Dodaj do ulubionych

Vesuna w Krakowie

05.12.09, 21:20
czy któraś z Was korzystała może już z ich usług :)?

---------------------------------------------------------
* Niczego nie żałuję. Żałowanie to zawsze głupota *
Zara Leander
www.youtube.com/watch?v=bEMyyf87k2s
Obserwuj wątek
    • gosiakr25 Re: Vesuna w Krakowie 06.12.10, 12:54
      Witam. Korzystałam z ich usług. Byłam na mikrodermabrazji, która miała trwać godzinę a trwała pół godziny. Drugi zabieg ,który tam wykupiłam to depilacja laserowa. I nie jestem zadowolona. Włosy miały wypaść a minął 2 tydzień a ja je dalej mam. Pani wykonywała zabieg bardzo szybko i wydaje mi się ,że niedokłądnie. Nie byłam nigdzie więcej na depilacji i nie mam porównania ale mogę tak sądzić po tym jak zapytałam czy laser może uszkodzić mi tatuaż na nodze. Pani powiedziała ,że nie bo to jest za mała dawka lasera a jak wjechała laserem na kontur to mocno zabolałao a dwa dni później wyszły mi rany w trzech miejscach. Po tym jak mnie zabolałao na konturze to przestała mi laserować na tatuażu. Poszłam do nich , a one same nie wiedziały co robić, chciały mnie na wizytę do lekarza umówić. Ale ja poszłam do swojego, stosowałam maść i rany się zagoiły. Mam tam jeszcze wykupione dwa zabiegi. Wykorzystam i więcej tam nie wrócę. A jak mi po 3 zabniegach zostanie więcej jak połowa włosów to im nmie podaruję.
      • goskakr Re: Vesuna w Krakowie 30.12.10, 14:28
        Muszę napisać sprostowanie bo nie chcę aby,któraś z Pań pracujących miała przeze mnie niepotrzebne problemy. W poprzednim poście opisałam swoje niezadowolenie z usług w Vesuna. Muszę dodać ,że nie jestem zadowolona z Pani ,która zabieg depilacji wykonywała. Po drugim zabiegu, który wykonywała Pani Ela mogę mówić w samych superlatywach. Jak widać ważne jest i chyba najważniejsze kto zabieg wykonuje. I tu Panią Elę polecam !!!
    • maruszka1 Re: Vesuna w Krakowie 26.12.10, 01:25

Tak.

Kupilam przez Groupon kupon do Vesuna na mikrodermabrazje, musialam pare miesiecy czekac na zabieg,a gdy wreszcie wyczekiwany termin nadszedl i przyjechalam do nich na II koniec miasta, to po odczekaniu 20 min w poczekalni w gabinecie sie dowiedzialam, ze... mikro dzis lepiej nie robic, bo jest za zimno na dworze.
      OK, mroz to nie ich wina, fajnie, ze przestrzegaja przeciwskazan, ale NIE MOZNA BYLO ZADZWONIC, ZEBYM NIE PRZYJEZDZALA?
      Na to pytanie uslyszalam, ze:
      1) oni maja tyle klientek, ze nie sa w stanie "ogarnac" i do wszystkich dzwonic,
      2) "inne panie to same wiedza, ze jak jest tak zimno to nie wolno i dzwonia odwolac"
      W zamian za te mikro, ktorej nie mozna bylo zrobic wtedy, zaproponowano mi zabieg podobny, ale 3 razy drozszy albo przelozenie mikro na... za 2 miesiace.

Takze mimo ze na temat jakosci samych zabiegow wypowiedziec sie nie moge, bo jeszcze nie udalo mi sie zadnego doswiadczyc, to nie polecam ze wzgledu na jakosc obslugi.
      • magda-2011 Re: Vesuna w Krakowie 21.01.11, 13:12
        Ja również kupiłam przez portal Groupon kupon na 3 zabiegi mikrodermabrazji diamentowej za 96 zł w Vesuna i powiem szczerze, że jak na to, iż kupiło ten kupon ponad 1000 osób to z oczekiwaniem na termin nie jest tak źle. Już wykorzystałam 2 zabiegi a 3 termin mam zaniedługo, promocja obowiązuje od połowy listopada . Jeśli chodzi o jakośc wykonania zabiegu to jestem bardzo zadowolona, Panie wykonały zabieg bardzo profesjonalnie i wcale nie czułam, że wykonują mi zabieg za 32 zł ( albo jeszcze mniej bo pewnie grupon prowizje zabiera ) tylko jakbym płaciła normalną cenę. A musze przyznac, że często korzystam z ofert na portalu Groupon i jeśli oferta jest naprawde atrakcyjna i sprzedaje się ponad 1000 kuponów to zazwyczaj czeka sie nawet do pół roku ale z tym się trzeba liczyc - im lepsza oferta tym więcej osób wykupuje i trzeba cierpliwie czekac. Wracając do vesuna to Panie doradziły mi fajny pakiet na odchudzanie z związku z moim problemem otyłości i cellulitu
        ( brzuch, uda i pośladki ) i naprawde już po kilku zabiegach są bardzo fajne rezultaty. Pakiet zabiegów Endermologi, ( to urządzenie już znam, miałam te zabiegi w Estetice) oraz pakiet exilisa i jakiegos eta shocka w bardzo korzystej cenie. Po jednym zabiegu exilisa Pani zmierzyła mi brzuch i miałam 4 cm mniej w obwodzie . Obsługa bardzo miła, cene mają niezłe więc jak najbardziej polecam !
        • stokrotka_dwadziescia Re: Vesuna w Krakowie 07.03.11, 10:11
          Ja również skorzystałam z usługi z Groupona. Jestem bardzo zadowolona;) Przyjemnie jest korzystać z tego typu firm w takiej cenie;) Wiadomo, że termin oczekiwania na zabieg nie był bardzo szybki, ale każdy kto kiedyś korzystał Groupona i czytał regulamin powinien zdawać sobie sprawę, że takie sytuacje są czymś normalnym. Ogólnie wielki PLUS:)
    • annna2930 Re: Vesuna w Krakowie 29.04.11, 11:22
      Mam zamiar pójść na depilację laserową gdzieś w Krakowie - nie dawno sie tutaj przeprowadziłam. Myślicie, że do Vesuny warto?
      • brewka98 Re: Vesuna w Krakowie 04.05.11, 15:58
        "VESUNA" - jak najbardziej polecam!! byłam kilka razy i nie mogę powiedzieć o tym salonie złego zdania! pełen profesjonalizm! POLECAM!
    • kolorenka Re: Vesuna w Krakowie 05.07.11, 14:20
      Ogólnie myślę, że warto z tego salonu skorzystac. Panie bardzo profesjonalnie podchodzą do klienta.
      • ila86 Re: Vesuna w Krakowie 06.06.12, 19:46
        Ja zdecydowanie nie polecam - panie same sobie przeczą jeżeli chodzi o doradzanie ile zabiegów i co jaki czas. Od pani wykonującej mój 3 zabieg dowiedziałam się, że dotąd przerwy miałam o wiele za krótkie. Może to by tłumaczyło słaby efekt.
        Pozatym trzeba często czekać na swoją wizytę, pomimo umówienia się, nawet ok. pół godziny.
    • w_er26 Re: Vesuna w Krakowie 22.03.17, 16:15
      Z ich usług nie korzystałam, ale polecono mi inne miejsce mianowicie gabinet Atelier Paulina Kafel. Wykonałam tam serię zabiegów depilacji laserowej i efekty przerosły moje oczekiwania. Gorąco polecam to miejsce. Świetna atmosfera i przede wszystkim genialne efekty.
    • natalia9521 Re: Vesuna w Krakowie 07.05.17, 18:44
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: Vesuna w Krakowie 27.04.19, 13:23
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • an32dajom Re: Vesuna w Krakowie 29.04.19, 20:00
      Aż się dziwie, że o klinice pojawią się jakiekolwiek negatywne opinie bo ja miałam wręcz odwrotne odczucia. Miejsce świetne, z ciekawą, rozbudowaną ofertą. Cenny może i nie najniższe, ale jak na bieżąco się śledzi ich stronę i facebooka można skorzystać z ciekawych promocji. Personel miły, otwarty na pacjenta. A zabiegi są przeprowadzane przez dobrze wykwalifikowany zespół w sterylnych warunkach.
    • setherr Re: Vesuna w Krakowie 30.04.19, 20:52
      nie wiem jak w drugiej filii bo ja chodzę do vesuny na dobrego pasterza, ale z poziomu usług, efektów zabiegów i samej obsługi jestem zawsze zadowolona. nigdy mnie u nich nic złego nie spotkało, a dla tak wysokiego poziomu usług świadczonego przez zespół vesuny dwa razy do roku do nich wracam na peelingi i inne odżywcze rytuały. osobiście polecam krakowską klinikę vesunę każdemu.
    • zak0pana Re: Vesuna w Krakowie 28.05.19, 21:38
      szczerze wątpię, że tak w rok się pozmieniało bo do kliniki raz do roku przychodzę na zabieg modelowania ust. nie, że pragnę powiększyć usta jedynie chce je wymodelować ponieważ mam niesymetryczną dolną wargę względem górnej, ale to już inna historia. od kilku lat chodzę do kliniki własnie na zabieg modelowania ust i zawsze pracownicy są mili, wszystko tłumaczą. zabieg przebiega bez żadnych zastrzeżeń i oczywiście efekty są widoczne niemal od razu.
    • cerida Re: Vesuna w Krakowie 14.06.19, 13:20
      Udzielę bezpłatnie zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • slivara Re: Vesuna w Krakowie 25.06.19, 21:16
      Moja przyjaciółka poleciła mi Klinikę Vesunę i tak do nich trafiłam na laserową depilację. Szczerze uwielbiam to miejsce, za ludzi, atmosferę, profesjonalizm. Z całą pewnością dalej będą ich odwiedzać bo to jedno z takich miejsc do których się z chęcią wraca.
    • szpakwdziub Re: Vesuna w Krakowie 25.07.19, 23:01
      Do vesuny w krakowie zgłosiłam się ze względu na wypadające włosy, które leciały mi garściami. Na miejscu podczas konsultacji zaproponowano mi zabieg haircare. A, że nie miałam już nic do stracenia to się na niego zdecydowałam i szczerze nie żałuje. Uważam, że zabieg przynosi spektakularne efekty, po kilku miesiącach znowu mamy włosy, w dobrej kondycji! Co do samego zabiegu to bardzo dobrze go wspominam, z resztą pracownicy vesuny są dobrze zorganizowani i bardzo mili.
    • trimadova Re: Vesuna w Krakowie 29.10.19, 21:32
      Od roku chodzę do nich właśnie na laserową depilację i nie mogę złego słowa napisać. Efekty zabiegu osiągniete, zabieg przeprowadzany staranie, a obsługa miła i pozytywnie nastawiona na klienta.
    • franonika Re: Vesuna w Krakowie 31.10.19, 21:28
      W Vesunie modelowałam usta za pomocą preparatu na bazie kwasu hialuronowego, nazwy nie pamiętam, ale udało się powiększyć moje niegdyś wąskie usta i nadać im naturalnego wygląda, mam podobne zdanie co moi poprzednicy, z własnych doświadczeń mogę tylko polecić to miejsce.
    • natalia9521 Re: Vesuna w Krakowie 08.01.20, 14:32
    • bianiulqa Re: Vesuna w Krakowie 31.01.20, 13:55
      Z oferty Vesuny korzystam już od dawna, za każdym razem jestem zadowolona. Głównie chodze do nich na infuzję tlenową i redukcję zmarszczek. Obecnie zastanawiam się nad peelingiem, ale muszę to jeszcze przemyśleć.
    • teklarak Re: Vesuna w Krakowie 28.02.20, 13:21
      Vesunę oceniam pozytywnie, leczyłam się w niej z nadpotliwości za pomocą botoksu. Nie sądziłam, że uda się rozwiązać mój problem, a jednak. Z całą pewnością kiedy efekty zaczną zanikać, jeszcze raz się do nich zapiszę.
    • alicja.kola33 Re: Vesuna w Krakowie 18.04.20, 11:57
      Jestem po 3 zabiegach depilacji i efekty już się pojawily. Korzystalam wczensiej z usług innego gabinetu niestety bol byl dla mnie nie do zniesienia . Po latach stwierdzilam że spprobuje jeszcze raz. Niewiem czy to zależy od osoby wykonującej zbaieg czy od sprzetu ale tym razem niebo a ziemia. W moim przypadku zabieg robiła pani karolina. Szybko i dokładnie a dodatkowo używala chłodzenia które bardzo pomaga i sprawia że zabieg jest do wytrzymania i prawie nie boli.
    • blinaa Re: Vesuna w Krakowie 30.04.20, 20:52
      klinikę vesunę znam tylko z dobrej strony. robiłam u nich sporo zabiegów i zawsze udało się osiągnąć pożądane efekty. co najważniejsze, po zabiegu redukcji zmarszczek wyglądam naturalnie :) co ogromnie, ogromnie mnie cieszy.
    • n0ra Re: Vesuna w Krakowie 27.05.20, 13:58
      W Vesunie testowałam ich nowość Palomar Icon na likwidację przebarwień i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona z efektów. W końcu udało mi się rozwiązać problem, z którym męczyłam się tyle miesięcy.
    • kluuska Re: Vesuna w Krakowie 29.06.20, 14:17
      W krakowsiej vesunie testowałam wiele zabiegów, za każdym razem byłam zadowolona i efektów i obsługi.
    • katornica Re: Vesuna w Krakowie 29.08.20, 17:42
      w vesunie zdecydowałam sie na laserowe leczenie trądzika. nie spodziewałam się, że efekty będą tak zadowalajace, dziękuje!
    • hannak123 Re: Vesuna w Krakowie 19.09.20, 11:45
      Tylko i wyłącznie depilacja laserowa. Bardzo szybko docenicie zalety tego rozwiązania. Ja polecam Vici Clinic w Krakowie - to właśnie u nich zdecydowałam się na depilację laserową i zdecydowanie nie żałuję. Obecnie mają promocję -50% na pierwszy zabieg.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka