Dodaj do ulubionych

depilacja intymna dla mezczyzn

18.07.06, 19:02
Dzien dobry wszystkim.
Mam 23 lata, moja nazeczona 21. Oboje sie depilujemy kremem do depilacji ale
jest to co najmniej uciazliwe. Wiem, ze kobiety wykonuja gleboka depilacje
intymna, co jest jak najbardziej sluszne. Mnie, jako faceta, interesuje czy
wykonujecie gleboka depilacje intymna dla mezczyzn, tj: skora na praciu,
jadrach oraz okolice odbytu.
Dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • poohdrummer Re: depilacja intymna dla mezczyzn 19.07.06, 18:52
      Przykro mi, ze nikt nie ma zamiaru odpowiedziec na post.
      Moze bardziej sprecyzuje pytanie: czy taka depilacja jest mozliwa, czy sa
      przeciwwskazania, czy jest bolesna (jadra, odbyt), czy Wasz zaklad podejmie sie
      takiej depilacji-a konkretnie czy podejmnie sie jej kobieta?
      Nie czul bym sie komfortowo, gdyby zabieg wykonywal mezczyzna.
      Dziekuje.
      • studiolaser Re: depilacja intymna dla mezczyzn 25.07.06, 17:02
        Szanowny Panie,
        Wykonujemy również depilację intymną dla mężczyzn. Może być ona bolesna
        jednakże nie bardziej niż depilacja intymna kobiet. Koszt całościowej
        depilacji intymnej- prącie- 400 pln, jądra- 500 pln oraz krocze 500 pln
        całościowa depilacja wynosi 1400 PLN
        pozdrawiamy i zapraszamy serdecznie
        • ace123 Re: depilacja intymna dla mezczyzn 22.08.06, 10:49
          jadra i pracie, powierzchnia mniejsza niz bikini kobiet a tyle drozsze? to jakas
          dyskryminacja, czy moze uciazliwosc w zabiegu?
          • studiolaser Re: depilacja intymna dla mezczyzn 22.08.06, 19:32
            Jest to bardzo pracochłonny zabieg gdyż skórkę na jądrach i prąciu trzeba
            skrupulatnie naciągać. Trwa on kilkukrotnie dłużej niż zabieg depilacji u Pań.
            • numenius Re: depilacja intymna dla mezczyzn 04.09.06, 13:14
              czy dobrze rozumiem, ze cena 1400 zl obejmuje jednorazowa wizyte?

Ile takich wizyt jest niezbednych do calkowitej utraty owlosienia - np gdy
              wlosy nie sa specjalnie grube, ani ciemne, ani geste.
              • studiolaser Re: depilacja intymna dla mezczyzn 06.09.06, 18:39
                tak 1400 pln obejmuję jednorazową wizytę jezeli chce Pan depilować penisa,
                odbyt oraz jądra. Myslę ze około 4 - 5 zabiegów jest konieczne do
                wyeliminowania całego owłosienie. Jednakże juz po 3 zabiegach powinien być
                zadowalający efekt i zredukowanie włosów około 70%.Jednakże zależy to od
                rodzajów włosa.
                • veene2 Re: depilacja intymna dla mezczyzn 07.11.06, 14:05
                  Mam pytanie. Czy jesli na penisie mam tylko kilka wloskow, ktore chcialbym
                  usunac, to tez zaplace 400 zlotych? Czy podane ceny sa gornymi granicami, czy
                  cenami stalymi?

Podaliscie Panstwo cene za krocze - chcialbym sie spytac co to krocze obejmuje?
                  Chodzi mi glownie o depilacje przestrzeni pomiedzy posladkami. Jaka bylaby cena?

I ostatnie pytanie - kto by wykonywal zabieg - kobieta czy mezczyzna?

Pozdrawiam
                  • studiolaser Re: depilacja intymna dla mezczyzn 08.11.06, 11:55
                    Depilację wykonuje kobieta. Krocze obejmuje przestrzeń pomiędzy posladkami oraz
                    udami czyli przestrzeń od konca jąder do okolic odbytu. Jezeli na penisie
                    byłoby tylko kilka strzałów to cena byłaby proporcjonalnie mniejsza.
    • renata.d Re: depilacja intymna dla mezczyzn 26.02.19, 13:48
      Oczywiście, że w przypadku mężczyzn również wykonywana jest depilacja laserowa miejsc intymnych. Najlepiej, jeśli udasz się do zaufanego, renomowanego miejsca świadczącego tego typu zabiegi i osobiście porozmawiasz z lekarzem dermatologiem o efektach, przeciwwskazaniach i obszarach, które można poddać laseroterapii.
    • betiiii Re: depilacja intymna dla mezczyzn 05.03.19, 18:38
      Ja ci polecam Light Sheer INFINITY jest dla kobiet jak i dla mężczyzn. Zabieg w ogóle nie boli i jest skuteczny. Wykupiłam pakiet 6 zabiegów a starczyły tylko 4. Mam teraz święty spokój z depilacjami ;))
    • natalia9521 Re: depilacja intymna dla mezczyzn 27.04.19, 13:29
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: depilacja intymna dla mezczyzn 08.01.20, 17:15
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: depilacja intymna dla mezczyzn 28.05.20, 12:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka