elus100 10.01.08, 13:09 Depilacja profesjonalna!!!ktoś wie w którym salonie robią to profesjonalnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwinakocur1234 Re: Depilacja w Krakowie.. 11.01.08, 19:22 zdecydowanie polecam revision na zwierzynieckiej, bardzo mila atmosfera, no i fachowe rady , bylam tam ostatnio na laserze łydek i jestem bardzo zadowolona, podobno sie rozrastaja.. a to chyba o czyms swiadczy, pozdrawiam Odpowiedz Link
elus100 Re: Depilacja w Krakowie.. 15.01.08, 14:00 byłam w Revision na Zwierzynieckiej i mają bardzo miłą obsługę.. umówiłam się na depilację.. powiem jak było.. wielkie dzięki malwinakocur1234..pozdrawiam Odpowiedz Link
uluniek99 Re: Depilacja w Krakowie.. 04.02.08, 14:50 hej i co bylas na tej depilacji w revisionie? jak bylo ??? napisz cos bo moze i ja sie tam wybiore, dzieki pa Odpowiedz Link
uluniek99 Re: Depilacja w Krakowie.. 05.02.08, 16:41 elus100 nie boisz sie ze ci cos spieprza, bo tam nie ma zadnego lekarza dermatologa tylko same kosmetyczki a tanio nie jest!!!??? odezwij sie jak tu zagladniesz!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
elus100 Re: Depilacja w Krakowie.. 08.02.08, 13:59 uluniek pewnie że się bałam 1 raz.. ale byłam też w innych gabinetach gdzie mają dermatologa (obleciałam chyba z 5) i nie dość że powiedzieli mi to samo co na Zwierzynieckiej to jeszcze podali mi cenę zależną od mojego wyglądu!! koszmar.. a na Zwierzynieckiej laska pogadała ze mną, powiedziała jak to będzie wyglądało, zrobiła mi próbę bezpłatną i była przede wszystkim bardzo miła... Odpowiedz Link
iwikiwi2 Re: Depilacja w Krakowie.. 08.02.08, 10:58 ja nie jestem zachwycona salonem Revision, właśnie dlatego, że nie ma lekarza. to nie jest profesjonalny gabinet. Owszem, pani zakłada rękawiczki przy zabiegu...ale to za mało. poza tym drogo. zastanawiam się nad salonem Dermed. Co sądzicie o nim? pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
elus100 Re: Depilacja w Krakowie.. 08.02.08, 14:02 iwikiwi2 to właśnie w Dermedzie pani obejrzała mnie od stóp do głów i powiedział mi cenę kosmos!!czułam się taka skrępowana przy rozmowie.. że nie wiem jakbym się rozebrała do pozycji ginekologicznej!!a jak mają być oparzenia to i dermatolog nic nie pomioże.. pozdrawiam;))) Odpowiedz Link
uluniek99 Re: Depilacja w Krakowie.. 08.02.08, 14:17 mam jeszcze jedno pytanko wczesniej pisalas ze laska u ktorej bylas byla mila, polecil ci ja ktos czy samo tak wyszlo? to znaczy ile skasowala mniej niz maja podane w cenniku na stronce internetowej? aha jak jeszcze jestes to zerknij na moj temat , mam do ciebie jescze kilka pytanek z gory dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link
iwikiwi2 Re: Depilacja w Krakowie.. 08.02.08, 18:08 o... a powiedz proszę, elus100, robiłaś zwykłe bikini? głębokie? bo jak ja byłam, to zrozumiałam, ze nie robią głębokiego, bo to niebezpieczne itd. a ja myślę, że "laska" jak ją nazwałaś:) nie chciała się babrać mówiąc nieładnie. i ceny są takie jak w innych gabinetach za b. głębokie... powiedz coś więcej, proooszę:) pozdrawiam. Odpowiedz Link
uluniek99 Re: Depilacja w Krakowie.. 08.02.08, 18:55 iwikiwi2 a dawno tam bylas? w ogole to zrobilas sobie w koncu gdzies to bikini czy jeszcze nie??? Odpowiedz Link
iwikiwi2 Re: Depilacja w Krakowie.. 08.02.08, 19:12 byłam jakieś 2 lata temu, może 1,5 byłam tylko na jednym zabiegu. Odpowiedz Link
elus100 Re: Depilacja w Krakowie.. 11.02.08, 12:29 hejka.. ja robiłam dość głębokie bikini... całą wewnętrzną stronę ud i z przodu zostawiłam sobie paseczek.. to jest dla mnie głębokie bikini.... ale widocznie myślałaś o jeszcze głębszym.. a z tego co wiem nie robi się bo jest po prostu niebezpieczne.. a tak to ładnie wygląda... Odpowiedz Link
uluniek99 Re: Depilacja w Krakowie.. 11.02.08, 18:32 zerknij na moj temat , opisalam sie tam masakrycznie :) Odpowiedz Link