stary_zgred1 18.09.09, 10:26 Właśnie żłopię kawę na rozbudzenie. Kto się ze mną wirtualnie kubeczkiem stuknie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haha:) Re: Kubek kawy o poranku IP: *.cable.smsnet.pl 18.09.09, 10:28 Ja mogę końcówką drugiej, "ulepszacza" do obu dałem, ale tylko kilka kropel amaretto. Miłego dnia, młody zgredzie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 10:33 Ja też przy kawce i czekoladce, niestety, ale inaczej nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgred1 Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 10:43 O - czekolada by się przydała! A jeszcze lepiej - kropelka rumu. Taka kawa piracka :) Ale i postna kawa tez dobra. Czuję jak zaczyna przenikać do żył. Jaki macie wzorek na kubeczku? U mnie - harley davidson :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 10:48 Kawa?chętnie... ale nie mogę się dowlec do kubka Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgred1 Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 11:45 drzejms-buond napisał: > Kawa?chętnie... > ale nie mogę się dowlec do kubka A co mi tam, poleję ci. Ktoś jeszcze chętny? Mogę dołożyć jeszcze "krówkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Kubek kawy o poranku IP: *.214.77-86.rev.gaoland.net 18.09.09, 10:47 Tez pije, z mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgred1 Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 10:56 No nie - kawa z mlekiem i cukrem to profanacja :P Zawsze mnie zastanawialo jak można taką pić. Najleppsza jest supergorzka siekiera :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: Kubek kawy o poranku IP: *.cable.smsnet.pl 18.09.09, 10:58 Jedni lubią zajzajer, inni lurkę rozpuszczalną z mleczkiem. Melczko niestety jest dla dzieci i bydlątek, ale każdy niech pije, co lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
beta-beta Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 11:29 O 8 przyszłam do pracy, teraz się obudziłam, czas na kawkę z mlekiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croyance Re: Kubek kawy o poranku IP: 87.112.231.* 18.09.09, 11:34 Ja mam kawe z mlekiem ryzowym, no to cyk! Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 11:47 Ryż pod każdą postacią czai się na tym forum :) A ja sobie właśnie czytam wątek a w tle mi zagrało, jak na zamówienie: "Jak co dzień rano bułkę maślaną Popijam kawą, nad gazety plamą" Tylko, że ja kawy nie pijam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: Kubek kawy o poranku IP: *.cable.smsnet.pl 18.09.09, 12:13 "Czarny chleb i czarna kawa..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 12:58 W takich oklicznościach przyrody lepszy byłby czaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: Kubek kawy o poranku IP: *.cable.smsnet.pl 18.09.09, 13:16 Pogoda w kratkę jest dla informatyka, co gry psuje:) Lepiej jeść biały chleb nad Morzem Czarnym a nie odwrotnie. Słonecznego weekendu, Blue. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 13:25 Gość portalu: haha:) napisał(a): > Pogoda w kratkę jest dla informatyka, co gry psuje:) Dobre :) Nie znałam. >Słonecznego weekendu, Blue. Tobie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 11:46 Nie piję kawy i nie stukam się z przyzwyczajenia. Ale udanego spełnienia życzę i satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 14:52 Ja witam się, nie piłem wprawdzie kawy, ale herbatę i Sprite'a (w osobnych kubkach, choć mieszanka byłaby ciekawa). -- Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 15:11 Kawa była z mlekiem i cynamonem, bez cukru. Na kubku clown (nie cierpię clownów, więc dobrze budzi). Rozpuszczalnej bez mleka nie wypiję, espresso ewentualnie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakas pani Re: Kubek kawy o poranku IP: 201.229.248.* 18.09.09, 17:22 to ja tez pojde zrobic. mocna i czarna. ok, dodam likier orzechowy bo mnie wczesniejsze posty zmotywowaly. a kubek mam zielony z krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niehipokryta Re: Kubek kawy o poranku IP: 88.220.113.* 18.09.09, 17:26 moja kawusia to łagodny zestaw :ricore+mleko+filiżanka w stylu art deco z damą vintage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: Kubek kawy o poranku IP: *.toya.net.pl 18.09.09, 18:18 Ukochany kubeczek kawowy jakiś czas temu odmówił posług (miał ku temu wiele argumentów: obtłuczone ucho, naderwany brzeg (ustnik?), pęknięte dno. Jest zastępca, w którym spożywam czarną z kawiarki, z cukrem, czasem z mlekiem. k' żaleniu nie moj wkus ;) Już nigdy nie będzie tak, jak kiedyś :( Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Kubek kawy o poranku 18.09.09, 18:32 Dla kogoś, kto sie natrudził to chyba lepiej, co? Odpowiedz Link Zgłoś