Dodaj do ulubionych

Dobry salon depilacji

19.02.14, 14:41
Czy ktoś zna jakiś dobry salon wykonujący depilację laserową bezpiecznie i estetycznie? Spotkałam się z wieloma opiniami ale szczerze to nie wiem czy wszyscy są obiektywni... szukałam też firm na forach i stronach z ich wizytówkami np. salonypieknosci.pl/firmy/salony-pieknosci ale to za mało, bo nie chcę się naciąć i jeszcze cierpieć przez taki zabieg u niekompetentnej firmy. Proszę o rady i opinie.
Obserwuj wątek
    • mikonka1 Re: Dobry salon depilacji 12.03.14, 14:48
      polecam Ci Wellderm :) mają teraz promocję na wszystkie zabiegi wykonywane laserem - www.wellderm.pl/cennik/oferta-zabiegow/#pid_11452 polecam, bo po pierwsze obsługa świetna, po drugie sprzęty świetne i nie ma się co stresować :)
    • katarzyna-g77 Re: Dobry salon depilacji 14.03.14, 11:51
      Moja znajoma depilowała laserem w melitusie - www.melitus.pl/pl/Laserowa-epilacja-skory.html - po 3 zabiegach wygląda rzeczywiście gładko (odrastają tylko pojedyńcze jasne cieniutkie włoski)
    • 0lenka76 Re: Dobry salon depilacji 26.03.14, 08:30
      Bardzo fajnym i sprawdzonym przeze mnie miejscem jest gabinet medycyny estetycznej Medest w Poznaniu.
      Wejdź sobie na ich stronę i zobacz ofertę - ja szczerze polecam: medest-lichaj.pl
    • nataliaskin Re: Dobry salon depilacji 05.05.14, 13:32
      skininstitute.pl na warszawskich Bielanach
    • gazella79 Re: Dobry salon depilacji 07.05.14, 13:41
      Z pelna odpowiedzialnoscią polecam medicor.krakow.pl/ - estetycznie i bezpiecznie, nie ma sie czego obawiać. Do tego ceny bardzo rozsądne.
      • ajsza9 Re: Dobry salon depilacji 08.05.14, 20:16
        ja jestem po kilku zabiegach w www.vital-medica.pl/ - tam tez nie ma sie czego obawaic, przemila obsługa i pełen profesjonalizm :) przy okazji o wszystko mozna pytac, bo bardzo rzeczowo odpowiadają.
    • karoli.na886 Re: Dobry salon depilacji 28.10.14, 11:26
      Ja w Depi-Light, mają fajne promocje. Wykwalifikowany personel, opowiada krok po kroku co wykonuje. Potrafią ocenić twoją skóre jaka jest...naprwade znają sie na rzeczy. Ja jestem zadowolona
    • kumoszkaa Re: Dobry salon depilacji 28.10.14, 15:01
      ja mogę z autopsji polecić Wellderm - maja salony w Wawce i Wrocku. Mi podobało się, to, ze do każdego podchodzą indywidualnie i mają nowoczesny sprzęt.
    • ona1233212 Re: Dobry salon depilacji 01.11.14, 11:40
      Ja mogę Pani polecić salon De LUX, działają w wielu miastach w Polsce (Bielsko-Biała Gdańsk KaliszK ielce Kraków Łódź Opole Poznań Sosnowiec Toruń Warszawa, Wrocław) Pani otrzymać zniżkę 20% na pierwszy zabieg, jeżeli jest Pani zainteresowana (albo ktokolwiek inny:)) proszę o kontakt bm5@o2.pl
    • oliwia_bielsko Re: Dobry salon depilacji 18.11.14, 19:22
      a skąd jesteś?
    • carolla27 Re: Dobry salon depilacji 28.01.15, 14:54
      ja wam powiem tak, że wszystko zależy od maszyny, która wykonuje zabieg i od rodzaju zabiegu. Moim zdaniem jesli chodzi o Warszawe to www.laserlightsheer.pl/ proponuje właśnie taki w pełni bezpieczny sprzęt z dobrym laserem. Proponuje zadzwonić i popytać.
    • moniks_o Re: Dobry salon depilacji 30.01.15, 12:55
      Ja polecam Freshmed z Katowic. Gabinet prowadzony jest przez prawdziwe panie doktor, a nie przez domorosłe specjalistki. Nie ma co ryzykować. Byłam tam na depilacji i jestem bardzo zadowolona z efektów
      • estetik1 Re: Dobry salon depilacji 15.02.15, 21:44
        www.laserestetik.pl/
    • 4felicja Re: Dobry salon depilacji 04.03.15, 08:53
      Nie napisałaś w jakim mieście szukasz gabinetu... Swoją depilacje robię z polecenia kilku koleżanek w bodylaser w Warszawie. Maja bardzo duży staż i doświadczenie. Ten sam personel od początku, jest czysto, bez zadęcia i czujesz sie nieskrępowana co robiąc bikini ma duże znaczenie. Nie jestem boginią kształtów i mam wiele problemów żeby rozebrać sie na basenie. A w tym gabinecie jakoś jest mi łatwiej.... Polecam wszystkim!
      • cytrynka123321 Re: Dobry salon depilacji 05.03.15, 17:28
        Ja polecam Light Sheer salon De LUX maja dobre ceny, działają w wielu miastach w Polsce (Bielsko-Biała Gdańsk Kalisz Kielce Kraków Łódź Opole Poznań Sosnowiec Toruń Warszawa, Wrocław). Z efektów jest bardzo ale to bardzo zadowolona, ponadto można otrzymać zniżkę 20% na pierwszy zabieg, zainteresowanych proszę o kontakt bm5@o2.pl W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą :)
    • milenjan Re: Dobry salon depilacji 28.01.16, 18:15
      Od założenia tego wątku minęło trochę czasu , czy możecie podpowiedzieć jakiś gabinet w Warszawie albo Pruszków ? Chodzi mi o okolice bikini więc zależy mi na personelu który nie spowoduje krępacji w trakcie zabiegu.
      • akchrap Re: Dobry salon depilacji 29.01.16, 17:06
        ja polecam salon viva derm w Warszawie znajdują sie na drodze wyjazdowej z Warszawy na Pruszkow ale mysle ze warto tez umowic sie u nich do dermatologa mają bardzo dobrych lekarzy przed takim zabiegiem czy nie ma jakis przeciwskazan , chyba ze juz to wczesniej robilas i nie bylo problemow . Co do profesjonalizmu personelu i intymnosci zabiegow nie ma tam problemu .
    • daria347 Re: Dobry salon depilacji 08.02.16, 00:01
      www.depilacja-laserowa-poznan.pl/?gclid=COvDhtjb5soCFeUy0wodj_YJqQ POLECAM. Najlepszy salon w jakim byłam ??
    • ryska23 Re: Dobry salon depilacji 17.08.16, 11:49
      A w jakim mieście szukasz? Ja jestem stałą klientką gabinetu QClinigue (www.qclinique.pl/) z Warszawy. Robiłam u nich różne zabiegi (od depilacji laserowej, poprzez odchudzające na uda, pielęgnacyjne na twarz, na masażu skończywszy) i zawsze byłam zadowolona z efektów.
      • krasnale1314 Re: Dobry salon depilacji 18.08.16, 12:40
        ryska23 - to już przesada, żeby tak nachalnie reklamować gabinet QClinique, jesteś jego pracownikiem czy właścicielem? Wchodząc na forum dotyczące depilacji widzę w każdym temacie Twoje odpowiedzi wraz z odnośnikiem do strony salonu... Myślisz, że takie zagrywki skłonią ludzi do skorzystania z Waszej oferty? Nawet nie macie lasera diodowego tylko IPL, który jak od dawna już wiadomo, jest nieporównywalnie mniej skuteczny i nietrwały. Żenada.
        PS. Szanowni użytkownicy forum zwróćcie uwagę na aktywność ryska23 dnia 17.08.16 - wręcz natrętne zachwalanie jednego z warszawskich salonów, kiepski marketing szeptany.....
    • natalia9521 Re: Dobry salon depilacji 24.08.16, 10:29
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@ gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: Dobry salon depilacji 24.08.16, 10:36
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: Dobry salon depilacji 15.09.16, 14:18
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: Dobry salon depilacji 15.10.16, 13:04
      • monika.monika111 Re: Dobry salon depilacji 29.05.17, 12:29
        Długo szukałam i czytałam wiele opinii na temat salonów wykonujących tego typu zabiegi i rodzaje laserów wykorzystywanych przy tego typu usługach. Sprawdzałam na stronie producenta lasera, czy laser jest serwisowany. Po długich przemyśleniach wybrałam salon Laser DeLux, mają salony w całej Polsce. Profesjonalna obsługa. Ja robiłam zabieg na 4 partie i jestem zadowolona. Wybieram się na kolejny. Zdecydowanie polecam ! ! !
        Jesteś zainteresowana zniżką na zabiegi w salonach Laser DeLux? Wystarczy po zabiegu podać imię i nazwisko osoby polecanej i w którym mieście robiła zabieg. Korzystają dwie osoby - osoba polecona zniżkę 20% a osoba polecająca 50%. Proszę o kontakt 608 281 353 lub monika.michalska111@wp.pl
    • sylad111 Re: Dobry salon depilacji 05.10.17, 10:46
      Z tego co wiem to żeby wybrać dobry salon, to najlepiej wejść na strone producenta laserów i znaleźć rekomendowany przez nich gabinet w swoim mieście. Jak nie chce Wam się szperać to podsyłam link coherent.com.pl/lightsheer_and_8211__depilacja_laserowa,s-133.html
      Jak ktoś jest z większego miasta to lepiej też sobie pójść w kilka miejsc na przeważnie darmową knsultację. Pozdr
      • qwert0987 Re: Dobry salon depilacji 10.10.17, 18:55
        w Rzeszowie jak juz pisałam salon Laser Clinic zapomniałam nazwy laseru Twój post mi przypomniał tam własnie maja laser light sheer duet :)
    • qwert0987 Re: Dobry salon depilacji 10.10.17, 18:53
      Ja polecam salon Laser Clinic na pułaskiego 41 koło rosiru na poczatku miałam konsultacje i próbe zabiegową która była bezpłatna potem zabiegi przy pierwszej wizycie jest rabat 20% wiec sie naprawde opłaci sprzet maja bardzo dobry z tego co sie dowiadywałam to najlepszy laser diodowy, Jestem po 3 zabiegu i jestem mega zadowolona nie wrastaja mi juz włosy i praktycznie 70 % ubyło a seria to 6 zabiegów , jak skoncze bikini to zaczne pachy i łydki bo naprawde warto :)
    • cerida Re: Dobry salon depilacji 09.11.17, 22:46
      Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • estetik1 Re: Dobry salon depilacji 30.01.18, 17:52
      www.laserestetik.pl
    • natalia9521 Re: Dobry salon depilacji 22.08.18, 07:53

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka