paapazi 21.03.07, 22:38 Proszę o opinie dotyczące zabiegów depilacji laserowej w Białymstoku, wiem ze wykonuję sie te zabiei w 2 gabinetach. Bardzo mnie interesują opienie o gabinecie Dermedica Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blume Re: depilacja laserowa Białystok 26.03.07, 15:22 Niestety, przykro mi o tym mowic, ale w Bialymstoku nie ma sensu poddawac sie zabiegowi depilacji laserowej. Robilam w Dermedice jeden zabieg(bikini) i nie dosc, ze Pani kosmetyczka nie dala mi zniżki, która mi sie należala(zgodnie z promocją 5%znizki na każdy zabieg-zobacz na stronie internetowej Dermedica), to zapłacilam 400zł za zwykłe bikini!!!!! Zabieg został wykonany niedokładnie i bez próby laserowej!!! :( Byłam zmuszona pojechac do Warszawy, a naprawde tego nie chcialam, bo wiadomo- dodatkowe koszty. W Warszawie zapłacilam za ten sam zabieg 240zł!!! W lepszej atmosferze, dokładniej, no i przede wszystkim cena: z kosztem przejazdu zaoszczedziłam 100zł. Jak chcesz więcej informacji, pisz do mnie na maila. Pozdrawiam, blume Odpowiedz Link
dytkaa1 Re: depilacja laserowa Białystok 26.03.07, 19:03 gdzie robiłaś ten zabieg w którym salonie w warszawie ? Odpowiedz Link
blume Re: depilacja laserowa Białystok 28.03.07, 20:30 Robilam w Bodylaser. Naprawde polecam pania, któa wykonywala depilacje. Swietna kobieta:) aha i bardzo dokładna, co jest wazne przy takich zabiegach. Odpowiedz Link
ajona999 Re: depilacja laserowa Białystok 18.02.08, 13:07 czy któraś z was ostatnimi czasy poddała się zabiegowi usuwania tzw wąsika w którejś z białostockich klinik(Dermal lub Dermedica )Jestem zainteresowana tym zabiegiem i proszę o komentarz.Czy może mi ktoś polecić sprawdzoną klinikę w warszawie do której warto się wybrać?pozdrawiam ajona Odpowiedz Link
raila2 Re: depilacja laserowa Białystok 08.04.08, 14:58 Koleżanka bardzo poleca BODY LASER w Warszawie na ul. Smolnej , jest bardzo miła i profesjonalna obsługa Odpowiedz Link
marel120 Re: depilacja laserowa Białystok 16.12.15, 20:48 W tamtym tygodniu robiłam depilację pach laserem diodowym w Elite-kosmetologia na Warszawskiej 44 .Zachęciła mnie promocja na pierwszy zabieg 50 zł.Nawet odbyło się prawie bezboleśnie, umówiłam się na następny- w normalnej cenie 99 zł na bikini plytkie . Nie majątek, bo depilacja woskiem kosztuje tyle samo co pierwszy zabieg. Do lata wyrobię się z usunięciem włosów. Odpowiedz Link
lollciiaa Re: depilacja laserowa Białystok 12.09.16, 12:38 Witam :D z chęcią udzielę komuś -20% na PIERWSZY zabieg w LASER DELUX (można wykorzystać w salonach na terenie całej Polski). Sama również skorzystałam z takiej okazji, świetna sprawa, zabieg wykonałam w Białymstoku :) osoba polecana otrzyma zniżkę w wysokości 20%, a polecająca 50%. JESTEM ZADOWOLONA Z ZABIEGU i będę go powtarzać ;) proszę o wiadomość: lollciiaa@gazeta.pl Odpowiedz Link
natalia9521 Re: depilacja laserowa Białystok 15.09.16, 14:05 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: depilacja laserowa Białystok 15.10.16, 13:06 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
monika.monika111 Re: depilacja laserowa Białystok 29.05.17, 12:28 Długo szukałam i czytałam wiele opinii na temat salonów wykonujących tego typu zabiegi i rodzaje laserów wykorzystywanych przy tego typu usługach. Sprawdzałam na stronie producenta lasera, czy laser jest serwisowany. Po długich przemyśleniach wybrałam salon Laser DeLux, mają salony w całej Polsce. Profesjonalna obsługa. Ja robiłam zabieg na 4 partie i jestem zadowolona. Wybieram się na kolejny. Zdecydowanie polecam ! ! ! Jesteś zainteresowana zniżką na zabiegi w salonach Laser DeLux? Wystarczy po zabiegu podać imię i nazwisko osoby polecanej i w którym mieście robiła zabieg. Korzystają dwie osoby - osoba polecona zniżkę 20% a osoba polecająca 50%. Proszę o kontakt 608 281 353 lub monika.michalska111@wp.pl Odpowiedz Link
cerida Re: depilacja laserowa Białystok 09.11.17, 22:51 Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją. Odpowiedz Link
natalia9521 Re: depilacja laserowa Białystok 22.08.18, 08:03 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
cerida Re: depilacja laserowa Białystok 10.10.18, 12:41 Udzielę bezpłatnie zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją. Odpowiedz Link
natalia9521 Re: depilacja laserowa Białystok 13.01.19, 11:03 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
adrianzeb Re: depilacja laserowa Białystok 14.12.21, 22:34 Polecam Depilację Laserową w Shape Rooom Białystok - ponieważ zabieg jest prawie bezbolesny a zarazem skuteczniejszy niż inne lasery na rynku. Depilacja laserowa może być na prawdę przyjemna i bezbolesna. Odpowiedz Link
kingaszymanska996 Re: depilacja laserowa Białystok 23.08.22, 10:50 Właśnie dla mnie najlepszym wyborem okazał się instytut-kosmetologii.pl/ . Tutaj depilacja wykonana została bardzo starannie i dokładnie, ogólnie nie odczułam też nawet żadnego bólu Odpowiedz Link