Dodaj do ulubionych

opinia o sklepie citysport.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 20:48
witam

czy ktoś może kupował w sklepie citysport.pl ?? Mam zamiar kupić tam buty, ale nie mogę znaleźć żadnych opinii o tym sklepie

Przy okazji jeszcze jedno pytanie. Zastanawiam się nad kupnem butów and1, ale nie jestem przekonany do ich jakości. Czy ktoś posiada lub posiadał takie buty i może podzielić się swoją opinią o nich??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 17:51
      Nie mam zadnych zastrzezen . Zamawialam w tym sklepie co prawda raz
      ale wszystko bylo ok . Plecak doszedl caly i taki jaki byl dokladnie
      pokoazany na zdjeciu . Takze zapraszam do zamawiania produktow z
      tego sklepu. Pozdawiam i milych zakupow zycze ;-)
      • Gość: Gość Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.wieszowanet.pl 12.03.12, 15:01

Przestrzegam przed tym sklepem!!!!!!!!!!! Sprzedają firmowe rzeczy i nie maja w co zapakowac. Wreczaja koszulke do reki i spadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Ania Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.semix.3s.pl 05.07.12, 08:45
          Ja też przestrzegam reklamuję już drugą rzecz i nic do wyrzucenia!nie uznali reklamacji-buty i plecak niby z mojej winy sie rozlecialy!wole kupic w wiekszych sieciowkach tj,deichman decathlon i bez problemu zepsuje się to wymiana od reki a tam miesiąc pochodziłam w butach i się rozleciały tak jak plecak-sprzedają chińszczyżnę za wielkie pieniądze-nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: dorota Re: opinia dlaczego? negatywna citysport.pl IP: *.static.chello.pl 21.10.13, 16:39
            również przestrzegam przed sklepem nie warto tam kupować butów gdyż w przypadku reklamacji uzasadnionej i tak uznają że nie zasadna właśnie składam skargę do PIH u pozdrawiam
            • Gość: Iwona Re: opinia dlaczego? negatywna citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 13:58
              Przestrzegam przed zakupem butów w sklepie city sport! Jeśli tylko coś zaczyna się dziać z butami, to od razu można je wyrzucić do kosza, bo i tak reklamacji i nie uznają. Zasadna czy nie, nie obchodzi to ich! Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Kupiłam nike, które okazały się rozparowane, gdyż lewy różnił się od prawego, tzn. z tyłu podeszwy znaczek nike był większy niż w drugim bucie, dziurka od sznurowadła rozszerzona, jakby zaraz miała się przerwać i przy kostce but odstawał, jakby się rozszerzył na maksa. Oddałam po tygodniu noszenia a oni i tak odesłali je z powrotem, twierdząc, że musiałam to zauważyć przy zakupie! Niestety, skoro je nosiłam tydzień, to mogłam je tylko zareklamować, bo były już używane. Mam nauczkę, żeby już nie kupować w takim sklepie, gdzie klient się w ogóle nie liczy. Przy reklamacji biorą tylko adres klienta, bez tel, e-maila, zero kontaktu z nimi, tylko masz czekać na odpowiedz listowną lub kurierską, żenada.
          • Gość: koles Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.lukman.pl 26.06.15, 20:30
            Lol mi cie babo ja kupilem buty i chodze w nich 2 lata i jak nowe
      • Gość: rob Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 16:14
        kupiłem buty i po 3 miesiącach odkleiły się. dałem do reklamacji i pszysłali mi spowrotem buty bo były urzytkowane poza halom. wię mam sobie kubić drugie buty.4
        • Gość: !!!! Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 11:29
          Bo buty na hale używa się na hali.
          • Gość: zenon Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.xdsl.centertel.pl 01.09.13, 18:20
            tylko ktore buty w tym glupim sklepie nie sa na hale.kupilem buty no i sie porozklejaly wiec zanioslem do sklepu zeby na reklamacje oddac a ze nie mialem innych to od razu kupilem kolejne pierwsze z brzegu tak zeby pochodzic na czas gwarancji.gwarancji nie uznali bo pisalo buty na hale na paragonie, mysle spojrze te co kupilem a tam taka sama sytuacja, tez na hale.to ja sie pytam ktore nie sa na hale, w innych sklepach takie same buty i nic nie ma ze na hale.ten sklep to lipa.to niech by mowili przy zakupie ze te buty sa tylko na hale i jezeli beda uzytkowane inaczej to nie bedzie gwarancj albo przy butach powinno pisac ze na hale a tak to nie kazdy czyta co na paragonie napisane jak juz kupi.to jest marny sklep jakis cwaniaczkow skoro takie zagrywki robia, ale kiedys to sie skonczy i ludzie sie przekonaja a wtedy papa i nie bedzie interesu.
      • Gość: Kamil Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.ds10.agh.edu.pl 16.04.13, 23:09
        Njgorszy sklep w jakim kupilem obuwie , kupilem buty lacoste , po tygodniu zaczely sie rozklejac na czubkach , chcialem zwrot jednak je sklejono , za miesiac zaczely sie rozklejac z boku i znowu kleili zamiast zwrocic pieniadze za wadliwy produkt , kolejny miesiac to juz byla masakra , przetarl sie jeden but na zapietce i nie uznano mi reklamacjii UWAZAJCIE !!!
      • Gość: adacio Re: opinia, city sport w Rumi na terenie Auchan IP: *.play-internet.pl 25.07.13, 07:11
        NIE ZNAM SKLEPU CITY SPORT.PL / ALE ZNAM SKLEP CITY SPORT NA TERENIE AUCHAN W RUMI I OD 20 LAT ZAOPATRUJĘ SIĘ W FIRMOWĄ ODZIEŻ I TAK CHAMSKIEGO I IGNORUJĄCEGO PODEJŚCIA DO KLIENTA OD CZASÓW PRL-U NIE DOZNAŁEM, TO STRASZNE, NAWET PO ZWRÓCENIU UWAGI WŁAŚCICIELCE OKAZAŁO SIĘ ŻE I ONA RÓWNIEŻ JEST OBOJĘTNA Z POGARDĄ DO KLIENTA,TO ŻAŁOSNE.ODRADZAM ZAKUPY W "CITY SPORT" NA TER.AUCHAN W RUMI. ZA TO W GDYNI JEST KILKA TAKICH SKLEPÓW GDZIE OBSŁUGA JEST O NIEBO LEPSZA I PRZYJEMNIEJSZA I ZESPÓŁ LEPIEJ WYSZKOLONY W KONTAKCIE Z KLIENTEM A WŁAŚCICIELOM ZALEŻY NA KAŻDYM KLIENCIE I DOBREJ OPINII.
      • Gość: achim Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.play-internet.pl 05.08.13, 11:19
        Odradzam kupowania w tym sklepie. Własnie otrzymałem odpowiedz w sprawie reklamacji butów, które po 3 miesiącach się rozkleiły. Oczywiście odmownie. Pani niejaka Bojarska, która dyrektorem została chyba tylko ze względu na ilosc odrzuconych reklamacji napisała takie bzdury na temat użytkowania butów że każdy sąd by to podważył ale niestety nie stac mnie na zalożenie sprawy więc pozostaje chodzic w rozklejonych. mam nauczkę wiecej już nic tam nie kupie.
        • Gość: *** Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 17:46
          ja także odradzam kupna butów w tym sklepie druga odmowna reklamacja ;/ miałam buty na sobie dwa razy a oni chcą udowodnić mi moją winę ;/ w jednym piśmie piszą, że to wina materiału zaś w drugim, że to moja wina i zasady użytkowania. miałam je 2 razy i to jadąc pociągiem 2 godziny :).
    • Gość: 86five Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.01.08, 09:30
      jezeli masz zamiar kupywac cos na stronie cityspot.pl to gorąco
      polecam sam robie na niej zakupy co miesiac i nigdy soie nie
      rozvczarowalem w razie watpliwoswci zzawsze mozesz napisac maila do
      obslugi ktora odpowie na wszystkie pytania w krotkim czasie
      pozdrawiam i zycze udanych zakupow
    • Gość: 86five Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.01.08, 09:31
      buty and1 sa dobrej jakosci mam 2 pary sa lekkie wygodne i
      przewiewne takze polecam
      • Gość: rozczarowany Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.chello.pl 22.04.09, 16:10
        jest beznadziejny. 2 tygodnie temu zamówiłem buty, po 11 dniach dopiero je
        znaleźli (poniedziałek) w ten sam dzień wpłaciłem pieniądze, zadzwoniłem, czy je
        wysłali, a ci mi na to, że wyślą w pt. albo poniedziałek. cała ta 'operacja'
        będzie trwała 3 tygodnie (sic!). nie polecam
        • Gość: klient Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.10, 14:23
          Odnosnie butów, moze i fajne, ale oni NIE UZNAJĄ REKLAMACJI. Jak nie
          wierzycie zadzwoncie do rzecznika praw konsumentów. Oni znaja ta
          firme, po 3 tygodniach buty sie rozkleily, a opinia byla ze zle
          uzytkowalem obuwie. Dwa razy sie odwolywalem, teraz juz tylko sad
          zostaje. Szkoda czasu zeby u nich cos kupowac.
          • Gość: byłyCS Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.icpnet.pl 30.03.11, 21:26
            .Jeżeli chodzi o obuwie i złe użytkowanie to mogło tak być, buty na halą (halówki) należy używać na HALI, przy użytkowaniu w inny sposób traci się gwarancję gdyż produkt nie był użytkowany zgodnie z przeznaczeniem. I tak jest wszędzie. To tak jakby kupić mikser kuchenny i próbować wiercić nim ściany - kto nam uzna reklamację? :) W sklepach sportowych z obuwiem nike, adidas, reebok itd sprzedawany jest głównie asortyment dedykowany, czyli przeznaczony dla określonej grupy sportowców - jak kupisz buty na kort tenisowy, które wyglądają jak zwykłe "biegówki" to nie ma się co dziwić że raz dwa je zniszczysz chodząc w nich po mieście. W biegówkach z kolei używany jest głównie w podeszwie materiał BRS1000, każdy but ma inne przeznaczenie, inną trwałość na określonym podłożu. Nawet buty do biegania rozróżnia sie na miękkie podłoże, twarde i mieszane zatem polecam robić ŚWIADOME zakupy a nie kupować coś co jest ładne, nie znając przeznaczenia danej rzeczy. Chcemy buty do chodzenia na co dzień - prosimy obsługę o obuwie KLASYCZNE. Procesy reklamacyjne w sklepach są uciążliwe ale z doświadczenia wiem, że większość reklamacji wynika z winy klientów - źle użytkują kupione obuwie, kupują buty do tańca, na halą, na bieżnię itd a chodzą w nich po mieście - wobec tego przykro mi. Trzeba słuchć co mówi pracownik, w City Sport pracownik obowiązkowo mówi o przeznaczeniu obuwia które oglądacie.
            Pozdrawiam
            Arek
            • Gość: Cafo Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 19:03
              Drogi kolego,a jakie przeznaczenie mają trampki?
              Jakieś 10-15 lat temu,obuwie sportowe dobrej marki,bez względu na przeznaczenie (pomijając korki i kolce) nie rozpadały się wcale,prędzej pojawiły się dziury w podeszwie. Teraz w sklepach typu city sport serwuje się towar bardzo słabej jakości i w dodatku sprzedawca zasłania się chorym prawem. Pierwszy raz reklamowałem buty, bo nigdy nie musiałem tego robić. Zaznaczę,że podeszwy odpadły po 3 mieś. Użytkowałem jak zawsze. Reklamacja odrzucona.
            • Gość: marysia Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.189.38.18.bauer.pl 05.09.11, 13:57
              To jak jestes taki madry Arturze, to jak zinterpretujesz buty Reebok do "chodu rekreacyjnego" ktore rozwalily sie po 1 miesiacu ? Gdzie nalezy w takich butach chodzic ? No bo przeciez nie w HALI czy na KORCIE. Nie boj sie ludzie sa bardziej swiadomi niz tobie sie wydaje, tylko ciekawe czy tobie kiedys buty rozwalily sie po miesiacu. NIE KUPUJCIE w sklepach CITY SPORT !!!!!!!!
              • Gość: Maxim Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.12, 17:18
                W butach ze sklepu City SPort nie powinno się chodzić i to pewnie by się rozkleiły a rzecoznawca by napisał że macie zbyt suche powietrze w domu. City Sport sprzedaje końcówki chinskiej produkcji. Pamietajcie w tym sklepie nie ma gwarancji!!!!
            • Gość: lider Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.lapy.mm.pl 11.04.12, 21:47
              Tylko że ja kupiłem buty do gry w koszykówkę i grałem w nich w koszykówkę, tyle że raz na sali zamkniętej , innym razem na ogrodzonym boisku szkolnym przystosowanym do gry w kosza. I niestety - rozkleiły się i reklamacji nie uznano.
          • Gość: Cafo Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 18:52
            Zgadzam się. Ja poprosiłem o zwrot kasy i dostałem odpowiedź ,że ewentualinie mogą naprawić obuwie. Kiedy zaniosłem buty po raz drugi, po 14 dniach otrzymałem odpowiedź ,że reklamacja jest odrzucona. A butów nie zwrócono o dziwo. Jutro idę zrobić im z dupy jesień średniowiecza :(
      • Gość: zenon Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.xdsl.centertel.pl 01.09.13, 18:23
        to chyba ktos z wlascicieli robi dobra reklame swojemu sklepu ale to jest lipa nie sklep
    • Gość: szczurek-wawa Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.10.08, 20:16
      tak...ja kupowalem już pare rzeczy w tym sklepie w tym również
      buty....wszystko elegancko ...pełna kultura,.a co do butów and1 to
      nie niewiem...pozdrawiam
      • Gość: dotcom Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: 217.70.60.* 05.11.08, 17:13
        Wszystko OK . Natomiast odzież polecam z www.cenzi.pl . Pełny
        profesjonalizm , super obsługa , no i rewelacyjne wprost ceny .
        Pozdrawiam .
        • Gość: Kuba Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: 217.70.60.* 07.11.08, 19:07
          Co do opinii na temat citysport.pl to nieźle , ale popieram mojego
          przedmówcę . Cenzi.pl jest dużo szybsze i ten komfort sprzedaży
          naprawdę super.
          • jan-w Spamer z cenzi.pl 07.11.08, 20:25
            Dotcom z Tarnowa i Kuba z Tarnowa i sklep cenzi.pl tez z Tarnowa.
            Co za dziwny zbieg okoliczności ;-)
            Czyli kanciarze. Nie mam zaufania do kombinatorów.
            • Gość: dotcom Re: Spamer z cenzi.pl IP: 217.70.60.* 10.11.08, 13:40
              Janie W. , nie wiem co jest dziwnego w tym , że ktoś z miasta w
              którym jest sklep i pewnie w nim dokonywał zakupów wypowiada się NA
              TEMAT .
              Wyluzuj troszkę .
              • jan-w Re: Spamer z cenzi.pl 10.11.08, 23:55
                Co jest dziwnego że spośród klientów sklepu internetowego sprzedającego w całej
                Polsce, dwaj (zachwyceni oczywiście) spotkali się w jednym wątku jednego forum i
                zupełnie przypadkiem piszą z tego samego komputera w tym samym mieście co
                reklamowany sklep? Jakie jest prawdopodobiestwi takiego zdarzenia?
                • Gość: dotcom Re: Spamer z cenzi.pl IP: 217.70.60.* 11.11.08, 10:06

Zrób zakup i oceń , a nie głoś swoich teorii spiskowych .
                  W Tarnowie polecam również sklep sportowy karolina_sport -
                  znajdziecie ich na allegro . Też tam robiłem zakupy i jest ekstra .
                  Janie W. , napisz szybko , że ktoś spamuje w celu promocji miasta
                  Tarnów . Oj chłopie , zajmij się rodziną albo żoną/dziewczyną i
                  uspokój nerwy .
                  • jan-w Re: Spamer z cenzi.pl 11.11.08, 10:36
                    Nie rżnij głupa. Jeżeli na ogólnopolskim forum w jednym wątku pojawiają się 2
                    reklamy sklepu z Tarnowa wysłane z jednego komputera z tegoż Tarnowa, to tylko
                    naiwny by się nie domyślił że jest to sklep prowadzony przez człowieka
                    niewiarygodnego, który robi sobi fałszywą reklamę. Nie sądzę aby po takiej
                    wpadce, ktoś jeszcze zaufał takiej skompromitowanej i niewiarygodnej firmie.
                    Przedobrzyłeś cwaniaczku.
                    • Gość: do Re: Spamer z cenzi.pl IP: 217.70.60.* 13.11.08, 00:30
                      Logika myślenia porażająca . A co ty matołku myślisz , że Tarnów to
                      wieś i 'aż' dwoje ludzi nie może napisać w jednym wątku ? Te teksty
                      o pisaniu z jednego komputera , to sobie uroiłeś dziecinko . Puknij
                      się w czółko . Jasiu_w , naprawdę poszukaj kobiety i może zejdzie
                      stresik . Wiem , wiem , tobie nikt nie będzie mówił , że czarne jest
                      czarne , a białe jest białe .
                      • jan-w Spamer i agresywny kłamca - cenzi.pl 13.11.08, 09:34
                        Dotcom IP 217.70.60.*
                        Kuba IP 217.70.60.*
                        Jego "sklep" cenzi.pl IP 217.70.60.*
                        Nie wierzcie oszustom, na dodatek jak widać, w razie wpadki "idą w zaparte" i są
                        agresywni. Co by było z pieniędzmi naiwnego który coś by tam kupił?
                        Powiedzieliby złapani za rękę: to nie moja ręka ;-)
                        • Gość: sklep_cenzi_pl Panie Janie-w trochę odpowiedzialności za słowa !! IP: *.is.net.pl 14.11.08, 13:56
                          Szanowny Panie Janie-w,

jestem współwłaścicielem sklepu www.cenzi.pl . Dowiedziałem się , że
                          rozpowszechnia Pan fałszywe oskarżenia pod naszym adresem na łamach
                          forum .
                          Czy kiedykolwiek kupił Pan coś od nas i był niezadowolony ? Czy zna
                          Pan kogokolwiek takiego ? Proszę o przykłady . Nasza firma istnieje
                          kilkanaście lat i prowadzi działalność w wielu branżach , jest
                          zarejestrowana w KRS , prowadzi księgi handlowe i działa na rynku
                          międzynarodowym współpracując z renomowanymi firmami na kilku
                          kontynentach . Za mailing reklamowy odpowiedzialności nie ponosimy -
                          być może ktoś robi nam 'niedźwiedzią przysługę' , tak więc
                          oskarżenia proszę rzucać nie pod naszym adresem , bo to zwykłe
                          nadużycie , a Pańskie przypuszczenia co do naszej rzetelności są
                          niesmaczne . Może Pan z konkurencji ? Proszę najpierw myśleć , a
                          potem pisać , nie na odwrót . Podane przez Pana adresy IP
                          sprawdziliśmy i pochodzą od jednego z największych dostawców
                          internetu w Tarnowie . Taki numer IP posiada być może pół miasta . W
                          razie jakichkolwiek problemów proszę o kontakt z naszą firmą zamiast
                          wypisywać bzdury na forum . Pomylił Pan adresy , a oczerniać jest
                          bardzo łatwo .
                          • jan-w Panie cenzi.pl trochę mniej spamu! 14.11.08, 19:24
                            Jeżeli w jednym wątku wypowiada się z zachwytem o sklepie cenzi.pl dwóch mieszkańców Tarnowa piszących z tego samego IP co sklep cenzi.pl, a w innych wątkach na tym forum nie spotyka się ich, sprawa jest oczywista. Jest absolutnie nieprawdopodobne aby mieszkańcy Tarnowa przypadkiem uparli się aby pisać w tym jednym wątku wyrażając hołd wobec tarnowskiego sklepu a w innych nie uczestniczą. ;-)
                            Dla mnie firma która reklamuje się podszywając się pod zadowolonych klientów jest niewiarygodna. Firma której nie stać na wydanie 30 zł na link reklamowy w nagłówku, tylko woli spamować - jak wyżej. Jeżeli dla kogoś 30 zł to taki majątek, jak załatwi ewentualną reklamację? To chyba oczywiste.

> Za mailing reklamowy odpowiedzialności nie ponosimy
                            Współczuję ;-) Ktoś obcy robi wam usługę za którą inni dużo płacą.

Skończ waść. Wstydu sobie oszczędź.
                    • jan_wc [...] 13.11.08, 01:07
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ANIK Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 09:38
        NO NIESTETY ALE JA NIE MOGE WYDAC DOBREJ OPINI NA TEMA SKLEPU
        ZAMÓWIŁAM NIKE 19.03 I DO DZISIAJ TJ. 01.04 JESZCZE OBUWIE NIE
        DOTARŁO... CZAS REALIZACJI MIAŁ BYĆ 7DNI.....
        • seat1900 Re: opinia o sklepie citysport.pl 02.04.09, 14:10

www.supersklepy.pl/rejestracja/379

Wzamian za opinię są nagrody na stronie
          Jest też PHILIPS TV LCD 37PFL9603 do wygrania ;)
          Tylko pamiętajcie o ankietach.
          Pozdrawiam
    • Gość: galago3 Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: 88.220.37.* 22.03.09, 10:14
      kupiłam koszulkę i wszystko było w terminie i zgodne z zamówieniem-wszystko ok
    • Gość: Tomek Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.as.kn.pl 23.06.09, 17:11
      Zdecydowanie odradzam ten sklep. Sprzedają buty wyprodukowane w Chinach pod
      znanymi markami - dotyczy Mustangów. Artykuły są w cenach jak za asortyment
      pełnej wartości, a niestety sprawdzają się jak tandetna chińszczyzna. Dodatkowo
      problemy z uwzględnieniem reklamacji (realizuje je centrala w Warszawie
      odsyłając do dystrybutora). Nie pamiętam czy kiedykolwiek zdarzyło mi się
      dokonać zakupu w tak ładnie wyglądającym i jednocześnie tak niedoskonałym sklepie.
    • robert.67 Re: opinia o sklepie citysport.pl 02.08.09, 12:57
      nikomu nie polecam sklepu city sport z warszawy niech tylko wam sie trafi
      wadliwy towar to odrazu odpisujom że twoja wina i odsyłajom do inspekcij
      handlowej nikomu ale to nikomu nie polecam
    • Gość: katrin Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 17:01
      sklep beznadziejny. niby towar jest a potem wysyłają wiadomość na skrzynkę, ze
      jednak wyprzedany
      • Gość: koza Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: 193.193.181.* 28.08.09, 12:50
        A mi pani odpisała ze buty są i wysłała. Jak tylko przyjdą to dam
        znać. Sam jestem sceptycznie do tego sklepu nastawiony po takich
        opiniach ale zobacze. najwyzej wtopie 130 i pojade do warszawy i
        rozwale im szyby :D:D
        • Gość: ko Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: 193.193.181.* 01.09.09, 09:55
          zabuty dostałem. nowiutkie, rozmiar taki jaki chciałem. Jeśli chodzi
          o
          mnie to myślę że ktoś próbuje sklepowi zrobić złą opinie. dla mnie
          super. tanio i szybko.
    • Gość: joe Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.chello.pl 17.08.09, 21:36
      Kupiłem tam buty marki Skrechers. Po roku popuszczały szwy a sklep nie uznał
      reklamacji. Dwukrotnie próbowałem reklamować buty ale dwukrotnie ją odrzucono
      bez konkretnych powodów ani opinii rzeczoznawcy. Stwierdzono, że to normalne
      zużycie obuwia. Odradzam zakupy w tym sklepie!!!
    • Gość: Grzegorz Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 21:35
      Bardzo ale to bardzo sie zawiodlem kiedy na stronie tej firmy byly ukazane
      piekne przeceny o 50% ale co sie okazalo kiedy pojechalem do tego
      sklepu...????ze to wszystko gowno prawda a te przeceny licza sie tylko do kupna
      hurtowego a nie DETALICZNEGO!!!!
    • kluchucha Re: opinia o sklepie citysport.pl 20.09.09, 22:12
      o citysporcie niestety się nie wypowiem, bo jak dotąd nie miałam okazji
      robić u nich zakupów, ale jeśli chodzi o odzież sportową, to polecam
      zakupy w sklepie presto. naprawdę rzetelna obsługa i ekspresowa
      wysyłka, przekonali mnie, że przez sieć można kupić również ubrania,
      bez ryzyka straty pieniędzy w razie kupna złego rozmiaru. dla mnie
      bomba!
    • Gość: citysport to KICHA Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.alfanet24.pl 18.02.10, 11:19
      ZDECYDOWANIE NIEPOLECAM TEGO SKLEPU I TOBIE I INNYM .
      Zakupiłem buty u nich po 7 miesiącach sie rozpier... i wysłałem na reklamacje to
      powiedzieli że źle używałem butów.
      Więc na gwarancje niemasz co liczyć polecam jakiś zupełnie inny sklep.
      • Gość: lipa Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 16:59
        Masakra,sklep w Koszalinie jest tragiczny,nie polecam,chamska
        obsluga!!!!nie ida klientowi na reke.ciagle maja jakies
        reklamacje,buu!
        • Gość: zxvcvzxvxd Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: 109.243.46.* 15.03.10, 18:20
          Porażajaca lektura jeden pisze ze chodził rok i sie rozleciały DZIWNE?
          druga że produkowne w Chinach a co se babo myślałaś że w NY.
          Pojeb..y naród.
          • Gość: sjaujss Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 22:00
            a co ty tam k....a pracujesz?ty sie tak nie goraczkuj kolego
        • Gość: qlka Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: 109.243.208.* 28.05.10, 17:42
          City Sport nie ma oddziału w Koszalinie, należy więc zastanowić się czy osoby
          wypowiadające się na temat tego sklepu są wiarygodne....
        • Gość: xxx Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 14:59
          wszyscy kretyni City Sport nie ma sklepu w Koszalinie .
          A propos jak ktoś kupuje jedną parę i użytkuję ją do pracy , kościoła na spacer
          to pomyślcie dla czego tak szybko się ta jedna para rozwaliła .
      • Gość: byłyCS Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.icpnet.pl 30.03.11, 21:14
        Jeżeli chodzi o obuwie i złe użytkowanie to mogło tak być, buty na halą (halówki) należy używać na HALI, przy użytkowaniu w inny sposób traci się gwarancję gdyż produkt nie był użytkowany zgodnie z przeznaczeniem. I tak jest wszędzie. To tak jakby kupić mikser kuchenny i próbować wiercić nim ściany - kto nam uzna reklamację? :) W sklepach sportowych z obuwiem nike, adidas, reebok itd sprzedawany jest głównie asortyment dedykowany, czyli przeznaczony dla określonej grupy sportowców - jak kupisz buty na kort tenisowy, które wyglądają jak zwykłe "biegówki" to nie ma się co dziwić że raz dwa je zniszczysz chodząc w nich po mieście. W biegówkach z kolei używany jest głównie w podeszwie materiał BRS1000, każdy but ma inne przeznaczenie, inną trwałość na określonym podłożu. Nawet buty do biegania rozróżnia sie na miękkie podłoże, twarde i mieszane zatem polecam robić ŚWIADOME zakupy a nie kupować coś co jest ładne, nie znając przeznaczenia danej rzeczy. Chcemy buty do chodzenia na co dzień - prosimy obsługę o obuwie KLASYCZNE. Procesy reklamacyjne w sklepach są uciążliwe ale z doświadczenia wiem, że większość reklamacji wynika z winy klientów - źle użytkują kupione obuwie, kupują buty do tańca, na halą, na bieżnię itd a chodzą w nich po mieście - wobec tego przykro mi. Trzeba słuchć co mówi pracownik, w City Sport pracownik obowiązkowo mówi o przeznaczeniu obuwia które oglądacie.
        Pozdrawiam
        Arek
      • Gość: byłyCS Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.icpnet.pl 30.03.11, 21:27
        Jeżeli chodzi o obuwie i złe użytkowanie to mogło tak być, buty na halą (halówki) należy używać na HALI, przy użytkowaniu w inny sposób traci się gwarancję gdyż produkt nie był użytkowany zgodnie z przeznaczeniem. I tak jest wszędzie. To tak jakby kupić mikser kuchenny i próbować wiercić nim ściany - kto nam uzna reklamację? :) W sklepach sportowych z obuwiem nike, adidas, reebok itd sprzedawany jest głównie asortyment dedykowany, czyli przeznaczony dla określonej grupy sportowców - jak kupisz buty na kort tenisowy, które wyglądają jak zwykłe "biegówki" to nie ma się co dziwić że raz dwa je zniszczysz chodząc w nich po mieście. W biegówkach z kolei używany jest głównie w podeszwie materiał BRS1000, każdy but ma inne przeznaczenie, inną trwałość na określonym podłożu. Nawet buty do biegania rozróżnia sie na miękkie podłoże, twarde i mieszane zatem polecam robić ŚWIADOME zakupy a nie kupować coś co jest ładne, nie znając przeznaczenia danej rzeczy. Chcemy buty do chodzenia na co dzień - prosimy obsługę o obuwie KLASYCZNE. Procesy reklamacyjne w sklepach są uciążliwe ale z doświadczenia wiem, że większość reklamacji wynika z winy klientów - źle użytkują kupione obuwie, kupują buty do tańca, na halą, na bieżnię itd a chodzą w nich po mieście - wobec tego przykro mi. Trzeba słuchć co mówi pracownik, w City Sport pracownik obowiązkowo mówi o przeznaczeniu obuwia które oglądacie.
        Pozdrawiam.
        Arek
        • Gość: Hitek Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 10:26
          zamknij ryj marionetka!
          ciekawe ile ci płacą ze te głupoty!
          sprzedaj się po całości pod latarnią.
          city sport to oszuści i nic więcej!
          Przydałoby się ich skutecznie przykładnie ukarać za to że oszukali tylu ludzi!
    • Gość: ol Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 17:20
      hej ten sklep to jest masakryczny kupilam buty reeboka za 300 zl po 2
      miesiac sie rozkleily..3razy mi je naprawiali a jak popreosilam o nowe
      zamiast naprawy bo ile mozna naprawiac to odrzucili bo zle je
      uzytkowalam...zalosne...
      • Gość: a.jak Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.75.63.36.ostrow63.ptc.pl 07.06.10, 12:11
        Witam! Ja kupowałam w tym sklepie bluzę z kapturem PUMA i jestem bardzo z niej
        zadowolona, jakoś świetna, nie rozciąga się nie kochmaci, super. Przesyłka była
        błyskawiczna, a że kupowałam z wyprzedaży to zaraz po moim zamówieniu zdjęli ten
        rozmiar ze sklepu internetowego. POLECAM!!!
    • Gość: jajaja Re: opinia o sklepie citysport.pl SZIT!!! IP: *.chello.pl 05.07.10, 14:41
      z całego serca NIE NIE NIE polecam..zwłaszcza w przypadku jeżeli chodzi o
      gwarancję..kupiłem buty cat-y minęło 10 miesięcy i mi się rozleciały..zgłosiłem
      jedna reklamację której nie uwzględnili podając głupoty a nie powody
      bezpodstawnej wg nich reklamacji..zgłosiłem drugą reklamację w której napisali
      tylko tyle, że podtrzymują swoje stanowisko i jest to ich ostateczna
      decyzja..trzeciej reklamacji nie zgłaszam-sprawa będzie u Rzecznika Praw
      Konsumenta..
      p.s. kupując buty za 200 zł spodziewam się, iż wytrzymają dłużej niż rok (to po
      co gwarancji na 2 lata dają???) jakbym chciał sobie kupić
      "jednorazówki"poszedłbym na bazar i wydał 20 zł i nie wiem czy by dłużej mi nie
      posłużyły..pozdrawiam i serdecznie nie polecam
    • Gość: Marcin Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.xdsl.centertel.pl 26.07.10, 13:38
      Szczerze moje ostatnie zakupy.
      Na reklamacje But ow nie ma co liczyć
      buty NIke pękła skóra po miesiącu reklamaxja odrzucona, żle użtkowane ponoć

Adidas rozklejenie podeszwy uzasadnienie "chodziłem w vutach do biegania"

Osoba z działu reklamacji bardzo nieprzyjemna oczywiście nie ma możliwości porozmawiania z jakimkolwiek przełożonym.
    • Gość: Paweł Wrocław Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.10, 14:14
      Uwaga na sklep City Sport !!!!!!! Najprościej można powiedzieć że to
      oszuści!!!! Kupiłem tam buty firmy REEBOK 300zł (sklep w AUCHAN
      BIELANY WROCŁAWSKIE,jest też kilka sklepów w Polsce i mają też
      sklepy internetowe) po 2 miesiącach buty się rozleciały. Przody
      butów zdeformowały się i zaczęły wystawać przed podeszwę co
      spowodowało że czubki butów zaczęły się przecierać. Oczywiście buty
      reklamowałem. Odpowiedź sklepu to że buty wyglądają tak samo jak w
      chwili zakupu a uszkodzenia spowodowane były zachaczeniem o podłoże.
      Po kontakcie z Rzecznikiem Spraw Konsumenta napisałem nowe pismo.
      Oczywiście znów dostałem negatywną odpowiedź. Nawet Pani z działu
      reklamacji powiedziała że ma mnie gdzieś i że mogę sobie iść nawet
      do PIHu. Oczywiście poszedłem ze skargą. Panie w PIHu poinformowaz
      mnie że to nie jedyny przypadek z tą firmą i że ta firma stosuje
      takie praktyki na codzień. Jako instytucja nie mogą w tej chwili
      wyegzekwować od firmy CITY SPORT żadnych działań. Jedynym wyjściem
      będzie założenie sprawy przez Rzecznika Spraw Konsumenta. Jak
      narazie sprawa jeszcze nie rozstrzygnięta ... Mam nadzieję że to was
      ustrzeże przed kupowaniem czegokolwiek w tej firmie!!!!
      • ewelina_y Re: opinia o sklepie citysport.pl 25.03.15, 15:43
        ja kupiłam w sklepie City Sport buty NIKE po 3 dniach zaczęła odklejać się podeszwa, więc zgłosiłam to na reklamację. Buty trzymali mi prawie miesiąc po czym kurier przywiózł buty ( pomijam, że nikt nie poinformował mnie o tym, że kurier jedzie z butami ). Buty zostały dostarczone bez jednej sznurówki.... zadzwoniłam do Warszawy do biura reklamacji, gdzie pani Iwona B. powiedziała mi, że sznurówki są w komplecie i żebym nie wymyślała głupot.jak zwróciłam jej uwagę na jej zachowanie i brak kompetencji powiedziała mi, że nie leży ta sznurówka gdzieś u niej na podłodze i ona jej szukała nie będzie. Oczywiście pozdrawiam jakże miłą i kompetentną panią Iwonę i mam nadzieje, że moje maile napisane do odpowiednich osób podziałają. a Was przestrzegam przed tym sklepem. banda debili i bezczelnych Warszawianek, które zajmują nieodpowiednie stanowiska.
    • Gość: meggi323 Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: 83.238.242.* 27.11.10, 18:38
      NIE POLECAM! SYF! kupiłam synowi buty Reeboki, po miesiącu zaczęła dosłownie z nich "złazić skóra" oczywiście reklamacji nie uznali i pierwsze widze żeby to sklep decydował czy reklamacja jest zasadna!!!! Według nich to oczywiście syn je źle użytkował!!! Ale powiedziałam sobie ze nie odpuszcze, a mam dużo czasu... teraz pojadę do tego sklepu i zażądam żeby je wysłali do producenta (nie wiem czy to coś da) a jak nie to sama je tam wyślę! Stanowczo odradzam!!!!! ODRADZAM!!! DNO!
      • Gość: zniesmaczony Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 17:48
        Zapraszam na stronę poświęconą tej oszukującej firmie

citysport.miniblog.pl
        teraz zrozumiałem co to znaczy, nie stać mnie na kupowanie tanich rzeczy. Ten sklep tylko jest dla Ciebie miły jak chcesz coś kupić, jak już kupisz to sajonarazie, reklamacji nie uwzględniamy. Porażka już tam nie kupię nic!!!!!!!!!
    • Gość: meggi323 Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: 83.238.242.* 27.11.10, 19:02
      i jeszcze coś, na pewno nie zostawie tych butow w tym sklepie jeśli ich nie wyślą do producenta (a wątpie ze to zrobią bo po opiniach widać że to są podróbki w cenach oryginałów) to sama je wyśle do producenta a wtedy się dowiem czy to oryginał i jeśli podróbka to zgłoszę to jako przestępstwo! czy jak to sie tam nazywa... albo sama firma Reebok się tym zajmie. Do Rzecznika Praw Konsumenta tez mam niedaleko... Nie odpuszcze, kupiłam buty za 160zł. na miesiąc! Bo mój syn podobno je przemoczył i suszył w zbyt wysokiej temp. i w ogóle jakos tak to okreslili jakby za duzo w nich chodził! Ha! Bo ku... syn chodził w nich do szkoły, mąż na nocki a potem były tak przepocone, że suszyli je w piekarniku!
      • Gość: Gość Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.is.net.pl 31.01.13, 22:46
        A jak firma reebok potwierdzi oryginalność tych butów to firma cs doczeka się oficjalnych przeprosin czy ma zgłosić sprawę o pomówienie?
        Ludzie, nie dziwię się, że jesteście wqrzeni ale bierzcie odpowiedzialność za pisanie tych bzdur bo to chyba nie wina sklepu, że producent ma fabrykę w Chinach, a co za tym idzie - fatalną jakość! Łatwo oczernić - trudniej pomyśleć...
    • Gość: Piotrix Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 15:37
      Otóż ja nie polecam kupna W sklepach citysport!!.
      Gdyż towar jes jako taki.. Sam tam kupiłem 3 żeczy.
      To z reklamają jest całkiem źle gdysz wogule tam gwarajji nie uznają pod pretekstem jakiś niestwożonych żeczy!!
      Byłem u dwuch Rzeczników Praw Konsumenta i powiedzieli że bardzo dużo spraw mają właśnie z tą firmą jeśli chodzi o reklamacje butów. Gdysz mają dobrego prawnika,
      Bardzie bym ci polecił każdy inny sklep niż ten ponieważ ten sklep psuje tylko opinie znanych marek.
      • Gość: gościu Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 09:51
        A do szkoły to gdzie chodziłeś ???
    • Gość: meggi323 Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 10:57
      Hej, a ja będę walczyć w sądzie. Mam opinię rzeczoznawcy d/s jakości i usług branży obuwniczo-skórzanej Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej, iż reklamacja jest w pełni uzasadniona. Inspektorat wysłał do sklepu zaproszenie na mediacje, czyli sprawę ugodową a sklep mimo opinii rzeczoznawcy, podtrzymał swoje stanowisko, nie przyjechał nikt i napisali, cytuję: Wszelkie informacje niezbędne do prawidłowego rozpatrzenia przedmiotowej reklamacji zostały wyczerpane, w związku z tym nie znajdujemy podstaw do dalszych negocjacji. (?!) Wszyscy w inspektoracie byli rozwaleni tą odpowiedzią, pewnie dlatego też, że moja reklamację rozpatrywał dyrektor d/s reklamacji, nie żaden rzeczoznawca. Akurat tak się złożyło, że jak pojechałam na tą mediację, było tam 9 rzeczoznawców z branży obuwniczej, obejrzeli te buty i stwierdzili, że warto walczyć w sądzie. Powiedzieli, że ogólnie buty, nie są znoszone, bo sklep stwierdził, że obuwie znajduje się w stanie zniszczenia nieadekwatnym do czasookresu i formy eksploatacyjnej. Buty poza adhezją, zaczęły się rozłazić w szwach i materiał wewnątrz zaczął się przecierać, po dwóch miesiącach. Myślę, że wyślę te buty do firmy Reebok z zapytaniem czy to ich produkt.
      Nie daruję, za tę bezczelną odpowiedź.
      • Gość: Damon Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.147.141.177.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.11, 09:12
        Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale sklep ten sprzedaje przykładowo aktualnie: Buty Nike Dunk High z kolekcji 2008r. jako najnowsza kolekcja z wiosna/lato 2011. W cenie bagatela 320zł! W mailach podtrzymują stanowisko, iż jest to tylko podobny model i ten ich jest na pewno z 2011, jednak po odesłaniu ich do oficjalnej strony nike i indexie buta takim samym jak podają oni, tylko, że w sklepie nike te buty są oczywiście od 2008r. sklep city sport milknie.
      • Gość: pracownik Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 20:21
        witam rzeczoznawcą w city sporcie jest zona współwłaściciela firmy 95% reklamacji jest odrzucana!! firma ta ewidentnie oszukuje klientów!!
    • Gość: gosh889 Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 13:25
      Zamówiłem koszulkę polo za 75zl w city sportcie wszystko wyglądało ok az do 1 prania... po nim zauważalnym ze na koszulce na barku była DZIURKA która została zaszyta. Reklamacji oczywiście już nie uwzględniono iż została użyta. N początku miałem inne zdanie na temat tego sklepu, teraz serdecznie NIE POLECAM
      • Gość: byłyCS Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.icpnet.pl 30.03.11, 21:20
        Pozdrawiam
        Arek
        • Gość: Jarek Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 14:26
          Ceny mają fajne, ale po przeliczeniu na czas jaki użytkuje się buty to nie jest tak kolorowo. Prędzej wymienicie przeterminowaną kiełbasę w biedronce niż buty z citysportu... Co się nie napisze choć byś był Mickiewiczem czy Słowackim dostaniesz odpowiedź "reklamacja niezasadna". Według tego sklepu skrzypienie butów ( w szczególności tylko jednego) jest jak najbardziej normalne... NIE POLECAM!!!
          • furryfriday Re: opinia o sklepie citysport.pl 27.05.11, 14:03
            Jakoś nie miałam okazji korzystać z tego sklepu, zresztą trochę ciężko byłoby mi kupować buty przez internet - zawsze muszę przymierzyć. Chociaż mój chłopak nie ma z tym problemów, bo ostatnio kupił sobie Reeboki na tanisport.pl - w sklepie stacjonarnym nie mieli już jego rozmiaru :/
            • Gość: robson Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.eia.pl 23.07.11, 18:26
              ja z nim się sadzę juz 1,5 roku dwie sprawy wygrałem czekam na trzecią chcieli rozprawę przenieść do warszawy ja mieszkam w gdańsku sąd się nie zgodził mieli forum na swojej stronie ale było tak dużo skarg że zlikwidowali to oszuści NIE KUPUJCIE u nich nie uznają reklamacji i maja klienta w nosie proponuje by się z nimi sądzić to nie są duże koszty mnie założenie sprawy kosztowało 30zł Trzeba walczyć o swoje z nieuczciwą firmą jaką jest city sport
    • Gość: ODRADZAM... Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.toya.net.pl 08.07.11, 21:40
      BARDZO ODRADZAM. W CitySport pomylili sie, zle mnie poinformowali i przyslali mi buty o nr za male. Chcialem je odeslac z powrotem. Powiedzieli ze moga najwyzej oddac tylko za towar bez kosztow przesylki w obie strony???? Dlaczego mam byc stranty i ponosic koszty przesylki za ich niedbalstwo? No coz, maja widocznie duzo klientow wiec pojedynczego klienta maja - w glebokim.... powazaniu!
      Teraz jestem przez nich stratny finansowo, BARDZO ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE. Sklep dziala nieuczciwie, zwroccie uwage, ze na stronie sklepu nie ma mozliwosci wyrazenia komentarza na temat produktow ani na temat dzialania sklepu!!
    • 123patrycja123 Re: opinia o sklepie citysport.pl 13.07.11, 16:59
      Z przesyłką wszystko jak w najlepszym porządku - polecam :)
    • Gość: Miłek Re: opinia o sklepie citysport.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 08:22
      Odradzam PAństwu zakupy w tej firmie. Kupiłem buty - czas oczekiwania 7dni. Po 8 dniach otrzymałem informację, że termin oczekiwania się wydłuży. Po 14 dniach odpuściłem sobie zakup, nie usłyszałem słowa przepraszam. Obsługa zamówienia żałosna !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka