Dodaj do ulubionych

Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM!

18.10.12, 17:46
Jestem klientem salonu Beauty4ever od ponad dwóch lat. Korzystałam z wielu promocji, organizowanych przez ten salon, oraz z pełnopłatnych usług. UWAGA: Jestem zadowolona. Szczególnie z promocji na depilacje laserową laserem diodowym Light Sheer Duet.
Promocja obejmowała 5 wizyt w ramach karnetu open. Zabieg wykonywały mi dwie różne Panie, które dbały aby jak najbardziej umilić mi ten nieco bolący zabieg. Starały się jak najszybciej przejść przez najbardziej bolące partie, a efekt po 5 zabiegach: brak włosów. Depilowałam wąsik, pachy, bikini, łydki i uda i cały zabieg trwał nie więcej niż 40 minut. Cały sekret tkwi w końcówce, która jest naprawdę duża, więc na raz depilowałam duży obszar. Depilacja pach to ok. 3 minuty, a bikini głębokie max 5.
Szczerze polecam, bo laser jest nowy, więc efekty szybkie. Piszę to, ponieważ dobrych opinii jest mniej, bo zadowolony klient wraca do zaufanego miejsca. Negatywne opinie szybciej pojawiają się w Internecie co jest krzywdzące, a ja wbrew wszystkiemu jestem zadowolona i POLECAM!

Klientka
Obserwuj wątek
    • rozowastokrotka69 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 19.10.12, 14:14
      WItam kochanieńkie. Miałam wykupiony GROUPON na zabiegi wyszczuplające i szczerze mówiąc troszke sie przeraziłam przeraźliwie, po opiniach koleżanek i ich wpisach. Teraz sama się z siebie śmieje, bo nie dość że wykorzystałam wygrany kupon to jeszcze korzystam z usług Beauty4ever do tej pory. Nie dośc, że ceny mają atrakcyjne to i Panie wykonujące zabiegi miłe jak cholercia. Pan na recepcji przystojny i miły. Mogłabym jeszcze tak dłudo i długo wymieniać, ale już musze kończyć swój słowotok, bo komu będzie się chciało to wszystko czytać :) . Polecam ten salon w przeciwieństwie do innych salonów, które idą na ilość, a nie na jakość.
      P.S.
      Dziewczyny nie zrażajcie się jest super, jest super jak to śpiewa Muniek Staszczyk

• dzoanka333 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 19.10.12, 15:31
        Moja przygoda z beauty4ever zaczęła się od exilisu który kupiłam na gruponie, po zaskakujących efektach kontynuowałam serię w ich wewnętrznej promocji płacisz za 3 a 4 ty gratis, rewelacja. 10 cm mniej w brzuchu. Moja mama i siostra teraz też się tam wyszczuplają. Co do ich light sheer-a skończyłam właśnie depilację głęboką i pachy. Jestem bardzo zadowolona - moje wcześniejsze depilacje w innych miejscach to było kompletne marnowanie pieniędzy.
        Chodzę tam regularnie na paznokcie do Moniki, lepszych akryli nikt nie robi w tym mieście, są tak cieniutkie i wytrzymałe...wyglądają jak naturalne.

Pełen profesjonalizm, mogę z czystym sumieniem polecić każdemu to miejsce.
        • rozowastokrotka69 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 07.06.17, 18:26
          Ja trafiłam do beauty4ever z Tripadvisora, tam salon ma pozytywne opinie, a TA to dosyć poważny portal na którym zawsze można polegać. ZAwsze gdy jestem w Warszawie przyjeżdżam na paznokcie do Pani Hani na hybrydę. Polecam gorąco wszystkim.
    • pappayya Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 29.10.12, 04:37
      Może zależy od salonu,
      ja byłam na Wołodyjowskiego,
      przede mną była kobieta, której pomyliły się terminy (zabieg na twarz)
      ale bez problemu ja przyjęto,
      mnie z kolei robiono zabieg z kuponu, na blizny,
      Pani dr wszystko dokładnie mi wytłumaczyła i dobrej atmosferze
      w czasie zabiegu minął czas,
      efekty są widoczne i będę kontynuować.
      Co do depilacji to jeszcze nie mam doświadczenia w tym salonie.
      • selena86 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 05.08.14, 07:58
        Ja skorzystałam z usługi beauty4ever tylko okazjonalnie, ale byłam zadowolona z efektów i obsługi.
        • adigrzeryski Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 13.08.14, 08:32
          Ostatnio i mi si zdarzyło odwiedzić ten salon (tak, faceci też bywają w takich miejscach ;) ), byłem tam z narzeczoną. Nie pytajcie mnie na jakim zabiegu, bo kompletnie się na tym nie znam. Wiem tylko tyle, że była zadowolona i zamówiła sobie kolejną wizytę.

Jeśli nie byłaby zadowolona z obsługi, raczej nie planowałaby powrotu w to miejsce i kolejnych zabiegów.
    • pidgina Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 14.08.14, 07:34
      Ja korzystam z usług Beauty4ever od 3 lat - nigdy się nie zawiodłam! Chętnie korzystam z różnych zabiegów i jestem zadowolona zarówno z efektów jak i obsługi, która jest zawsze bardzo miła dla mnie.
    • redpaula Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 14.08.14, 08:06
      Ja korzystałam z wielu salonów kosmetycznych. Zabiegi były przeprowadzane z róznym skutkiem, z jednych byłam bardziej a z innych mniej zadowolona. Beauty4ever to jeden z lepszych salonów jakie odwiedziłam. Mają ładne wnętrze, dobrą obsługę i rozsądne ceny. w Beauty4ever chodziłam na zabiegi depilacji. Przerowadzone były dokładnie i bezproblemowo.

POLECAM
    • suckerlove Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 28.08.14, 11:55
      Ja również jestem zadowolona z usług tego salonu. Koleżanka namówiła mnie na przedłużanie żelowe paznokci, bo miałam przykre doświadczenia z akrylem w innym salonie. Tydzień temu byłam na drugim już uzupełnieniu. Dla mnie miejsce jest świetne, przyjemna obsługa i przede wszystkim cierpliwa. Nie ma presji i pośpiechu, byle więcej klientek przerobić. Paznokcie miałam robione przez dwie różne dziewczyny i obie są świetne w tym, co robią. W ogóle podoba mi się atmosfera salonu. W najbliższym czasie chcę się zapisać też na depilację laserową.
    • zonadzona Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 29.08.14, 08:05
      Skorzystałam z usług salonu Beauty4ever już dwa razy. Za pierwszym razem chciałam zapoznać się ogólnie z miejscem, bo poważniejsze zabiegi wolę wykonywać w miejscu przyjaznym. I nie myliłam się. Panie pracujące tam są bardzo miłe, a usługi wykonywane profesjonalnie. A wiem nie tylko ze swojego doświadczenia. Za tydzień idę znowu, na drugi już zabieg laserowy. U mnie ten nieszczęsny wąsik. Zabieg, tak jak mówiła dziewczyna w salonie, rzeczywiście okazał się bezbolesny i prawdopodobnie czeka mnie tylko jeszcze jeden i pozbędę się wąsika na dobre. Polecam salon, za klimat i profesjonalną opiekę.
      • polkopitolko Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 29.08.14, 21:13
        Ja jestem po prostu zachwycona zabiegiem laserem Light Sheer Duet, chociaż sama go nie stosowałam. Za to mój facet wreszcie pozbył się owłosienia z pleców. Jeszcze nie do końca oczywiście, bo jest dopiero po trzech zabiegach, ale jeszcze trochę i będzie koniec. Wreszcie wyjdzie na plażę, a nie jak do tej pory wstydził się zdjąc koszulkę. Co do samego salonu, to ja chodzę regularnie na drobne zabiegi kosmetyczne i okazjonalne. Mój facet tylko na laser, ale jest oczarowany obsługą. Atmosfera jest przyjemna, a dziewczyny tam pracujące sympatyczne. No i oczywiście warto korzystać u nich z promocji, bo są świetne i opłacalne. Również polecam! :)
    • lejdistark Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 30.08.14, 14:23
      Ostatnio byłam tam na oczyszczaniu twarzy. Za pierwszym razem wzięłam zabieg podstawowego oczyszczania twarzy. Ostatnio jednak zdecydowałam się na oczyszczanie z kwasem. Za kilka tygodni skorzystam chyba również z maski, bo podobno jest świetne. To, co podoba mi się w tym miejscu to indywidualne podejście do klienta. Tak jak któraś z was już pisała, dziewczyny mają dużo cierpliwości i odpowiadają na wszystkie pytania, a nie traktują klientów jak pracę taśmową. I co najlepsze, mimo, że byłam tam zaledwie dwa razy, zostałam rozpoznana, jako stała klientka. Miło i sympatycznie.

• kalatka2 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 31.08.14, 15:49
        Na wiosnę korzystałam tam z solarium. Sprzęt naprawdę pierwsza klasa. Najbardziej podoba mi się ten system Qsens, co rozprasza mgiełkę wodną, a do tego jeszcze świeży zapach w środku, co rzadko się zdarza w solariach. No i wygodne łóżko. Jak bym mogła, to bym nie wychodziła. Ogólnie to chodzę na paznokcie akrylowe. Obsługa jak najbardziej ok. Klimat też przyjemny. Nie mam problemów skórnych, więc nie sprawdzałam na sobie zabiegów, ale moja mama chodzi tam na usuwanie zmarszczek i muszę przyznać, że wygląda to naprawdę dobrze. Ona też sobie chwali obsługę, a ją jest trudno zadowolić :D
    • alex-242 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 21:22
      Witam, trafiłam do Salonu Beauty4ever w Warszawie zupełnie przypadkowo, kiedy szukałam dobrego salonu kosmetycznego, w którym moją osobą zajmą się prawdziwi profesjonaliści. Przyznam szczerze, że początkowo miałam wiele wątpliwości, ponieważ wcześniej odwiedziłam kila innych, mniej lub bardziej znanych gabinetów, ale niestety byłam zawiedziona. Pracownice tych salonów nie spełniły moich oczekiwań. Ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu Salon Beauty4ever w Warszawie okazał się przysłowiowym "strzałem w dziesiątkę". Salon prowadzi usługi na najwyższym poziomie.
    • line-tta1 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 22:00
      Hej, kilka dni temu miałam okazję skorzystać z usług Salonu Beauty4ever w Warszawie w ramach prezentu urodzinowego, który otrzymałam od koleżanek z pracy w formie właśnie kuponu podarunkowego. Panie zajęły się mną tak profesjonalnie, że z salonu wyszłam zupełnie odmieniona-jak nowo narodzona, odświeżona i zrelaksowana. Panie zregenerowały moją zmęczoną skórę twarzy i w cudowny sposób zredukowały liczbę zmarszczek wokół oczu. Po wizycie ubyło mi co najmniej kilka lat, dlatego Salon Beauty4ever w Warszawie zamierzam odwiedzać regularnie.
    • betti567 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 22:06
      Witam, szczerze i z czystym sumieniem polecam usługi Salonu Beauty4ever w Warszawie, który przede wszystkim posiada przesympatyczną obsługę. Panie, które pracują w salonie potrafią zdziałać prawdziwe cuda, nawet z najbardziej wymagającą i zniszczoną skórą. Zwykle jestem bardzo wymagającym i krytycznym klientem, ale w tym przypadku zostały spełnione wszystkie moje potrzeby i oczekiwania, stąd też bywam w salonie regularnie
    • czarnaxy Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 22:14
      Hej nowoczesne wnętrze Salonu Beauty4ever w Warszawie, który wyróżnia się wśród konkurencji przede wszystkim profesjonalnym podejściem do klienta. Jestem osobą nieśmiałą i pełną kompleksu (szczególnie na punkcie moich paznokci), natomiast pani zajmująca się moją osobą nie tylko doprowadziła do porządku moje zniszczone paznokcie, ale również poprawiła moją poczucie wartości i dodała mi wiary w siebie. A paznokcie wykonała pięknie. Wciąż jeszcze nie mogę uwierzyć, że należą właśnie do mnie!!! Niesamowite!!!
    • modnisiak Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 22:22
      Salon Beauty4ever w Warszawie poleciła mi moja koleżanka z pracy, która odwiedza salon regularnie. Szłam z zamiarem wydepilowania w profesjonalny sposób moich nóg, ponieważ codzienne golenie stało się irytujące i czasochłonne. Kiedy weszłam do środka, swoją drogą, nowoczesnego i stylowego salonu, przeraziłam się. Byłam przekonana, że nie stać mnie na usługi w tym salonie. Tymczasem, ku mojemu ogromnemu zdziwieniu, usługi, które mnie interesowały były w bardzo przyjaznej i co najważniejsze przystępnej cenie!
    • rokoko19 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 22:28
      Przyznam się, że znalezienie sprawdzonego salonu, świadczącego usługi na wysokim poziomie salonu kosmetycznego, może być prawdziwym wyzwaniem. Miałam i nadal mam szczęście korzystać z usług Salonu Beauty4ever w Warszawie, który gorąco polecam wszystkim dziewczynom, które marzą o pięknym i zadbanym ciele. W salonie możecie skorzystać z bardzo szerokiego wachlarza usług takich jak na przykład: depilacja laserowa, oczyszczanie cery, bezoperacyjny lifting, a nawet modelowanie sylwetki przy użyciu nowoczesnego sprzętu i wiele innych.
    • iglaxy Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 22:37
      Każda kobieta przynajmniej raz w życiu powinna odwiedzić salon kosmetyczny, w którym doświadczone profesjonalistki dokonają szeregu niezbędnych zabiegów. Nie jesteśmy w stanie same, w domowych warunkach zregenerować swoje ciało, dlatego zapraszam Was do Salonu Beauty4ever w Warszawie, gdzie przemiłe panie dokonają cudów, bo inaczej nie można ująć tego, co robią z naszym ciałem. Od kilku lat walczę z moimi zmarszczkami. Za każdym razem, kiedy wychodzę z salonu wyglądam o jakieś pięć lat mniej. Nie wiem, jak oni to robią?!
    • rudaaxy Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 22:43
      Jeżeli chcecie, żeby Waszym ciałem zajął się profesjonalista i zależy wam na wspaniałym wyglądzie, koniecznie musicie odwiedzić Salon Beauty4ever w Warszawie, który odwiedzam regularnie już od kilkunastu miesięcy. Moja współpraca z salonem trwa dosyć długo, ponieważ panie, które w nim pracują darzę ogromnym zaufaniem. I nigdy jeszcze mnie nie zawiodły. Zajmują się moim ciałem w sposób profesjonalny, dzięki czemu mimo tych moich czterdziestu lat wciąż czuję się młoda i piękna. Co więcej z salonu zawsze wychodzę zrelaksowana.
    • purrblancas Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 22:53
      Moim zdaniem natomiast zdecydowanie największym atutem Salonu Beauty4ever w Warszawie jest nie tylko szeroka gama usług i ich jakość czy doskonała obsługa, ale przede wszystkim wysokiej jakości, nowoczesny sprzęt, jakim dysponują poszczególni pracownicy, dzięki czemu leżąc na specjalnym fotelu, czułam się w pełni bezpieczna. Ceny za poszczególne usługi nie są wygórowane. Zabiegi, z których miałam okazję skorzystać okazały się prawdziwą przyjemnością i co najważniejsze nie "wyczyściły" mojego portfela!
    • zszszywka Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 01.09.14, 23:06
      Zawsze marzyłam o profesjonalnej depilacji okolic intymnych. Próbowałam wykonać ją w domowych warunkach, ale ból był nie do zniesienia, dlatego zdecydowałam się na zabieg w Salonie. Najbardziej bałam się bólu, a tymczasem panie, które mnie obsługiwały były niezwykle delikatnie i doskonale znają się na swoim fachu. Co najważniejsze Salon posiada nowoczesny sprzęt, który zrobił na mnie ogromne wrażenie,a sama depilacja okolic intymnych nie była taka straszna jak sobie wyobrażałam, dlatego gorąco POLECAM. Salon świadczy bogaty wachlarz usług, dlatego każdy znajdzie tutaj zabieg na miarę swoich potrzeb.
    • dorcia-22 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 20.06.17, 14:09
      Ja mogę polecić salon Laser delux, korzystałam i jestem bardzo zadowolona. Jeżeli ktoś chce zniżke 20% na pierwsze zabiegi to proszę o kontakt: : dorocia2206@wp.pl lub 889672320.
    • cerida Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 09.11.17, 23:29
      Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • nieprzykladnapanidomu Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 14.12.17, 15:03
      Depilację laserem Light Sheer Duet jak na razie zrobiłam trzy razy na pachy i widzę efekty. Włosków jest o wiele mniej, ale coś tam jeszcze zostało, dlatego nie mogę się już doczekać efektów jak skończę moją serię pięciu zabiegów. Salon jest bardzo fajny, domowy klimat i super kosmetyczki. Zabieg jest praktycznie bezbolesny :D
    • natalia9521 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 22.08.18, 08:04
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 13.01.19, 11:45
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 27.04.19, 13:37
    • cerida Re: Salon Beauty4ever Warszawa - POLECAM! 14.06.19, 13:32
      Udzielę bezpłatnie zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka