magdalenka666 25.03.07, 21:25 Czy ktoś korzystał z usług tego gabinetu i mógłby się podzielić opinią? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ximity Re: depilacja lasrowa w dermed w Katowicach 30.03.07, 19:18 cześć, miałam okazję skorzystać z konsultacji w tym gabinecie przed wykonaniem zabiegu. Kosztowało to 40 zł, a tak naprawdę nic konkretnego się nie dowiedziałam. Zwykły formularz do wypełnienia, myślę że nawet przedszkolak dałby sobie z tym radę. Ale konkretnie!!!!, nie potrafiła mi określić ceny zabiegu, wahało się to od ok 350 do 1000 za zabieg. Odpowiedz Link
genia_2 Re: depilacja lasrowa w dermed w Katowicach 07.05.07, 00:56 bylam na pierwszej wizycie i odnioslam bardzo dobre wrazenie. Zaplacilam wprawdzie za te spotkanie 40 zl ale kwota ta bedzie odjeta przy pierwszym zabiegu. Jutro mam kolejna wizyte - depilacja lydek, wiec co i jak napisze za pare dnia ;) pozdrawiam Odpowiedz Link
ell-ka Re: depilacja lasrowa w dermed w Katowicach 25.08.07, 19:13 zdecydowałam się na depilację laserową i jestem ogromnie ciekawa jak po Twoim pierwszym zabiegu??? Zastanawiam się czy warto udać się do właśnie tego gabinetu,jest jeszcze w Krakowie "Consensus", nie wiem czy któraś z Was słyszała o nim?? Czekam na jakieś info od Was,bo nie ukrywam,że zależy mi, żeby jak najszybciej iśc na zabieg.. z góry dziękuje za odp ;-) Odpowiedz Link
genia_2 Re: depilacja lasrowa w dermed w Katowicach 03.09.07, 01:29 Po perwszym zabiegu mialam lekko poparzone lydki ( tam gdzuie laser odbijal sie od kosci ), ale po miesiacu wszystko zeszlo. Po 2 miwsiacach niestety wszystkie wloski na nowo odrosly. teraz jestem tydzien po 2 zabiegi na lydki i uda wiec zobaczymy co bedzie tym razem. Odezwie sie za jakis czas to napisze ;) pozdrawiam Odpowiedz Link
ell-ka Re: depilacja lasrowa w dermed w Katowicach 07.09.07, 17:37 cześć! ja jestem kilka dni po zabiegu na łydki i musze powiedzieć,że jestem mile zaskoczona bo całkiem ładnie się goją :) co prawda są krostki,ale już coraz lepiej to wygląda.Zastanawiam się teraz czy nie robić ud,tylko mam pytanko ile to u Ciebie trwało?? Łydki miałam przez 2h robione.. Do usłyszenia ;) Odpowiedz Link
lumpy88 Re: depilacja lasrowa w dermed w Katowicach 18.09.07, 02:21 witam! czy moglyby Panienapisac cos wiecej o tym gabinecie w katowicach i zabiegach?? sa jakies inne w kato?? Odpowiedz Link
genia_2 Re: depilacja lasrowa w dermed w Katowicach 20.09.07, 00:41 Depilacja łydek tak samo jak i ud trwalo u mnie ok.1,5 godziny. Nie wliczajac jak raz bardzo mloda pani ( pracuje tam ok.3 miesiecy) depilowala mi łydki niecale 3 godz!!! ,No ale to na szczescie jednorazowa taka dluuuga wizyta ;) A tak poa tym tym, to zaczynaja mnie niepokoic biale palmki pozost6ale to tym poparzeniu na lydkach?? Czy to juz tak zostanie? Maił ktos podobny problem?? Odpowiedz Link
slaiderka Re: depilacja lasrowa w dermed w Katowicach 04.10.07, 14:17 Witam , byłam wczoraj na zabiegu depilacji łydek - trwal ok.1,5 h oprócz niewielkiego podrażnienia nie mam żadnych przykrych dolegliwości i ogólnie jestem zadowolona ( miałam najsilniejszą moc lasera). Odpowiedz Link