lak_do_pieczatki Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 24.08.09, 21:25 1. ten wątek oraz "napisy uliczne" i "czego robić nie należy" są najciekawsze, oby rosły w siłę:) 2. podoba mi się lider Placebo i Marc Jacobs,w sumie są dość do siebie podobni 3. w szkole, gdy kazano mi biegać, marzyłam o śmierci ;), a teraz biegam z własnej woli i jest ok! 4. czuję, że moje życie wyglądałoby inaczej, gdybym była chuda 5. ale trudno mi schudnąć, bo słodycze trzymają mnie przy życiu 6. byłam u przystojnego dentysty, który okazał się lekkim rzeźnikiem ;/ 7. kocham upały i intensywnie niebieskie niebo 8. w życiu nie dam 500 PLN za torebkę made in china 9. seksu i czekolady! 10.nie chcę mieć dzieci,ale mąż to by się przydał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.bcc.com.pl 24.08.09, 23:06 1. Nie znoszę kotów, 2. Uwielbiam psy, 3. Nie przeczytałem w życiu wielu książek ale zawsze byłem dobry z ortografii, 4. Wkurza mnie to, że w Polsce większość ludzi podchodzi do każdego z dystansem, z przeświadczeniem, że każdy chce wszystkich oszukać, 5. Jestem umysłem cholernie ścisłym, lubię matematykę, zagadki, 6. Powyższe sprawia, że prawie wszystkie działania pojmuję jako ciąg zdarzeń przyczynowo-skutkowych, bliskiej mi osobie często to przeszkadza, 7. Ukończone przeze mnie kierunki studiów, mimo że dały dobrą pracę, nie pomogły odnaleźć pasji w tym co robię 8. Nie ciągnie mnie do robienia kariery, czuję satysfakcję, gdy pomagam innym za nic, 9. Mógłbym oglądać gwiazdy bez końca, 10. Obejrzałem jedno z finałowych spotkań NBA na żywo i cholerrrrnie się z tego cieszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
arlana Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 07.09.09, 15:21 to bylo do lak_do_pieczatki Odpowiedz Link Zgłoś
lak_do_pieczatki Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 12.09.09, 20:10 niee ale płeć się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka777 Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 25.08.09, 11:54 1. Nie mam już mamy (zmarła 10 lat temu) i bardzo mi jej brakuje. 2. Taty właściwie też już nie mam, bo się ponownie ożenił i nasze kontakty ograniczają się do minimum. 3. Mam za to trójkę świetnego rodzeństwa! 4. Ostatni tydzień obfitował we wiele miłych, nowych doświadczeń. 5. Uwielbiam kiedy coś się dzieje, a nie cierpię poczucia zmarnowanych chwil czy dni. 6. Bardzo rzadko słucham muzyki, a radio tylko w aucie. 7. Lubię czytać forum na gazecie. 8. Lubię czytać kryminały - ostatnio M.Krajewskiego. 9. Jutro spotkam się z przyjaciółmi, którzy bardzo mnie wspierają. 10. Mam ochotę wybrać się na zakupy "ciuchowe", bo dawno nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zzdano Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 25.08.09, 12:12 Ten wątek jest mega! Zawsze, jak czytam Wasze wpisy mam otwarty notatnik (Ctrl+c; Ctrl+V) :) Tak więc nie mogę sobie podarować kolejnego wpisu z serii "moje- niemoje". "1) hiura: 6)Czasem mowie glosno sama do siebie 2) drrrynnnn: 7. uff czego to ja jeszcze nie mam??? aa pieniędzy oczywiście :-P 3) iwers99: 5. Uwielbiam rano pić kawę, koniecznie w kubku 4) biedny rudy żuczek: 10. jestem ruda 5) tepe0: 7. warto wykorzystać czuły punkt 6) Sonia: 10. Ciągle mnie bawi reklama ze śmiejącymi się niemowlakami, najbardziej śmieszy mnie ten ostatni:) 7) bellesprit: 2. Jestem wolna, ale zawsze się z kimś spotykam 8) magdzie: 4. chociaz, hmm, moze ze sniadaniem? 9) Regina Falangi: 3. chciałabym być żoną Chandlera z przyjaciół;) 10) załamany: 9. nie wiem co będzie dalej." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamo Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.media4.pl 25.08.09, 16:11 1.nie zaglądałm do tego wątku od ponad miesiąca. jak fajnie, że tak intensywnie i bujnie się rozwija! 2. kiedy pierwszy raz tu się wpisywałam, pisałam, że jestem nieszczęśliwie zakochana. teraz juz szczęśliwie, i to wciąż ten sam facet:) 3. w zwiążku z czym, choc parę innych rzeczy w życiu nie układa się tak, jakbym chciała, jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem. 4.w pociągu z krakowa do wrocławia przeczytałam wczoraj całą "katedrę w barcelonie". po 700 stronach pomyślałam, że spodziewałam się czegoś lepszego 5. od tygodnia robię i zajadam musy owocowe. dzisiaj będzie z nektarynek, bananów, grejfruta i kiwi. 6. hmm, nie ko końca wiem, jak się pisze grejfrut. grapefruit, co?:) 7.odkrywam na nowo przyjemnośc jazdy na rowerze 8. mam ogromna ochotę na zmiane fryzury. niestety, brak mi pomysłu na jaką, i obawiam się, że nie będę dobrze wyglądac 9. jestem mistrzynią w odkładaniu rzeczy na później. od godziny zabieram się za porządek w szafie 10.wciąż piszę listy. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-falangi Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 25.08.09, 19:16 o jeju, ktoś zacytował moją wypowiedź! pierwszy raz! ależ to miłe uczucie, zarumieniłam się aż;);) ****************** "I believe that the world should revolve around me" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.aster.pl 25.08.09, 20:02 Moją też, a wogóle bardzo podoba mi się ten pomysł zzdano, chyba zrobię tak samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gre no to siup... IP: 195.20.110.* 26.08.09, 08:50 1.Uwielbiam ten wątek 2.Czekamy na dziecko - wrzesień zmieni świat na zawsze 3.Punkt 2 zabrzmiał poważniej niż chciałem 4.Mam 37 lat, a wydaje mi się ciągle, że mniej... 5.Jestem niepoprawnym optymistą - ciągle myślę, że czeka mnie coś fajnego 6.Kończę czytać po raz drugi "Doctor Criminale" Malcolma Bradbury'ego 7.Powinienem czytać Lean Thinking, ale mi się k....a nie chce! 8.Co ja chcę w życiu robić? 9.Trochę mnie to męczy, że nie wiem. 10.Ktoś jeszcze ma ten sam problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzdano Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 10:58 Bardzo się cieszę, że Ktoś cieszy się, żę Go zacytowałam i wogóle jak fajnie :) pozzdro600;] Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 26.08.09, 10:06 1. wiernosc, wiernosc, wiernosc, to jakies przeklenstwo. do dziurki od klucza pasuje tylko jeden klucz, a ja na sile probuje udowodnic sobie, ze tych kluczy jest wiecej. miesiace singielstwa mnie rozpuscily. 2. pada deszcz. chyba pierwszy raz od poczatku pobytu w Rainlandzie ciesze sie, ze pada. 3. w ciagu tygodnia kupilam 7 flaszek perfum. to sie nazywa perfumowy alkoholizm. 4. awansowalam. moze wreszcie mi uwierza przy staraniu o wize do US, ze chce jedynie turystycznie uscisnac dlon Statuy Wolnosci, a nie osiasc tam i zabierac prace w MC Donaldzie mlodym Amerykanom. 5. ambasada RPA tez przesadza z tymi ich wymogami przy wydawaniu tego biletu wstepu. 6. dokonalam aktu spiralizacji na samej sobie- seks bez ograniczen, pigulkom-stanowczo NIE! 7. mam dziwna schize na punkcie literowania mojego imienia. M-A-G-D-A , jak widze jakies kafelki, barierki, lampy, cokolwiek w ilosci 5 w jednym obszarze to w myslach ustawiam po kolei te literki mojego imienia i ciesze sie, ze tych przedmiotow jest tylko piec. i tak m-a-g-d-u-j-e czasami bez przerwy, i powiem Wam, ze wzrok sie od tego potrafi zmeczyc. 8. do wakacji zostalo mi tylko 25 dni. oj bedzie sie dzialo. 9. te odrosty doprowadza mnie do szewskiej pasji. 2 tygodnie od wizyty w salonie i apiac od nowa. 10. pije kawe, i na kubku sa tylko 3 takie same przedmity. m-a-g-d-o-w-a-n-i-e leglo w gruzach. voila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:51 1. Nie nawidzę swojego życia. 2. Kocham kobietę, która żyje 1300km ode mnie. 3. Jak się nauczę francuskiego to może będziemy razem. 4. Nie nawidzę swojej pracy, zastanawiam się nad zmianą. 5. Zacząłem biegać, w poniedziałek przebiegłem 8 km. 6. Ostatni raz byłem szczęśliwy, chociaż przez chwilę kiedy otwierałem paczkę do niej. 7. Ogólnie wesoły ze mnie facet, ale ostatnio mam deprechę. 8. Wracam do domu tylko po to żeby porozmawiać z nią na skype. 9. Pogubiłem się w tym wszystkim. 10. Wiecie co jest najlepsze, jutro będzie kolejny dzień, może coś się zmieni na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.09, 12:10 1. Mam kampanię wrześniową i przez nią mogę nie pojechać na studia za granicę. 2. Ostatnio za dużo imprezowałem. 3. Leżę jeszcze w łóżku. 4. Uwielbiam czosnek. 5. Bywam nieśmiały. 6. Nie potrafię utrzymywać kontaktów z ludźmi, których nie widuję przez dłuższy czas. 7. Wolę powiedzieć prawdę i zerwać tym samym kontakty, niż kłamać i źle się później z tym czuć. 8. Nie byłem jeszcze w żadnym stałym związku. 9. Gdy poznaję nowych ludzi bardzo często szukam o nich informacji w internecie. 10. Czas pod prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.bater.net.pl 27.08.09, 14:49 5-9. identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.btc-net.bg 27.08.09, 23:06 1. mam wspaniałego syna 2. uwielbiam gotować pod warunkiem, że są chętni by to jeść 3. chciałabym wygrać w lotto 4. napiszę książkę tylko nie wiem kiedy i o czym 5. jestem uzależniona od Pudelka 6. oceniam kobiety przede wszystkim przez pryzmat tego, jakimi są matkami 7. nie lubię zimna i zimy 8. szukam kobiety, przyjaciółki o takiej samej wrażliwości 9. nie umiem mówić, że nie chcę się z kimś spotkać 10. grzeczność nie jest dla mnie cnotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolna Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 00:19 1. skończyłam 6 różnych szkół 2. a moja maleńka córeczka skończyła 3 miesiace 3. marzy mi sie duza wygrana, ale nie gram...pomoglabym tylu ludziom 4. mam słabą silna wolę...ale fajki w ciąży rzuciłam migiem 5. chciałabym miec nieduzy domek i dużego włochatego psa, takiego jaki był w Sezamkowej 6. mam działkę/ogródek pod oknem, a nie mam duszy grzebacza - bedę próbować, bo lubie patrzec jak kwitna kwiaty 7. nie wiedzialam, ze tak świetnie gotuję, dopóki sie nie wyprowadzilam od mamy 8. popłynełabym żaglowcem między góry lodowe 9. właściwie sama nauczyłam sie angielskiego, w kilku innych jezykach powiem pare słów 10. nigdy nie zapomne spływu kajakowego w Ardenach/BE/ Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 28.08.09, 00:44 1. Jestem zakochany bez wzajemności już 11 lat 2. Kocham jeść 3. Szlema kontruję z zasady 4. Jestem na odwyku od Wikipedii 5. Mieszkam za granicą 6. Nie cierpię romansów 7. Nie słodzę kawy ani herbaty 8. Urlop spędzam zawsze z plecakiem i namiotem 9. Nie lubię ani lewicy ani prawicy 10. Biegałem wyczynowo na orientację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka. Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 19:41 Wpisuje się po raz drugi.Podły nastrój mam to może wyrzucę to co mi leży na sercu. 1.Chce mi się płakać,płakać i po stokroć płakać.Może to przez okres albo nie wiem przez co :/ 2.Marzę aby wreszcie skończyć te studia i pracować w tvn turbo lub w salonie samochodowym. 3.Chcę na Kretę!!! Jeszcze raz, już od razu zaraz.Walizkę spakuje w 5 minut. 4.Wczoraj wpadł mi do głowy pomysł - poznam greka,bede mieszkala na Krecie i tak mi życie minie. 5..Mam 100 pomysłów na życie. 6.Czemu nie mam samochodu? 7.Wybrałam się dziś z Mamą na wycieczkę rowerową 8.Czuję, że mój chłopak to nie ten jedyny właściwy.Tylko gdzie ten jedyny? 9.Cholernie ze mnie wrażliwa osoba i romantycza. 10.Nauczę się greckiego to już postanowione! 10bis.Pozdrawiam tych co mają dobry humor :* i tych ze złym też :) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusia776 Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 28.08.09, 21:43 1.Jestem niebieskooką blondynką. 2.Kocham Wisłe Kraków i FC Barcelone. 3.Probuje kogoś znaleźć ale mi sie to nie udaje. 4.Jestem uzależniona od PEPSI. 5.Właśnie oglądam mecz Szachtar Donieck-Barca. 6.Jutro jadę z psem do weterynarza. 7.Słucham Pixie Lott - Mama Do. 8.Kocham CR7,Łomacza i Kurka. 9.Pozdrawiam wszystkich z tego forum. 10.Jadę na Mistrzostwa Europy w Siatkówce w Turcji....<jupi!!> (pkt.10 mnie najbardziej cieszy!!!!juhu!!!) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondteaser Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.dyn.iinet.net.au 29.08.09, 08:43 1. mialam dobry sex rano 2. elektryk wreszcie naprawil piekarnik, upieke kurczaka na butelce piwa 3.mam fajna sukienke 4.zaloze ja wieczorem 5.nie lubie rugby i krykieta a moj facet lubi 6.pale jak smok 7.tesknie za zmarlym tragicznie kotem 8.uwielbiam ksiazki Jamesa Pattersona 9.zrobilam dwie tury prania 10.musze poodkurzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigerlilies Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.chello.pl 29.08.09, 18:17 1. To jedyny watek, na ktorego sie wpisuje i ktorego regularnie czytam, jak jest mi zle (i jak dobrze, to tez czytam). 2. Czasem jest zbyt leniwa, zeby przelaczyc klawiature na polskie znaki i pisze bez kreseczek i kropeczek. 3. Cos czuje, ze zycie mi sie nie uklada. 4. A ukladalo. 5. Slucham wlasnie Tiger Lilies i mam otwarte okno. Jak moj maz slucha, to zawsze je zamyka. 6. Chyba odzwyczailam sie od jedzenia, ale jakos nie chudne. 7. Chcialabym, zeby stalo sie cos, co zmieni punkt 3 i mysle, ze to sie stanie jutro. 8. Ciagle mysle, ze zrobie cos wielkiego. 9. Nie mam telewizora i nie ogladam telewizji. 10 Ale jestem uzalezniona od internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popielniczka Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.chello.pl 29.08.09, 20:41 1.Wczoraj byłam na Dniach Celtyckich i muszę stwierdzić że jak tylko będę mieć parę tysięcy na zbyciu nauczę się gry na skrzypcach. Muszę. 2. Kiedyś ziszczę moje marzenie o locie na paralotni. Osr..am się ze strachu w powietrzu ale zrobię to. 3.Ostatnio stojąc na balkonie na 7 piętrze wyobrażałam sobie jak to byłoby fajnie skoczyć i polecieć. Gdzieś. 4.Mam fajną przyjaciółkę która chyba jako jedyny człowiek na Ziemi akceptuje moje dziwactwa i wie o mnie wszystko to o czym chcę żeby wiedziała a jest tego trochę 5. Zawsze się pocieszałam że po co mi fajni rodzice skoro mam zarąbiste siostry i siostrzenice. Ostatnio siostrzenica przestała się do mnie odzywać a za nią moja siostra. Żeby nie było nudno rodzice dalej mają mnie gdzieś ale(!) już nie jest mi z tym tak źle jak wcześniej. 5.Z powodów wymienionych wyżej chciałabym być pozbawiona emocji. Mogę się też zrzec tych dobrych byleby więcej nie czuć się opuszczoną/olaną/ wiecie o co kaman 6. Lubię pisać po angielsku fonetycznie,śmieszy mnie to okrutnie. 7. Jako że ja i moja przyjaciółka jesteśmy deczko walnięte wczoraj mniej więcej po północy bawiłyśmy się sygnalizacją świetlną na pustej jezdni. Kiedy tylko widziałyśmy że jakieś auto się zbliża szybko naciskałyśmy pstryczek i robiło się zielone. Przestałyśmy kiedy przed pasami pojawił się radiowóz któremu przez pomyłkę też zaserwowałyśmy zielone.A mamy już kurde po 20pare lat;/ 8. Piszę już tu drugi raz i chyba się powtarzam 9. Żeby nie było za wesoło ostatnio stwierdziłam że trzeba zmienic to moje nuuuudne życie ale nie mam pomysłu na inne więc będę wegetować dalej. 10. Lubię folk i się tego nie wstydzę. Od Zakopowera po Żywiołaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ByłSobieCzłowiek Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.09, 21:53 10 nieprzypadkowych faktów o mnie zainspirowanych innymi wpisami. I tak: 1. Jestem uzależniona od poniedziałkowej Angory, jeśli do wieczora nie pojawi się w domu jestem zeźlona - to chyba już nałóg, bo trwa to od 1999r. 2. Prześladuje mnie kilka godzin: 21:21, 22:22, 00:00 - ta ostatnia szczególnie. 3. Ktoś, pewnie jakaś czarownica, pisała gdzieś wcześniej, że ma niezłą intuicję i wierzy, że myślami skrzywdziła człowieka. Mam podobnie, tzn staram się nie życzyc ludziom jak najgorzej nawet jak mnie wkur..., bo może sie to dla nich źle skończyć. 4. Jeśli ktoś zupełnie niespodziewanie (np stary przyjaciel) pojawi się w moich myślach, z pewnością zadzwoni do mnie jeszcze tego samego dnia. I dzwoni. 5. Często jednocześnie coś czytam i "słucham" TV, dlatego baaardzo często zdarza mi sie, że to samo słowo czytam i słyszę jednocześnie;) 6. Nie lubię pić alkoholu w domu: nie wchodzi mi po prostu choćby nie wiem co. Domowy alkoholizm na razie mi nie grozi. Za to w knajpie jak najbardziej, nie jestem zbyt wymagająca: wódka+pepsi+lód+cytryna. Wolę oczywiście Pepsi od Coca-Coli. 7. Długie godziny moge spędzić układając Pająka i słuchając mojej muzy z kompa. 8. Tez nigdy nie lubiłam dzieci, bałam sie ciąży, porodu. Przereklamowane i nie takie straszne jak na forach malują. Da się spokojnie wytrzymać i ciążę i poród. Ból psychiczny jest chyba gorszy od jakiegokolwiek porodu rzeczywistego, bo ten drugi NA PEWNO kiedyś sie skończy, ten pierwszy niekoniecznie. 9. Nie zdecyduję się chyba na żadne zwierzę, bo ono teoretycznie będzie żyło krócej niż ja i nie chcę po nim rozpaczać. 10. Lubię wszelkiego rodzaju kompozycje, aranżacje, ale nie muzyczne. Myslę, że mam gust w zestawianiu różnych rzeczy ze sobą, ale moja praca zawodowa polega na zupełnie czymś innym. I tez ją lubię a ona mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fraupilz Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 02.09.09, 21:48 popielniczka - 6. i 10. - ja też! :D 1. kiedy mam bałagan w pokoju, zawsze chcą przyjść jacyś goście i muszę bardzo szybko sprzątać 2. każdy mężczyzna mojego życia słucha takiej samej muzyki jak moja młodsza siostra 3. dziś rano w praniu znalazłam pająka wielkiego jak tarantula, bardzo szybko uciekał po ścianie i nawet nie próbowałam go unicestwić 4. kiedy byłam mała, kolekcjonowałam pistolety i chciałam być kapitanem statku kosmicznego albo paleontologiem 5. jeszcze nigdy nie miałam poprawki na studiach, mimo że zawsze uczę się ostatniego dnia przed egzaminem, a przy tym ciągle zerkam na komputer 6. oszczędzam kasę, żeby kupić sobie lirę korbową 7. umiem ruszać uszami i zginać mały palec niezależnie od reszty 8. uwielbiam książki Olgi Tokarczuk, przeczytałam wszystkie, Tokarczuk i Gaiman patrzą na mnie ze zdjęć naklejonych na regale z książkami 9. jutro przyjdą goście, muszę posprzątać 10. KATZ! (kto wie, ten wie, o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
ellieee Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 30.08.09, 21:21 1. mój mąż 2 noce z rzędu śnił, że ma trzy dziewczyny i strasznie boi się, ze się to wyda... 2. uwielbiam zieloną herbatę - lipton i zapach, ale nie moge przełknąć tej prawdziwej 3. uważam, że TV ogłupia 4. dziś przeczytałam książkę i stwierdziłam, ze jest o niczym 5. muszę wydepilowac nogi, ale mi się nie chce 6. mam tatuaż 7. cierpię na chwile utraty pamięci co do nazw, imion, słów, np teraz nie moge sobie przypomnieć...aaaaaaaaaaaaaaa Sudafed 8. to jest to, czym smaruję wieczorem twarz - patrz pkt. 7 9. lubię pracować w weekendy 10. mam nadzieję czasem, że zachoruję na coś i umrę szybko - a to dla uwagi otoczenia i skrócenia oczekiwania na śmierć. Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroos23 Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.09, 22:31 1 Miałem dziś kaca 2 Wczoraj rzygałem 3 Jestem z Siebie dumny 4 Nie wiem dlaczego 5 Kocham kobiety 6 Kiedyś strasznie je oszukiwałem i byłem szczęśliwy 7 Dziś już tak nie robie i jestem sam 8 Chciałbym mieć kogoś 9 Mam dług i prace więc jest niby spoko :P 10 Ostatnio mój ojciec powiedział '' nie zazdrość garbatemu że ma proste dzieci'' uliczny Geniusz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.bater.net.pl 31.08.09, 16:11 1. Byłam dziś sama na zakupach i bałam się ludzi. 2. Widziałam mnóstwo zjaranych facetów z żelem, gumą i kropka wie czym na włosach. Gardzę nimi. 3. Gardzę facetami, którzy chodzą w japonkach. 4. Gardzę facetami, którzy dziennie spędzają przed lustrem więcej czasu niż ja. 5. Uwielbiam gejów. Z kręconymi włosami. 6. Chciałabym być gejem. 7. Chciałabym mieć faceta, który słucha takiej muzyki jak ja. Który lubi takie same filmy jak ja. I który lubi chodzić po górach. I jeździć na rowerze. 8. Mój ojciec pije kawę z tego samego kubka już od pięciu lat. Czasami nawet go nie myje. 9. Chciałabym mieć swoją ulubioną rzecz. 10. Chciałabym chyba za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 14:34 To będzie już mój 3 wpis... ciekawe ilu jest takich samych ludzi jak ja, pewnie wielu. 1. Mam 27 lat i się pogubiłem. 2. Skończyłem studia, które niczego mnie nie nauczyły. 3. Tak naprawdę szkoła średnia też wiele mnie nie nauczyła, najwięcej chyba podstawówka. 4. Jestem swoim największym wrogiem i to mnie dobija. 5. Chciałem iść do wojska na pdf. ale kryzys mnie dopadł, może za rok uda mi się dostać na so. 6. Właśnie obijam się w pracy i mam cichą nadzieję że mnie zwolnią, może właśnie to zmobilizuje mnie do działania. 7. Mam milion pomysłów na minutę ale chyba... no właśnie zawsze kończy się na chyba. 8. Jestem nieśmiały i nie umiem podrywać kobiet co mnie dobija. 9. Chciałbym wyjechać zagranicę i być z kobietą do której teraz się ślinię przez neta, ale nie znam języka, od września idę na kurs. 10. Mam nadzieję że kiedyś się uda, a jak nie no to struna. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-falangi Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 01.09.09, 18:19 1. kupiłam dzisiaj nowa półkę pod telewizor 2. kupiłam nowy telewizor;) 3. uwielbiam nowe rzeczy 4. moja bratowa stwierdziła dzisiaj ze czytanie książek to strata czasu. 5. kiedyś gdy już jej się strasznie nudziło wzięła jakaś książkę z mojej biblioteczki (oczywiście najcieńszą jaka była), jej dziesięcioletnie dziecko powiedziało wtedy że pierwszy raz widzi żeby mama czytała. ona nie czyta kompletnie nic, żadnych gazet, książek. nic. no może oprócz instrukcji obsługi jakiegoś sprzętu. Wg mnie taka postawa to powód do wstydu. 6. jak można się domyślić uwielbiam czytać książki:) dla mnie to niesamowity relaks. 7. gdy wyruszam w jakaś podroż zawsze biorę co najmniej 2 książki:) 8. mój ulubiony gatunek to thrillery medyczne 9. dzisiejszy dzień był naprawdę wspaniały 10. specjalnie dla dony.a książka która aktualnie czytam: Augusten Burroughs- biegając z nożyczkami :) ************************ "Bo szczęście to przelotny gość, przebłysk słonecznej pogody i dużo wie kto pojął, że szczęście to garść pełna wody..." Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 01.09.09, 23:58 regina-falangi napisała: > 10. specjalnie dla dony.a książka która aktualnie czytam: Auguste > n > Burroughs- biegając z nożyczkami :) > > ************************ > "Bo szczęście to przelotny gość, przebłysk słonecznej pogody i dużo wie kto > pojął, że szczęście to garść pełna wody..." wielkie dzięki:), Śmierci Iwana Ilicza o której pisze kcpr poniżej też nie czytałam, zaczyna się robić niezła kolekcja, akurat na jesienno-zimowe wieczory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kcpr Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.09, 20:43 a teraz przypadkowe fakty o mnie 21-30 1. Skończyłem właśnie czytać Śmierć Iwana Ilicza Tołstoja - pewnie dziś przeczytam jeszcze ze dwie książki. 2. Piję hurtowe ilości herbaty - paczka 100 g starczy mi na 2-3 tygodnie. 3. Od tygodnia nie mogę się zabrać do napisania maili do moich znajomych z Ukrainy. 4. Nigdy nie miałem pracy, która przynosiłaby mi pieniądze i satysfakcję. Albo nudna, niekoniecznie ciężka praca z niezłą zapłatą, albo świetna robota, w której sporo się uczę i pracuję z ciekawymi ludźmi opłacana dużo gorzej niż najniższa krajowa, lub w ogóle wolontariat. 5. Jestem dda. 6. Chciałbym się nauczyć jakiegoś nowego języka. 7. Uwielbiam zapach morza po sztormie, powietrza po burzy, lasu i jabłek. 8. Uwielbiam imię Urszula, chociaż poznałem tylko jedną Ulę i to parę ładnych lat temu. 9. Jestem człowiekiem poczciwym. 10. Kupiłem przedwczoraj elegancki płaszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DG Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 20:05 1. Mam 23 lata 2. Mieszkam w Warszawie.. chwilowo.. od 5 lat..zobaczymy co bedzie dalej :) 3. Prawie zawsze, szczegolnie w momentach kryzysowych.. wychodze z siebie.. patrze z boku na ta sytuacje.. i sie nie przejmuje.. bo przeciez mnie to nie dotyczy ;) 4. Mam opinie grzecznego.. lecz tak nie jest.. to moze przez to ze jestem introwertykiem.. - taka opinia pomaga ;) 5. Jestem bardzo wymagajacy jezeli chodzi o mnie. 6. Nie znosze lansu i robienia wokol swojej osoby szumu :) 7. Lubie wyobrazac sobie straszne rzeczy, ktorych nigdy bym nie powtorzyl na serio, na głos ;) 8. Ostatnio przechodzac gdzies w centrum.. sluchalem jednego sposrod 437 utworow na moim mp3.. byl to kawalek Pearl Jam - Even flow.. patrze idzie gość w koszulce Pearl Jam , takie zbiegi okoliczności przydazaja mi sie baaardzo często 9. Ćwicze codziennie-na siłowni, pozniej troche rower.. i spacery - uwielbiam spacery. 10. Przyciągam "dziwnych" ludzi, ale lubie takich ;P :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 02.09.09, 00:29 Właściwie jak się zalogowałam, żeby podziękować reginie falangi to może uda mi się skompletować dziesiątkę:) 1. Właśnie oglądam "Zakazane piosenki" 2. Nie wiem czy jest życie po życiu, ale szlag mnie trafia jak sobie pomyślę, że różnym draniom mogłoby się upiec, gdyby go nie było 3. Lubię wymyślne desery, nawet czekolada w tabliczce musi być z czymś 4. Od kilku dni zbieram się do zrobienia sernika 5. Lubię 1 września patrzeć na wyelegantowaną szkolną młodzież 6. Wiem, że trzeba zrobić "kupkę", zlikwidować wszy i gnidy, zaradzić na niestrawność, ale jak widzę te reklamy to mam ochotę przywalić czymś ciężkim w TiVi 7. Koleżanka zaprasza mnie na spotkanie absolwentów, może być ciekawie;) 8. Znajomy był dziś na koncercie Jethro Tull, wrócił zachwycony 9. Wstyd mi, że nie mam w domu polskiej flagi 10. Chciałam sobie zrobić drinka, ale jeden ze składników mi "wyszedł":/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditrevigirl Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 09:06 1. Jestem rolnikiem kontraktowym dostawcą owoców miękkich - na szczęście tylko w sierpniu i wrześniu... 2. Fajna jestem, niebrzydka i do wzięcia ;) 3. Chociaż ostatnio trochę się zaniedbałam. Fakt. Ale jak się nigdzie nie wychodzi... 4. Nie mam pomysłów na życie po studiach - albo przychodzą mi do głowy tylko te nierealizowalne i absurdalne (wygrywamy w lotka i jedziemy żyć na Bora Bora) 5. Chciałabym mieć dwujęzyczne dzieci 6. Staram się myśleć pozytywnie - z naciskiem na staram się 7. Czytam sobie trochę książkę kucharską-prezent ale bez słownika nie daję rady 8. Chociaż zdołałam się np dowiedzieć, że jest 9 sposobów gotowania ryżu :P 9. Ja tam wolę jak ktoś gotuje dla mnie - potrafię naprawdę docenić 10. Pomyliłam kiedyś hermeneutykę z fenomenologią, na szczęście tylko w prywatnej rozmowie ale i tak wstyd Co to? już koniec? Dziś jakoś wyjątkowo mało depresyjnie =) Pozdrawiam Was miśki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 11:16 Znowu wymyślasz:( Może zaczniesz książki pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditrevigirl Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 21:58 że to niby do mnie? Niestety wszystko prawda. Jestem organicznie niezdolna do kłamstwa :) Może kiedyś zacznę. Na razie nie mam o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.z K. Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.ver.abpl.pl 02.09.09, 11:34 1. Właśnie robię pasztet z ciecierzycy i innych fasolek. 2. Od dłuższego czasu mam deprechę, ale jestem absolutnie przeciwna psychotropom i tak się męczę, usiłując żyć jakoś. 3. Lubię jak mój kot przytula mi się do brzucha i mruczy, kiedy zasypiam w nocy. 4. Wściekam się i smucę, kiedy myślę o tym, jak niska jest świadomość ekologiczna ludzi i jak niszczymy planetę. 5. Mam wielu serdecznych przyjaciół ale mimo to czuję się samotna :( 6. Lubię spacery. 7. Przedwczoraj w końcu wymyłam okno i zawiesiłam nową firankę, poprzednia była poorana pazurami przez kota, który wspinał się po niej na szafę. Tę nową teraz odsunęłam od szafy, żeby i jej nie potargał. 8. Czasem miewam sny erotyczne. 9. Uwielbiam kwiaty, a jednym z moich największych marzeń jest mieć domek z duuuuuuuuuuuuużym ogrodem i sadem. 10. Mam pracę, którą uwielbiam, ale od tak dawna nie byłam na porządnym urlopie, że w ogóle na myśl o jakiejkolwiek pracy robi mi się niedobrze, a tu nie zanosi się na szybkie wakacje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko przypadkowych faktów o Tobie IP: *.acn.waw.pl 05.09.09, 09:48 1. lubie słodycze i hinduska kuchnie 2. kocham swojego chłopaka ale martwie się o naszą przyszłość 3. mam dwa psy- juz chyba nigdy nie bede chciala miec psa 4. czuje sie pusta, ale udaje inteligentna 5. porównuje się do innych 6. nie mam hobby 7. uwielbiam jezdzic na nartach 8. tesknie za swoim chlopakiem... jeszcze tydzien i wroci 9. chcialabym zamieszkac za granica, ale sie boje 10. lubie letni deszcz i ciepły wiatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.09, 12:38 1. straciłam właśnie pracę 2. nie mam pomysłu co teraz robić 3. nie potrafię odejść od chłopaka, czuję, że to nie to ale boję się samotności. obawiam się, że zostając z nim zmarnuję sobie życie 4. żal mi moich rodziców bo się starzeją i panicznie boję się faktu ze ich kiedyś stracę 5. obecnie mam kaca 6. mam za mało seksu, a jak już jest to też nic specjalnego, mój facet nie jest zbyt dobrym kochankiem 7. mam zaniedbane paznokcie ale nie chce mi się nic z nimi robić 8. muszę rzucić palenie bo za dużo pieniędzy przepalam 9. często czuję się samotna, pomimo, że mam dużo ludzi wokół siebie 10. za dużo bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
odrobina.dyskomfortu Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 05.09.09, 18:42 1. Lęku pręcik, gdzieś za mostkiem, przy aorcie żarzy się bez przerwy 2. Widzę od lat nieprzerwanie podróbkę szczęścia z fabryki na Tajwanie 3. Lubię ten stan rozkoszne sam na sam. lubię ten stan, cisza, ja i czas 4. Serce pojemne jak przedwojenna wanna i pragnienie by ją wypełnić 5. I dużo wie, kto pojął że szczęście to garść pełna wody 6. Kocha się wszystko, bo wszystko szybko przemija 7. Proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej 8. Bo najtrudniejsze zawsze jest powiedzieć 'nie' gdy mówią 'tak' 9. Czasem lepiej odejść od zmysłów by nie zwariować 10. Dziś są moje urodziny:D Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 05.09.09, 21:53 odrobina.dyskomfortu napisała: > 10. Dziś są moje urodziny:D To najlepszego, najlepszego!!! A w środku co tylko sobie życzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
budze_sie_z_usmiechem Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 05.09.09, 23:42 1.Fajnie jest czytać ten wątek i widzieć jak żyje 2. Wpisuję się tu trzeci raz i to pewnie nie koniec (choć pod stałym nickiem po raz pierwszy) 3. Jest sobota i napiłoby się jakoś fajnie i wyrafinowanie, ale tym razem nic z tego - może trzeba będzie jechać w nocy na porodówkę?:))) (tak już będzie przez dni parę) 4. Oczy mi się zamykają, ale piszę. Do tego jeszcze się uśmiecham, nie wiem czy do siebie czy do Was. 5. Cały czas pytam siebie jakim będę ojcem. 6. Najlepszym na świecie, nie ma innej opcji:))) 7. Czytam ten wątek i zawsze się cieszę jak widzę nowe posty. Bardzo się cieszę. 8. Moja specjalność to cieszenie się życiem - to mi wychodzi:))) 9. Skrzywdziłem kogoś kiedyś 10. To boli czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady in red Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.rev.numericable.fr 06.09.09, 17:29 1.Ten watek to jak psychoterapia,uswiadamia mi moje wlasne leki i pragnienia. 2.W moim zyciu jest duzo mezczyzn wirtualnych i jeden realny. 3.Kocham wirtualnego. 4.Mam dzis dola na maksa. 5.Mialam spedzic caly dzien w lozku z facetem ale nie wypalio. 6.Chce zmienic zycie a malo robie w tym kierunku. 7.Powinnam skonczyc studia dla wlasnego dobrego samopoczucia choc czuje ze jestem juz i tak za madra. 8.Mam slomiany zapal i jestem leniwa. 9.Jadlam dzis tylko jakies pierdoly a powinnam przytyc,ciezka sprawa:p 10.Musze usunac guzek z piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narowisty_zwierz Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.09, 12:57 1. za tydzień mam sytuację typu life-or-death, a nie czuję się gotowa. 2. siku mi sie chce, a łazienka zajęta. 3. straciłam pracę, nie mam od kogo pożyczyć pieniędzy na życie 4. powaznie się zastanawiałam, czyby nie zająć się a)prostytucją (NIE, bo mam faceta), b) dilerką (NIE, bo za głupia jestem na takie sprawy), c) rozbojami (NIE, bo jw.). 5. jestem zrozpaczona, sfrustrowana i zmęczona tą sytuacją. 6. kocham i jestem kochana - jeśli nie z nim, to już z nikim. 7. lubię jeść lody waniliowe z pieprzem i miętą. 8. moi rodzice mnie niczego nie nauczyli. Oni mnie po prostu rozczarowali. 9. nie boję się śmierci. 10. chciałabym żeby ktoś mi teraz pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kcpr Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.09, 18:01 1. Mam jutro egzamin. Nie mogę zabrać się za naukę. 2. Muszę wstać na pociąg o 5.05. 3. Mam pomysł na pracę. 4. Jestem senny. 5. Piję szóstą herbatę. 6. Zapaliłbym sziszę, ale nie mam. 7. Jeśli nie zabiorę się za naukę, to będę musiał jutro bazować na mojej dotychczasowej wiedzy, opinii (o dziwo w tym przypadku mam dobrą), i inteligencji. 8. Chciałbym wiedzieć, gdzie będę za miesiąc. 9. Muszę się ogolić. 10. Nie wiem o której mam jutro egzamin - jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
rudi_ruda Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 07.09.09, 00:18 1.Od pewnego czasu jestem w czarnej dupie 2.Miałyśmy się ściorchać z przyjaciółką coby czarna dupa była bardziej znośna 3.Ona się ściorchała i śpi...mnie niestety się nie udało 4.Za dużo palę i klnę jak szewc:-), a ostatnio jeszcze więcej (patrz pnk.1) 5.Od pewnego czasu słucham namiętnie "Stąd Dotąd" Całej Góry Barwinków bo nie wiem czemu ale mam wrażenie, że ten facet śpiewa o mnie :-) 6.Mam 29 lat ( jeszcze przez kilka dni:-)) a chyba przechodzę jakiś okres buntu...albo kryzys tożsamości...albo ...sama nie wiem co (może to świńska grypa :-)) 7.Ostatnio moje życie jest słodko-gorzkie... 8....ale chyba przez to ciekawsze, pełniejsze...hmmm...właśnie uświadomiłam sobie, że ja tą moją czarną dupę nawet trochę lubię... 9.Mam nadzieję, że uda mi się szybko zasnąć.... 10.Myślę o sobie, że.... mam podły charakter, ale dobre serce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parcham Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 12:21 1.Jestem głodna 2.Właśnie zrobiłam kanapke 3.Mam 23 lata a wydaje mi sie czasem ,że mentalnie mam 40 4.Od czasu jak moja mama jest szpitalu jestem gospodynia domowa, dziewczyna,pracownica,studentka na pełen etat 5.Nie mam kiedy isc do wc 6.Jestem w czarnej dupie 7.Klnę za dużo 8.Ponoć charakter mój nie pasuje do mojej twarzy 9.Mówią ,że silna jestem, ale jakos tego nie widze 10.CHcialabym zaczać zycie od nowa :/za gorzkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dtg Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 22:19 Oj moja droga, widzę, że masz przechlapane. A swoją drogą to wkurzające jak mówią jaką to się jest silną ("podziwiam, na twoim miejscu nie dałabym rady", "wytrzymasz, silna jesteś") Co, mam się ku... załamać, siąść i płakać? A niezałatwione sprawy jeszcze bardziej się popie... i będę jeszcze bardziej w czarnej dupie? Do tego dochodzą zwykle wyrzuty sumienia i poczucie obowiązku (moja wina, mogłam zrobić to, czy tamto lepiej, beznadziejna jestem etc.) Coś tam o tym wiem :) Ale radzę uznać, że to przejściowe. I myśleć więcej o sobie i swoich potrzebach. Życie jest za krótkie, żeby nie mieć w nim tej chwilki na przyjemności, dla SIEBIE. I do przodu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fałszywynik Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.09, 12:48 na początek ostrzeżenie: długie, nudne i do ch*ja niepodobne, ale muszę! 1. tak jak ktoś napisał wcześniej- ten wątek traktuję jako formę oczyszczenia. Czytanie waszych wpisów daje możliwośc analizowania swoich przeżyc i spojrzenia na nie pod zupełnie innym kątem. 2. jest źle, bardzo źle. Moment, w którym uświadamiasz sobie, że jedyną "osobą", której możesz powiedzieć wszystko, jest bohater zbiorowy tego wątku- do najprzyjemniejszych nie należy. 3. Brak przyjaciół. Totalny. Znajomych- owszem, ale tak bardziej na siłę, bo trzeba. Czasem brak tematów do rozmów. I znowu zmuszanie się. I bycie fajnym, bo "ruda jest zajebista". No i jak tu powiedzieć, że ruda ma to w du*pie? 4. Studia? termin obrony właśnie mija, promotor nie chce mnie znać. Ale wiem, że muszę dać radę. Tylko w tym momencie nawet przed sobą trudno mi się przyznać, że wszytsko zawaliłam. 5. Praca. Odpowiedzialna, wymagająca wiedzy i dobrych relacji z ludźmi. Tak naprawdę: mało zarabiam, nic nie umiem, ludzi mam w dupie, unikam odpowiedzialności. Dobrze, że nie mam szefa, bo już dawno kopnąlby mnie w zad! 6. Impreza. o tak. Alkohol? fajki? no, dlugo nie trzeba mnie namawiać. Potem kac moralny, wyrzuty sumienia i zerwane kontakty ze znajomymi. Ale przecież: czasem trzeba się wyluzować. 7. P. obiekt do zgwałcenia tu i teraz. Tylko cholera- to dziewictwo i zasady moralne! 8. Rodzice. Są. Tylko szkoda, że nie rozumieją. " No i co tak w tym domu siedzisz? Wyszłabyś gdzieś!". "Musisz się tak szlajać? Posiedziałabyś w domu z rodziną". Ale miłośc jest- ponad wszystko. 9. Zaburzenia psychiczne, fizyczne, związane z jedzeniem. Początki paranoi i innych świństw. 10. Pokochać, ale tak z wzajemnością i zrozumieniem. Na zawsze, bez destrukcji. Sory, ja wiem, że to FH, ale jakoś tak mnie naszło, że musiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: San Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 16:42 1. Marzy mi się praca w klubie sportowym, tylko jakby jestem archiwistą 2. Nie mogę się zmusić do skończenia magisterki 3. Nesca 3w1 jest słodka do obrzydliwości 4. Ślinię się do swojej tapety na pulpicie, chociaż to w sumie żenujące 5. Uwielbiam pisać czarnym atramentem 6. K-a mówi, że trzeba się sprężyć 7. Odpręża mnie dyskutowanie z K-fem, 8. Nikt z moich bliskich znajomych nie lubi K-fa, chociaż to super człowiek, bo jest wkurzający do granic 9 Nałogowo oglądam czarodziejkę z księżyca chociaż dawno temu skończyłam naście lat 10. Śpiewam "Grounds for Divorce" Elbowa i mój dziadek grozi mi, że jeszcze 5 minut i zadzwoni po dzielnicowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.web.vodafone.de 08.09.09, 05:04 1.Mialam zarabisty wieczor, sex i mega or.ga.zmy 2.Jutro moj narzeczony wyjezdza na tydzien 3.Jakos przezyje te kilka dni, bede wiecej pracowac 4.Wczoraj dzwonilam do mamy 5.Zjadlam kawalek dobrej czekolady 6.Za duzo pale 7.Kocham i jestem kochana 8.Mam ladne wlosy 9.Jestem szczesliwa 10.Jestem bardzo szczesliwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: 83.238.95.* 08.09.09, 07:57 a ja jem marchewkę i popijam dzniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzowa. Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.chello.pl 08.09.09, 15:12 1. od 2 dni jestem w kra. 2. źle się tu czuję, a miałam czuć się dobrze. 3. bardzo chcę pojechać już do domu i przez to strasznie nie mogę doczekać się weekendu. 4. trochę chyba wpadam w depresję- znowu, a bardzo tego nie chcę. 5. położyłabym się spać, ale muszę pisać cv. 6. siedzę na balkonie. 7. chciałabym żeby padało, to miałabym wymówkę, żeby nie musieć wychodzić z domu. 8. żałuję, że nie zostałam w Anglii dłużej. 9. mam suche dłonie. 10. ostatnio codziennie uprawiam sex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.rev.numericable.fr 08.09.09, 22:46 1.Czuje ze marnuje swoja mlodosc. 2.Moglabym zostac zona egipskiego dyplomaty ale nie chce. 3.Zycie bez ksiazek to bylaby kara. 4.Jestem uzalezniona od internetu,telewizje mam gdzies. 5.Chce mi sie szalonego romansu a tkwie w nudnym zwiazku. 6.Uwielbiam zapach tytoniu fajkowego,siana i jasminu. 7.Na wiosne chce jechac do Wloch i Egiptu. 8.Mam bordowe paznokcie u nog,u rak lakier mi sie trzyma dwa dni. 9.Jestem polsierota (ale to ohydnie brzmi). 10.Kocham psy i usmiecham sie do nich na ulicy,niektore gwalce:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan batory Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: 77.222.250.* 09.09.09, 01:37 1. nie lubię zjebów 2. kocham swoją żonę 3. piję piwo i nie mogę zasnąć 4. mam oczy piwne 5. byłem w meksyku 6. muszę kupić navarrę 7. czytałem prawie wszystko Lema 8. wolę wannę niż prysznic 9. mam pomarańczowe skarpetki 10. uwielbiam włóczyć się po bieszczadach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekilioza Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: 193.110.99.* 09.09.09, 16:25 1. pierwszy raz pisze na forum 2. kocham swoją mamę i jej przepyszne obiadki 3. mam sunię bokserkę, która ma ADHD 4. muszę podciąć grzywkę 5. mam fajne nazwisko 6. chciałabym mieć dziecko 7. uwielbiam czytać Cobena, oglądać House'a i grać w Tetrisa 8. jestem niecierpliwa i nerwowa i dlatego obgryzam skórki 9. uwielbiam kawę z lodami 10.irytują mnie korki i ludzie w tramwajach i autobusach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.acn.waw.pl 09.09.09, 20:17 1. mam krzywe górne jedynki, ale dobrze mi z nimi 2. nie umiem pływać 3. nienawidzę chodzić na wesela 4. chciałabym mieć dziecko i psa, nie wiem co bardziej 5. mam wspaniałego narzeczonego 6. irytują mnie rodzice mojego narzeczonego 7. pomalowałam sobie właśnie paznokcie 8. nie lubię golić nóg 9. nie lubię zupy ogórkowej chociaż powinnam 10. jestem zadowolona z mojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:51 1. irytuje mnie Mama, bo się łatwo irytuje. i że się na przykład wydzierała bez sensu na dzieci. 2. ja też wydzieram się bez sensu na dzieci. i też mnie to irytuje. 3. jak małż wyjeżdża na dłużej, wchodzę czasem na czat bdsm i prowadzę potem rozmowy na skype. bawi mnie to, faceci się angażują i chcą się spotykać, ja nie, bo sobie tylko gadam. pewnie mają nadmiar libido. 4. mój małż nie ma nadmiaru libido i bzykać się chce rzadko. no to łaski bez. już go nie zaczepiam pierwsza. 5. dowiedziałam się wczoraj, że żeby doprowadzić moje zęby do stanu, który by mnie zadowolił, powinnam wydać 10 tys. 6. wszystkie kwoty w tysiącach, które posiadam, maja z przodu minus. 7. minusy z przodu są dlatego, że kupiliśmy dom. dom mi sie podoba, minusy nie. 8. jestem zdolna i błyskotliwie inteligentna, skończyłam fajne studia i nigdy nie pracowałam w zawodzie. zawsze jakieś głupie zajęcia, które mnie nudziły. 9. a teraz nawet i tego niet, właśnie skończył mi się etat. 10. zamiast szukać roboty, łażę po necie, bo nic mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 10.09.09, 18:52 1. Piję kawę i jem czipsy 2. Oglądam Detektywów 3. Puścili właśnie durne reklamy. Może dadzą kruczki Heyah ;) 4. Uwielbiam taką pogodę jaka jest ostatnio wieczorami 5. Jutro idę na ploty z kumpelą 6. Mam nadzieję, że zadzwonią... 7. Jestem w beznadziejnej kondycji fizycznej i pkt 1 chyba nie pomoże w zmienie tego stanu rzeczy. 8. Znów mi się odpięło ramiączko od stanika. 9. Końćzy mi się umowa i nie wiem do jakiego operatora teraz pójść. 10. No i nie dali kruczków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infodis Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: 193.42.252.* 11.09.09, 14:35 1. Googluje ciuchy vintage 2. Kopie w noge kolege siedzacego na przeciwko mnie 3. Dzisiaj wieczorem mam randke 4. Pije za malo wody 5. Od 4 miesiecy nie bylam na silowni (karnet roczny) 6. Wczoraj zabukowalam bilet do Dublina 7. Notorycznie czytam ebooki w pracy 8. Dzisiaj z pewnoscia wyjde wczesniej 9. Kawe chce tylko z mlekiem i z cukrem 10. Moj dzwonek na komorce to muzyczka z kaczora donalda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rey Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 15:16 1. Byłem wczoraj na randce. Perwsze spotkanie 2. Ona jest idealna 3. Chyba się zauroczyłem 4. Strasznie się boję żę będę chciał za bardzo i to popsuję 5. I piękna jest 6. Wierzę że będzie dobrze 7. Będzie dobrze? 8. Czasem mi cholernie smutno, bo staram się ze wszystkich sił być dobrym człowiekiem, a nie mogę się zakochać z wzajemnością. Czemu tak? 9. Kurczę, żeby tylko nie popsuć.... 10. Powiedzcie że będzie dobrze, potrzebuję tego Odpowiedz Link Zgłoś
lucille.waters Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie 11.09.09, 16:35 spokojnie :) napewno się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podobna.do.demi. Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 03:54 1. Właśnie wylałam wino do zlewu. Dziś mi nie smakuje. 2. W pn muszę jechać do Olsztyna a szczerze mi się nie chce. 3. Miałam niezbyt sympatyczną rozmowę z cudowną osobą. Jak znowu mnie opuści... to nie wiem :( 4. Cierpię chyba na bezsenność. Chociaż jak już "zemdleję" nad ranem to mógłby mnie nikt nie budzić rano ;) Spałabym ze 3 dni ;) 5. Od paru dni upajam się utworami Anny Jantar. 6. Chciałabym być kochana.. 7. Od 8 lat moim marzeniem jest to by spotkać się z tą cudowną osobą. 8. Szczęście to chyba naprawdę dobre zdrowie i zła pamięć. 9. Wpisuję się tu już trzeci raz ;) Ten wątek jest jak nałóg, pozdrawiam wszystkich tu piszących :) 10. Zakochany kolego "rey" piszący troszeńkę wyżej - dasz radę, powodzenia ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: 89.191.147.* 12.09.09, 22:05 1. dzisiaj zjadłam pizze i mam wyrzuty sumienia 2. uwielbiam kolor zielony 3. i koty 4. nie umiem oszczędzać 5. dzisiaj cały dzień siedziałam w domu i się uczyłam 6. tęsknię za przyjaciółką, która pracuje za granicą 7. przeczytałam całą sagę o Ludziach Lodu (i się tego teraz wstydzę) 8. nie wierzę w miłość 9. nie jestem starą panną po 40-stce, która objada się pizzą, siedzi w domu, głaszcze koty i czyta mało ambitna literaturę :P 10. Rey będzie dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.09, 23:30 ha! ja przeczytałam sagę o ludziach lodu, sagę o czarnoksiężniku i sagę o królestwie światła:) i już sama ilość przeczytanych stron.... (47+15+20)x250..........to będzie....20500 stron zasługuje na podziw:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaloguj sie Re: 10 przypadkowych faktów o Tobie IP: *.chello.pl 12.09.09, 22:37 1. Pisze piórem i to tylko czarnym (piórem i atramentem). 2. Nie wiem, czy się umyć, czy nie? 3. Nie cierpię myć naczyń, ale za to lubię prać. 4. Ktoś powinien przeprowadzić analizę psychologiczną wspisujących się tutaj osób. Albo może nie. 5. Jestem człowiekiem fazowym, na wszystko. 6. Szkoda, że lato się skończyło. Byle do kwietnia... 7. Chciałabym być tak bogata, żeby mi nie zależało na pieniądzach. 8. Po zdaniu prawa jazdy ani razu nie wsiadłam do samochodu. 9. Nie przeraża mnie mieszkanie w innym kraju, mieście, gdziekolwiek. Pakuję się i wyjeżdżam w nadziei, że tam będzie lepiej. 10. Miało być śmiesznie, a wyszło poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Kondolencje 13.09.09, 18:45 > 6. kocham Michaela Jacksona Wyrazy współczucia. Czy oglądała/eś film: "Dekalog 1"? Świetnie obrazuje jak bardzo można się uzależnić od komputera. Kiślewski (główny bohater) miał w życiu wszystko policzone, nie potrzebował niczego wyjaśniać z Panem Bogiem. Syna też miał w komputerze. W końcu doszła do niego wiadomość, że syn utonął w rzece. Wtedy dopiero poszedł do Kościoła. Wrócił do domu, a w komputerze zobaczył napis, że śmierć syna nie była zaprogramowana. Tak więc jego syn został w komputerze, a na żywo już go nie było wśród żyjących. Z Twoim Michaelem Jacksonem podobnie jak w tym filmie - masz go w komputerze. Ale czy masz go wśród żyjących? Odpowiedz Link Zgłoś