karo_ptys
18.10.12, 17:46
Jestem klientem salonu Beauty4ever od ponad dwóch lat. Korzystałam z wielu promocji, organizowanych przez ten salon, oraz z pełnopłatnych usług. UWAGA: Jestem zadowolona. Szczególnie z promocji na depilacje laserową laserem diodowym Light Sheer Duet.
Promocja obejmowała 5 wizyt w ramach karnetu open. Zabieg wykonywały mi dwie różne Panie, które dbały aby jak najbardziej umilić mi ten nieco bolący zabieg. Starały się jak najszybciej przejść przez najbardziej bolące partie, a efekt po 5 zabiegach: brak włosów. Depilowałam wąsik, pachy, bikini, łydki i uda i cały zabieg trwał nie więcej niż 40 minut. Cały sekret tkwi w końcówce, która jest naprawdę duża, więc na raz depilowałam duży obszar. Depilacja pach to ok. 3 minuty, a bikini głębokie max 5.
Szczerze polecam, bo laser jest nowy, więc efekty szybkie. Piszę to, ponieważ dobrych opinii jest mniej, bo zadowolony klient wraca do zaufanego miejsca. Negatywne opinie szybciej pojawiają się w Internecie co jest krzywdzące, a ja wbrew wszystkiemu jestem zadowolona i POLECAM!
Klientka