Dodaj do ulubionych

błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie

24.03.06, 17:26
Bylam na waszej stronie , widzialam ze macie dlugoletnie doswiadczenie ponad
5 lat. prozse i informacje czy rzeczywiscie w ciagu tych pieciu lat byly
panie lub Panowie ktorzy byli zadowoleni z zabiegów. Czy faktycznie to działa
i czy nie ma skutków ubocznych. dla mnie jest to drogi zabieg ale wlosy sa
dla mnie zmora wiec jezeli by to mi mialo pomoc to jestem zdecydowana.Ile
zabiegów musze wykonać i czym sie rózni laser diodowy od np aleksandrytowego
Obserwuj wątek
    • studiolaser Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 24.03.06, 17:30
      Faktycznie istniejemy na polskim rynku od samego poczatku (6 lat). Praktycznie
      byliśmy pierwsi i mamy bardzo duze doświadczenie. Najważniejsze jest zeby
      przestrzegać terminów. Niektóre Pani przyszły 2 razy sa bardzo zadowolone z
      efektów i nie pojawiaja sie na nastepne zabiegi. Niestety jest to częsty blad
      gdyz po pół roku włosy zaczna odrastać. Należy tych zabiegów zrobić 4-5. Uwaga
      włosy jasne są nie do usunięcia. Jezeli którys gabinet to obiecuje najzwyklej w
      świecie oszukuje i probuje naciągnąć.
      • iga995 Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 18.05.06, 18:22
        A czy wystarczą tylo trzy zabiegi????
        A nawet jeśli zrobię trzy czy włosy odrosną mi po pół roku czy jest to zabieg na
        zawsze do śmierci???????????
        • studiolaser Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 19.05.06, 12:33
          3 zabiegi na pewno zredukuja owłosienie o jakieś 70%-80%. Niektóre Panie po 3
          zabiegach są w pełni usatysfakcjonowane- jednakże ja osobiście uwazam ze należy
          zrobic około 4 -5 zabiegów. Po 4 zabiegu koszt wynosi juz tylko 50% ceny
          początkowej. Pozatym zabiegi wykonujemy co 6-8 tygodni. Także jest to rozłożone
          w długim czasie i mniej odczuwalne dla portfela, gdyz nie wydajemy kwoty
          jednorazowo tylko w ciągu np pół roku. Jezeli włosy się bardzo dobrze usuwają
          to nawet w ciągu roku ( gdyz wtedy robimy przerwy 8 tygodniowe)
          • defluka Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 07.07.06, 14:15
            A jakie są odstępy pomiędzy zabiegami na górną wargę.
            JA nigdy nierobiłam nic z moim meszkiem a gdybym miała tak zgolić i później
            chodzić z odrostami to troche by mnie to krępowało.
            • studiolaser Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 07.07.06, 19:18
              odstępy pomiędzy zabiegami wynoszą od 6 do 8 tygodni. Tak samo jak w przypadku
              innych części ciała. Z doświadczenia moge powiedzieć ,że laserowo depilować
              twarz można wtedy gdy włos jest mocny. Jezeli jest on bardzo delikatny tzw.
              meszek lepiej usuwac go tradycyjnymi metodami. Natoiast w przypadku mocnego
              owłosienia na twarzy laser jest najlepszym rozwiązaniem
              • defluka Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 08.07.06, 09:59
                No tak , może źle sie wyraziłam
                w moim przypadku włosy są wmiarę ciemne lecz
                cienkie i jest ich dużo, nawet bardzo.
                Obawiam się że gdybym zaczeła je golić,albo coś innego
                zrobiły by sie grubsze.
                • studiolaser Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 08.07.06, 11:27
                  Od permanentnego golenia włosy nie zrobią się grubsze bo nie ma to wpływu na
                  cebulke ale moga sie stać twardsze gdyż przy goleniu zcinamy końcówkę włosa i
                  jest on bardziej wyczuwalna niż po np depilacji woskiem. W Pani przypadku moge
                  zaproponować bezpłatną konsultację ,żeby ocenić wszystko na miejscu. Większość
                  gabinetów wykonuje ją bezpłatnie więc nie powinno byc problemów.
                  • defluka Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 08.07.06, 15:47
                    Mam jeszcze małe pytanko:
                    CZy 2250 pln wystarczyłoby mi na depilacje np:
                    bikini (całe), nogi(całe) i wąsk.
                    Oczywiście biorąc pod uwagę wszystkie wasze promocje.
                    (zabieg mam zamiar przeprowadzić u was, dużo dobrego słyszałam)
                    PO TRZY ZABIEGI!!!
                    CZy to prawda że laser neo -yang dobrze działa na jasne i szare włoski???
                    • studiolaser Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 11.07.06, 10:38
                      kwota 2250 jest jak najjbardziej wystarczająca dla tych zabiegów
                      Górna warga 200 pln
                      nogi ( uda plus łydki) - 850 pln
                      bikini głebokie( czyli wszystko co klientka sobie zażyczy łącznie z wargami
                      sromowymi i odbytem - 400 pln
                      razem 1450 pln - 10% rabatu = 1305 PLN
                      • defluka Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 11.07.06, 13:52
                        CZyli wystarczy mi to tylko na jeden zabieg na każdą z parti ciała ????
      • ediso1 Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 09.07.06, 23:02
        witam,ja mam dardzo uze owlosienie ud, wlosy sa grube i czarne ale z przodu sa
        cienkiem i jasno czarne, prawie ze siwe czy jak je zgole do zabiegu czy nie
        stana sie grube i czarne, czy je laser usunie? mam tez owlosienie okolic odbytu
        czy mozna je usunac? i najwazniejsze pytanie czy ta depilacja jest na cale
        zycie czy tez zabiegi trzeba powtarzac co jakis czas dla utrwalenia efektow,
        prosze o szczera odpowiedz bo z tym owolosieniem to juz nei mozna zyc :(
        • yoz18 Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 11.07.06, 09:10
          Dzień Dobry :)
          Chciałabym dowiedzieć się o adres tego centrum, z góry dziękuje :)
          Pozdrawiam
          • studiolaser Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 11.07.06, 10:34
            Jezeli Chodzi Pani o Studio LAser to adres jest następujący:
            Warszawa Ul. Kakowskiego 5- tel 22 810 0494
            Poznań- Ul. Strzelecak 6/12 tel 61 853 47 08
            zapraszamy na stronę internetowa
            www.studiolaser.com.pl
            • avanti23 Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 08.08.06, 18:35
              a jaka jest cena za brodę wraz z podbródkiem?
              • studiolaser Re: błagam o pomoc mam bardzo silne owlosienie 09.08.06, 17:23
                broda kosztuje 250 zł, cała szyja 300 zł ale jezeli depilacja nie bedzie
                obejmowala calej szyi to oczywiscie bedzie proporcjonalnie mniej.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka