłam że mam do czynienia z oszustami.
        Uważam.że nie można odpuszczać oszustom.Wysłalam emaila z żądaniem dostarczenia towaru w terminie do 3 dni,w przeciwnym razie zgłaszam sprawę o oszustwo i wyludzenie do prokuratury i na policję i zdecydowana bylam to zrobić. POMOGŁO!!!!! Paczka dotarła 3-go dnia. WAlczcie o swoje.Życzę powodzenia. e-emerytka
        • venus810530 Re: Banda Oszustów 01.01.16, 12:48
          artonmars.shoparena.pl/
          ARTON mars
          Jagiellońska 10
          05-120, Legionowo
          Polska
          50768175

zostalam oszukana sklep nie ma towaru.
          dostepnosc kazdej rzeczy 20 sztuk
          nie kupujcie!!!!!!!!
      • Gość: wika Re: Banda Oszustów IP: *.146.121.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.11.13, 22:57
        Ja też mialam do czynienia z tym sklepem.Na koniec pażdziernika żłożylam zamówienie i zrobiłam przelew internetowy na ok 200zł
        niestety nie sprawdziłam wiarygodności sklepu.Gdy zaczęly się przeciągac sprawy potwierdzenia przelewu a potem braklączności i rzekomo wyslana przesyłka nie docierala weszlam na forum no i z przerażeniem stwierdziłam że mam do czynienia z oszustami.
        Uważam.że nie można odpuszczać oszustom.Wysłalam emaila z żądaniem dostarczenia towaru w terminie do 3 dni,w przeciwnym razie zgłaszam sprawę o oszustwo i wyludzenie do prokuratury i na policję i zdecydowana bylam to zrobić. POMOGŁO!!!!! Paczka dotarła 3-go dnia. WAlczcie o swoje.Życzę powodzenia. e-emerytka
    • zakladauxilium Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com 30.08.13, 11:44
      Też mnie kiedyś oszukali ale nie była to droga rzecz więc dałam sobie spokój.

zakład pogrzebowy
    • deszczyk91 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com 11.09.13, 10:38
      Dobrze, że napisałaś bo planowałam zakup u nich ;/
      • Gość: Smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 14:08
        Szczęściara :) niestety niewielu z nas czyta forum przed zakupami :(
    • Gość: PG Ostrzeżenie przed tvshop24h.com!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.13, 19:00
      Witam.
      Zostałam również oszukana przez sklep o którym mowa.Ja zakupiłam jak już kilka osób na tym forum słuchawki by dr.dre,które zostały podrobione i to w dodatku bardzo tandetnie i słabo jak na cenę 399,01zł. Oczywiście dalej brak kontaktu ze strony sklepu,zero odpowiedzi na maile,a telefony albo nie istnieją albo są niedostępne. Nie pozwolę sobie na to aby ktoś tak bezkarnie mnie oszukiwał i pochłaniał moje niemałe pieniądze za taki chłam.Sprawa zostanie zgłoszona na policję i sprawę na pewno skieruje do Sądu.Zostanie sporządzony wspólny wniosek wielu osób poszkodowanych i nie odpuszczę dopóki oszuści nie zostaną ukarani!!Już raz zostałam oszukana w ten sposób,nie odpuściłam i wygrałam walkę plus odszkodowanie. Moj mail paulincia6663@wp.pl
      • Gość: PG Ostrzeżenie przed tvshop24h.com!!! IP: *.play-internet.pl 30.11.13, 17:29
        W dalszym ciągu przestrzegam przed tym sklepem!Po jednym z apelów tutaj zadzwonili do mnie i przepraszali za brak kontaktu,bo to problemy z linią,a to wiadomości idą do SPAM-u,zamydlili mi oczy żebym wysłała im towar.Oczywiście zrobiłam to,bo liczyłam,że odzyskam pieniądze za ten chłam.Teraz nie mam ani słuchawek ani pieniędzy,jak tylko wysłałam towar kontakt ponownie się urwał. Towar z pewnością dotarł do nich jakieś 2 tyg.temu,a pieniędzy dalej ani śladu.Teraz już nie dam zamydlić sobie ponownie oczu,jeżeli w przeciągu tygodnia nie dostanę zwrotu poruszę wszelkie organy ścigania aby utarli im nosa oraz wszelkich innych środków,nawet osobistej wizyty.Niestety jestem mściwa w takich sytuacjach,bo nie pozwolę aby ktoś robił ze mnie idiotkę i w ten sposób sobie ze mną pogrywał.
      • Gość: gość Re: Ostrzeżenie przed tvshop24h. zbiorowy pozew IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.13, 17:33

Witam,
        Niestety jak większość klientów tvshopu sprawdziłam firmę dopiero, kiedy wystąpiły problemy z reklamacją uszkodzonego towaru. Pan nie odbiera od miesiąca telefonów, ciągle zmienia numery, koduje nr z których sie dzwoni, wiec kolejny raz niemożliwe jest dodzwonienie się z tego samego telefonu.
        Zwodzi mnie od trzech tygodni twierdząc, że nowy mop 360 został wysłany :(
        Chętnie dołączę jako poszkodowana do zbiorowego pozwu.
        Proszę o wytyczne, czego Państwo potrzebujecie z dokumentów do pozwu.

PS trzeba wysłać informacje o zbiorowym pozwie na różne fora wiem, że w Trójmieście jest duża grupa poszkodowanych.
    • anna_monika1 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com 29.11.13, 23:48
      Witam

Często robicie zakupy w sieci?
      Jeśli tak, podzielcie się opinią, może akurat jesteście właścicielkami przedmiotu, na którego opinię czekamy.
      opiniodajnia.blogspot.com/
    • maria10344 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com 30.11.13, 01:46
      Nie rozumiem,skąd tacy bezrozumni ludkowie jeszcze się biorą.Tyle się trąbi we wszystkich publitakorach a ludożerka ciągle się łaszczy na te parę groszy a później jojczy i jojczy,oj,jacy biedni naciągnięci.Ja wszystko kupuję przez net,od jedzenia po sprzęt i ani razu,ani razu nikt mnie nie naciągnął.Kupuję tylko z płatnością przy odbiorze,od nowych dostawców otwieram przy kurierze i nie ma sprawy.
      Zastanówcie się ludzie nad sobą.
      • Gość: moni Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.14, 23:52
        Odpowiem Pani "maria10344", może ludzie, tak jak ja, nie sprawdzają wszystkich firm wysyłkowych na forach i to błąd, sama go popełniłam pomimo częstych zakupów, ale niech Pani nie naśmiewa się z innych i nie błyszczy takim polotem, bo odbiór towaru za pobraniem w przypadku takich firm jak opisywany sklep nie wystarczy. To gwarancja tylko że zapłacimy za towar, który otrzymamy, ale w jakim stanie on będzie i czy jest w pełni wyposażony dowiemy się dopiero później lub gdy coś stwierdzimy przy kurierze on sporządzi tylko protokół reklamacyjny i niec więcej, towaru nie zabierze i pieniędzy nie odda. Tu jest kwestia tego typu, że sklep TV SHOP24.com, nie odbiera przesyłek, reklamacji, telefonów, nie odpowiada na maile. Więc niech Pani nie mówi, skad się biorą naiwni ludzie, tylko raczej zapyta DLACZEGO TACY OSZUSCI OD TAK DŁUGIEGO CZASU FUNKCJONUJĄ I NIE MA NA NICH MOCNYCH. Zobaczymy jak kiedyś na Panią trafi....nie wszystko niestety jesteśmy w stanie przewidzieć.
    • Gość: m ostrzegam przed zakupami w tvshop24h.com IP: *.cdma.centertel.pl 20.01.14, 22:10
      zamówiłam masażer i przysłano mi nie kompletne zamówienie,brakowało ładowarki i części były nie te co trzeba.próbowałam dzwonić przez tydzień i nikt nie odbiera, na e-mail nikt nie odpisuje.będę musiała to gdzieś zgłosić.
    • Gość: barb Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.centertel.pl 30.01.14, 09:04
      TAK TAK TEZ SIE WKOPALAM ZAKUPILAM TOWAR I PRZESYLKA MIALA BYC ZA DARMO TAK NAWET OTRZYMALAM ODPOWIEDZ Z POTWIERDZENIEM .JEDNAK KIEDY OTRZYMALAM PRZESYLKE MIALAM DO ZAPLATY NIE 130 ZL-A 160 ZL.ALE DODZWONIC SIE DO NICH TO CHYBA TYLKO MIKOLAJ SWIETY DA RADY BO JA NIE MOGLAM.
      • Gość: kasia Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 00:02
        czyli padłam kolejną ofiarą... chce zwrócić towar i ani nie odbierają ani nie odpisują 'z instrukcją' jak dokonać zwrotu... czemu oni jeszcze w ogóle istnieją i dalej kantują? chętnie z tym coś zrobię, tylko jak? nie chce mi sie bawić w pisanie pisemek i czekanie, aż ktoś to rozpatrzy... nie można podjąć konkretnych działań, które by coś dały?
        • Gość: Smile8 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 07:28
          Pani Kasiu ja napisałam pierwszy wpis rok temu. Śledzę jak ludzie dopisują kolejne ale nikt poza tym nic więcej nie robi. Dlatego takie sklepy istnieją i śmieją się z nas. Proszę przeczytać chcieliśmy się wszyscy razem zebrac jest adres wspólny podany ale za mało ludzi zainteresowanych. Pozdrawiam
          • jazzy007 Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com 20.02.14, 10:29
            witam
            właśnie kupiłam tam bubel, który po 7 dniach przestał działać.Nie dostałam normalnej faktury tylko proforma i nie mogę doprosić się nawet normalnej faktury.Niewystawianie faktur jest przestępstwem skarbowymi zamierzam napisać do UOKIK i zgłosić do Urzędu Kontroli Skarbowej.(UKS).Co za bandycki kraj.Załączę maile z tej strony i wszystkim radzę to samo
            Przy okazji.
            Ostrzegam przed zakupem w firmie Active Food Supplements sprzedających suplementy diety odchudzanie , cudowne kremy z supermarketu po cenie 150zł warte 20złł.Sprzedają przez firmę Massive Dynamic sp.z o.o. W sieci roi się od komentarzy oszukanych ludzi.Jeśli człowiek nie odbierze przesyłki za pobraniem( nie ma innej opcji, kupuje się ze strony reklamowej , która potem znika..) to oni domagają sie zapłaty 29 zł za przesyłkę.Nie odebrałam bo ostrzegli mnie inni ludzie na forach internetowych , którzy kupili krem PrestigeHialuronic Repair nie ma już tej strony) jako cudowny krem , który można kupić w zwykłej drogerii.
            • Gość: moni Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.14, 16:25
              Ja też się nabrałam, raz udało mi się dodzwonić, parę razy odpowiedzili na maila,ale lakonicznie i nie na temat.Wcześniej próbowałam się dodzwonić, wysłałam towar, który wrócił z powtorem. Kiedy zadałam pytanie czy zwrócą za zamówienie i koszty poprzednie wysyłki i czy odbiorą towar kiedy wyślę po raz drugi.Milczą i nie odpowiadaja już. Faktycznie powinniśmy zrobić coś z takimi oszustami.Dałam im ostatnią szansę na odpowiedź mailem,jak nie jutro idę na policję. Jeśli ktoś chciałby się dołączeć podaję swój adres mailowy moni5m@op.pl
    • Gość: Monika78 zakupy w tvshop24h IP: *.static.akk.net.pl 05.03.14, 19:58
      Ja również zostałam przez tą firme oszukana - nie odbierają telefonów ani nie odpisują na maile. Dałam im czas do jutra jak nic się nie zmieni to ide z tym na policje . Szkoda że wcześniej tu nie zajrzałam - wtedy na pewno nic bym tam nie zamówiła, ale jak to mówia madry Polak po szkodzie. Mam teraz w domu niezłe jazdy z mężem który ma do mnie pretensje że tak dałam się oszukać.
    • Gość: Jadwiga Libiszewsk ostrzeżenie pred TV Shop IP: *.ip.netia.com.pl 12.03.14, 11:26
      W ofercie są dwa rodzaje szczotek elektrycznych do zamiatania : jedna typu G6 (stary model) za 990 zł oraz drugi model typu MAX (ulepszony) za 149 zł. Wyraźnie zaznaczyłam przy zamówieniu telefonicznym, że może byc tylko ten typu MAX za 149 zł i tyle wpłaciłam. Listonosz zostawił przesyłkę innej przypadkowej osobie a w paczce szczotka za 99 zł. Telefony do firmy nie istnieją, czysta fikcja. Jedyny telefon to ten do zamawiania, niestety gdy spawa stała się niewygodna, z mojego telefonu już nie odbierali. Faktury też nie było, czyli przestępstwo skarbowe. Wreszcie po moich e-mailach przyszłą faktura na 149 zł ale jako niezapłacona "zapłacono : 0,00 zł". Odpisano mi też e-mailem, żebym przeczytała co szczotka G6 ma w komplecie i ani słowem, że zapłaciłam więcej i dokonają właściwej wymiany, oczywiście na swój koszt. Teraz mam tylko potwierdzenie przelewu na ich konto, chcę odstąpic od umowy sprzedaży na odległosc ale obawiam się, że tak, jak sobie zastrzegają, bez faktury towaru nie przyjmą i zapłacę podwójnie przesyłkę lub przyjmą towar i pieniędzy nie przeleją na moje konto. Chętnie przyłączę się do zbiorowego pozwu przeciw takiej firmie proszę o kontakt na nr telefonu 511 549 280.
      • Gość: nabity Re: ostrzeżenie pred TV Shop IP: *.golubdobrzyn.vectranet.pl 11.08.14, 10:16
        Witam. Kupiłem mopa parowego w sklepie tvshop24h.com/, zapłaciłem przy odbiorze. Przesyłka zgodna z zamówieniem, ale po tygodniu użytkowania przestał grzać. Wysłałem go powrotem na adres, z którego przyszedł bo na maile ani telefony nie odpowiadają. Zapłaciłem 21 zł za przesyłkę, po 2 tygodniach znów zapłaciłem 21 zł, bo przesyłka nie została odebrana po awizowaniu. Tragedia mam złom w domu i nie wiem jak załatwić reklamację, nie odpowiada żaden telefon nawet na zamówienia. Proszę nie kupujcie tam i roześlijcie to dalej, bo może bazują na uszkodzonym sprzęcie, który przestanie szybko działać. Nabity w butelkę.
    • Gość: vah Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.um.warszawa.pl 17.03.14, 14:42
      Mam dokładnie taki sam problem. Wszelkie reklamacje, telefony i e-maile w kontaktach to fikcja. Działa jedynie infolinia, gdzie pracownik spokojnym głosem opowiada bajki. Po wielu próbach skontaktowania się z tą "firmą" zastanawiam się jak ich boleśnie ugryźć.
      • Gość: Grzegorz Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.mm.pl 28.05.14, 19:16
        Mam podobną sprawę z tym sklepem, właśnie dostałem zwrot bo listonosz określił, że nie ma firmy pod tym adresem. Jeszcze spróbuję skontaktować się i postraszyć policją. I tak zapewne tam pójdę.
        Towar kiepski i niedziałający.
    • Gość: slawo Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.devs.futuro.pl 05.06.14, 23:12
      Zamówiłem w tym sklepie rowerek dla dziecka 12" z naklejkami ferrari. Przysłali zupełnie inny. Chińskie barachło. Smród taki, że się wytrzymac nie dało. Dobrze, że dziecku kupiłem w sklepie inny za te same pieniądze. Tego co przysłali nawet nie odsyłam choć wart jest jakieś 50% ceny która zapłaciłem. Po prostu boje się, że opłace do tego jeszcze zwrotną przesyłkę a oni i tak nie istnieją pod tym adresem. Szkoda,ze tak późno przeczytałem komentarze na ich temat. Typowi oszuści. Gdyby ktoś założył im sprawę chętnie się dołączę - slawomi76@wp.pl.
      • Gość: Grzegorz Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.mm.pl 05.06.14, 23:34
        Właśnie kompletuje papiery na nich i zgłaszam na policje. (kowalgrzesk@mm.pl)
        • Gość: dana Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.14, 12:41
          Witam. Ja również ostrzegam przed tym sklepem. Zamówiłam towar i w tym samym dniu dokonałam zapłaty (przelew) za towar. Ponieważ cały czas na mailu z zamówieniem mam napis jako status zamówienia "oczekiwanie na przelew" postanowiłam wysłać maila i dzwonić, by wyjaśnić sprawę przelewu. Niestety próbowałam na wszystkie telefony ze strony do zamawiania, do reklamacji, z ich regulaminu ale te numery to fikcja. Na maile również nie odpowiedzieli. Czytając komentarze (chyba za późno) zrozumiałam, że to oszuści i nie mam co liczyć na zwrot kasy.
          • Gość: oszukana Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.15, 22:21
            JA RÓWNIEŻ MAM TEN SAM PROBLEM. Cały czas oczekiwanie na przelew a minęło dwa tygodnie.
    • najmilsi Re: ostrzegam przed sklepem tvshop24h.com 08.07.14, 21:43
      Ostrzegam maksymalnie!!! My i tak (z tego, co czytam) wyszliśmy z tego na 3+. Zamówiliśmy rowerek Hallo Kitty dla córeczki, zapłaciliśmy. Towar nie przychodził długo, mimo maili i telefonów,których nikt nie odbierał... Wreszcie nadszedł.Rowerek cały poobijamy, pozdzierana farba, wgniecenia widoczne na całym rowerze, brak elementów i śrub do skręcenia. Pomimo wielu prób nie udało nam się dodzwonić. Dopiero z nieznanego dla nich numeru znajomych. Ustaliliśmy, że odsyłamy przesyłkę i otrzymamy wymieniony towar. Oczywiście przesyłki nikt nie odebrał a my popadliśmy w dodatkowe koszty. Rowerek jest nieco zniszczony, ale jest. Z forum wiem,że wielu z Was w ogóle nie dostało towaru. Skandal. Jeśli ktoś napisze pozew to ja podpiszę i dołączę do skargi. Ela. najmilsi@interia.pl
    • Gość: rozczarowana banda oszustów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.14, 19:28
      W dniu dzisiejszym otrzymałam towar nie zgodny z zamówieniem . Przestrzegam przed tymi oszustami .
      • Gość: Milena Re: banda oszustów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.07.14, 18:06
        Ja też ostrzegam. podróba bez obiecanego gratisu,bez faktury czy paragonu, na tel nie odpowiadają, nigdy więcej zakupów w sklepach internetowych bez sprawdzenia opinii o nich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka