Dodaj do ulubionych

gdzie depilacja we Wrocławiu

12.02.07, 09:04
Gdzie najlepiej zrobic depilację we Wrocławiu. Gdzie mają laser diodowy
Lightsheer
Obserwuj wątek
    • ania35 Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 30.12.19, 13:46
      Ja wybrałam Proclinic proclinic.pl/depilacja-laserowa/. Mają light sheer duet to chyba najskuteczniejszy laser, jaki jest na rynku.
      Próbowałam, też wcześniej inny laser taki IPL, bo było taniej, ale włosy odrastały bardzo szybko.
      Najlepiej sprawdź sama.
    • natalia9521 Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 08.01.20, 14:32
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • evelinaew Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 12.02.21, 17:17
      Jeżeli chodzi o depilację to polecam SensiQ na ul Ślicznej. Bardzo fajny gabinet z miła i profesjonalna obsługa. Używają zawsze sterylnych lub jednorazowych narzędzi. Dziewczyny są miłą, dokładne i profesjonalne. Bardzo lubię do nich chodzić.
    • monmonamonn Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 16.06.21, 13:26
      Ja spokojnie mogę polecić Lush Instytut na Grabiszyńskiej. Korzystam z ich usług już jakiś czas i jestem mega zadowolona. Bardzo fajny gabinet. mają profesjonalny i wysokiej jakości sprzęt. Obsługa miła i kompetentna.
    • sebol80 Re: gdzie depilacja we Wrocławiu 27.01.22, 23:00
      Polecam salony [b]ASK Beauty[/b]. Szeroka gama żabiego na twarz i ciało. www.askbeauty.pl
      [url=www.askbeauty.pl]Tekst linku[/url]

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka