Dodaj do ulubionych

LAFSEN Leszno - ktoś korzystał??

09.07.07, 20:30
Mam pytanie odnośnie gabinetów LAFSEN, nie tylko w Lesznie ale także w innych
miastach. Wybieram sie tam w październiku i interesują mnie opinie o tym
salonie. AAA i jeszcze jedno - czy w każdym gabinecie trzeba podpisywać taką
klauzulę "W przypadku wystąpienia uszczerbku na zdrowiu lub wywołaniu
rozstroju zdrowia nie będę występować z żadnymi roszczeniami....." dotyczy to
rezygnacji z konsultacji dermatologicznej-chyba dlatego ze nie maja na miejscu
dermatologa;/.
Obserwuj wątek
    • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 08.10.07, 12:29
      ja zamierzam z ich usług w Lesznie skorzystać, ale mam pewne wątpliwości a
      mianowicie nie mają dermatologa na miejscu, zadzwoniłam do nich i pani z
      recepcji powiedziała mi,że taka konsultacja nie jest potrzebna ale jak chce to
      mam sama pójść do dermatologa
      • kgracz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 22.10.07, 21:59
        ja korzystałam z lafsenu i jestem bardzo zadowolona klauzule
        podpisałan oczywiście i nie kontaktował sie z dermatologie
        dziewczyny które to robia znaj sie narzeczy i naprawde jezeli byc os
        byłonie tak wszystko powiedza czy mozna czy nie one sie na tym znaja
        polecam bardzo jestem zadowolona z ich usług
        • kgracz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 24.10.07, 18:41
          witam
          jest to pani Magda Smolińska ona jest
          pozdrawiam
    • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 24.10.07, 14:46
      a mogłabys polecic dziewczynę, która Ci robiła zabieg. Tam są ponoć cztery.
    • szymonbs Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 26.10.07, 21:29
      ja mam zamiar skorzystać w kaliszu. ze wstępnej rozmowy wynikało, że
      mają dermatoloda. jeśli ktoś wykonał zabieg w kaliszu proszę o
      opinie.
      • logo-75 Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 26.10.07, 21:55
        ja korzystałam w kaliszu z depilacji laserowej wąsika muse przyznac
        ze byo wart polecam jeżeli chodzi o dermatologa to byłam sama
        prywtanie ale ponoć jest tam też .Korzystam z usług gabinetu Atelier
        Urody jest on na ulicy Kościuszki 2 pozdrawiam
    • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 27.10.07, 10:52
      a powiedzcie mi jaka jest różnica między depilacją bikini płytką a głęboka, i
      jak daleko schodzi na uda.
      • szymonbs Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 27.10.07, 12:55
        płytka dochodzi do lini bocznych wzgórka łonowego zachowując włosy
        pod np stringami. głęboka polega na depilacji całej strefy intymnej.
        pozdrawiam
        • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 27.10.07, 21:39
          jestem juz umówiona na depilację bikini w lafsenie w Lesznie, ale mam
          wątpliwości. Zastanawiam się czy nie powinien tego robić lekarz, z tego co tu
          czytam to większości z Was robił to lekarz. Dziewczyny napiszcie mi jak było u was.
          • kgracz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 27.10.07, 21:52
            witam
            ja korzystałam z tego salonu co pani w lesznie i miałam tam depila
            cje wykonywaną. Robiła mi to osoba która naprawde znaxie na tym sa
            ta dziewczyny przezskolone i zajmuja sie tym juz od kilku lat .Ja
            nie mam żadnych zastrzeżeń jestem w 100%zadowolona polecam.
            • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 27.10.07, 22:23
              dzięki za tak szybką odpowiedz,a ile wystarczyło Ci zabiegów na bikini.
              Zabieg będzie mi robiła p. Smolińska, pisałas mi wcześniej, ze jest bardzo
              dobra, dzięki za polecenie.
              • kgracz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 27.10.07, 22:37
                robiłam juz 4 zabiegi na bikini brazylijskie i więcej na bikini nie
                bede juz robić.Nic juz nie mam ,ewentualnie jakieś pojedyncze
                włoski takie cieniutkie mi odrastaja gdzie nie gdzie ale ich jest
                dosłownie z 5 ,6 wystrczy ale to nie jest problem w porównaniu do
                tego ile czasu mi zajmoweało sie golenie tam przed depilacją
                laserową , naprawde jestem zadowolona prosze posmarowąc sie tam
                mascia elmą nie bedzie boleć pozdrawiam Teraz też niedługo będe
                robić sobie nóżki kontraktowałm się z lafsenem maja teraz super
                promocje pozdrawiam
                • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 29.10.07, 09:57
                  Sory, że jestem taka namolna ale powiedz mi jak długo trwa zabieg bikini, dzięki
                  z góry.
                  • kgracz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 29.10.07, 13:18
                    ja miałam bikini głębokie iwec pierwszy raz to tak godzinke byłam a
                    juz nastepnym raezm to tak 40 min pozdrawiam
                    • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 30.10.07, 17:20
                      jeszcze jedno pytanko, czy pamiętasz może na jaką moc był ustawiony laser, i czy
                      miałas mocno podrażnioną skórę po zabiegu.I gdybys mi mogła powiedzieć , w
                      którym miejscu to jest w Lesznie, dzięki
                      • kgracz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 30.10.07, 18:08
                        miałam na 40 auto to jest moc ,skóra była podrazniona zawsze jest
                        po takich zabiegach ale tak do 6dni schodzi w sumie to nie boli ylko
                        jest taka czerwona gabinet ten jest zaraz koło mcdonalda tam jest
                        taka restaauracja efez i obok jest wejscie M Styl - Studio Urody al.
                        Konstytucji 3-go Maja 1
                        • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 03.11.07, 10:48
                          jedna z moich koleżanek robiła depilację laserowa w Lesznie przed wakacjami i
                          nie była zadowolona tak do końca. Pani,która wykonywała zabieg nawet nie umyła
                          rąk przed zabiegiem, laser został wniesiony i nawet nie zdezynfekowany (może nie
                          trzeba nie wiem)a poza tym dostała jakieś uczulenie jakie sa Twoje odczucia
                          napisz jesli możesz, bo mam dylemat czy warto w Lesznie
                          • rafionline Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 03.11.07, 13:14
                            witam
                            ja robie zabiegi w lesznie w firmie lafsen w gabinecie kolo
                            restauracji mcdonald i dziwie się troche tej wypowiedzi ponieważ ja
                            nie miałam wogóle takich przypadków dziewczyna która mi robiła była
                            czysta i zadbana pozatym miała rękawiczki gumowe laser wnosza w
                            specjalnej skrzyni aluminiowej widziałąm sama pozatym sprzet jest
                            nowy i sa to naprawde najlepsze lasery w depilacji wiem bo sie tym
                            od dłuższego czasu interesuje .pozatym zabiegi zostały zrobione
                            rewelacyjne .
                            • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 03.11.07, 13:43
                              dzięki za odpowiedz, ja zbieram tylko informację i chcę się upewnić, ale trochę
                              się dziwię bo nikt się nie wypowiada na temat Lafsenu odpowiedziały mi tylko
                              dwie osoby, czyżby ta firma nie była znana
                              • rafionline Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 03.11.07, 16:10
                                wejdź na ich strone www.lafsen.pl
                                i sobie o nich poczytaj ja kontakt złapałam do nich prze reklame w
                                telewizji w programie polsat zdrowie i uroda a pozatym moze az tak
                                starsznie sie nie reklamuja jak inne gabinety w internecie mi
                                wystarczy ze jeste fajna i czytelna ich strona internetowa pozatym
                                są podane numery kontaktowe do osób które wykonują te zabiegi przed
                                pojsciem na zabieg zadzwoniłam do tej firmy i duzo informacji na
                                temat zabiegoiw sie dowiedziałam od razu jezeli chodzi o forum to
                                niestety mało osób się udziela ogólnie na wszystkie tematy nieraz na
                                odp czeka sie około 2 tygodni wiec niech się pani nie dziwi
                                proponuje skontaktowac sie z ta firma napewno odpowiedza pani na
                                wszystkie pytania tak jak mi pozdrawiam
                                • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 03.11.07, 17:31
                                  dzięki za odpowiedż, własnie tak zrobię gdybym miała jakieś pytania to będę pisać
                          • zuchero30 Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 06.01.08, 18:05
                            przepraszam ale to co przeczytałam wywołało u mnie salwę smiechu, wykonywałam u
                            nich zabiegi, pisałam o tym w innym wątku, dziewczyna która robiła mi zabiegi
                            ZAWSZE miała rękawiczki na dłoniach a laser co jakis czas czyściła wacikiem
                            zamoczonym płynem dezynfekcyjnym, pytałam o tą stronę zabiegu to wiem. A to
                            pseudo uczulenie ja także miałam i to po każdym zabiegu, bo to było podrażnienie
                            po laserze. Zresztą jest ono podobne do tego jakie jest po depilatorze. Twoja
                            koleżanka mogła zadawac więcej pytań wtedy by wiedziała, zawsze mozna zadzwonic
                            do konsultanta.
                            • miszka.0 do zuchero30 08.01.08, 12:15
                              Niestety takie są fakty kochana, uważaj żebyś się nie posikała jak będziesz znów
                              czytać. No niestety dziewczyna nie myła rąk przed zabiegiem, uczulenie też było
                              i na pewno nie takie jak po depilatorze.Więc po prostu nie unoś się .
                              • alija8 Re: do zuchero30 08.01.08, 15:27
                                ja tez korzystam z ich usług i pierwsze czytam słysze zeby ktos cos
                                takiego miał albo cos takiego miało miejsce u mnie jest wszystko ok
                                nic się nie dzieje i osoba która robi mi depilacje ma czyste ręce
                                jest zadbana ,rękawiczki tez nosi wic może gabinety sie PANI
                                POMYLIŁY BO RACZEJ TO NIE LAFSEN a i tak z cieawości mam nastepna
                                wizyty u nich już nie długo prosze podac mi nazwisko tej osoby która
                                robiła zabieg chyba ze to jakas antyreklama ja w każdym razie niec
                                takiego niewidziałąm jestem zadowolona i efekty sa a to jest
                                najważniejsze
    • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 01.11.07, 22:53
      Mam pytanie do kazmag1 czy miałas może przeprowadzoną depilację, jak tak to
      napisz czy jesteś zadowolona z ich usług
      • kazmag1 Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 17.11.07, 21:21
        Hej basiek.bz! Ja jeszcze nie skorzystałam bo cały czas zbieram kase. Chce
        zapłacić za 3 zabiegi z góry wtedy czwart mam gratis! Wiec czekam ale mam
        nadzieje ze do konca tego roku mi się uda. Jak bede po dam znać!
      • kazmag1 Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 12.01.08, 11:51
        W grudniu miałam pierwszy zabieg (pachy). I jestem bardzo zadowolnoa. Wszystko było wykonane estetycznie, osoba wykonująca zabieg miałą rękawiczki i wogóle wszystko było w porządku. W lutym bede miała 2 zabieg i mam nadzieję ze bedzie równie "przyjemny". Po zabiegu miałam lekkie podrażnienie, które zeszło po 2-3 dniach - żadnych strupków, ranek czy uczulenia jak ktoś sugerował. Polecam i pozdrawiam!:)
        • basiek.bz Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 18.01.08, 12:15
          Dzięki za odpowiedz, ja mam zamiar tez tam zrobić bo słyszałam, że robią to
          profesjonalnie
          • loreczka-k8 Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 06.01.09, 14:48
            Witam wszystkich! ja wykonuje zabiegi w Kaliszu. Jestem bardzo zadowolona, miła
            atmosfera. Pani wykonująca zabieg zawsze ma rękawiczki i czyści koncówkę
            sprzętu. Mogę powiedziec ze jestem bardzo zadowolona. Ceny nie są aż takie
            wysokie. o wiele jest taniej tutaj niż np we wrocławiu czy poznaniu. PO zabiegu
            Pani smaruje miejsce jakims kremikiem co baaardzo pomaga. W innych gabinetach
            dawali mi lod i zaraz byłam chora. Wychodze z zabiegu i nie czuje ze cos mnie
            piecze,, i rawie nie widac ze miałam zabieg. jest skóra bardziej czerwona, ale
            nie az tak widocznie... super tam jest! i kontakt mailowy i telefoniczny
            śiwetny. w 100% polecam jak najbardziej:)
            • jagodowa.zdzira Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 02.03.09, 00:14
              hejka dziewczynki. ja tez robiłam w tej firmie ale w opolu(oni maja duzo
              gabinecików). moja pani tez nosi rękawiczki, a byłam już pięć razy. jestem
              klientką zadającą baaaardzo duzo pytan i ta dziewczyna odpowiada na wszystkie z
              anielską cierpliwoscia(no wiecie ciezko mi to wszystko pojac). jestem oczywiscie
              zadowolona i z efektów no i z mojej pani moni i chciałabym abt tylko ona robiła
              mi te zabiegi(bo czasem sa inne) a odnosnie zabiegu i tego co po nim sie dzieje
              ze skora to fakt jest lekko czerwona ale schodzi(nie mam smarowane kremikiem).
              Dziewczynki efekty sa naprawde! super sprzecik!
    • roxy11 Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 02.03.09, 09:11
      Drodzy właściciele i pracownicy Lafsen, czy macie forumowiczów za
      idiotów? Aż mdli od nachalnej kryptoreklamy. W ten sposób tylko
      zniechęcacie klientów do siebie, bo naprawdę nie jesteśmy aż tak
      naiwni.

• car-na Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 16.10.09, 15:57
        roxy11 napisała:

> Drodzy właściciele i pracownicy Lafsen, czy macie forumowiczów za
        > idiotów? Aż mdli od nachalnej kryptoreklamy. W ten sposób tylko
        > zniechęcacie klientów do siebie, bo naprawdę nie jesteśmy aż tak
        > naiwni.

yyyyy.... szczerze mowiac to włąsnie wybieram sie do Lafsenu w Lubinie z
        polecenia teściowej :) i kilku znajomych. Jestem umuwiona na zabieg oczywiscie
        bikini głebokie(bo Pani mowila ze przy tej promocji nie ma roznicy w cenie) w
        kazdym badz razie mam nadzieje ze to co tu było wczesniej pisane sie faktycznie
        sprawdzi!!! jak nie to wam powiem!
        • car-na Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 29.10.09, 16:24
          tak jak obiecałam wczesniej to pisze ze jestem juz po zabiegu w Lubinie i oprocz
          tego ze myslalam ze to troche mniej boli hehe to wszystko było w porzadku. We
          wtorek miałam zabieg i moge powiedziec ze skora była troche podrazniona ale juz
          schodzi :) i włoski powinny niedlugo zaczac wypadac same (tak powiedziała ta
          Pani) wiec czekam na rezultaty :) z obslugi byłam bardzo zadowolona i gabinet
          tez ładny pozdrawiam
          • ik71 Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 20.10.10, 08:10
            Witam,

mam pytanie do osób, które korzystały z depilacji w salonach Lafsen. Jakie efekty są faktycznie, ale tak np po kilku miesiącach od ostatniego zabiegu? Czy np. po pół roku nadal nie odrastają Wam włoski??
            pozdrawiam :)
    • ulunia_dominiczek Re: LAFSEN Leszno - ktoś korzystał?? 20.04.13, 16:25
      Hej.A CZY KTOS KORZYSTAL Z SALONU BODYART SPA W LESZNIE ???
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka