Dodaj do ulubionych

Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-)

20.04.07, 15:22
Proponuję zabawę polegającą na napisaniu dwuwiersza, w którym pierwsza
linijka oszałamia romantyzmem a druga jak najdrastyczniej sprzeczna jest z
pierwszą.

przykład:

Jesteś piękna, mądra i zwiewna jak rajski ptak.
To jest lista cech, których najbardziej Ci brak.

albo:

Kiedy śpię, twarz Twą widzę we śnie
Dlatego gdy się budzę to płaczę boleśnie.

i:

Kiedy kocham się z Tobą, miłość mnie zniewala.
Wyłącznie dlatego, że mi pękła gumowa lala.

zapraszam :-)
Obserwuj wątek
    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 15:37
      Taki piękny byłeś w promieniach miesiąca,
      zżygałam się, gdy cię ujrzałam w świetle słońca.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 15:51
        Gdy się tulę do Ciebie, czuję w sercu mrówki
        tylko błagam, nie zdejmuj z głowy reklamówki.
        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:01
          Marzę o tobie we dnie i w nocy,
          że jak cię ujrzę, ustrzelę z procy.
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:04
            Wierzyłem, że cię kocham na wszystkie me lata
            Dopóki nie spotkałem Henia - twego brata.
            • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:07
              Kocham ponad życie Twą zwiewną naturę.
              Wziąłem Cię na ręce - teraz mam rupturę.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:43
                Cieszę ja się tobą od miesięcy paru
                choć podnieść nie mogę dupy twej ciężaru.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:02
          Jesteś mądra, piękna, pociągająca i słodka.
          Tylko czemu łykasz te bzdury jak jakaś idiotka?
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:07
            Jesteś taki silny i męski,
            tylko czemu w łóżku wciąż klęski?
            • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:09
              Pokochałem Cię rok temu, na początku maja.
              Wtedy nie wiedziałem, że ty też masz jaja.
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:13
                Będę cię do szaleństwa kochała,
                mimo miękkości twego hmmm… ciała
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:15
                  Rzadko można spotkać, jak ty białogłowę
                  która nawet cyce ma silikonowe.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:17
                    Pieszczę się z tobą i pieszczę
                    myśląc: k.rwa, jak długo jeszcze!
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:20
                      Pochwa Twa dziewicza, jeszcze nie ruszana,
                      dość swobodnie mieści butelkę szampana.
                  • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:19
                    Kocham Cię namiętnie, kocham ponad życie
                    Przestań więc nareszcie grzebać se w odbycie!
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:22
                      Jesteś jak olśnienie i synonim gracji,
                      przestań więc obleśnie pierdzieć w restauracji.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:39
                        Gdy cię nie widzę cierpię katusze,
                        gdy jesteś obok ze smrodu się duszę.
                        • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:41
                          Gdy jestem przy Tobie czuję się jak w niebie
                          Gdy otworzysz usta strasznie Ci z nich...
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:45
                            Gdy marzę o tobie przeżywam rozkosze
                            a gdy jesteś blisko biorą mnie na nosze.
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:50
                              Gdy patrzę na ciebie miłość mnie dopada
                              Jednak wąlę wąchać skarpety sąsiada.
                              • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:51
                                Gdy myślę o Tobie serducho mi rośnie
                                Gdy na Ciebie patrzę zwiewam gdzie pieprz rośnie!
                                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:52
                                  Twa męska uroda
                                  jest jak w kiblu woda.
                                  • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:54
                                    Pięknyś jak Apollo w młodości rozkwicie
                                    Czemu żeś ach czemu zmarnował mi życie?
                                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:56
                                      Twarz jak płatek róży, oczy migdałowe
                                      no i do kompletu masz też pustą głowę.
                                      • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:58
                                        Twarz jak Brada Pitta, mięśnie jak Beckhama
                                        Czemu z Ciebie taki kawał chama?
                                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:01
                                          Jak wiele zalet i wdzięków masz
                                          powiem ci, ale zakryj czymś twarz.
                                          • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:04
                                            Kochać Cię to rozkosz nad wszelkie rozkosze
                                            Wolę już wynosić ze śmieciami kosze!
                                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:08
                                              Miłość ma do ciebie wielka jest jak góra
                                              kiedy cię powącham, to mi mięknie rura.
                                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:10
                                                Na myśl o tobie serce staje mi dęba,
                                                gdyby tylko nie ta twoja gęba!
                                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:14
                                                  Kiedy cię nie widzę, schnę łacno z tęsknoty
                                                  choć wiem, że się puszczasz niczym w marcu koty.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:20
                                                    Z miłości nocami płaczę wciąż i szlocham,
                                                    chociaż w tobie tylko jeden organ kocham.
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:22
                                                    Kiedy się kochamy, serce mi łomoce
                                                    bo chcę twoja głowę szybko zakryć kocem.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:28
                                                    Mam różne fantazje kiedy się kochamy,
                                                    np. że się spieprzasz gdzieś z tatrzańskiej skały.
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:32
                                                    Kocham twoje włosy, razem z ich falami
                                                    chociaż znacznie gęstsze masz między piersiami.
                                                  • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:34
                                                    Kocham Twoją męskość od rana do nocy
                                                    Lecz znieść już nie moge wiecznej Twej niemocy!
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:36
                                                    Kocham twoje łono, jam nim urzeczony
                                                    choć są mniej oślizłe nawet jamochłony.
                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:55
                                    Twoich zmysłów szał
                                    jest jak w szambie kał.
                                    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:55
                                      Gdy myślę o tobie mam w sercu pożogę,
                                      kiedy już cię widzę patrzyć się nie mogę!
                                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:06
                                        Gdy biegnę do ciebie popołudniem miłym
                                        jeszcze szybciej spadam, bo unikam kiły.
                                        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 15:09
                                          Uwielbiam, gdy pieszczą mnie całą twe rączki,
                                          lecz trzymaj się z dala – uniknę rzeżączki.
                                          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 09.05.07, 16:51
                                            Uwielbiam pieścić twe piersi dokładnie
                                            chociaż co chwila jedna na podłogę upadnie.
                                    • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:56
                                      Kiedy mnie dotykasz przechodzą mnie dreszcze
                                      Długo tak się będziesz produkować jeszcze?
                                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:00
                                        Usta malinowe, oczu gwiazd panteon
                                        byłbym ja szczęśliwy, gdybyś nie był Leon.
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:18
            Jędrność twego ciała - we mnie pożar wielki.
            Dobrze, że stosujesz do swych cyców szelki.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:24
              Oddam ci się zaraz z rozkoszy krzykiem,
              tylko czemu on usztywniony patykiem?
              • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:43
                Miłość ma promienna do grobowej deski
                Znowu Ci się zespuł Twój trabant niebieski!
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:53
                  Budzi we mnie dreszcze twej urody kwiat
                  Lecz twa wielka dupa mi przesłania świat.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:00
                    Wciąż marzę o popełnieniu z tobą grzechu,
                    po zdjęciu ci gaci umieram ze śmiechu.
                    • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:01
                      Kocham Cię tak bardzo że aż spać nie mogę
                      No bo mi podstawiasz pod nos swoją nogę!
                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:04
                        Z miłości do ciebie świat mi zawirował
                        bom dość nieostroznie ust twych dziś skosztował.
                        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:15
                          Z miłości do ciebie więdnę dziś jak róża,
                          bo mi przypominasz cmentarnego stróża.
                          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:25
                            Kocham cię szalenie i tęsknię ogromnie
                            siądź mi na kolana - zaraz będzie po mnie.
                            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:26
                              Z miłości do ciebie prawie oszalałam,
                              a to wszystko przez to, że się nie wyspałam.
                              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:29
                                Kocham cię za kibić jak prosto z baletu
                                chociaż smród wydzielasz taki jak z szaletu.
                                • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:31
                                  Kocham Twoje oczy błękitne jak morze
                                  Tylko czemu są takie przepite, Boże!
                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:34
                                    Kocham twoje oczy czarne jak asamit
                                    by się ciebie pozbyć odpalę dynamit.
                                    • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:37
                                      W piękny dzień wrześniowy staliśmy przed ołtarzem
                                      Gdybym wtedy uciekła... tylko o tym marzę!

(mam nadzieję że mój Mąż tego nie przeczyta...)
                                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:41
                                        Kiedy cię spotkałem, chciałem cię poślubić
                                        dzisiaj robię wszystko by twój pościg zgubić.
                            • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:28
                              Już za parę chwil staniemy przed ołtarzem
                              A ja coraz bardziej o ucieczce marzę!
                              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:37
                                Kocham twą spokojność rzadką dość u żony
                                ale musisz schunąć chociaż cztery tony.
      • kochanica-francuza zRZygałam nt 21.04.07, 13:53
        obrobka_skrawaniem napisała:

> Taki piękny byłeś w promieniach miesiąca,
        > zżygałam się, gdy cię ujrzałam w świetle słońca.
        • palnick Re: zRZygałam nt 23.08.08, 08:06

Kocham ciebie wręcz niewymownie
          nawet kiedy rzygasz gwałtownie.
    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:27
      Gdy marzę o tobie, jesteś śliczna taka
      choć wiem, że wyglądasz jak dupa zza krzaka.
      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:31
        Gdy marzę o tobie wyglądasz jak tur,
        tylko czemu widzę na kartofle wór?!
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:39
          Gdy o tobie myślę wyglądasz jak łania
          kiedy cię zobaczę z rozpaczy się słaniam.
          • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:41
            Jedzie książę do mnie na białym rumaku
            Ale nie dojedzie - brak paliwa w baku.
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:46
              Taka miłość jak do ciebie to zyciowe fuksy
              równie rzadkie są twoje haluksy.
            • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.08, 14:34

Twoja postać jest jak zwiewne zjawisko
              szkoda tylko, że masz wredne mordzisko
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:41
            Marzę o tobie w dni powszednie i niedziele,
            tylko czemu na koncie masz wciąż tak niewiele?
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:44
              Dzięki tobiem wstąpił prosto między Bogi
              tylko czemu babo masz włochate nogi?
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:46
                Gdy myślę o tobie jestem cała goła,
                tylko czemu, czemu tyś taka pierdoła?
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:48
                  Nagość twoja zawsze odbiera mi rozum
                  to przez cyce pod pachą - niezwykłe kuriozum.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:52
                    Miły, tyś dla mnie jak woda na pustyni,
                    po której wymarli wszyscy Beduini.
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:55
                      Wszem i wobec uparcie sławię twą urodę
                      choć jedyne co umiesz to przypalić wodę.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:56
                        Jam do grzechu z tobą w tej chwili gotowa,
                        ale na twój widok padła nawet krowa.
                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:59
                          Kiedy idziesz łąką jam szczęśliwy taki
                          chociaż na twój widok pozdychały ptaki.
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:04
                            Jesteś dla mnie miły piękny jak marzenie,
                            tylko proszę, błagam, umyj se siedzenie!
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:07
                              Jesteś apetyczna jak dobre hot-dogi
                              ale błagam miła, umyj choć raz nogi.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:40
                                Moje ty kochanie, masz same zalety,
                                lecz dziadzie szczerbaty, umyj raz sztachety!
                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 14:42
                                  Muzą moją jesteś i poezji siostrą
                                  Czemu tobie z gęby jedzie kupą ostro?
                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:04
                                    Pamiętasz jak maciejka pachniała magicznie?
                                    Czemu ty do cholery tak cuchniesz tragicznie?
                                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:07
                                      Czy pamiętasz tę upojną noc w Zakopanem
                                      kiedy baca cię pomylił z pawianem?
                                      • straszna_czaszka Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 09:02
                                        Czy pamiętasz tę noc przy strumyku,
                                        kiedy w majty zrobiłeś siku?
                                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 07.11.07, 12:04

Czy pamietasz tę noc przy strumyczku,
                                          gdym posliznął się na twym obwisłym cycku?
        • Gość: koń Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:42
          Tylko marzę o tym, by trzymać cię za dłoń,
          lecz czemu wydzielasz taką przykrą woń?
          • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 09.05.07, 16:47
            Kiedy cię poznałam, byłam w siódmym niebie
            Teraz tak żałuję, że wyszłam za ciebie!
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 18.08.07, 07:28
              Kiedy cię poznałem, byłem w siódmym niebie
              Teraz też się cieszę, bo cię dziś pogrzebię!
            • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.01.08, 12:59
              Kiedy cię poznałem, byłem zachwycony
              Teraz tak żałuję, żem ci zaślubiony.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 07.05.08, 08:22

Kiedy Cię poznałem, zwiodłaś mnie swym czarem
                teraz jasno widzę, że jesteś koszmarem.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:31
      Namiętność pali,
      A mnie to wali...
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:45
        Oczy węgle, kibić osy
        będę musiał uzyc kosy.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:42
      Moja miłość do Ciebie szalona,
      Aż śmieje się ze mnie żona.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:49
        Piękność twoja na wzór bogiń jest stworzona
        żeby jeszcze zneutralizować zapach twego łona.
        • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:51
          Takich mężczyzn jak Ty to ze świecą szukać
          Czemuż Ty codziennie musisz się nastukać?
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:53
            Moja miłość do ciebie wielce jest zaciekła
            choć wyglądasz jak maszkara rodem prosto z piekła.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:08
              Ja wciąż sławię twe powaby,
              choć masz gębę jak u żaby.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:11
                Kocham cię mocno i to bez limitu
                choć się brzydzę twego celulitu.
          • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:54
            Ach, jakże bym chciał spocząć móc na Twym łonie.
            Sra..ka mnie goni....
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:57
              Kiedyś radość we mnie wzbudził nasz Kupido
              a dzisiaj najchętniej zadźgałbym cię dzidą.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:58
      Ty jesteś moim marzeniem...
      Co? - znowu zostałem jeleniem?
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:01
        Marzę by twój portret mgiełką odmalować
        to mi pozostało - nie chcesz kopulować.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:02
      Oczy Twe są jak stawy głębokie w ogrodach namiętności...
      Żabsko w nich gości.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:09
        Oczy Twe są jak stawy w ogrodach namiętności...
        tylko czemu wszystkich zaspokajasz gości?
        • Gość: Magda Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.asta-net.com.pl 20.04.07, 20:54
          Chociaż jesteś śliczny to krzyczę z radości
          Kiedy zaspakajam tylko obcych gości
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:01
            Kocham twą otwartość i gościnność wielką
            więc cię dziś uduszę stryjka Jana szelką.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:06
      Byłaś mym Słońcem...
      Rachunek wyślij gońcem.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:12
        Byłaś mym Słońcem, gwiazdą i Księżycem
        teraz mi imponujesz do ziemi obwisłym cycem.
      • Gość: Kotecek Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:59
        Zaspokajasz moje żądze
        Oddając mi swe pieniadze

• ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 16:08
          Księżyc nad nami świecił, gwiazdy migotały
          Przeto dobrze widziałam, jaki jesteś mały...
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.03.08, 21:15

Księżyc nad nami świecił, Wenus nas kusiła
            Przeto dobrze widziałem, że cię toczy kiła.
      • gunia_86 Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 11.05.07, 09:23
        ooch gdybyd wygladal jak kasiaze z bajki
        nigdy nie zrobilabym ci nawet fajki:)
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 15.05.08, 09:36

Twa uroda króluje niepodzielnie,
          lecz ktoś inny niech zrobi ci patelnię.
      • Gość: CoCOBongo Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 15:08
        Jeśteś piekna jak kwiat róży,
        Tylko ryj masz ciut za duzy.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 12.05.07, 20:02
          Jesteś piękna jak kwiat piwonii
          tylko zęby masz jak u koni.
      • sagittarius954 Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.05.07, 14:50
        Krągłości twych ślicznych nie zliczę już nigdy
        me serce zatkało się na daniach twych licznych .
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 15.05.08, 09:37

Jesteś miła bardzo kobieca
          więc się wpija w schaby twa kieca.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:09
      W uśmiechu, Twe zęby jak perły
      Ze szklanki się szczerzą bez przerwy.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:17
        Kocham z alabastru twe piękne ramiona
        chociaż biust u ciebie jak krowie wymiona.
        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:18
          Kocham twoje ciało i czuprynę,
          wystraszyłeś mi całą rodzinę.
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:20
            Kocham chwilę, gy leżysz przy mnie a nad nami cisza
            wtedy mi nie przeszkadza, że z łóżka twa dupa zwisa.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:36
              Ja bym chciała z tobą popływać szalupą,
              lecz się tam nie zmieścisz ze swą wielką dupą.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:43
                Stanę dziś pod twym oknem z mą piękną gitarą
                tylko mnie nie uszkodź tą swoją koparą.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:14
      Ach pieść mnie mój miły, pieść...
      Od jutra. A teraz cześć.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:15
        Bardzo mnie pociąga twa lubieżna mina
        choć apetyczniejsza jest kozy wagina.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:17
      Kiedy przed Tobą klękam,
      wymiękam.
      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:19
        Kiedy się z tobą całuję
        potem przez tydzień pluję.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:21
          Kiedy się z tobą namiętnie całuję
          znajdę chwilkę i dyskretnie zwymiotuję
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:22
            Marzę o z tobą urlopie,
            wtedy utopię cię w klopie.
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:24
              Marzę o wyjeździe z toba w Dolinę Rozpudy
              tam cię w bagnie utopię i się skończą nudy.
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:27
                Marzę o urlopie z tobą,
                zarażę cię jakąś chorobą.

Rospudy!
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:31
                  Marzę aby spędzić z toba święta
                  żebyś jak karp była śnieta.
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:30
                Marzę o wyjeździe z tobą na Kanary,
                ale jak pokażesz swe kobiece bary?
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:32
                  Marzę żeby pójść z toba do kina
                  bo mi się zepsuła sztuczna wagina.
            • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:24
              Marzę o z Tobą urlopie.
              Sam się utopię...
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 14:44
                Marzę z tobą o urlopie
                wtedy wreszcie cię utopię.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:20
      Utulił bym Cię w ramionach...
      Nie mogę przez te wymiona.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:26
        Miłość ma do ciebie przegoniła smutki
        drzwiami ci przytrzasnę te obleśne sutki.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:28
          W tobie odnalazłem niezwykłą dziewczynę
          jutro cię posadzę na pancerną minę.
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:38
            Pieszczę cię, mój ty Romeo,
            jutro zarąbię cię siekierą.
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:46
              Kiedy nasze ciała juz się złączą w jedno
              dziwię się jak zawsze skąd w tobie to drewno.
            • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:48
              Pieszczę Cię moja Julietto,
              i czuję, że to chyba nie to.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:51
                Pieszczę Cię moja Julietto.
                Ciekawiej jest z gumową kobietą.
                • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:55
                  Namiętność czuję do Julietty
                  za drzwiami od toalety.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:58
                    Pociąga mnie Casanowa
                    niczym ciężarna krowa.
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:02
                      Lubię kiedy mówisz bom szczęśliwy taki
                      jutro łeb ci utnę - poprostu dla draki.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:23
                        Oglądamy słońca wschody i zachody,
                        chyba ci podrzucę z salmonellą lody.
                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 11:23
                          Gdym cię zoczył nagą nad jeziorem
                          zobaczyłem jakim jesteś potworem.
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 20:00
                            Porażasz mnie miły swą męską urodą,
                            każę ci od dzisiaj siedzieć za komodą.
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 20:57