GoĹÄ: Burek IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 12:21 Proszę Państwa, proszę pisać po piętnastej, ponieważ przed piętnastą poważny pracownik powinien pracować! przegłosujmy porę policyjną przed piętnastą! przeciwnikom powiemy: Pa! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:24 Proszę Państwa,w środy proszę pisać DO piętnastej bo w środy zaczynam pracę o szesnastej i muszę udawać że pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:25 ale u mnie tak okolo 15 szefostwo sie budzi, ze przeciez maja mnie i trzeba i cos dac do zrobienia (: Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 12:33 poniekąd prawda... postulat polulacji powoduje przesunięcie pory policyjnej! piętnasta piętnaście pasuje? poszukuję poparcia! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:39 Powinienem poprzeć, powiem: piętnaście po piętnastej poniedziałki, piątki. Później po północy proszę Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:41 > piętnaście po piętnastej poniedziałki, piątki. wg jakiego czasu,Tokio? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:46 Południowoparagwajskiego Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 26.10.05, 10:23 Pasować proponuje poprzez przytknięcie przedramienia przy pomocy poręcznego patyka przypominającego planimetr. Prawdziwy pas przepada pośród podróbek... Przykra prawda. Pozostaje puścić pawia po posiłku... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 12:49 przyjęte, podpisane, podpieczętowane! posiadacie parę podobnych pomysłów? przemyślimy, przegłosujemy! przykład: prawo prowadzenia pojazdów powinni przyznawać przy porodzie przyszłego prowadzącego pojazd! prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:55 Potem popłynie pontonem poprzez porywisty potop.Popatrzy przytomnie, przypomni przeżycia, pomyłki, póżniej przełkine pigułkę porannego prysznica. przepiękne półprzeżycia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 12:59 przepraszam?! prawdopodobnie przeoczyłem przesłanie... Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:05 Proszę, powiedzałem przepyszne porzeczki przybrane półperniklem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:13 Proszę przestać pisać przed pietnastą piętnaście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:16 przepraszam!!! prawdziwa porażka prawa ;( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:14 przepyszne! pojąłem! podnosimy postulat podkarmiania polulacji prześmiewczej! poczęstunek podany, proszę podjadać... po przerwie przedyskutujemy postawione przez pomysłodawców postulaty. papiery przygotowane? Pracujmy przeto! Proszę przedkładać pomysly przemiany prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:20 Proponuję podatki PIT , pogłówny pomnożony przez przyrost produktu.Przecież PIS popiera przedsiębiorców Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:29 przeszło! przyszła pora przygotować przyjęcie (popijawę)! Przepracowanie powiększa pobór przeciwbólowych pigułek. Przystopujmy, przepijmy! potem ponownie popracujemy. poważne procesy przebiegają poooowooooli... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:32 > Przystopujmy, przepijmy! potem ponownie popracujemy. Poprawny porządek: Przystopujmy,przepijmy!potem ponownie przepijmy! pozdrawiam pracujacych i przepijających Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:34 Pogoda pod psem,pora pożegnać Państwa i pójść po piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:36 Pamiętaj: przesada popłaca przy piciu piwa Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:43 Proszę powtórzyć,popróbuję przesłać pozostałym piwoszom. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:35 Posłodziłem pomidorową, powiedzieć "pryszna" - przesada Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:31 Posolić,popieprzyć,posiekanego pora powrzucać,powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:33 Gość portalu: Burek napisał(a): > poważne procesy przebiegają poooowooooli... Powiedzmy proces polaryzacji polimerów. Potwornie przeciąga przyciąganie półcząsteczek podzczas podgrzewania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:40 Panie Profesorze! przecież Polubuda przetestowala polimery! przyciąganie przeciągania przestało przynosić profity! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:47 Powód: przeciązęnie pólprzewodników Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:55 przepiąć! przewodem pomierzyć ponownie! prawdopodobnie pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:03 Pomogło. Powaliło psa pod piękną paproć. (półprzewodniki popalone porzez przepiecie pomiędzy potencjometrami) Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:31 Polprodukt prokofeinowy podaje pomyslodawcy :))),, przeciwmolowym preparatem podpowiadam poslodzic.Przewidziana premia prekursorom przetestowania . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:34 potrzebna prosprzedażowa promocja i popyt pewny! przyjmują Państwo projekt? przegłosujmy! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:36 Projekt przyjęty poprzez poparcie pojedyńczego (p)osła. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:41 Potylicą pewnie przyciskał,patafian. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:42 proszę powtórzyć proces przyciskania! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:44 Przekazałem (p)osłowi po prawej,przycisnął pięścią. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:46 przywal posłowi po przeponie! popsuł przycisk! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:48 Próbowałem przywalić,powiedział"protestuję przeciwko pogróżkom". Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:50 Przecież proboszcz parafii powiedział: przyciski przyciskajcie piersiami panieńskimi Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:53 Proszę przestać,podnieca pan populację pedofili. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:54 taka ciekawa dyskusja i tak bym chciala z wami pokonwersowac, ale jestem zawalona robota, do poniedzialku, mam nadzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:56 Przestań pracować,poleż,podumaj,przejrzyj prasę,praca poczeka Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:04 Prawda, przecież pracując powodujesz pobór prądu. Przestań! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:08 Prąd powinien płynąć przez przewodniki,porzucony przewodnik porasta piękną,pomarańczową pleśnią. Przed zaprzesztaniem pobierania prądu postuluję powyłączać piekarniki, przekaźniki,promptery,podgrzewacze przepływowe. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Poprawka 04.05.05, 14:11 > zaprzesztaniem poprawnie powinno pisać:przestaniem :-) pospiesznie przycisnąłem przycisk,pomyłka,przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:14 Podgrzewacze przepływowe przypominają początki przemysłu, powolne parowozy, pranie, pot pokoleń pracowników portowych, początki proletariatu Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:16 pięknie potrafił pan/pani przekazać poezję postępu produkcyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:22 Potomkowie Polskiej Partii Prolatariatu Pracującego postaniwili przejść pochodem przez powiat powiewając płachtą półczerwoną przymocowaną poprzez przywiązanie przodu powrozem Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:26 Potomkowie powinni protestować pod pałacem prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:31 Prezydent pomacha piersiówka, potem poprosi Panią Prezydentową: Przynieś połówkę, popitkę ,polej panom, pójdź po polędwiczki po poznańsku, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:08 Piękni, pani pracuje, panowie piją. Później przeproszą połowice Odpowiedz Link Zgłoś
no_login P.S. 04.05.05, 14:22 Parędziesiąt postów przez pojedyńcze przedpołudnie, pięknie prawda? podziękować powinniśmy piszącym pod przeróżnymi pseudonimami. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: P.S. 04.05.05, 14:24 Przepyszne przedobiednie postowanie (poszczenie?) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 17:59 Projektujesz przypałacowy park? P.S.Pogłaskałaś psa po pysku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:18 przyznaję, podglądałem... pogłaskał, potem poddusił, podobno przypadkowo! poświadczę podczas procesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: free woman Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 15:27 pisz, proszę "pumperniklem", ponieważ prawidłowo. Ponadto pieczywem porzeczki przybierać - prześmiesznie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 15:17 poszli? posmutniałem! proszę po posiłku powrócić! porzucone przed przegłosowaniem projekty półki przeciąża! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:50 Powracamy,popołudnie pracujące,pisać poprawnie popróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jan Klucznik Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:20 GADU-GADU SE ZAINSTULCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:53 Panie, przeszkadzasz pan! palarnia przeniesiona! pierwsze piętro, po prawej! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:36 Prawdę powiedział, potwierdzam. Przeproś pradziadka, przenieś papierosy popularne przez przedpokój Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:42 Poinformowano publicznie:papierosy Popularne porawiają perestaltykę przewodu pokarmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:46 no_login napisał: > Poinformowano publicznie:papierosy Popularne porawiają > perestaltykę przewodu pokarmowego. Podczas połykania popiołu. Półgłówki petują po popielniczkach Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:57 Proszę,proszę,poprawna politycznie pointa. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:02 Przepraszam, przeoczyłem post Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:44 pokornie podziękować pragnę... potrzebowałem poparcia :) papierośnik poszedł, ponownie pachnie pięknie! prześcieradłem? prześcieradłem płukanym przecenionym płynem pierwiosnkowym! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:48 Przywitanie , prawda. Привет Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:53 pokłony, pokłony... prawicie piękną polszczyzną, poruszyliście pewne problemy, prawdziwie przemyślenia potrzebujące! pies poszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:54 Piętnasta poszła precz,popełniliśmy parę pieknych poematów. Potrzebujemy poparcia potencjalnych pisarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:00 Pałzowałem przez półwiecze. Pacholę pazia pluło pestkami pomidora ponad pudełkami podwawelskiej przepakowanej przez pakowaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:03 próby poprawnego pisania poprzedzić potrzeba poczytaniem poematów pisarzy polskich... przykładem: Przybyszewski, Pasek... potomkowie przyjmą przykład, potem przypowieści piszą przeelokwentne! przecież piszemy pierwszy poemat postami powyższymi! prekursorzy podwójne problemy pokonują! przetrwamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:57 Poszedł pogryzając polędwicę. Przezornie przymocowałem panele poprzez przyklejenie. Przyszli późno, przestawili pochodnię, podpalili płonące pierścienie. Pierwszy przebiegł po popiele, późniejsi poparzyli pośladki Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:58 Pośladki powinni posmarować pokostem,prawdopodobnie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:01 Podstępny potworze. Pośladki podglądać pragniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:05 Policję przywołam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:11 Pokornie proszę,podarujcie podglądaczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:13 podarujemy przewiny... po pokazaniu pośladków ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:16 Przyjemna perspektywa Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:16 Podejrzliwość popycha pokolenia przez przeszkody. Potknięcie podczas próby przekroczenia potoku policzone podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:12 Podejrzane, prawda? Popatrzec, paluszkiem podotykać, pogłaskać po policzku, pod pościel poprosić. Przecież pacholę powtórnie przez próbę przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:20 potwarz! piski posłyszałem pod pościelą... pisklęta powił? pomagał pliszkom przy powiciu? podkarmiał? przytulał? ptasie pociechy! patrzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:25 Powinien przynajmniej przeprosić. Pokarmu pokruszyć, ptasie podlotki palcami podtrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:26 przutylił przepraszając... pierze pozostało ;( Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:27 Poproszę przyjaciela, poczekaj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:29 poda pigułki? poskłada ptaszki i poskleja? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:29 i????!!! przebaczcie pokręconemu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:32 paprochami poobklejam,posmaruje purpurowym pigmentem... Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:31 Przyszedłem pomóc przyjacielowi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:33 poratuj pisklaki! pomrą! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:46 proszę przestać personifikować przebrzydłe,pierzaste pijanice. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:52 Prawda, powinienem przepłukać przewód pokarmowy Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 20:00 Poiliwęglanami płukać,popijać PWE,praliny podgryzać Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:18 Przepraszam, poszliście precz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:23 pomysłu poszukiwałem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:26 Przestrach przepędziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:32 pomykam popracować... przejrzę posty potem, pa! ppppppowicze przewspaniali! Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:33 Przyjemnej:) pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:35 Powrócę! powziąłem promesę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:44 Przesada,plagiat pewnie popełniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:51 plagiat? przepraszam, pojąć potrafię proste pojęcia! przetłumacz proszę "plagiat", przyswoję pamięciowo... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:58 postulat pełen pychy,próbujesz postraszyć posterunkowego? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pierwsza 04.05.05, 20:11 Pierwszy przjechałem po pasach potrącając pieszego przechodzącego powoli. Przyznam płakałem później przeklinając półgębkiem Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pierwsza 04.05.05, 20:21 Prawda, policja pałami powinna popędzać patałachów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pierwsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:28 popatrzeć przyszedłem, przyzwyczajenie :) pisklaki przeżyły? pieszy, przeczytałem, padł ;( przyszłościowo pouczę: pieszych przepuszczać, policjantów przejeżdżać! pomykam ponownie... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pierwsza 04.05.05, 20:39 powróć,please... pomysły pouciekały,posty puste poczynać powinienem. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: pierwsza 04.05.05, 22:05 Ja chcialabym sie pozegnac w dniu dzisiejszym, pora do wyrka:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poranny popsula pani piekną powieść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 02:19 Pora pisać poprawnie,przykład: "Pożegnania pora,powabne pośladki przykrywam pościelą,pa pa powiadam piszącym" Odpowiedz Link Zgłoś
trond poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 03:01 pusto. pospało psotne prześmiewisko. poranek powstanie pełen pieszczotliwych powitań.póki pora pościelowa:pościeliwszy powiadam państwu:pa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 03:45 przeczytawszy posty poprzednie powiadam, pospać przyszła pora! pociągniemy przyszłego poranka ponownie! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 09:39 Poranek przyszedł ponury,proponuję pisaniem poprawić paskudną pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 10:26 Przepraszam, poniecham przedpiątkowego pisania Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 10:46 Popsuł pan przedpołudnie,pójdę popracować, po południu pewnie posta pocznę. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 11:36 alez nie poniechuj:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 11:37 czuje sie w pewnym sensie zawiedziona, myslalam, ze system kropkowy mi to wykropkuje, powinno byc poniechaj Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 11:44 Pędem przebiegam pod pałace prawa. Praca przyzywa. Powrócę! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 12:04 Przyszedłem,popatrzyłem,pójdę pilnie popracować. Powrócę po przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 14:37 Przeprowadziłam pacholę przez pasy. Panbóg policzy? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 14:41 Pańboga poproszę: podwyższ pensę pracowniczą, pobież pięć procent podatku PIT Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 14:57 paskudny poranek przeżyłem, paru powystrzelać potrzebaby... poważnie! przestali płacić pieniądze przeżyciu przydatne, popłaczę później ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 15:05 proponuje przeprac platnikom pyski. podobno pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 15:09 planuję powziąć plan proponowany powyżej... przepiorę pralką Phranią, poprawna pisownia? potem przekręcę przez pocieradło porowate (płyny przecedzę), potem powieszę! pomocników poszukuję, płacę przelewem! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 15:39 piekny pomysl! popieram pelna piersia. proponuje powiesic potworow potem potraktowac promieniami psi. potulnieja paskudy potem placa placzac Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 15:41 Przeżyłam podobne, pomogło, po pierwsze, porządnie po pysku. Po piąte, pełną paszczą powiedzenie PŁACIĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:02 powiedziałem! przeklęli, pogonili! Padalce! przyszłych potencjalnych pracodawców pozwę pozwem przy pierwszym potknięciu płacenia! pilnujcie płatności pracodawcy! pobierajcie pobory pracobiorcy, przy potrzebie pchajcie przyszłych przestępców pojazdem po powierzchni płaskiej! potulność popłaca przegranym! przyłączmy power'y poniżonych pieniężnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:06 Popieram pogląd! Pazernym pracodawcom powiemy Pałujcie się w Pupę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:12 przez płacenia przesunięcie pogłoduję porządnie, pozbieram po przyjaciołach porzucone posiłki, poogryzane polędwiczki, powysysam, powylizuję popitki prawie pokończone... posiadacie przypadkiem? podrzućcie! pokarmu pragnę przemożnie! portfel przecież pusty! ;( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:26 Pożyczyć Pieskowi? papu postawić? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:34 prawnika przyprowadzenie podczas pysznego posiłku podniesie poczucie przywiązania przyjaciela... postem przybity przewód pokarmowy polkę przygrywać poczyna! przesada! polkę? poloneza! pam pam pam param pam! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:55 Prawnik? Pijawka! proponuję przykościelną pomoc prawną dla podupadłych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:58 pomysł przedni! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:38 posiadam papierowki powierzchownie podgnite, pare podsuszonych pomidorow, papryke plastycznie poplesniala, peczek paragwajskich patatow, perforowane pudelko psich parowek, piekny przyklad przyschnietej pietruszki, plyn po prawdziwych patisonach podeslac paczke?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:43 proszę! proszę! podaje parametry: poczta podlaska, pod puszczą Pilską, plac Papierowy pięć przez pięć. prześlij poleconym! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:49 przesylam pocztylionem pospiesznym. poslaniec pedzi panicznie patrzac pod podkowy prosze pogodnie poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:52 pięknie,pięknie piszecie...pekam po prostu pozazdrościć... (ponieważ piszę pracując-popełniam pomyłki) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:59 prosze panstwa pracy precz! pojde po piwo - 15 puszek.pora poswietowac przeciez piekna pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 17:13 pijany popłyniesz... pięć powinno pęknąć... ponieważ potem pochmiel. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 17:50 Podążam pomieszkać. Pa. Pucio, pucio Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:56 przygotowuję przeto porcelanę :) pieprzu przyniosę. Prawiem przygotowany! (puk puk! przesyłka!) przyszła! przepraszam, pójdę przekąszać przysłany posiłek, powrócę piątkowym przedpołudniem! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:07 padłem przyduszony pokornie pechem psa perfidnie przegłodzonego przez pracodawcę! przesyłam puszki psie Pedigree Pal... ponadto podłączam pismo przygotowane przez prawnika, przytoczę: "Płacić! przecież prawo powinno przodem przechodzić, poszkodowanych popierać! Płacić piszę! procenty policzę, procesowe płatności posumuję, podupadniesz pieniężnie przedsiębiorco! pogróżki prawdziwe podpisuję podpisem: Prawy Prawnik" powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś