palnick 30.10.06, 21:39 Kto nasycić się nie może rymowaniem moskalików. Tego potną mnichów noże i dołączy do umrzyków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 30.10.06, 21:44 Kto w wątku moskalikowym U Palnicka pisać nie chce Temu klechy wieniec z głowy Zdejmą i w "de" wetkną kleszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 30.10.06, 22:20 Kto się najpierw deklaruje potem szybko zmienia zdanie Tego pop co ma trzy... przerżnie dziś na otomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 01:34 Kto chce pisać moskaliki mimo wrażej propagandy. Temu zrobią riki-tiki misjonarze aż z Ugandy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - link do poprzedniego wątku 31.10.06, 11:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=36407548 Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 30.10.06, 21:43 Kto innych tutaj wykiwał Stając się matką wątku, Temu pop będzie spiwał Na końcu i na początku. Wiedziałam, że się zaczaiłeś, podstępniku! Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 30.10.06, 21:46 obrobka_skrawaniem napisała: > Kto innych tutaj wykiwał > Stając się matką wątku, > Temu pop będzie spiwał > Na końcu i na początku. > > Wiedziałam, że się zaczaiłeś, podstępniku! Pudło! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 30.10.06, 21:48 No to gdzie ta flaszka? Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 30.10.06, 21:50 Proszę bardzo, nawet dwie. Z jakiej szklaneczki? Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 30.10.06, 21:53 Imma założyła swój wątek minutę wcześniej. Drogi Palnicku, idę tam. Czekamy na Ciebie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 01:26 Kto już czwartej tu edycji nie zamierza kultywować Tego alumn po prymicji będzie prąciem emablować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bebe Re: Moskaliki - 4 edycja :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 19:09 Kto chce kaczkę mnieć premiera Kto PiS chce miesz główną partią temu pod kościołem w głowe no i cześć Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 01:30 Kto do picia alkoholu chce namawiać w internecie Ten zgwałcony będzie w hallu zboru w cieszyńskim powiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 30.10.06, 21:47 Trochę mi się liczba sylab nie zgadza, ale to dlatego, że "matka siedzi z tyłu". Niniejszym pozdrowienia dla "matki". Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 01:27 Kogo dziwią wątki mnogie dotyczące moskalików Temu prałat urwie nogę na spotkaniu kanoników Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 01:38 Kto się szwenda tu po nocy Własny wątek ciągnąc w górę Ten ustrzelon będzie z procy Gdy podąży pod figurę.* Figura jest paskudnym wytworem rękodzieła, zwanego też (bleee) sztuką ludową. Przedstawia tzw. świątka, który to fakt czyni zadość wymogom klasycznego moskalika. W klasycznym moskaliku musi być motyw "świętości", coklowiek to nie miałoby znaczyć. Wiszisz Kolego, ja też potrafię pisać patetyczne brednie. Tylko po co? Dobranoc ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 01:56 Kto miast w łożu dokazywać klepie tu po klawiaturze. Z tym pop zechce dokazywać bez pamięci o rupturze. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 30.10.06, 22:18 Kto minuty tu się czepia i rozłamu nie popiera. Temu kleryk wyrwie ślepia oraz strasznie sponiewiera. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 08:39 Kto rozłamu dokonuje Wspominając mdłe PoPisy Ten z rabinem zabaluje W szabas, pijąc z jednej misy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 06.12.06, 19:19 Kto mi tutaj niekoszerny sposób picia z popem wtrynia Temu otwor (dość obszerny) zrobi rabin i św. Marynia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tullamore Re: Moskaliki - 4 edycja :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:20 A ja dzisiaj się napiję Złoty płyn już na mnie czeka Potem Wam obije ryje Krew poleje się jak rzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 09:16 Kto mnie zmusza, bym w rozkroku Nogę miała w każdym wątku.... (reszta w Reanimacji u Immanueli) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 09:38 Kto by zaś u konkurencji Nie napisał moskalika To ten dziś u eminencji Owies będzie jeść z szaflika. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 09:45 Kto nie przyzna że tu Ojciec Matka tam (dziwna rodzina) Tego w Gdańsku (lecz nie w porcie) Prałat za pupę hm... potrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 10:00 Kto z religią jest za pan brat I moskale dzielnie tworzy Tego pochwali ksiądz prałat Bo rymować to dar Boży! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kurrara Re: Moskaliki - 4 edycja :-) IP: *.chello.pl 31.10.06, 10:01 Kto nie złoży gratulacji Ojcu wątku należycie, głową w dół niech po libacji na popowej leży pycie. Dumnemu Ojcu- Założycielowi gratulacje za płodność i zaangażowanie składa Kurrara. (Mam wrażenie, że wczorajsze rozdwojenie to zemsta naszego rozczłonkowanego popa. Ha!) Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 10:12 Kto zaś twierdzi: to zbyt mało Dwa z moskalikami wątki Poświęcimy go gorzałą I niechaj nie pości w piątki. Ktoś jeszcze zakłada? Ja chyba nie nadążę pisać na więcej niż dwóch ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 10:14 Kto założy wątek trzeci Oczywiście z moskalami, Tego pop niechaj oświeci (Pop przez nas rozczłonkowany) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 10:42 A kto Ojca nie pochwali (wszakże płaci alimenta) Tego pejczem będzie walić Jedna bardzo znana święta. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:05 Kto nic a nic tu nie pisze, Preferując wątek Matki, Temu przerwą błogą ciszę Wszystkie liczne księże dziatki. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:08 Wątku kto tu nie pilnuje Tylko sypia do południa Pop pogrozi mu swym ... palcem Już od 20. XII Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:11 Kto zaś nie wie że dzieciątka Kochają też swego Tatę Tego zagna Rydz do kątka I mu złoi skórę batem. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:34 Kto dwa wątki moskaliczne chce uważać tu za rozłam. Tego sekty profalliczne wygarbują niczym kozła. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:37 Kto się jawi Ojcem groźnym Zamiast Tatą kochającym Ten na farze będzie woźnym Klechy kochankiem gorącym. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:40 Kto zarzuca zbytnią srogość ojcu wątku nieuczciwie Tego dorwie klechów mnogość za katedrą aż w Niniwie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 13:45 Kto tu milutkim tatusiem Chce być widziany przez innych, Ten dziś z klerykiem-lalusiem Przejdzie po Mostkach Mogilnych. Kto wie, gdzie jest Mostek Mogilny? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 13:48 Kto dziś po Mostku Mogilnym (Gdzie właściwie jest ten mostek?) Przejdzie, temu proboszcz silny Spuści spodnie aż do kostek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 14:06 A kto tu jest z Warszawy I nie wie gdzie Mogilny Mostek, tego bez wrzawy walnie kleryk-wyrostek. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 15:29 Kto powtórką z geografii Napastuje tu znienacka Ten we własnej swej parafii Wdepnie dziś w krowiego placka. PS. Mogilny Mostek, cudne miejsce, byłam tam na rowerze, z Przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 15:45 A kto wie ,gdzie nieszczęsny Mostek ów się znajduje, Tego dziś święty Szczęsny W dupeczkę pocałuje. immanuela napisała: > PS. Mogilny Mostek, cudne miejsce, byłam tam na rowerze, z Przyjacielem Jak miło, że ktoś tam był. Ja kiedyś często bywałam, na biegówkach, czasem pieszo. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 16:59 Kto tu męczy nas Mostkami miast jesienią się zachwycić Tego siostra wraz z mnichami chlaśnie mocno czymś po rzyci. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 17:39 Nie chce słuchać kto o Mostkach i o pięknie Kampinosu pod obrazem św. Kostka wdepnie w misę dziś bigosu. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 17:43 Kto tu pięknem Kampinosu chce zanudzić audytorium. Ten potęgą popa głosu wskrzesić zechce prosektorium. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 17:48 W kto miast o Kampinosie woli pisać o wychodkach temu będzie dłubać w nosie Święta Gienia w czarnych botkach. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:12 Kto na piękno Kampinosu Jest tu ślepy oraz głuchy, Tego pozbawi pop głosu Wtykając w gębę paluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:15 Kto tu Kaminosem mami choć to temat nieciekawy Temu biskup aż z Miami wleje w dekolt wiadro kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:20 Kto tu wiadro kawy warzy I chce wlewać mi w dekolty, Tego w piekle się usmaży I pozbawi się aorty. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:23 Kto ma dziwny wstręt do kawy a w dekolcie chce mieć sucho Tego biskup nieciekawy wyśle na randkę z kostuchą. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 17:34 Kto nie cieszy się, że święty taką mu przyjemność zrobi w garniturze dość wymiętym Będzie brał ślub gdzieś w Nairobi. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 17:47 Kto zaś cieszy się za wcześnie, bo ten święty nie istnieje. Temu biskup w zad czereśnie, wsadzi mknąc przez kampinoską knieję. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 17:51 Kto podważa tu istnienie Św. Szczęsnego (patrz: Obróbka) Świety Jerzy, choć jest leniem Będzie grzebał mu w podróbkach. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:22 Kto podważa wszystkich świętych a nie tylko św. Szczęsnego. Ten wśród ryb już dawno śniętych trafi piątek trzynastego. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 17:23 Kto tu wcale nie dostrzega ojca, że w nim czyste dobro. Tego kleryk, leń, lebiega, na mszy wnet poszczuje kobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:36 Kogo wcale nie porusza amerykański haloween Ten w kapliczce obok ratusza pozna co to jest ten spleen Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:41 A kto niczym jakiś sobek Tylko w swoim wątku tworzy To ten wdepnie w kozi bobek U masonów w Wielkiej Loży. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:43 Kto się kłóci z Ojcem, Matką Zamiast dzieckiem być posłusznym, Tego kapłan z koloratką Nie rozgrzeszy w Dzień Zaduszny. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:46 Kto uważa dwójkę dzieci za nadmierną nieco liczbę Tego szatan wnet przeleci za nic mając wiernych ciżbę. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:49 Kto mieć dzieci nie zamierza Wybierając singla życie Tego ksiądz spod Sandomierza Połaskocze po odbycie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:52 Kto uniknąć pragnie wielce przekazania DNA. Tego dzisiaj dwa wisielce wyłaskoczą aż do cna. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 11:57 Kto na siłach się czuje Do płodzenia dzieci tutaj Niech niech coś zaadoptuje I niech będzie to pokuta. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 12:02 Kto porodził zaś bliźniaki, Lub trojaczki, nie daj Boże, Niech uniknie księżej draki - Już nie może mu być gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 12:06 Kogo ciągle coś blokuje w tym by w końcu dzieci mieć Tego pop co ma trzy... wyobraca wręcz na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 12:10 Kto za dziećmi nie przepada (A jestem to ja, na przykład) Temu już z ambony gada Ksiądz o prokreacji wykład. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 12:17 Kto zaś sądzi tu, że dzieci po to są by je uwielbiać Tego prałat, gdy przeleci, wsadzi w stingi jeszcze kiełbia. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 17:37 Kto tu w szale rymowania trzepnął moskalików stówkę. Tego proboszczowa niania cmonie sztuczną szczęką w dupkę. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:04 Kto jak zwykle tu rekordy Zalicza i się podnieca, Temu pop włoży do mordy Gromnicę i będzie heca. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:18 Kto nie widzi, że dwa wątki biorę tutaj pod uwagę. Ten przeżarty będzie w piątki i utrzyma swą nadwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:24 Kto nadwagę mi wytyka, Chociaż mnie nie widział zgoła, Ten sam będzie wnet pomykał Z popem nago i po polach. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:32 Kto by nie chciał widzieć ciebie zwłaszcza jak tu mówisz "zgoła" :-) Ten nie znajdzie się już w niebie, niech więc zmiłowania woła. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:39 Komu „zgoła” się kojarzy, Chociaż co innego znaczy, Tego zleje pop po twarzy Tak, że aż te 3 zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:50 Kto chce błysnąć tutaj "zgoła" i udaje, że to blaga. Tego, gdzie księża stodoła, dorwie kleryk choć łamaga. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 18:56 Kto łamagą mnie tu straszy Choć ja sobie z nim (nią?) dam radę Temu naleje do kaszy Pop, zanim zwietrzy tu zdradę . Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 20:44 Kto strachliwy jest nad miarę bojąc się nawet łamagi. Temu w dupę dziś gitarę wepchnie pop dla równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 31.10.06, 20:53 Kto gitarę chciałby wtykać Chociaż nie do tego służy, Temu z użyciem chwytnika Pop pewien organ wydłuży. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 01:52 Kto gitary przyjąć nie chce bo uważa, że to bzdura. Tego znany pop połechce pod cerkiewką, tam gdzie Bzura. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 15:52 Kto tu powie mi, że Szwaby przyjaciele to Lechitów. Tego zgwałcą gołe baby za kościołem Karmelitów. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 17:00 Kto mi powie, że Trójmiasto przyjacielem jest Warszawy tego pop oblepi w ciasto i poda ze szklanką kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 17:34 A kto stwierdzi, że Krakusy przepadają za Warszawą Temu zrobi swe psikusy pop w kosciele nad Wełtawą Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 17:48 A kto powie, ze Ślązacy Kochają dziś Warszawiaków Temu pop zrobi na glacy Gniazdko dla pliszek i szpaków. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 17:53 Kto uważa, że ktokolwiek czuje do Warszawy miętę Ten zdziwiony dziś cokolwiek popu utnie lewą piętę. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 17:54 Kto tu myśli, że Warszawa Nielubieniem się przejmuje, Temu w cerkwi na Kujawach Oberwie się wszystkie …. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 17:57 Kto by sądził: Warszawiacy ludek to przemiły wielce Tego mnisi jacy tacy utopią w moczu kropelce. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:02 Kto mi powie: Warszawiacy słuchają uwag kretyńskich, tego zagonią do pracy w ogrodach benedyktyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:04 Kto by myślał, że w Warszawie słucha się dziś kogokolwiek Ten utopion w czarnej kawie dalej będzie biały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:08 Kto mi powie, że Warszawa nie jest najbrzydszą ze stolic tego podtopi wnet Drawa i pop rozwiesi na holi*. * holi -hali (chyba słowackie) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:24 Kto by spierał się z obróbką w kwestii Warszawy brzydoty Ten usiądzie gołą dupką tam gdzie szczają księże koty. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:36 Kto by tu spierał się z obróbką w jakiejkolwiek kwestii w ogóle, tego na trzy zdrowaśki (krótko) wszadzą do pieca bardzo czule. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:39 Kto zaś grozą tutaj sieje strasząc piecem i zdrowaśką Ten znienacka osiwieje kopulując z kozą Kaśką. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:50 A kto tutaj kopulacją straszy (coz za znajomosc terminologii), temu pop stary wleje do kaszy tak, że nabawi się patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:52 Kto się boi kopulacji a sam termin go przeraża Ten u popa na kolacji odda się ćwierci Zbaraża. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:01 Kto tylko by o spółkowaniu marzył czy świątek to czy piątek, temu na jutrzejszym śniadaniu kleryk wleje do gaci wrzątek. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:04 Kto nieczuły na poezję balet, muzykę i prozę. Ten za straszną tę herezję pokryć musi księżą krowę. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:13 Kto się wzrusza poezjami oraz innymi bzdetami, temu pop z trzema jajami utnie coś wnet ciupagami. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:40 Kogo sztuki zaś nie biorą bo on prosty jest jak cep Temu kleryk za oborą wnet wykaże, że jest kiep Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:48 A kto sztuką się posługuje tylko żeby zwabić panienki, tego pop wnet mocno pokłuje kawałkami zbitej butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:49 Kto zwabienie panny sztuką ma za istny dopust boży Tego zmiecie pop bazooką i w mogile go połozy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:58 A kto poezją CUDZĄ Kobiety tutaj mami Od tego popi wyłudzą MIODZIK wraz z ORZECHAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 20:11 obrobka_skrawaniem napisała: > A kto poezją CUDZĄ > Kobiety tutaj mami > Od tego popi wyłudzą > MIODZIK wraz z ORZECHAMI. ---- Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam nic nie pojmuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 20:21 palnick napisał: > Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam > nic nie pojmuję :-) A kto tu udaje Greka I za niewiniątko robi, Temu wbiją w głowę ćwieka Popi, a choćby w Nairobi. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 20:28 Kto by Greka chciał udawać wstydząc się lechickiej nacji Ten u Rydza wnet nadawać bedzie rumbę do kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 20:31 Kto tu rozróżnia nacje Oraz kolory skóry Tego dwie siostry-gracje Wezmą w swoje pazury. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 00:26 Kto niczego nie rozróżnia i się czepia bez ustanku Tego wredna siostra Próżnia dorwie rankiem na krużganku Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 10:35 Kto moskale tworzy dzielnie, Nawet dzisiaj - choć Zaduszki Ten ktoś Bogu służy wiernie, Biblię czyta do poduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 11:38 Kto uważa, że moskali w jakieś dni pisać nie można Temu biskup w łeb przywali, niemoc zetnie go przemożna Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 12:03 Kto nie pisze u Palnicka Tylko Immę chce wspomagać Tego szaman nie wybzyka Bo go dzisiaj męczy zgaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 12:05 A kto tylko w swoim wątku Pisze i go ciągnie w górę Tego zrypią łajzy mnisze Nie zważając na rupturę. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 12:12 Kto zaś pisze i tu, i tu, Dzieląc miedzy wątki zapał, Mu od nocy aż do świtu Nos uryną będzie kapał. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 12:21 Kto pierwszego w tym sezonie Dziś ulepić chce bałwana, Ten bije w kościelnym dzwonie Na jutrznię z samego rana. (śnieżyca za oknem nastraja mnie absurdalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 13:20 A kto w śnieżną zadymkę Musiał dziś wyjść do pracy, Temu wnet miodu krzynkę Przyniesie pop na tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:20 Kto do pracy raźno bieży czy śnieżyca to czy słota Ten na katedralnej wieży śpiewał będzie jak idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:17 Kto bałwana chce ulepić z gębą Andrzeja Leppera Ten majątek musi przepić w towarzystwie Lucypera. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:15 Kto upuszcza nosem siki zamiast usiąść na urynał Tego dziś misjonarz dziki za słabiznę będzie trzymał Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:13 Kto zaś pisze w wątkach obu i rozdziela wpisy równo Temu prałat zada bobu każąc jeść indycze gó... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:12 Kto by z Irką się nie zgadzał i próbował polemiki Tego nocą zetnie zgaga bo pop gorzkie ma plemniki Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 09.01.07, 12:32 Kto nie widzi, że wiosenne mamy za oknem klimaty Łyknie tabletki nasenne przed podrywem Rydza taty. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 09.01.07, 16:09 Kto nie widzi, że coś zimy Nie ma w tym roku i nie ma, Tego wnet dwa popy-mimy Zakneblują – to nie ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 12:19 Kto się dzisiaj nie zadumał nad tymi, którzy odeszli. Ten już nic nie będzie kumał nawet w kapliczce w Jeleśni. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 13:04 Kogo wprawia w stan zachwytu listopada mętna aura Ten w otchłani gdzieś niebytu spotka klechę dinozaura. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:28 Kto zaś lubi wiatru z deszczem po twarzy zimnej smaganie Ten przeżyje dni złowieszcze z klechą, któremu nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 18:53 Kto lubi wietrzną pogodę dżdż, mżawkę oraz zamglenie temu dwie siostry niemłode przetrzepią gołe siedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:02 Kto pasjami kocha wiatry deszcze i smętne szarugi Temu klecha aż znad Warty utnie ptaka, bo za długi. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:09 Kto uwielbia jesienną pluchę Ciemność, wilgoć i chłodek ostry, Temu mrówki włożą w poduchę Antonianki – milutkie siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:12 Kto doznaje wręcz ekstazy mokro mając w butach. Tego stary mnich Gerwazy wyklnie w kaplicy w Prabutach Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:16 Kto bardzo lubi dreszcze Oraz mokre ubranie, Temu trąby złowieszcze Zadmą na powitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kurrara Re: Moskaliki - 4 edycja :-) IP: *.chello.pl 01.11.06, 19:24 Kto tu zaraz skończy setkę wyskakując wręcz znienacka, niechaj życie miewa letkie i odpusty u św. Jacka. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:28 A kto tu się zaczaił I wyskoczył z konopi, Temu pop łeb umai Tak, że zlękną się chłopi. Gratulacje Kurraro! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 01.11.06, 19:30 Kto znienacka trafił setkę czając się za rogiem Ten zaliczy dziś orgietkę z popem - seksu bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 12:41 Kto 1.XI Porymował sobie śmiele Tego patron Pitta Brada Wykorzysta w tę niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 12:43 Kto w wyścigu obu wątków Moskalowych uczestniczył Wczoraj, ten na grobach świątków Nie zapalić zdążył zniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 13:20 Kto przy na Haiti nocy Aż zapomniał o Palnicku, Tego pop niech ma w swej mocy Oj, ileż tu będzie krzyku! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 13:24 Palnicku! Special for You! www.e-drinks.com.pl/drinki/likier/NOC_NA_HAITI.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 14:01 Kto nie wesprze tu Palnicka Co był nazwan dziś króliczkiem Tego nikt już nie wybzyka Chyba tylko księdz pilniczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 14:35 Kto króliczkiem tu nazywa Chłopa, co ma wilcza szczękę, Tego ksieni litościwa Wyśle do grobu na mękę. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:28 Kto mi tutaj japę wilczą chce przyprawić niespodzianie Tego mnisi, którzy milczą, przerżną wnet na otomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:35 Komu nie trzeba przyprawiać, Bowiem kły już ma z natury, Tego już nie będą zbawiać Nawet te anielskie chóry. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:47 Kto przedkłada bezzębnego ponad chłopa z kłami Ten już w piątek trzynastego ma orgietkę z alumnami. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:27 Kto zaś wsparcie naszej Irki miałby za nic i w pogardzie Temu prałat wyrwie nyrki włócząc go po halabardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:25 Kto noc spędził na Haiti zamiast w nekropoliach naszych Ten zasiedli indian tipi z trójką mnichów dość rubasznych Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:23 Kto ni świeczki nie zapalił ni zadumie się nie oddał Tego w glacę będzie walił pop psałterzem (moczymorda). Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:22 Kto zaś wcale nie rymował mając wszystkich świętych w nosie Ten z klerykiem dziś tokował będzie jurnie w Kampinosie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:27 Kto się Kampinosu czepia, Chociaż nie był tam w ogóle, Temu pop wyłupie ślepia I powiesi na kopule. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:30 Kto zaś Kaminosem żyje i zachwyca się nim stale Tego proboszcz co wciąż tyje nazwie głupio: ty pedale. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:38 A kto niczym nie jest w stanie Się zachwycić na tym świecie, Temu nigdy już nie stanie I będzie chodził w berecie* *moherowym oczywiście, przy czym ów beret jest tu elementem świętym Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 16:49 Kto mi tutaj chciałby wciskać że ja świata cud olewam. Ten się będzie w kruchcie ciskać, bez ubrania, - się spodziewam. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 17:02 A komu tu wyobraźnia za bardzo dzisiaj pracuje tego wkrótce czeka kaźnia* ze znanym popem3… * z moskalika nie należy uczyć się języka Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 17:39 A kto tutaj kaźnią staraszy oraz znanym wszystkim popem Tego rabin wypatroszy pod kościelnym kutym płotem Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 17:46 Kto chciałby patroszyć panie Choć się przydadzą do czegoś Innego, ten w Watykanie Nabędzie syfa jakiegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskaliki - 4 edycja :-) 02.11.06, 17:54 Kto mi słusznie przypomina do czego dobre są damy. Temu stary prałacina wsadzi w zad stołek składany. Odpowiedz Link Zgłoś