birka2 12.02.07, 09:04 Gdzie najlepiej zrobic depilację we Wrocławiu. Gdzie mają laser diodowy Lightsheer Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania35 Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 30.12.19, 13:46 Ja wybrałam Proclinic proclinic.pl/depilacja-laserowa/. Mają light sheer duet to chyba najskuteczniejszy laser, jaki jest na rynku. Próbowałam, też wcześniej inny laser taki IPL, bo było taniej, ale włosy odrastały bardzo szybko. Najlepiej sprawdź sama. Odpowiedz Link
natalia9521 Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 08.01.20, 14:32 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
evelinaew Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 12.02.21, 17:17 Jeżeli chodzi o depilację to polecam SensiQ na ul Ślicznej. Bardzo fajny gabinet z miła i profesjonalna obsługa. Używają zawsze sterylnych lub jednorazowych narzędzi. Dziewczyny są miłą, dokładne i profesjonalne. Bardzo lubię do nich chodzić. Odpowiedz Link
monmonamonn Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 16.06.21, 13:26 Ja spokojnie mogę polecić Lush Instytut na Grabiszyńskiej. Korzystam z ich usług już jakiś czas i jestem mega zadowolona. Bardzo fajny gabinet. mają profesjonalny i wysokiej jakości sprzęt. Obsługa miła i kompetentna. Odpowiedz Link
sebol80 Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 27.01.22, 23:00 Polecam salony [b]ASK Beauty[/b]. Szeroka gama żabiego na twarz i ciało. www.askbeauty.pl [url=www.askbeauty.pl]Tekst linku[/url] Odpowiedz Link