Dodaj do ulubionych

depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabinet?

19.02.07, 22:04
witam
mam pytanie dotyczace gabinetu Ars Medica w Lublinie zajmujacy sie depilacja,
czy jest to dobry gabinet?
jaka panuje tam atmosfera,chcialabym wiedziec jak najwieej o tym
gabinecie,poniewaz chce sie umowic na pierwsza wizyte(na glebokie bikini) i
nie wiem czego sie spodziewac...a moze sa jakies inne miejsa w Lublinie gdzie
wykonuje sie depilacje laserowa?
Z gory serdeczne dzieki za odpowiedzi! ;)
Obserwuj wątek
    • bella75 Re: depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabin 01.04.07, 19:24
      Ja też się zastanawiam nad wyborem gabinetu, w Lublinie mamy 3 do wyboru: Ars
      Medice, Slim Line na Wolskiej lub Scarlett na Czechowie.Ceny są zbliżone.
      Pozdrawiam
      • bonia24 Re: depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabin 22.08.07, 00:12
        Ja, wybrałam Slim Line na Wolskiej. Zdecydowała o tym, ich oferta.
        Jest bardzo szeroka. Chodzę do nich, też na Endermologie, wspaniały
        masaż wodny. Dostałam również kilka bonusów. Polecam!
    • jdudek3 Re: depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabin 01.04.07, 20:07
      ja też się wybieram na bikini głębokie do Ars Medica no właśnie czy warto tam
      iść, polecacie ten gabinet??
    • ja1151 Re: depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabin 22.06.07, 01:01
      Dobre pytanie, mam ten sam dylemat. jeszcze chyba jest cos w olimpie czy nie? a
      Wy nie macie zadnych obaw/skrepowanie przed głebokim bikini?
    • mmirel_a Re: depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabin 04.07.07, 19:38
      Ja byłam w gabinecie Scarlett na Czechowie. Trudno powiedziec czy mi sie
      podobało, bo byłam tylko tam. Nie korzystałam z usług innych salonów. Byłam na
      zabiegu bikini i pach około 15 razy. Niestety włoski jeszcze sa, mało dosc ich
      zostało, ale jeszcze kilka razy pójde. Wydałam sporo pieniedzy około 7 tys. ale
      to było moje marzenie... Pierwsze 8 zabiegów było w cenie normalnej, potem 3
      połowa ceny, ostatmie zabiegi 200zł. Teraz pani obiecała mi 100zł ale to juz 16
      zabieg. Musze wspamiec ze pierwsze 4 zabiegi były na takim starym laserze,
      praktycznie nie skuteczne. pozostałe 11 juz na nowym laserze. Teraz widziałam ze
      jest znów nowy laser, podobno o wiele skuteczniejszy i bezbolesny (powiedzmy
      mniej bolesny) . Jeszcze z niego nie korzystałam. Pójde dopiero w pazdzierniku.

Nie wiem jak jest w inych gabinetach, chetnie poczytam opinie o innych salonach.
    • amoitalia Re: depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabin 17.09.07, 16:46
      Witam, jestem właśnie po pierwszym zabiegu depilacji bikini w Ars Medica i
      jestem bardzo zadowolona! Zabieg wykonywała pani doktor Beata, przesympatyczna,
      bardzo taktowna osoba. Z czystym sumieniem polecam!
      • peggi_sue Re: depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabin 20.09.07, 14:32
        mmirel_a 15 razy?? ja na twoim miejscu zmieniłabym salon. z resztą czytałam
        wypowiedz osoby, która właśnie nie była zadowolona z salonu na Czechowie i
        stwierdziła ze maja stary sprzęt który nic nie daje.
    • pepa5 Re: depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabin 27.11.07, 15:05
      Heja.
      Ja depilowalam bikini w Lublinie w Ars Medica, na ul Zana 29, obok MediaMarkt.
      Wydepilowalam cale bikini + okolice odbytu + łydki. Gabinet... polecam. Obsluga
      bardzo mila, dyskretna a co najważniejsze znają się na rzeczy - zabiegi wykonują
      lekarki. Jest sympatycznie i nie ma się uczucia skrępowania. Jestem w tej chwili
      po piątym zabiegu i myślę, że ostatnim.
      • kkkkk4 Re: depilacja w lublinie -czy to jest dobry gabin 30.11.07, 21:10
        Ja miałam dwa zabiegi na Chodźki- niestety uważam, ze są to stracone
        pieniądze bo włosy jak były tak są. Wątpie czy ta cała depilacja
        działa.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka