Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu?

19.11.14, 11:18
planuej rozpoczac depilacje laseorwa bikini i nog i prosze o pomoc i radę! slyszlam, ze laser light sheer ma jakas nowa dużą głowice, ktora w oogle nie boli. podobno zabieg jest nieporownywalnie szybszy i zdecydowanie mniej bolesny. czy to prawda? bo jak mam umierac z bolu to wole tego nie uniknac. pomozcie!
Obserwuj wątek
    • studiolaser Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 20.11.14, 22:28
      Niestety zabieg dużą głowicą jest zdecydowanie mniej skuteczny niż małą. Taki zabieg jest polecany dla pacjentów , którzy mają bardzo niski próg bólu. Tym samym są w stanie zapłacić za większą liczbę zabiegów i liczyć się z gorszymi efektami. Posiadamy laser Duet z dużą głowicą w swojej ofercie ale jak podkreślaliśmy to wielokrotnie ze zwykłej uczciwości zalecamy głowice XC oraz ET. Dla osób niezdecydowanych zalecamy bezpłatne próby laserowe żeby porównać efekty różnych głowic.
      Studio Laser
    • carolla27 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 28.01.15, 14:51
      to zależy jakiego sprzętu używasz. Polecam ci bezpieczny i dobry laser light sheer.
      • wieblonka Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 17.12.15, 16:59
        W Vici Clinic w Krakowie właśnie mają ten laser Light Sheer Duet i muszę przyznać, że zabieg jest prawie bezbolesny. Czyli faktycznie zależy to od użytego lasera. Aktualnie w Vici, jakby ktoś był zainteresowany, mają promocję na depilację laserową, przy wykupieniu 5 zabiegów jeden gratis się dostaje.
    • stella0000 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 21.12.15, 19:30
      Ja wypróbowałam LS, jakoś przetrwałam ból, który był okrutny mimo emli i przeszłam całą serię zabiegów. Efekt? znikomy, włosy dosłownie pojedyncze wypadły, reszta miała się świetnie; mnóstwo kasy mnie to kosztowało, której oczywiście nikt mi nie wrócił (nie mówiąc o tym, ze zostały mi ślady na skórze po laserze :/
      Teraz jestem po całej serii 7 zabiegów laserem SHR na pachy i nie mam wcale włosów, wreszcie mogę polecić! To całkiem nowe urządzenie w Polsce, ja znalazłam salon w Warszawie na Białołęce- ul. Ostródzka White Łąka kosmetologia estetyczna.
      Rozpoczęłam serie na bikini w wersji głębokiej i nogi, bólu nawet w strefie intymnej nie czuję i to bez maści :) A i co istotne ja mam włosy blond i super zareagowały tym laserem SHR. Jeżeli nie jesteś z Warszawy, to kosmetyczka mówiła mi, że takie same urządzenia mają też gabinety w innych miastach. Polecam, ceny o wiele fajniejsze niż przy LS, zabiegi krótkie i bez męczarni!
      • kasiunka85 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 31.10.16, 22:12
        Znalazłam ten sam salon, nie było łatwo, bo White Łąka to bardziej Dzika Łąka, gdyż leży naprawdę na dalekich obrzeżach i bez samochodu jest ciężko tam dojechać. Śledziłam fora, mam spory problem, a tzw. LS nie byłam w stanie wytrzymać. Na SHR EPIL MOTION wstępnie zdecydowałam się tylko na łydki. Wiadomo wszystkie salony się reklamują, a o efekty później trudno, nie chciałam ryzykować. To było w styczniu tego roku. Sam zabieg był prawie nieodczuwalny. Salon, co ważne był czysty jak gabinet lekarski, pierwszy raz miałam taki komfort higieniczny u kosmetyczki. Pod koniec lutego cieszyłam się gładkimi łydkami powypadało mi chyba prawie wszystko. Na początku marca byłam na kolejnej wizycie i skorzystałam u nich z promocji serii na 3 partie, wyszło bardzo taniej niż na diodowych. Ostatecznie nie zrobiłam całej wymaganej serii. Przed wakacjami nie miałam już nic na nogach i bikini. Teraz w październiku poszłam z pierwszymi pojawiającymi się włoskami. Jestem żywym przykładem i bardzo polecam.
    • justyna1988waw Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 11.01.16, 12:09
      Moje zdanie jest takie, że głowica nie tylko musi być duża ale przede wszystkim chłodząca. Taki laser posiada salon Beauty Design z Warszawy, wiem, bo korzystałam z ich usług i na wiosnę wybieram się ponownie. Z tego co mówiła Pani nadzorująca zabieg, laser, którym wykonują depilację posiada nowoczesną głowicę chłodzącą, stąd takie efekty i zupełna bezbolesność. Polecam zajrzeć na ich stronę internetową www.beauty-design.com.pl i umówić się na wizytę!
      • kasiunka85 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 31.10.16, 22:14
        Chłodzenie jest bardzo ważne jak korzystałam w White Łąka to tam nie było problemu, tutaj nawet mają filmik dla kosmetologów tego jak wygląda chłodzenie lasera www.youtube.com/watch?v=1UMCJ2ohTCY
    • kasiunka85 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 31.10.16, 22:17
      Znalazłam jeden salon po opiniach koleżanki, nie było łatwo, jest specyficznie położony bo White Łąka to bardziej Dzika Łąka, gdyż leży naprawdę na dalekich obrzeżach i bez samochodu jest ciężko tam dojechać. Śledziłam fora, mam spory problem, a tzw. diodowe nie byłam w stanie wytrzymać. Na SHR EPIL MOTION po opiniach koleżanek, które mieszkają na Białołęce, wstępnie zdecydowałam się tylko na łydki. Wiadomo wszystkie salony się reklamują, a o efekty później trudno, nie chciałam ryzykować. To było w styczniu tego roku. Sam zabieg był prawie nieodczuwalny. Salon, co ważne był czysty jak gabinet lekarski, pierwszy raz miałam taki komfort higieniczny u kosmetyczki. Pod koniec lutego cieszyłam się gładkimi łydkami powypadało mi chyba prawie wszystko. Na początku marca byłam na kolejnej wizycie i skorzystałam u nich z promocji serii na 3 partie, wyszło bardzo taniej niż na diodowych. Ostatecznie nie zrobiłam całej wymaganej serii. Przed wakacjami nie miałam już nic na nogach i bikini. Teraz w październiku poszłam z pierwszymi pojawiającymi się włoskami. Jestem żywym przykładem i bardzo polecam. Kaśka :)
    • natalia9521 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 22.01.17, 10:43
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • sylad111 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 05.10.17, 10:36
      studiolaser dzięki za tą info! Mega fajna szczera odpowiedz!! Ja dopiero teraz po seri 8 zabiegów na dużej głowicy doczytałam ze jest ona mniej skuteczna. Czy macie oddział we Wrocławiu. Chcę podejść raz jeszcze do tematu, ale najpierw pochodze na konsultacje w różne miejsca.

studiolaser napisała:
      > Niestety zabieg dużą głowicą jest zdecydowanie mniej skuteczny niż małą. Taki z
      > abieg jest polecany dla pacjentów , którzy mają bardzo niski próg bólu. Tym sam
      > ym są w stanie zapłacić za większą liczbę zabiegów i liczyć się z gorszymi efek
      > tami. Posiadamy laser Duet z dużą głowicą w swojej ofercie ale jak podkreślaliś
      > my to wielokrotnie ze zwykłej uczciwości zalecamy głowice XC oraz ET. Dla osób
      > niezdecydowanych zalecamy bezpłatne próby laserowe żeby porównać efekty różnyc
      > h głowic.
      > Studio Laser
    • cerida Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 09.11.17, 23:21
      Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • natalia9521 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 22.08.18, 08:12
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 13.01.19, 11:43
    • olwin_salon_kosmetyczny_lublin Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 16.01.19, 17:44
      Witam
      Zapraszamy do naszego Gabinetu na depilację laserową w pełni bezbolesną. Posiadamy dwa lasery do epilacji: Dual Laser sPTF+ z podwójnymi lampami (olwin.pl/oferta1/depilacja-laserowa-sptf/) oraz Laser Diodowy Coolite Pro z nowoczesną technologią światłowodową (olwin.pl/oferta1/depilacja-laserowa/). W przypadku obu urządzeń możemy osiągnąć znakomite efekty. Zapraszamy na darmowe konsultacje i próbę laserową :-) Polecamy artykuł do przeczytania na temat różnicy w doborze laserów: jaki laser do depilacji wybrać?/
      Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania :-)

olwin.pl/
    • renata.d Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 29.01.19, 18:37
      Kwestia odczuwania bólu przy zabiegach depilacji laserowej jest bardzo indywidualna - jedne pacjentki nie będą czuły prawie nic, a inne dyskomfort - dużo zależy też od rodzaju lasera (np. głowica chłodząca zapewnia bezbolesność), doboru parametrów, zawsze można też poprosić o znieczulenie maścią Emla, jeśli jesteśmy bardzo wrażliwe na ból. Warto poruszyć ten temat z lekarzem dermatologiem na wizycie kwalifikującej do zabiegu. Jeśli jesteś z Krakowa możesz odwiedzić np. Centrum Medyczne Nowomed na Ruczaju.
    • natalia9521 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 27.04.19, 13:36
    • cerida Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 14.06.19, 13:33
      Udzielę bezpłatnie zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • natalia9521 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 08.01.20, 14:34
    • natalia9521 Re: depilacja laserowa- duża głowica -mniej bólu? 03.06.20, 14:00

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka