Dodaj do ulubionych

Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny

02.04.10, 19:53
Witajcie,

Przepraszam, że piszę z takim problemem na kobiecym forum, ale nie potrafię znaleźć lepszego miejsca.

Mam bardzo delikatny zarost, golę się raz w tygodniu. Niestety mam bardzo wrażliwą skórę i nawet tak rzadkie golenie bardzo ją podrażnia. Przyjaciel zasugerował mi depilację laserową twarzy (wąsy i broda). Powiedział, że po takim zabiegu owłosienie nie odrasta przez 2-3 miesiące a przy kilku kolejnych zabiegach, nawet przez pół roku. Dla mnie byłoby to prawdziwe błogosławieństwo, ponieważ nie musiałbym podrażniać twarzy a jednocześnie jakoś wyglądał :)

I w związku z tym pytanie: czy ktoś z Was wie, czy takie zabiegi, o jakich mówię są możliwe i skuteczne w przypadku mężczyzn? Czy są jakieś gabinety w Warszawie, gdzie można je wykonać? Ile to orientacyjnie kosztuje? Będę bardzo zobowiązany za pomoc.

Pozdrawiam
Marcin Telos
Obserwuj wątek
    • aaksiaa Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 12.04.10, 21:57
      w przypadku mężczyzna depilacja laserowa daje "gorsze" efekty niż u kobiet -
      wszystkiemu winny Wasz testosteron ;)

natomiast prawdą jest, że po skorzystaniu z lasera owłosienie jest o wiele
      rzadsze, natomiast efekt w twoim przypadku jest możliwy do ocenienia tylko
      podczas konsultacji przed zabiegiem - to sprawa bardzo indywidualna.

idź do gabinetu gdzie są konsultacje lekarskie przed zabiegami laserowymi -
      fachowiec ceni czy w twoim wypadku jest w ogóle sens poddania sie laseroterapii
      - jeżeli nie z pewnością doradzi jakiś inny sposób na twój problem.
    • prezencjum Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 28.04.10, 14:27
      gorsze efekty przez testosteron...? pierwsze słyszę...rada z udaniem
      sie na konsultacje jest dobra, ale kłociłabym sie co do tego
      testosteronu...przecież laser wpływa na barwnik włosa a nie na
      hormony...zreszta mężczyźni poddają się takim zabiegom, więc raczej to
      działa. Rzuć okiem choćby na takie efekty:
      www.studiolaser.com.pl/PL/depilacja_laserowa.html
      jak przewiniesz stronę niżej to są tam zdjęcia zarostu męskiego i
      pleców
      • aaksiaa Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 30.04.10, 16:20
        ale hormony wpływają na porost włosów - to miałam na mysli. że mogą odrosnąć, oczywiście nie tak samo jak przed zabiegiem, ale pojedyncze mogą się zdarzyć. Ale nawet wtedy depilację i tak warto robić - to jest niesamowite udogodnienie.
    • natalia9521 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 22.01.17, 10:31
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • paolaa13 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 22.04.17, 12:06
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji
      paulineczka131189@gmail.com
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 22.04.17, 12:07
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !!!
      Lub
      509 680 190
    • natalia9521 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 07.05.17, 18:31
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • cerida Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 09.11.17, 23:37
      Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • paolaa13 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 15.07.18, 15:28
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 15.07.18, 15:29
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !
      Lub
      509 680 190
    • natalia9521 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 22.08.18, 07:53
    • cerida Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 10.10.18, 12:38
      Udzielę bezpłatnie zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • natalia9521 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 13.01.19, 11:40
    • paolaa13 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 24.02.19, 15:36
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 24.02.19, 15:36
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !!
      Lub
      509 680 190
    • natalia9521 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 27.04.19, 13:31
    • natalia9521 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 08.01.20, 15:46
    • paolaa13 Re: Depilacja laserowa twarzy dla mężczyzny 01.05.21, 18:56
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji
      Lub
      509 680 190

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka