megi_007 09.02.10, 20:53 Który punkt w Płocku plecacie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drkrisss Re: Depilacja laserowa Płock 18.07.10, 20:06 megi_007 napisała: > Który punkt w Płocku plecacie??? Witaj Megi. Tak naprawdę w płocku jest tylko jeden salon depilacji laserowej. Estetq point w galerii Wisła. Jest jeszcze NO+Vello, jednak jak zawsze jest jakieś ale.. w estetiq używają naprawdę profesjonalnego sprzętu lasera diodowego LightSheer oprócz tego że skuteczny bo został stworzony specjalnie do depilacji to jeszcze mega drogi widać że właściciel poszedł dobrą drogą i zainwestował w sprzęt. Co do drugiego salonu to hmm IPL jest urządzeniem które służy zupełnie do czegoś innego niż depilacja.Praktycznie z powodzeniem można uznać, iż urządzenia typu IPL służą głównie do redukcji owłosienia a nie do jego całkowitego usunięcia. Określenie redukcja oznacza tu, że skutecznie usuniemy urządzeniem IPL tylko ciemne włosy z płytko-osadzonymi cebulkami na jasnej skórze. Jasne włosy lub ciemna skóra są przeciwwskazaniami do stosowania urządzeń typu IPL. No i ilość zabiegów minimum 8 do uzyskania jakiegoś efektu. Więc wybór jest prosty. Wiem coś o tym robię specjalizacje z dermatologii. Odpowiedz Link
almostangel Re: Depilacja laserowa Płock 24.03.12, 11:01 Megi, mój mąż korzystał ostatnio z depilacji laserowej w Wiśle- depilował sobie plecy, zabieg był niestety dość bolesny więc spróbował w takim nowym salonie na Łukasiewicza- Fabryka Piękna. Tam mają laser Light Sheer Duet- czytaliśmy z mężem opinie że jest najskuteczniejszy. Był bardzo pozytywnie zaskoczony bo zabieg praktycznie bezbolesny, wszystko bardzoo profesjonalnie, przed zabiegiem miał bezpłatną konsultację lekarską. A do tego zabieg zamiast 2 godziny trwał 20 minut bo Light Sheer Duet ma dużą głowicę. Sama już sie zapisałam na bikini i pachy! Odpowiedz Link
ona24689 Re: Depilacja laserowa Płock 04.04.12, 16:12 A więc tak. mam dylemat . w gre wchodzi tylko Estetq point i Fabryka piekna, bo mają medote SLD, na inne metody jak IPL nawet nie patrz. I nie wiem fabryka piekna jest tam naprawde bardzo ladnie w esteq point powiedziala mi pani ze bym miala pewnie 3-4 zabiegi w fabryce powiedziala ze sama nie wie zalezy od wlosa jestem bardziej sklonna wybrac fabryke piekna bo jest taniej i mają niby nowszą metode niz w wiśle, ale jest to nowy salon i nie ma nawet gdzie pocyztac opini... a co jesli wlosy odrosną? jest niby 100 % skutecznosc.. czy mozna jak cos skladac rekllamacje ? Odpowiedz Link
kal-ima Re: Depilacja laserowa Płock 13.04.12, 01:26 Miałam już przyjemność być w Fabryce i... hmmm pokusiłam się dużą szybką końcówką. Zamysł super ale wykonanie gorsze, aby tez zabieg był wykonany dobrze tzn dokładnie w moim przekonaniu Pani powinna chyba użyć małej końcówki :-/ co rusz ta duża nie chciał się zassać, a jak się nie zassie to laser nie strzela. Czyli dokładne wykonanie pach i bikini tą końcówką zdecydowanie odpada, no chyba, że ktoś ma mega duże i miękkie te partie ciała :-) Poczytałam też również, że ta duża końcówka ma dużo mniejszą moc na niektórych forach przyrównywali ją do mocy IPL na tym to ja już się nie znam :-/ mówię tylko o odczuciach. Odpowiedz Link
ona24689 Re: Depilacja laserowa Płock 13.04.12, 05:14 hm.. czyli trzeba powiedziec tej Pani ze chce miec robione mniejszą koncowką? a bedziesz szla na nastepne zabiegi? Nie wiem no chyba ona wie co robi, nowy salon pewnie raczej chce pozyskac klientow niz ich stracic, a zawsze jesli to odrosnie mozna skladac reklamacje ;> Odpowiedz Link
almostangel Re: Depilacja laserowa Płock 13.04.12, 18:58 kal ima, ja też miałam robiony zabieg dużą końcówką, i jak nie chciało się zassać to ta Pani bardzo się przykładała i robiła dotąd, aż strzeliło :) ale akurat na pachach nie było żadnego problemu z zasysaniem, a nie uważam żebym miała mega duże pachy...jestem szczuplutka :] poza tym mówiła mi też ze ta duża końcówka zdecydowanie mniej boli! co do ipl, to ja dużo z mężem czytałam o tym zanim się zdecydowaliśmy i z tego co ja wiem, IPL to nawet nie jest laser więc to troche dziwnie porównać moc dwóch zupelnie innych rzeczy... i ja czytałam że te koncówki mają identyczną moc, to by było dziwne, skoro to ten sam laser, tylko inna końcówka? to chyba chodzi o moc lasera a nie końcówki? Odpowiedz Link
monikap46 Re: Depilacja laserowa Płock 15.04.12, 21:30 hejka wszystkim jak dla mnie laser light sheer duet jest najlepszy na swiecie!!!powiedziala mi o nim kolezanka , ktora mieszkala kiedys w USA i robila sobie wlasnie nim depilacje a u nas jeszcze nie wiedzieli co to jest.jestem brunetka,wiec bardzo mi zalezalo zeby pozbyc sie owlosienia!!!.takze jak tylko sie pojawil w PL to uderzylam do salonu w Poznaniu.niestety tam byly kosmiczne ceny!!!wiec musialam odpuscic ,bo zrobienie pach+bikini+calych nog zostalo wyliczone na 2000PLN!!!! nadmienie iz mieszkam w polnocnej wielkopolsce,wiec Poznan w sumie pasowal,ale cena byla zbyt wysoka!nastepnie pojawil sie light sheer duet w bydgoszczy,wiec pojechalam tam.salon ok.sam zabieg poszedl sprawni,ale wydaje mnie sie,ze niedokladnie,bo Pani sie najwyrazniej spieszyla.juz po pierwszym zabiegu bylo widac niesamowita roznice.bylo o wiele mniej wlosow!!!oczywiscie zawsze powtarzaja,ze zalezy to od typu skory i wlosa i na pewno maja w 100%racje. kiedy light sheer duet pojawil sie w Plocku,postanowilam skorzystac z jego uslug wlasnie w salonie Fabryka Piekna, o ktorym piszecie.akurat bylam w odwiedzinach u rodziny i mowie sobie nie zaszkodzi sprobowac gdzie indziej.jak juz tam weszlam to spodobal mi sie salon i obsluga,ale przeciez nie o to chodzi!!!powiedzialam Pani co i jak,ze to moj 2zabie i bylam mile zaskoczona,bo tak czy siak mialam konsulatcje lekarska za free.Pani od depilacji mega mila, dokladnie i bezbolesnie przeprowadzila depilacje a przeciez o tym zassaniu czy niezassaniu piszecie-moze sie zdarzyc(u mnie przy kostakach).w bydgoszczy tez sie tak dzialo!!!ale mozna glowice przylozyc w tym samym miejscu-Pani w Fabryce Piekna dotad probowala az zassalo,wiec po problemie.bylam bardzo zadowolona,wiec teraz staram sie odwiedzac rodzine miedzy 4-6 tygodniem i korzystam z depilacji.rabacik tez dostalam:)takze wyszlo taniej niz w bydgoszczy!!wiec dziewczyny.cierpliwosci kazdy ma inne wlosy i bedzie potrzebowal mniej lub wiecej zabiegow!!!ale z czystym sercem.polecam ten salon w Plocku,bo bylo najlepiej:) pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
sandrarossa Re: Depilacja laserowa Płock 16.04.12, 00:16 Hello Dziweczyny! Jestem już po calej serii depilacji pach:-) Byłam w obu salonach, o ktróch piszecie. W F.P. skusilam się promocją, szczerze metoda w obu salonach ta sam, ale profesjonalizm Pani, która mnie obsługiwała w E.P. był znacznie większy niż w F.P. Generalnie laser to fajna sprawa. Właśnie zaczynam seriię na bikini w E.P. i już nie mogę się doczekać efektów :-) Polecam wszystkim, którzy nie lubią wlosów :-) Odpowiedz Link
lekarzd Re: Depilacja laserowa Płock 17.04.12, 15:57 Witam drogie Panie! No to teraz męski punkt widzenia... Jestem lekarzem i wiem że lasery diodowe są najskuteczniejsze. Dlatego zdecydowałem się na depilację pleców w salonie estetiq. Skuteczność OK, ale za każdym razem (byłem na 2 zabiegach) przeżywałem ponad 2 godzinne tortury bo zabieg był bardzo bolesny. Jakiś czas temu usłyszałem że w fabryce piękna mają nowszą metodę- Light sheer duet więc postanowiłem spróbować bo Pani twierdziła że zabieg będzie bezbolesny. Przyznam, że nie dowierzałem, ale... miała rację! Zabieg tym laserem jest wręcz przyjemny w porównaniu do tego w estetiq. Co do profesjonalizmu - duży plus dla fabryki piękna, mimo ze jestem lekarzem miałem konsultację lekarską [;)] ogromna wiedza Pani która wykonywała zabieg, i przede wszystkim trwało to tylko 20 minut i było bezbolesne. dodając- nie chciał bym być w skórze Pani która zdecydowała się na depilację bikini w estetiq... Odpowiedz Link
marinni Re: Depilacja laserowa Płock 04.05.12, 22:27 Witam, Również jestem lekarzem. Po dwóch zabiegach na plecy w Estetiq poszedłem na trzeci zabieg do Fabryki. Zdradziłem Estetiq i żałuję. Efekty w ilości zredukowanego owłosienia na plecach były nie do porównania. Owszem niej bolało dużą końcówką ale włosów zostało dużo więcej. W sumie mam wrażenie, że ten trzeci zabieg nie powinien się liczyć. Wróciłem do Wisły i tam będę kontynuował inne partie. Polecam i pozdrawiam, Marian Odpowiedz Link
ona24689 Re: Depilacja laserowa Płock 17.04.12, 16:36 No dobra powiem wam tak. Nie moglam sie zdecydowac czy wybrać salon w wiśle czy fabryke piekna ( fabryka piekna jest nowa wiec nie ma sie kogo poradzic jesli chodzi o efekty po latach) ale : w wisle mialam robioną probe laserową, bolalo bardzo i chyba mnie troche pani spalila bo mialam straszne strupki :( wiec poszlam do fabryki piekna , jestem juz po pierwszym zabiegu, zabieg o wiele mniej bolesny, chociaz wiadomo ze troche musi bolec :D Jesli wszystko pojdzie ok i pozostane z gladką skorą, jesli zaden wlos nie odrosnie w okresie 2 lat z pewnością bede sie stopniowo zapisywala na inne czesci ciala :) no i oczywiscie tez mialam rozmowe z lekarzem przed zabiegiem :) Odpowiedz Link
oona123 Re: Depilacja laserowa Płock 09.12.12, 23:45 Witam, chciałam się dowiedzieć czy znacie salon w którym robi się depilację laserową laserem diodowym? Najpierw miałam 2 zabiegi w Fabryce Piękna, jednak przestraszona brakiem efektów przeniosłam się do Estetiq Point. Tam miałam już 3 zabiegi. Jestem przerażona ponieważ włosków wcale nie jest mniej ( może z 10 % wypadło). Plus jest tylko taki, że one strasznie powolnie rosną i to może dawać efekt , że jest ich mniej. Jednak jak już troszke podrosną i się przyjżę to są WSZĘDZIE ! :( poprostu jakby byly tylko ogolone... Teraz( 2 tygodnie po zabiegu), jak patrzę to niby nie widać ich ale na zewnątrz. Pod skórą je widać :( Czytałam na forach, że nie powinno się chodzić do kosmetyczek na laser, tylko do lekarza. Czy jest w Płocku lekarz który robi depilację laserową? Wydałam już tyle pieniędzy, że teraz nie mogę zrezygnować.... Jestem zawiedziona, finansowo byłam przygotowana na max 5 zabiegów, a tu końca nie widać :( niestety laser to dla mnie jedyny ratunek... Odpowiedz Link
mirka135 Re: Depilacja laserowa Płock 28.12.12, 14:58 Osobiście nie wiem dlaczego nikt nie pisze o miejscu, w którym zabieg depilacji laserowej wykonywany jest w Płocku od ponad 10 lat??? czyli na długo zanim pojawiły się EP i FP - może dlatego, że salon ten prawie w ogóle się nie rekalmuje ;-) Ja i moje koleżanki b.plecamy ten salon, czyli Podarunek dla Urody na ul. Kwiatka (jest w tej samej kamienicy co była kawiarnia Dolce Cafe) na przeciw pizzeri Corner. Ja i moje koleżanki jesteśmy b.zadowolone. Odpowiedz Link
oona123 Re: Depilacja laserowa Płock 03.01.13, 00:03 Dziękuje Ci bardzo. odrazu tam pojechałam, teraz tam zacznę.... może wkoncu przestane wyrzucac kase w błoto :( Odpowiedz Link
mirka135 Re: Depilacja laserowa Płock 03.01.13, 22:46 Z pewnością... znając jakość wykonywanych tam usług, Twój problem zostanie skutecznie rozwiązany... Odpowiedz Link
szpila.2 Re: Depilacja laserowa Płock 01.09.14, 13:53 Polecę chętną osobę na zabiegi depilacji laserowej w sieci LASER DeLux. Promocja obejmuje wszystkie salony i nie ma znaczenia, w którym się ją zrealizuje. Ja otrzymam 50% zniżki na kolejny zabieg, osoba polecona otrzyma 20%. Później sama może polecać inne osoby. Ta promocja łączy się z promocyjnymi cenami. W maju robiłam zabieg na kilku obszarach i zaoszczędziłam sporo. Wybieram się teraz w październiku (jak zejdzie opalenizna), dlatego szukam osoby, którą mogę polecić. Odpowiedz Link
ona24689 Re: Depilacja laserowa Płock 05.09.14, 12:30 DZIEWCZYNY ! Dajcie sobie spokój z depilacją laserową w Płocku ! Stracicie tu kupe kasy. Mi zajęło 2 lata zanim się zdecydowałam na depilację. Byłam już taka zdeterminowana, że byłam gotowa zrobić to w Płocku i przeznaczyć z 6 tys zł ( bo niestety w Płocku depilacja jest droga i to bardzo, po prostu są małe promocje) Znalazłam w Warszawie salon EPILIRA. W warszawie jest tak duża konkurencja, że salony robią co mogą aby pozyskać klienta. I ja właśnie do nich należę. Chodzę na depilację nóg. I wiecie ile zapłaciłam? 1600 zł ! Tylko ! A to dlatego, że mają super promocję. Jedna część ciała kosztuje 900 zł, ale depilacja jest ważna przez 2 lata. Czyli przez dwa lata macie pewnoś ze co te 10 tygodni macie depilację. Ja wykupiłam sobie na 2 lata np. uda za 900 zł + 700 zł za łydki. Wpłaciłam jednorazowo kwotę no i teraz przez 2 lata mam zabiegi. Został mi jeszcze rok :) na łydkach już coraz mniej włosków, zostało mi jeszcze troche na udach, chyba są tam mocniejsze :) ale przez rok myślę ze 70 % włosków mi zniknie ( nie nastawiam się że zniknie mi 100 % ) Odpowiedz Link
xena_1234 Re: Depilacja laserowa Płock 22.04.16, 13:15 Ja skorzystałąm z depilacji laserowej w salonie Laser Delux w Płocku. Pracują na laserze diodowym Light Sheer Duet (chyba tak to sie pisze), Miałam juz dwa zabiegi efekt rewelacyjny. Kosmetolożki przeprowadzają dzien przed szczegolową karte medyczną, robią probe laserową. Widać ze dbają o to by zabieg był calkowicie bezpieczny. Dodatowo moją system mega znieczulenia. Dość zimny ale jaka ulga nic praktycznie nie czuć. Jestem bardzo zadowolona. Trafiłam przypadkiem ale nie żaluje. Polecam. Salon jest na ul 1 Maja. Koło baru krokiet. Odpowiedz Link
rekin.86 Re: Depilacja laserowa Płock 01.05.16, 16:32 Witam! Chętnie polecę osobę w Laser DeLux, dzięki temu osoba otrzyma 20% zniżki na zabieg depilacji laserowej. Ja jestem już po dwóch zabiegach na nogi we Wrocławiu i widać super efekty, także naprawdę warto :) Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: rekin.86@tlen.pl lub 793157145 Pozdrawiam! Gosia :) Odpowiedz Link
caterina.caterina Re: Depilacja laserowa Płock 15.05.16, 15:26 Ja również skorzystałam z depilacji Light Sheer Duet w salonie Laser Delux w Płocku. Polecam to miejsce, bo spotkałam się z miłą i profesjonalną obsługą. Jestem dopiero po I zabiegu, ale już umówiłam się na następny. Jeśli ktoś również wybiera się do tego salonu, mogę go polecić. W całej Polsce w salonach Laser Delux obowiązuje promocja, dzięki której osoba polecona otrzymuje 20% zniżki na swój pierwszy zabieg. Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: kasiaw.net@wp.pl Odpowiedz Link
lollciiaa Re: Depilacja laserowa Płock 14.06.16, 10:24 Witam :D z chęcią udzielę komuś -20% na PIERWSZY zabieg w LASER DELUX (można wykorzystać w salonach na terenie całej Polski). Sama również skorzystałam z takiej okazji, świetna sprawa :) osoba polecana otrzyma zniżkę w wysokości 20%, a polecająca 50%. JESTEM ZADOWOLONA Z ZABIEGU i będę go powtarzać ;) proszę o wiadomość: lollciiaa@gazeta.pl Odpowiedz Link
caterina.caterina Re: Depilacja laserowa Płock 28.06.16, 12:17 Ja również skorzystałam z depilacji Light Sheer Duet w salonie Laser Delux w Płocku. Polecam to miejsce, bo spotkałam się z miłą i profesjonalną obsługą. Jestem dopiero po I zabiegu, ale już umówiłam się na następny. Jeśli ktoś również wybiera się do tego salonu, mogę go polecić. W całej Polsce w salonach Laser Delux obowiązuje promocja, dzięki której osoba polecona otrzymuje 20% zniżki na swój pierwszy zabieg. Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: katwisnie@gmail.com Odpowiedz Link
sunbrothersbeauty Re: Depilacja laserowa Płock 16.12.16, 12:01 Witam Pracuję w salonie kosmetycznym SunBrothers Beauty, wykonujemy zabiegi epilacji laserowej urządzeniem MedioStar Next Pro, jest to laser diodowy najnowszej technologii. Zabiegi są bardzo szybkie, efektowne, a co najważniejsze bezbolesne, między innymi dzięki podwójnemu chłodzeniu, które wbudowane jest w głowice. Po zabiegu nie występują podrażnienia ani poparzenia. Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.sunbrothers.pl lub pod nr 884 814 000. Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Depilacja laserowa Płock 21.12.16, 12:27 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Depilacja laserowa Płock 22.01.17, 10:24 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Depilacja laserowa Płock 15.07.18, 15:48 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji !!! paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Depilacja laserowa Płock 15.07.18, 15:48 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji !!!! paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Depilacja laserowa Płock 15.07.18, 15:49 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji ☺ paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Depilacja laserowa Płock 22.08.18, 07:52 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
cerida Re: Depilacja laserowa Płock 10.10.18, 12:37 Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją. Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Depilacja laserowa Płock 13.01.19, 11:41 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Depilacja laserowa Płock 24.02.19, 15:23 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji !!! paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Depilacja laserowa Płock 24.02.19, 15:24 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Depilacja laserowa Płock 27.04.19, 13:33 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Depilacja laserowa Płock 08.01.20, 15:44 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link