Gość: wiola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:25 Zamierzam otworzyć sklep ze sprzętem medycznym, szukam hurtowni, może ktoś z Was mógłby pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goś Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 14:59 www.medbox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 17:33 Dziękuję, ale miała na myśli raczej jakąś hurtownię, ceny są nie do przyjęcia, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sylka93 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 30.10.15, 13:11 No tak najlepiej jest szukać bezpośrednio u producenta, na pewno będzie taniej niż w sklepie. Jak mój krewny potrzebował sprzętu do rehabilitacji, to kupowaliśmy u byt-medu www.bytmed.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mareksawi Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 27.08.09, 12:10 Sporo różnych firm, w tym producentów sprzętu medycznego jest na portalu hosmed. Na Hosmed można też wystawić sprzęt medyczny ze swojego sklepu, najlepiej poprzez integrację. Dla sklepów medycznych to niezła rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia0605 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 16.06.14, 23:55 nie wiem czy sie przyda, ale sprzed stomatologiczny plus jakies fartuchy, bluzy i spodnie znajdziesz w donau. Mam nadzieje, ze sie namiar do nich przyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniuszka Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.14, 08:15 Sprzęt medyczny (bardzo tani) można kupić w Warszawie na Bobrowieckiej 9. Najlepsze jest to, że możecie kupicie tam zarówno kule, jak i 200 łóżek - każdy znajdzie tam coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.14, 17:21 ja mogę polecić Ci mojego zaufanego dostawcę sprzętu medycznego: www.avek.pl myślę,że to solidna firma,ponieważ zamówiony u nich sprzęt jak do tej pory nie przysparza nam w gabinecie żadnych problemów technicznych,a sami pacjenci również nie zwykli narzekać na niedogodności podczas badania. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky677 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 29.05.15, 12:29 Mogę polecić firmę gemed.pl/onas/ jakiś czas temu dostaliśmy namiary od znajomego, który wyposażał tam swój gabinet. Teraz my byliśmy na spotkaniu. Urządzamy gabinet rodziców w klinice i zależało nam na kimś zaufanym. avek też rozważalismy, ale tu mieliśmy bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.CNet.Gawex.PL 25.08.14, 15:27 Zależy z jakim sprzętem chcesz coś otworzyć. Bardzo dobry sprzęt dla ciężkich przpadków ma Pro Vita: www.sprzetmedyczny.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna092 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.09.14, 20:21 avek ma w swojej ofercie (uzywany) sprzet medyczny, do tego druki lekarskie, rtg philips, usg okulistyczne i wiele wiele innych. Warto sie zapoznac z ich oferta bo maja atrakcyjne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morela Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.14, 19:04 jesli chodzi o urzadzenia ultradzwiekowe do oczyszczania narzedzi chirurgicznych to w instytucie tele i radiotechnicznym. Sa specjalistami w tych technologiach a ich urzadzenia i maszyny maja wszystkie niezbedne cetryfikaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batwa Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.14, 14:27 w cencert dostaniesz podpis elektroniczny - Poznan. Z tego co wiem to sa specjalne przepisy ze nalezy wyslac wnioski o praktyce lekarskiej i stomatologicznej elektronicznie i bez tego podpisu sie nie obejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorgiasz31 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.14, 11:14 Myślę, że w firmie www.avek.pl powinieneś dostać to, czego poszukujesz. Mają w ofercie dużo sprzętu o sporej rozpiętości cenowej, począwszy od sprzętu używanego, wykorzystywanego tylko do demonstracji, po nowe urządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marshal Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.14, 16:49 mój sprawdzony sklep medyczny to www.zdrowie.naklo.pl/ można u nich robić zakupy online, co jest sporym ułatwieniem przy dużych zamówieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pattyw Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.dynamic.mm.pl 08.01.15, 07:19 Sklep medyczny ze specjalistycznym sprzętem medycznym typu aparat ekg,, elektrokardiograf,i wiele innych to kredos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aret-ha Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 26.03.15, 18:16 Masz rację, też korzystaliśmy z kredos.pl/aparaty-ekg, holtery, obsługa bez zarzutu, nie mówiąc o tym, że materiały eksploatacyjne można kupić w tym samym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
izahaha Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 28.03.15, 22:10 No właśnie Kredos :) prowadzę małą klinikę i musiałem zaopatrzyć się w różny sprzęt medyczny. Porównałem oferty różnych podmiotów i wyszło, że tam można dostać np. najtańsze aparaty EKG. Osobiście zdecydowałem się na ten Aparat EKG ASPEL AsCard RED kredos.pl/aparat-ekg-aspel-ascard-red-specyfikacja Odpowiedz Link Zgłoś
milenanana Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 01.05.15, 00:31 Ostatnio w Kredos kupiłam aparat EKG. I szczerze? Zapłaciłam niemal 2 tysiące mniej niż zakładałam. Polecam ci ten sklep jeśli chodzi o aparaty. Jak z innymi urządzeniami-nie wiem bo to moje "świeże" odkrycie. Jak coś jeszcze u nich kupię to napiszę. Link do mojego EKG-mogę ci go polecić na pierwszy zakup z czystym sumieniem:) kredos.pl/aparat-ekg-aspel-ascard-silver3-specyfikacja Odpowiedz Link Zgłoś
merymery1234 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 08.07.15, 12:25 a jak chronic sprzet przed kradzieżą ? - Centralny Rejestr Przedmiotów Ruchomych (CRPR). Jest to serwis internetowy, gdzie zapisujesz na podstawie numerów seryjnych wszelkie rzeczy, o których utrate się boisz, a które posiadają swoj numer seryjny. Jest to tez bardzo wygodne rozwiazanei jak kupujemy coś, np. przez Internet - wtedy mozemy sprawdzic w rejetrze czy osoba, ktora sprzedaje dany przedmiot jest jego faktycznym właścicielem. Z tego co się orientuje poza serwisem pod adresem www.crpr.pl maja tez swoj profil na fb Odpowiedz Link Zgłoś
merymery1234 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 08.07.15, 12:24 ej a co jak nam ktoś ukradnie sprzęt, znaleźliście jakis skuteczny sposób? ja ost znalazłam- Centralny Rejestr Przedmiotów Ruchomych (CRPR). Jest to serwis internetowy, gdzie zapisujesz na podstawie numerów seryjnych wszelkie rzeczy, o których utrate się boisz, a które posiadają swoj numer seryjny. Jest to tez bardzo wygodne rozwiazanei jak kupujemy coś, np. przez Internet - wtedy mozemy sprawdzic w rejetrze czy osoba, ktora sprzedaje dany przedmiot jest jego faktycznym właścicielem. Z tego co się orientuje poza serwisem pod adresem www.crpr.pl maja tez swoj profil na fb :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrOptic Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.15, 14:52 Nie wiem jak sprzęt medyczny,natomiast sklepem godnym polecenia gdzie znajdziesz dobrej jakości okulary,oprawki oraz soczewki jest MrOptic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina23234 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.dynamic.mm.pl 26.09.15, 01:05 Myślę, że najlepiej kupić sprzęt medyczny u producenta, dlatego, że producent sprzętu rehabilitacyjnego www.tech-med.com.pl/ będzie posiadał najlepsze ceny, bez marży pośredników. Współpraca z producentem jest tez dobra z tego względu, że można sprzęt zamówić na indywidualne zamówienie według swoich potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adelajda21 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.15, 09:30 Czy ktoś z Was korzystał ze sprzętu tej firmy? www.consultronix.pl Jestem w trakcie kompletowania sprzętu do gabinetu okulistycznego i szukam dobrej firmy, w miarę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 30.10.17, 10:54 Nie mam zielonego pojęcia, ale zdaje mi się, że w internecie powinno się coś znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: Gdzie kupić sprzęt medyczny? 01.06.18, 12:16 W tej branży jest już spora konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś