Dodaj do ulubionych

"Mądrości", na jakie natrafiliście na forach

04.10.08, 19:00
Ja ostatnio dowiedziałem się niezwykle ciekawych rzeczy. Na przykład, że Żydzi "rytualnie obcinają noworodkom penisy":

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=85521310&a=85521310

Inna mądrość - wielkie piramidy egipskie zbudowali Arabowie. Niestety, tym razem już nie będę mógł służyć linkiem, bo wątek usunięto.
Obserwuj wątek
    • markus.kembi Re: "Mądrości", na jakie natrafiliście na forach 06.10.08, 10:14
      A oto cytat z jednego z komentarzy na blogu p. Rafała Steca:

"Panie Redaktorze czekać można do us.....nej śmierci. Czasami najlepsze jest rozwiązanie, zastosowane przez Herkulesa do rozwiązania "problemu gordyjskiego"."
    • chicot Re: "Mądrości", na jakie natrafiliście na forach 06.10.08, 13:37
      Co rusz natrafiam tu na Grzegorza Rymopisa. Jakie to szczęście, że
      jego posty nie są opatrywane podpisem: "Odpowiedz - rymując"...
    • Gość: lula Re: "Mądrości", na jakie natrafiliście na forach IP: 87.105.83.* 06.10.08, 14:31
      Ja się dowiedziałam z jednego z dzieciowych forów, że jak jestem w ciąży to nie
      mogę być matką chrzestną, bo wtedy na 100% mojemu albo temu chrzczonemu dziecku
      coś złego się przydarzy.
      Że sztuczne paznokcie (żelowe, akrylowe, wszystko jedno) noszą wyłącznie
      dresiary, blachary i tym podobny "element". Oraz, że takie tipsy niszczą
      paznokcie. Zawsze. (dla nieznających tematu dodam, że takie opinie wygłaszają
      często osoby, które zrobiły sobie tipsy pod wpływem impulsu i potem zamiast
      pójść do fachowca w celu ich zdjęcia próbją zrywać tipsy z paznkoci na
      żywca...cóż, to rzeczywiście niszczy paznokcie)
      Że LSD to taka "podrasowana" aspiryna.

Nie podaję źródeł, bo to zbiór mądrości z ostatnich kilku miesiecy i już nie
      znadę linków.
    • czekolada_orzechowa Re: "Mądrości", na jakie natrafiliście na forach 06.10.08, 14:49
      www.ratunku-co-robic.ownlog.com/ smacznego:D
    • bogdanekb Re: "Mądrości", na jakie natrafiliście na forach 07.10.08, 01:32
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka