Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:40
Mam ochotę wywalić odbiornik przez okno, jak widzę szpetnego chłoptysia od
jogurtu. Tego z niezapominajkami.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 81.210.89.* 03.02.06, 17:48
      a ja jak widzę dziewczynkę ("naszą kochaną Oliwka"), kt.óra pocieszała inną
      dziewczynkę ("tą małą Basie) na wzór Odlotowej Agentki; i jeszcze mam uczulenie
      na inną dziewczynkę, która chwali się tym, że wiedziała cośtam o dinozaurach,
      bo "oglądała z tatą film o dinozaurach"; obie reklamy są dziełem cyfrowego
      Polsatu........ bleeeeeeeeee
      • Gość: lek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.smstv.pl 03.02.06, 18:11
        Chajzer pioracy skarpetki, pan 15 lat naprawiajacy pralki i te: "babciu co ty
        taka niewyrazna?" (pewnie sobie pochlala). I wiele wiele innych.
        • Gość: camelka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:21
          a ja mam ochote spalic telewizor jak wide tego chlopczyka co patrzy na karmik z
          ptaszkami a z nosa wychodzi mu ogromny glut...a feeeee...to chyba reklama
          jakiegos syropu...ohydaaa
          • Gość: Mimbla Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:33
            Ja bym utłukła wszystkch aktorów i autorów reklam proszku i te durnowate
            dzieciątka zamieniające sobie kanapki z Hochlandem.
            PS A ten chłopczyk od syropu jeszcze ma obrzydliwe zęby. Fuuu.
            • Gość: AntySer Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.c9.msk.pl 14.08.06, 22:36
              Te bahorzydła,a szczególnie ten mały smark za przeproszeniam z hohlanda to
              rzeczywiście jakaś paranoja."Inne".kurde,sam jest jakiś inny i dlaczego ona
              odsówa mu krzesło?Feministki powinny zareagować.
              • Gość: Bleh Debil z Ricore! Gnojek - jak śmierdzi, Goździkowa IP: *.acn.waw.pl 24.10.07, 14:53
                Jak ja tego faceta nie mogę! Czy możesz powtórzyć? Ricore... Wrrrrrrr
                I ten gnojek to postawił klocka i narzeka, że śmierdzi. A co?
                Myślał, że sra różami?
                No Goździkową to mógłby już walec przejechać....
            • Gość: mada Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 10:39
              Ja nie znosze tej pustej blondynki,ktora mowi: Z Jogobellą jestem pewna że sie
              dobrze odżywiam... :/ mówi jakby to był jej autorytet...i ma zadarty nos..co to
              nie ona,bo ma taki a nie inny jogurt..co za bzdura!!
              • Gość: lula Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.07, 18:33
                Mnie rozwala jak slysze, ze owoce Jogobelli sa CHRUPIACE (w jogurcie, chrupiace)
                i ze sa ja zerwane prosto z drzewa (a w tle jest jogurt truskawkowy).
                I sobie mysle - nie bede kupowac jogurtu od producenta, ktory uwaza mnie za debilke.
                • najodleglejszy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 15.12.07, 19:41
                  > Mnie rozwala jak slysze, ze owoce Jogobelli sa CHRUPIACE (w jogurcie, chrupiace
                  > )

TAK!!! JA TEŻ!!! JA TEŻ TEGO NIE MOGĘ!!! MORDO TY MOJA!!!
                  • usmiecham-sie Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 14.01.08, 16:38
                    Och, kocham was!:D Te kobiety (bo z tego co zauważyłam reklam jest kilka,a więc i kilka tych kobiet) z reklam jogobelli to sa jakieś oszołomy. Nie dośc, że "prosto z krzaczka" (albo z drzewa, wersji jest kilka), to panie mają pewność, że dobrze się odrzywiają. Dodam, że jogurty jogobelli zawierają takie dwie substancje na "a", których w tym momencie sobie nie przypomne, ale obie sa szkodliwe i z których jedna przyczynia się do powstania raka. Ach jakie zdrowe:D Poza tym zadowolony mąz, pani jedząca jogurt na sniadanie, lunch i kolację (to tak hurtowo), usmiechająca się za każdym razem do tego jogurtu + zadowolone dzieci. Full serwis.
              • pan_i_wladca_mx Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.04.08, 18:57
                hahah i ta co je jogurt na sniadanie, obiad i kolacje, nie wiem ile czasu spedza
                dziennie w kiblu ale pewnie sporo :) co za zenada :) inne, lenor czy cos tam ->
                dlaczego jas jets malutki, dlaczego tak ladnie pachnie - bo cie kocham :) kurde
                gdzie tu zwiazek przycznowo-skutkowy :)
          • aggakk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 13.02.06, 19:01
            mojemu mezowi tez sie zbiera na pawia jak widzitego chlopczyka
          • ebusia_fam_fatal Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 16.02.06, 22:16
            no a ja jak widzialam pierwszy raz te reklame z tym sinym dzieckiem, to bylam
            przekonana ze to reklama hospicjum dla dzieci :D:D
            • franciszek_pieczarka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 13.04.06, 15:27
              ja tą reklamę nazywam >> dwa gile <<,bo jeden w karmniku,a drugi z kichawy.
            • Gość: int1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:50
              też pomyślałam o tym hospicjum.. brrrr
            • Gość: obyWatelstwo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.76.172.* 12.07.07, 18:47
              ja też myślałam że to o hospicjum
          • Gość: ~ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.icpnet.pl 28.05.06, 20:03
            młody wygląda jakby miał ptasią grypę..bleeeh
            • nutopia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.05.06, 10:51
              Gość portalu: ~ja napisał(a):

> młody wygląda jakby miał ptasią grypę..bleeeh

up up up:)
              • Gość: maasad Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.05.06, 11:58
                Mnie najbardziel rozczula dziewczynka bez zębów sepleniąca aż do przesady jak
                to wspólczuła swojej koleżance z reklamy cyfrowego polsatu.
          • very_pretty_girl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 07.08.06, 16:27
            POPIERAM!!!
            bleee...!
          • Gość: bestyja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:42
            no faktycznie to dziecko wyglada jakby miało aids,to az smutne
        • Gość: lena Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:07
          "Lidl jest tani" Masakra, wrrrrr
        • toolkien Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 15.08.06, 20:39
          Cezary Pazura w reklamie Atlasa błeeeeeeeeeee
        • roisinn Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 04.05.07, 15:42
          Wrrr... Chajzer do domaaaa... :[
        • tegreska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 19.06.07, 20:50
          Wszystkie (może poza drobnymi wyjąkami) reklamy są wkurzające!

Facet siedzi przy kupie złomu:
          -Nazywam się Jan Kowalski i od 10 lat naprawiam pralkĘ. xD
          • Gość: lula Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.07, 18:37
            A tak na marginesie - znacie kogos, komu by padla pralka z powodu osadzajacego
            sie na grzalce kamienia? Ostatnio zrobilam maly rekonesans wsrod znajomych i
            slyszalam juz o wszystkich mozliwych powodach zepsucia sie pralki (lacznie z
            przypadkowym zamknieciem w niej kota), ale nikomu nie zepsula sie od nieuzywania
            Calgonu.
            • Gość: Kris Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 13:11
              pan Fronczewski w reklamie jakieiś wspaniałej lokaty ze swoim obleśnym pieskiem.
              Jakby mi jakiś kundel tak na samochód skoczył łapskami to bym go chyba za...bał !!!
              ...choć kocham zwierzątka
              • Gość: bleeee Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.gprs.plus.pl 16.02.08, 19:02
                Reklama syropu na kasel hedelix. Koszmarne zielone "coś" (liść??),
                koszmarny animowany dzieciak, w innej wersji jakieś coś jak duch
                latające (niby kaszel ulatujący), dramat! Nigdy nie kupię tego
                syropu!
                • Gość: zaraz urodzę Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 04.04.08, 23:03
                  Ja mam ochotę zwymiotować jak widzę reklamę środka na grzybicę stóp
                  czy czegoś takiego,gdy jakiś paskudny robal PODNOSI komuś paznokieć
                  u nogi.....Bleeeeeeeeeeeee paskudztwo!!
      • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 19:17
        Gość portalu: marta napisał(a):

> a ja jak widzę dziewczynkę ("naszą kochaną Oliwka"), kt.óra pocieszała inną
        > dziewczynkę ("tą małą Basie) na wzór Odlotowej Agentki; i jeszcze mam
        uczulenie
        >
        > na inną dziewczynkę, która chwali się tym, że wiedziała cośtam o dinozaurach,
        > bo "oglądała z tatą film o dinozaurach"; obie reklamy są dziełem cyfrowego
        > Polsatu........ bleeeeeeeeee

tez mnie to doprowadza do szewskiej pasji. i jeszcze mi się przypomniała taka
        jedna reklama z taka gó..arą która coś tam mówi oo jakimś cieście "Oto królowa
        bakalandii i jej ciasto" wrrr....:/
        • alaskahuska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 19:36
          Misiak, no dosłownie wyjęłaś mi to z ust! Właśnie chciałam napisać o tym
          dziewuszysku, takim lizusowatym, rozpieszczonym, które wypowiada cedząc słodko-
          pierdząco słowa: "Ata kralawa bakalandii i jaj ciasto".
          PS
          Chyba nie lubimy dzieci...
          • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 22:56
            alaskahuska oj chyba nie ;)i to bardzo

> "Ata kralawa bakalandii i jaj ciasto".no toCi wyszło,jakbym ją słyszała
            wrrrrr....:/
            • ebusia_fam_fatal Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 16.02.06, 22:13
              ale ona mowi:
              "Ata kralawa bakalandii i jaj ciass-to"
              mniej wiecej...
              bleh

i ten glupi hydraulik niby co to polske w unii reklamowal a jak u polki kran
              przyjezdza naprawiac to jej sie do dupy dobiera a potem i tak to ona musi kretem
              kran przepychac
              :)
              • ferrari4 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 31.03.06, 21:14
                A ja typuje reklame KFC:

wkuuuur...zająca na maxa jest ta kobita z niby Hawaii, sztuczny uśmiech, udaje
                że potrząsa biustem i gada cos tam pyszne kurczaki - różne smaki ( czy jakieś
                inne takie pierdoły ) no rany boskie jak w ogóle mozna taką reklame puszczać ?
                według mnie to tylko ODSTRASZA klientów :/ bo na sam jej widok automatycznie
                już biore pilota i zmieniam program !!
                • Gość: Ula Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.68.75.78.debica75.tnp.pl 07.07.07, 21:32
                  TO EDYTA HERBUS:D:D:D
                • pan_i_wladca_mx Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.04.08, 19:00
                  ferrari4 napisał:

> A ja typuje reklame KFC:
                  >
                  > wkuuuur...zająca na maxa jest ta kobita z niby Hawaii, sztuczny uśmiech, udaje
                  > że potrząsa biustem i gada cos tam pyszne kurczaki - różne smaki ( czy jakieś
                  > inne takie pierdoły ) no rany boskie jak w ogóle mozna taką reklame puszczać ?
                  > według mnie to tylko ODSTRASZA klientów :/ bo na sam jej widok automatycznie
                  > już biore pilota i zmieniam program !!

edi herbus :)
              • najodleglejszy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 15.12.07, 19:43
                ebusia_fam_fatal napisała:

> ale ona mowi:
                > "Ata kralawa bakalandii i jaj ciass-to"
                > mniej wiecej...
                > bleh

A właśnie że nieprawda, mówi:

"Ata kralawa bakalandii i jaj ciass-to-hoho" (Próba śmiechu)
                • Gość: verso Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.07, 23:18
                  A co powiecie o durnych śpiewających(podobno śpiewać każdy może, ale
                  nie każdy powinien) reniferkach z reklamy Plusa?
                  Toż to masakra!!!
        • blackberry69 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 17.08.06, 12:59
          a mnie do łez wkur...a facet który przeprasza za jakies tam warunki bankowo
          kredytowe...boshe...
          • Gość: kamila Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.asta-net.com.pl 23.05.07, 23:19
            Stenka reklamująca bank, który dzwoni do ciebie-koszmar. Baba jest obrzydliwie
            sztuczna i odstrasza od banku!!!!
      • li_lah k.urwa ma.c Kukulska w reklamie wody mineralnej 01.08.06, 22:02
        czyste pragnienie musi zaowocować ...jezzzzzuuuusiczku koszmar...ale bardzo
        lubilam reklame Plusa z ta rozdarta nauczycielka :D:D:D:D
      • li_lah Kukulska w reklamie wody mineralnej!!!!!!!!1 01.08.06, 22:03

• Gość: Popit Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.c9.msk.pl 14.08.06, 22:43
        Kurde,ludzie,co z Wami?Nie widzieliście reklamy Otriwinu?Jenny,to dopiero jest
        morda!Ten koleś z kichawą jak rudolf zasysający się pod koniec powietrzem jak
        odkurzacz.Makabra!
        • java84 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 24.08.06, 13:49
          co do znanych osob w reklamach- łodka bols czy bank z linda, kondratem &co.
          jeszcze ok. ale Krystyna Loska czy Katarzyna Skrzynecka w reklamie sosow,
          pasztetow czy przypraw to bleeee. naprawde ta telewizyjna emerytura taka niska?
      • Gość: Sebeq Mój znienawidzony bohater reklamy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 16:21
        Mój znienawidzony bohater reklamy ? Jarosław Kaczyński bezapelacyjnie ;P Drugie miejsce - ta dziewczynka co mówi "Jedyna w twoim wieku możliwa wyprawa - wyprawka szkolna !" Grrr, nie cierpię wrednych bab, a ta już w tak młodym wieku zdeprawowana...
    • Gość: Nonckiewicz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:59
      NONCKIEWICZ......SIADEJ!!!!!!!!!!!! masakra...:-)
      • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 19:15
        wszystkich tych ekspertów od Vanishów bym wytłukła i te baby co oblewają jednej
        kobiecie bluzkę.
        • alaskahuska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 19:43
          Misiak, czy Ty czytasz w moich myślach? :))) Też nie cierpię tych scenek z
          kwokami w roli głównej, załamującym ręce nad plamą na koszuli męża i
          rozpaczającymi tak, jakby od zniknięcia tej plamy zależał byt ich rodziny na
          tym świecie! A dubbing to koszmar!
          • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 22:57
            hahhaa się uśmiałam jak znów Twój wpis zobaczyłam :D
            no racja z tymi babmi które przeżywaja te plamy,do tego stopnia że ona zniszczy
            następną koszulę męża i on ją pewnie za to zabije.nieee......
            • jane_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 04.02.06, 17:48
              ostatnio pojawiła sie nowa reklama i kobita pokazuje koszule meża które sie
              plamia ale sa kolorowe wiec ich nie traktuje wybielaczem - noz kurna mac -
              gdyby mi chlop w takich koszulach chodził - w groszki, ptaszki i inne
              obrzydlistwa to bym go z domu wyrzuciła nie mowiąc o tym że bym sie wstydziła z
              nim gdziekolwiek pokazac - fujjjjjjjjjjjj
              • lucusia3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.03.06, 12:05
                Ja się też zastanawiam skąd oni takie koszule biorą, bo ja na żadnym chłopie
                takiej nie widuje (nie mówiąc już o moim). Może dlatego te reklamy są importowane, bo w Polsce porządnej kolorowej koszuli nie uświadczysz.
                • franciszek_pieczarka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 28.05.06, 14:56
                  lucusia3 napisała:

> Ja się też zastanawiam skąd oni takie koszule biorą, bo ja na żadnym chłopie
                  > takiej nie widuje (nie mówiąc już o moim). Może dlatego te reklamy są importowa
                  > ne, bo w Polsce porządnej kolorowej koszuli nie uświadczysz.

A ja myśle ,że to są koszule Cejrowskiego
              • java84 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 24.08.06, 13:50
                bingo z tymi groszkami i ptaszkami.
              • kolejny_forumowicz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 18.06.07, 16:17
                A DUBBING W TEJ REKLAMIE!!!!!

koszmarrr!

ta baba od koszuli ostatnie 3 zdania mówi z kompletnie zaciśniętymi ustami i
                durnowatym uśmiechem!
                "i jakie to czyste", czy coś takiego... boże! wiwat 'spece' od marketingu;P
            • Gość: pimpolinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:09
              nie moge jak widze reklamy tych wszystkich vanishow itp.wyjmuje ubranie z
              pralki i juz jest suche...albo ta baba co zniszczy dicopolowe koszule meza pod
              koniec gada z zamknietymi ustami:) :) :)
            • Gość: lula Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.08, 11:46
              Myślę, że naturalną kontynuacją są reklamy społeczne w stylu "bo zupa była za
              słona", tylko w wersji "bo koszula była zaplamiona".
              A tak na marginesie - nie wiem w czym musiałby sie wytarzać mój mąż, żeby tak
              zafajdać sobie koszulę. I jestem przekonana, że nawet jakby się tak usyfił to
              raczej przyszedłby skruszony z prośbą o poradę techniczną jak to wyprać niż z
              pretensją, ze czegoś tam mu nie doprałam.
          • Gość: seeeb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.jjs.pl 07.10.06, 22:07
            to zobacz jeszcze jak wyglada koszula meza, bo ja tez jestem maz i takiej
            koszuli w ciapy nie mam ;)
        • efiriel Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 04.02.06, 00:04
          misiak38 napisała:

> wszystkich tych ekspertów od Vanishów bym wytłukła i te baby co oblewają jednej
          >
          > kobiecie bluzkę.

a co powiecie na reklamę wybielacza, który to koleżanka poleca drugiej i bez
          względu gdzie się spotkają (kino, spacer, sklep) zawsze ma go przy sobie
          • jane_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 04.02.06, 17:50
            zawsze mnie zastanawia jak one je w tych swoich małych torebeczkach chowaja ;)
          • asik74 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 06.02.06, 09:29
            Hi Hi Hi albo wszystko wyprane w Perwollu i zawsze go mają ze sobą ;)
            Porażka
          • Gość: anula Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 07:59
            efiriel no nie mów ze nie nosisz ze soba wyielacza...jeszcze powiedz,ze
            ogrzewania podłogowego nie masz w kieszeni i uznam,ze cos nie tak;-) ;-) ;-)
            • efiriel Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 11.02.06, 16:04
              Gość portalu: anula napisał(a):

> efiriel no nie mów ze nie nosisz ze soba wyielacza...jeszcze powiedz,ze
              > ogrzewania podłogowego nie masz w kieszeni i uznam,ze cos nie tak;-) ;-) ;-)

kupię większą torbę i będę wszystko miała ze sobą, a jakby czegoś zabrakło to do
              ery tam mi wszystko dopasują :-)
        • Gość: szadoka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 212.160.172.* 31.03.06, 14:00
          te co oblewaja to pryszcz, lepsze te co jecza na wanishem z zachwytu jak w
          niemieckim pornosie ;"oooo", "aaa"
          • Gość: Pafcio Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.opek.com.pl 17.05.07, 14:06
            I co ja zrobię z taką ilością ROZPROSZONYCH plam???

kula w łeb
            • Gość: Anna Domicela Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.c250.petrotel.pl 08.07.07, 18:35
              I jakie fachowe nazewnictwo w ustach kury domowej;-)))
        • Gość: ulla25 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:41
          pomogę ci
        • najodleglejszy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 16.12.07, 11:43
          misiak38 napisała:

> wszystkich tych ekspertów od Vanishów bym wytłukła i te baby co oblewają jednej
          >
          > kobiecie bluzkę.

Należy jeszcze dodać, że jak widzę kolesie/kolesi, które/którzy udają oburzenie
          na widok poplamionej bluzki, to nie wiem czy śmiać się, czy płakać...
    • Gość: mariola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:23
      kolesia który 1)prowadzi losowanie lotka,2)do tego reklamuje kornflejksy-....i
      bedziecie takie silne jak tatus bleeee!! 3)i cos tam na przeziebienie-tato rex
      uciekł bleeee i ten jego głos ble ble ble
      • Gość: monopolowy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 03.02.06, 19:30
        Tego typa od nowej kawy z cykorią! MASAKRA!
        • mesty8 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 19:35
          mnie wku..a dudek reklamujący warkę, tpsa i nie wiem co jeszcze.
          • alaskahuska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 19:49
            Obrzydzeniem mnie napawa reklama kostki odświeżającej do toalety Domestos.
            Faceta zaglądającego do łazienki niby zalewa fala /dosłownie/ świeżości, ale ja
            widzę coś obrzydliwego, na niego wylewa się woda z kibelka.
            • Gość: , Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.smstv.pl 03.02.06, 19:52
              I ten dzieciak zatykający nos po defekalizacji:)
              • Gość: bluntman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 05:08
                > I ten dzieciak zatykający nos po defekalizacji:)

no, zesral sie...
              • Gość: A Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:48
                jak można było coś takiego wymyślić

aneta-lotek@wp.pl
          • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 23:02
            teraz mi się przypomniało jeszcze coś,generalnie lubię reklamy piwa ale wkurza
            mnie ta cos tam weszło ich tylko dwóch i potem jakieś "to wy godocie po
            naszymu" czy coś.:/
            • Gość: Ruda Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:02
              Żeby chociaż godali po naszymu - a nie z jakimś pseudośląskim zaśpiewem!!!!!!!!1
          • Gość: algidzia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:22
            ten Dudek to chyba tylko podpasek nie reklamuje! jak on mnie drażni!!!
        • Gość: kozi wierch Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 00:28
          popieram! osłabia mnie zwłaszcza to "żonglowanie" puszką Ricore w jego
          wykonaniu ehhehe
      • truscaveczka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.03.06, 17:44
        To ten sam? 2 i 3 to się zgadza, ale ten debil nieumiejący czytać z LOTTO to to
        samo?
    • setorika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 19:47
      a mnie marynarze tęskniący za pizzą dr oetkera!
      • naise Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 19:50
        dziacko z glutem z rekalmy syropu - wygląda jak młodociany narkoman
        • Gość: *** dziecko z glutem IP: *.autocom.pl 03.02.06, 19:56
          no wlasnie,nie wiedzialam co jest z tym chlopczykiem nie tak.
          ani ten niby glut..
          ani te niby okropne zeby..
          (niby , bo ja akurat tego nie zauwazylam)
          ale to , ze wyglada jak narkoman....dzieki naise
          • the_dzidka Re: dziecko z glutem 04.02.06, 10:28
            W jakims wątku to dziecko zostało nazwane dosadnie, acz trafnie - "gnijący
            chłopczyk".
            • Gość: Dalenne Re: dziecko z glutem IP: *.miasto.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 28.03.06, 14:35
              O właśnie "gnijące dziecko", taki mały trupek.
              Też nieznoszę tej reklamy.

Królowa Bakalandii też mi działa na nerwy
          • karoola0 karasnoludki-hitreludki 29.08.07, 00:34
            smierdzi smierdzi strasznbie smierdzi...karsnoludki gadaja ze
            smierdzi z szamba..niewiem czy koajrzycie jak dla mnie ochyda
        • p.galli Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.02.06, 10:57
          naise napisała:

> dziacko z glutem z rekalmy syropu - wygląda jak młodociany narkoman

raczej jak terminalne stadium choroby nowotworowej, albo zywe
          zombie...normalnie plamy opadowe ma juz na twarzy....blech
          • Gość: ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:03
            no wlasnie jak dziecko z aids. okropne.smutne
        • Gość: ikatola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:57
          + to hospicjum :)
          ktoś z produkcji tego *dziełka* powinien bać się o posadę :))
      • alaskahuska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 19:56
        Reklama pasty do zębów: kobieta, która ma dylemat jaką pastę wybrać i jakąś tam
        w końcu poleca jej dentysta, powinna raczej skonsultować się z kosmetyczką lub
        dermatologiem, gdyż jej twarz ma chorobliwie pomarańczowy odcień / zapewne
        efekt specjalny, aby podkreślić biel jej zebów/.
        • Gość: rzarufka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:11
          Tak, ta baba mówi o paście do zębów jakby wybierała: złamać sobie rękę czy nogę ?
          Młody z glutem też mnie wkurza.
          Chłop od kawy z cykorią bardzo się stara, nawet za bardzo...
          Oczywiście fenomenem są wystąpienia naukowców mówiących o pastylkach na grypę.
          Nobla im wszystkim. <roftl>
          • kakui polo cocta 03.02.06, 20:30
            ten men ktory zabiera kobiecie jej napoj
            • alaskahuska Re: wzdęte brzuchy 03.02.06, 20:52
              reklama jakiegoś leku p/wzdęciom i osoby rozpinające sobie spodnie i
              spódnice /brrr...,obrzydliwe guziory !/. Odwracam wtedy głowę od ekranu i
              czekam, aż sobie zdrowo pierdną / siarczysty "bąk", to od wieków najlepszy
              sposób na wzdęcia/ :)
              • Gość: aa Re: wzdęte brzuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:09
                zgadzam się nie nawidzę guzików , mam fobię ochyda.
                • alaskahuska Re:fobia guzikowa 05.02.06, 10:29
                  Ufff, ulżyło mi! Myślałam, że tylko ja tak mam:))) Toleruję tylko metalowe,
                  takie jak przy jeansach:D. A te w reklamie na "wzdętych" brzucholach, są
                  wyjątkowo wstrętne! Pozdr.
                  PS>
                  Czytałam , że naprawdę jest taka fobia:)
                  • Gość: aa Re:fobia guzikowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:52
                    Też toleruję tylko te w jeansach , a przy garsonce tylko obciągane materiałem.
                    Witaj w klubie!!!!!!!
                    • alaskahuska Re:fobia guzikowa 05.02.06, 16:06
                      Witaj! Mam zamiar założyć wątek dot. naszej fobii ,w końcu jest zabawna, co
                      nie?! Może będzie nas więcej:))) Zapisujesz się do Klubu Antyguzikowców?
                      • poranna_kawa Re:fobia guzikowa 05.02.06, 22:38
                        Ja tez, ja tez! zapisuje sie do klubu!!! (a juz myslałam, ze jesem jakaś inna)
                        Precz z guzikami!
                        • Gość: agrest Re:fobia guzikowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:09
                          A toście mnie pocieszyły! Mój syn od 4. roku życia nie daje sobie włożyć
                          niczego z guzikami, a ja miałam nadzieję, że mu to przejdzie, bo koszule w
                          kratkę są takie ładne i praktyczne...
                          • lucusia3 Re:fobia guzikowa 29.03.06, 12:09
                            Mnie guziki tak nie biorą, ale koszulki w kratkę u chłopców. Bleee.
                            I koniecznie tą koszulę wsadzic do spodni, a te spodnie koniecznie do pasa.Bleee.
                          • Gość: milenka Re:fobia guzikowa IP: 80.188.79.* 21.05.07, 16:55
                            uwierz synowi, dla niego nie sa ladne i praktyczne :)
                        • Gość: kadoro1969 Re:fobia guzikowa IP: 212.106.168.* 16.02.06, 19:11
                          Jejku,, ja też myślałam, że tylko mnie guziki obrzydzają...Juz od dziecka,
                          nawet jeśc nie mogę jak je widzę. Hmm może to sposób na odchudzanie...? A jak
                          mężowi miałam przyszyć, to potem prawie wymiotowałam. Nigdy się do tej fobii
                          nikomu nie pzryznałam, bo myslałam, że nikt tak nie ma i uznaja mnie za
                          wariatkę:)
                          • Gość: :) Re:fobia guzikowa IP: *.ha3.agh.edu.pl 27.12.07, 22:37
                            Czytałaś może "Koralinę" Gaimana?? :D Może stąd ta fobia :D
                  • Gość: d_evil Re:fobia guzikowa IP: *.range81-132.btcentralplus.com 09.07.06, 20:37
                    Jak mi dobrze... bo ja nienawidze. nie ma zadnego ciucha z guzikami. jak mnie
                    ktos dotknie guzikiem to prawie szalu dostaje. nie wezme do reki za nic na
                    swiecie. takie z dwoma i cztrerema dziurkami mnie zabijaja.
                    • mehundo Re:fobia guzikowa 05.01.07, 09:24
                      ja tez mam :) razem z bratem od dziecinstwa za nic w swiecie nie chcielismy
                      zakladac czegokolwiek z guziorami. zakladanie "wizytowych" koszul i bluzek na
                      wigilie do babci bylo najgorsza tortura, a jak jedno drugiemu chcialo dokuczyc
                      to bralo W PESETE (!!!) jakis guzior i latalo za drugim aby go nim obrzucic...
                      z tym odruchem wymiotnym to jest prawda - tez to mam !!!
                      p.s. rozkladajac wyro do spania ZAWSZE poduszke i koldre klade tak, aby guziory
                      byly - przy poduszce od strony wyra, a przy koldrze - od zewnatrz. chyba bym
                      zwariowala gdybym przez sen dotknela palcami u nog jakiegos wstretnego... bleh
                      • poranna_kawa Re:fobia guzikowa 21.01.07, 04:51
                        a ja mam tylko posciel 'bezguzikową'i moge spokojnie sie przewracać z boku na
                        bok i popraiwac poduszke bez stresu :)
                        i moja rodzina juz wie, ze jak robia zakupy to WSZYSTKO ma byc 'bezguzikowe'
                        • Gość: igun Re:fobia guzikowa IP: *.bb.online.no 13.05.07, 01:02
                          Niesamowite hehe.. Nie wiedzialam o takiej ale dobrze ze piszecie, niektorzy
                          beda sie mogli zastanowic i byc moze poprawic relacje z osobami nia
                          dotknietymi. Ja juz teraz wiem, co jest z jedna moja kolezanka - ona musi miec
                          po prostu ta fobie rowniez ! :)
                          • dioskorides Re:fobia guzikowa 29.03.08, 10:22
                            ale to chyba tylko u pań kawałek plastiku wywołuje takie odczucia
                            • Gość: parysada mój facet też IP: 80.48.73.* 08.04.08, 23:40
                              to ma. A przynajmniej miał w dzieciństwie. Ale teraz jak może, to
                              też unika guzików. Trochę trudno mi wyobrazić sobie, co czuje. Ja
                              tam się boję ptaków...
            • Gość: Endy Re: polo cocta IP: *.chello.pl 31.03.06, 21:27
              No tu sie zgadzam, skąd oni w ogóle tego gościa wzięli ? I kogo on w ogole
              gra ? Goryla jakiegoś ?
              I jeszcze drażniąca... a właściwie drażniący jest MAŁY GŁÓD z tych reklam
              Danona czy czegos tam innego do jedzenia grrrrrrrrrrrrrrrr :)
          • efiriel Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 04.02.06, 00:07
            młody z glutem jest wkurzający, ale ten komentarz do tej reklamy jeszcze bardziej
            przed zażyciem syropu biedne dziecko mogło tylko siedzieć w okienku i oglądać
            ptaszki, a po zażyciu lekarstwa może robić to co lubi najbardziej i dalej siedzi
            w okienku i ogląda ptaszki (to po cholere mu ten syropek i przed i po zażyciu
            jest tak samo, może glut mniejszy)
            • Gość: ypestis Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:34
              właśnie, a przecież syropek nie działa na gluty
            • p.galli Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.02.06, 11:00
              efiriel napisała:

> młody z glutem jest wkurzający, ale ten komentarz do tej reklamy jeszcze
              bardzi
              > ej
              > przed zażyciem syropu biedne dziecko mogło tylko siedzieć w okienku i oglądać
              > ptaszki, a po zażyciu lekarstwa może robić to co lubi najbardziej i dalej
              siedz

bo wczesniej KASZLAL i chrychal az sie slabo zrobilo czym doprowadzil biedne
              ptaszki z karmnika do zawalu serca ew panicznej ucieczki a teraz ju z w
              cichosci siedzi i nie straszy biednych ptakow :P
              > i
              > w okienku i ogląda ptaszki (to po cholere mu ten syropek i przed i po zażyciu
              > jest tak samo, może glut mniejszy)
            • alaskahuska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.02.06, 16:10
              No jak to po co? Przed zażyciem syropku, dziecko kichając straszyło biedne
              ptaszki, po zażyciu ptaszki się nie boją i wesoło, ze smakiem dziubią
              kruszynki. Ten syrop działa głównie "na ptaszki" :)))
              • Gość: Pafcio Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.opek.com.pl 17.05.07, 14:14
                na ptaszki, to działa viagra
          • Gość: Ypasylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.c9.msk.pl 14.08.06, 22:40
            Kurde,chłop od kawy z cykorią to już nie na moje narwy.Mówi tak jakby właśnie
            ją wysrał.a o niezastąpionej Ani chyba nawet nie trzeba nic pisać...grrrr!
        • kurka_wodna13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 00:07
          Reklama bodajże Sensodyne: dentyst(K?)a otwiera pełną szufladę. Znaczy poleca
          bo mu aż tak zalega???
      • martini.dry Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.02.06, 14:34
        marynarze są irytujący, ale to ze oni czekają na tradycyjne polskie dodatki to
        szok!
        i co mają pizzę ze sledziem i ogórkiem? czy ze schabowym???
        • matysia_k Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.02.06, 15:38
          Masz racje, to debilizm nad debilizmami!!
          Tradycyjne polskie dodtaki, w ofgole jak mozna mówic ze marynarze maja na
          statku pizze jak u mamy.. KOSzmra.
    • eekolog Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 21:25
      Moim zdaniem nic nie przebije reklamy podpasek.Zaraz mam przed oczami zużytą ,którą dzieciaki wygrzebały kijami ze śmietnika. Obrzydliwstwo.
      • hubertkm Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 21:30
        Dla mnie najgorsze jest w radiu: "Lidl jest tani!" Szlag mnie trafia!
        • Gość: ola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:37
          a co powiecie o Maklowiczu, który mówi ,że jego proszek E wypierze
          PIĘĆDZIESIĄT plam. mnie to wkurza , wymawia każdą literę -posłuchajcie..

• misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 23:04
          oooo taaaakk,to jest dopiero reklama.wtedy mam ochotę radio przez okno puścić.
          • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 23:05
            to było do hubertkm o tym lidlu ;)
          • Gość: e Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:30
            Numer jeden to ta od Urbańskiego, co to sprawdza jego wiedzę na temat
            banków. Ma w sobie coś odrażającego.
            Reklamy szamponów ziołowych, firmy nie pamiętam, te, w których panienki szczytują przy myciu łba.
            Wszystkie Szwabki (O, nie, ale ja mam pranie!) i te usteczka układające
            się w "NEIN"
            Bachorów w reklamach też nie znoszę. Nie pamiętam ani jednego
            rozbrajającego, w przeciwieństwie do kota Whiskasa.
            Wszyscy mężowie uwiedzeni samkiem zupy z proszku...
            • Gość: pepe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:48
              masz rację- ta zimna suka mogłaby kastrować. ekstaza od umycia włosów powala a
              te debili od vanishów i proszków - powinni tego zabronić!
            • Gość: tak Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:51
              Gość portalu: e napisał(a):

> Numer jeden to ta od Urbańskiego, co to sprawdza jego wiedzę na temat
              > banków. Ma w sobie coś odrażającego.

Ma koszmarny uśmiech, taki płaski...i ogólnie brzydka.
        • p.galli Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.02.06, 11:01
          Dla mnie najgorsze jest w radiu: "Lidl jest tani!" Szlag mnie trafia!

tytul watku "znienawidzony bohater rekalmy"...a nie reklama sama w sobie :)
          • kurka_wodna13 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.06.06, 00:11
            W Wwie na Tarchominie:
            Bilboartd "Lidl jest tani" wisi... przed wejściem do Biedronki ;)
          • kolejny_forumowicz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 18.06.07, 16:23
            reklama Verdinu, co siedzą takie dwie ropuchy przy stole i cośtam "już nie mogę.
            czekaj, mamy verdin na wątrobę". boże, ci kolesie od reklamy chyba robili
            casting na najbrzydsze babska w okolicy!!!
        • alaskahuska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 05.02.06, 16:14
          Dzięki tej reklamie, już nigdy moja stopa nie przestąpi progu "taniego Lidla"!
          Ta kobieta wyśpiewująca dziecinnym głosikiem rodem z "Domowego Przedszkola" dwa
          słowa "lidl jest tani" ...wrrrrr!
          • Gość: bluntman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 05:11
            > dwa słowa "lidl jest tani" ...wrrrrr!

a nie trzy?
            • alaskahuska Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.02.06, 08:24
              No trzy, trzy, trzy!!! Co się czepiacie? Nienawiść do tej reklamy mnie tak
              zaślepiła, że nie umiałam zliczyć do TRZECH:(
        • joanna.syrenka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 08.02.06, 13:16
          Jest jednak coś przy czym Lidl to arcydzieło... Reklama szczęliwej rodziny bo
          kupuje w Tesco.... MÓJ ZIĘC/TATA/ JEST SUUUUUUUUPER...
        • Gość: ola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.06, 22:20
          "Dla mnie najgorsze jest w radiu: "Lidl jest tani!" Szlag mnie trafia!"
          Ja przez pół roku sie zastanawiałam co oni reklamują, no świetna dykcja, ta
          panienka powinna śpiewać "jestem głupia" na ta samą melodie
          • Gość: Water Proof Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.icpnet.pl 29.03.06, 23:38
            A propos dykcji, jest w radiu reklama takiego poznańskiego klubu - "Tuba".
            Dopiero, jak zobaczyłam banner w mieście, zorientowałam się, że pierwszą
            literką jest "T", a nie "D" :) To idzie tak: "Tu-ba, Tu-ba, Tu-ba".
        • lucusia3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.03.06, 12:12
          Koszmar. I ZAWSZE to leci w radiu w autobusie jak jadę do pracy. Nic prawie nie słychać całą drogę, tylko jedno jest wyraźne: Lidl jest tani!
    • Gość: Iskra Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.02.06, 21:35
      dodam do tej listy lek na wzdecia w reklamie ktorego facet sie nadyma nadyma
      nadyma i zaczyna powoli odlatywać, a żonka trzyma go za rękę i tych wszystich
      idiotow z reklam Biedronki. debile nie wiedzą z czego sie szynke robi? z
      biedronki :P no i koles z glutem co charczy na wróbelki a teraz dosyć nową
      reklamę jakiegos cudnego leku w ktorej to rysunkowego chłopczyka przed
      rysunkowym (!) kaszlem :P ratuje liść kasztanowca :P O CO TU ***** CHODZI? :D
      • matysia_k Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.02.06, 15:40
        A ta reklama biedronki, w ktorej choernie grubie dziecko mówi" Moja pierwsza
        czekolada" MAm ochote mu dogadac, ze moze i ostatnia jak nie schudni...
        • Gość: lol Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.e-wro.net.pl 05.04.06, 03:25
          a ten starszy pan w reklamie bierdonki - biedak, sześćdziesiątka na karku, i to
          dopiero jego pierwsze jajko? aż serce się kraje...
        • java84 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 24.08.06, 13:57
          ten koles przypomina mi takiego niemieckiego chlopaczka z filmu "Charlie i
          fabryka czekolady" z Johnnym Deppem. "Tato, ja chce szokolade";)
    • kasiakaz1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 21:38
      Panowie komentujący częstotliwość sikania kolegi. I wszystkie reklamy leków na
      prostatę
      • dziki_osiol Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 21:40
        no i żeby mi nie sżło w boczki
        • Gość: rzarufka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:45
          pffffff, co za idiotyczna kwestia.
          A niby mało być zabawnie i pomysłowo. Mumio rządzi!
        • misiak38 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 03.02.06, 23:07
          dziki osiołku mi sie ta reklama akurat podoba,może dlatego,że lubię tę
          dziewczynę,reklamówka jest taka w miarę naturalna.i ten koleś na końcu tez tak
          fajnie wygląda :)
        • Gość: Dalenne Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.miasto.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 28.03.06, 14:42
          A te boczki wymawiane są w taki irytujący sposób, z akcentem na B. Uhhh
    • Gość: baQ Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:51
      A mnie denerwuje:
      - Goździkowa i ta glupia piosenka!!!!! Buuuuuuuuuuu
      - Jakiś lek na rozwolnienie... (No bo to normalna rzecz jak ma sie sr*czke to
      idzie się do sąsiadów po lek!)...yyyyyyyyyyyyyyyy
      - Prosukty, którymi wystarczy psiknąć na zasyfiałe płytki, a chwila później
      błyszczą!
      - No i mój fabowyrt SAUNA SOLUSZON z tv mango- ta seplemiąca blondyna i ten
      emeryt na sterydach... łłoooo boshhheeeeeeeeeeeeeeeee..........
      • Gość: monopolowy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 03.02.06, 22:49
        Ze sraczką to było tak, że panna miała sraczkę i poleciała do sąsiadki z tekstem
        "przyszłam do pani, bo pani jest specjalistką (czy tam zna się) na
        rozwolnieniach" . No jakby do mnie tak sąsiadka wpadła z takim tekstem, to ma w
        pysk:D